Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Beduin » 13 apr 2016, 21:32

Ja se ne sjecam kad smo zadnji put pobijedili Zelju na Grbavici, a kad Sarajeva na Kosevu? A nisam siguran jesmo li ikada u jednoj sezoni pobijedili oba tima (nebitno sto je i kup i PL u pitanju). :D

Pipi - jbga, momcic je vjesto krao sekunde, i ja sam se smijao silnom izlezavanju, ali eto dopustilo mu se jalovom igrom Zelje. A te psovke sa tribina, davno se ja pomirio sa time, ali mi se ucinilo da pred kraj neko psuje nekom igracu mater srpsku (ili nesto srpsko), bas bih volio ponovo cuti. Jer to samo dokazuje da svi mi u nervozi svasta reknemo, bez razmisljanja, nasa posla. :D

Fukara oko 200, po mojoj nekoj procjeni, sto i nije lose. U finalu, ako ga budemo igrali, to mora biti daleko bolje i mocnije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 apr 2016, 21:34

Ja se sjecam da smo prije 6-7 godina ili nekad malo manje uzeli bod na Kosevu (Ribic ili Rahmanovic zabio) i neke dvije pobjede protiv Zelje prije 7-8 Okanovic jednom i jedom Zoletic.. I to je to manje vise

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 13 apr 2016, 21:35

PipiDugaCarapa je napisao/la: Čestitao sam i tamo, čestitat ću i ovdje, zaista odličan fudbal naročito u drugom poluvremenu.
Ljudi koji su redovni na utakmicama Zelje, nikad ne bi psovali Zebi, u Tuzli su mu Manijaci i skandirali, ipak, ovi koji dođu na ovakve utakmice očigledno su glasniji od normalnije raje.. Manijaci su sa Husrefom išli u Janju, kad su poplave bile, itd.
Vama svaka čast. Biće gusto, biće 0:2 ! :mrgreen:

Gdje "tamo"? :D

Što je ovaj vaš nap'o Bekrića, nije lik bio ništa gori od ostalih. Stevanović (bek) je bio najgori po meni.

I de dogovori se sam sa sobom jel 0:2 il 0:3 na Tušnju? :mrgreen:

@Beudin otišlo ih je 300 organizovano
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 13 apr 2016, 21:38, ukupno mijenjano 2 puta.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 13 apr 2016, 21:37

Dje je onaj reper od danas
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 13 apr 2016, 21:40

RN87 je napisao/la:Dje je onaj reper od danas
Ubiven na vlašiću

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 13 apr 2016, 21:42

wobly92 je napisao/la:

@Beudin otišlo ih je 300 organizovano
2 busa s tim da je jedan dupli, 1-2 kombija i fiat stilo. :mrgreen:
Jesi siguran da ih je 300 otislo :lol:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

shakalll
Kontakt:

Post Postao/la shakalll » 13 apr 2016, 21:45

Chinaglia je napisao/la:jebga, naprosto moram reci nesto

ekipa Slobode koja je po kvalitetu pred pocetak prvenstva bila cetvrta ili peta, koja citavu sezonu igra sa 13-14 igraca, 6 kola do kraja PL, nalazi se na diobi prvog mjesta sa Zrinjskim, koji ima najkvalitetniju ekipu u drzavi + klupu, te je na pragu plasmana u finale Kupa! kada pogledate kvalitet i sirinu ekipe, pa onda neke povrede i suspenzije, ovaj podvig Slobode djeluje nevjerovatno, bas tako, podvig! Husref je napravio strasno kompaktnu ekipu koja melje i ne staje uprkos svim nedacama! pobjedit' Zeljescar i Sarajevo u Sarajevu, to je ipak velika stvar ;)

velika nepravda bila bi kada ovi momci ne bi osvojili barem jedan trofej, volio bih to vise zbog njih samih, nego zbog nas navijaca, jer ova ekipa sa Tusnja ce ostat' upamcena kod navijaca! ovakva igra, borbenost, zajednistvo .. :tokralju:
Apsolutno se slazem, Zrinjski i vi pogotovo ste pokazali najvise ove sezone, ja prvi sam mislio da ta vasa serija se ce se prekinut kad tad al vi kao i Leicster ste pravo osvjezenje ove godine. :D
Sportski pozdrav.
1946

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 13 apr 2016, 21:46

dejavu je napisao/la:
2 busa s tim da je jedan dupli, 1-2 kombija i fiat stilo. :mrgreen:
Jesi siguran da ih je 300 otislo :lol:
Iz intervjua danas sa Azmirom:
FK Sloboda će imati podršku blizu 300 tuzlanskih navijača, koji u 12:30 sati organizovano kreću prema Sarajevu.

“S obzirom da je radni dan maksimalan broj Fukara će biti 300. Brojka je trebala biti i veća, ali je termin meča sa 20 sati pomjeren na 18 sati zbog utakmica Lige prvaka”, rečeno je za N1.
Kako god solidna brojka za radni dan.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 13 apr 2016, 21:50

Ma sloboda jaka pravo al bez zejebancije,nije bitno kad ste pobijedili al ste s ove dvije tekme na Kosevu i grbavici pokazali snagu,kompaktnost,zajednistvo,kako se gine za dres,svaka cast Husrefu,ovo je njegova zasluga ove pobjede,i fkt zasluzujete pehar i jedan i drugi,jer ste najkonstantniji citavu sezonu i ja vjerujem da mozete istrajati do kraja u ovom tempu,zasluzili ste svakako :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 13 apr 2016, 23:26

Edisov poraz. Sloboda 2 sretna gola i to je to. Glupo mi je njihovo valjanje i oduzimanje vremena od pocetka utakmica, ali hajde svakom svoje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 apr 2016, 23:26

Beduin je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Onda uđem na temu Slobode i odmah zažalim što sam im čestitao.
Vjeruj mi da i ja ne razumijem frustracije pojedinaca, dal je to propatilo u djetinjstvu, dal im je dohakao forum i prepucavanja i sto se svi sjatili protiv Tuzle i tuzlaka pa jos vise momci to srcu uzimaju, al' pobijedili smo, umjesto da uzivamo u pobjedama i dobrim rezultatima, ono se na svaku mora psovati, vrijedjati, marskati i sl. Treba biti dostojanstven u svakom momentu, ali hajde ti to objasni danasnjem covjeku.
Ne sjećam se da smo u skorijoj prošlosti imali ovoliki respekt prema nekome kao sad protiv Slobode, to isto važi i za nedavnu utakmicu u prvenstvu, većina nas bi potpisali i bod, ali eto nekako smo pobijedili. Jednostavno, ovakva priča se mora poštovati, bez obzira za koga navijaš. Sa druge strane odem 'tamo' i vidim šta pišu neke chinaglije i slični i onda moram generalizovati. Jbt, gdje ti ljudi rastu, na grani?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 apr 2016, 23:51

Pipi buraz, jos ako vas mi klepimo na derbiju ja ti sljedece sezone cuvam mjesto na istoku bgmi :D

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 14 apr 2016, 00:13

Zip je napisao/la:Pipi buraz, jos ako vas mi klepimo na derbiju ja ti sljedece sezone cuvam mjesto na istoku bgmi :D
Hvala brate, svakako će mi dosta poznanika na istok čim se napravi, tako da ne bih volio ostati bez mjesta na novoj i preglednijoj tribini. :nedam:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 apr 2016, 00:16

zlajci je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:
zlajci je napisao/la:@narodniheroj

Jesi ziv!
Sta je reci za sutra!
Zlaja legendo, malo pratim forumska dešavanja, bližimo se tački usijanja očigledno, udara svak na svakoga bez imalo milosti.Moram priznati da sam razočaran nekvalitetnom zayebancijom, puno šunda,puno mržnje i malo ili ni malo finih navijačkih zezancija, ali jbg nada umire zadnja.
Sutra očekujem žestok okršaj dvije ponajbolje ekipe i naravno našu pobjedu, kako sutra tako i konačnu.Očekivao sam da če te malo povuči ručnu radi prvenstva ali vidim po najavljenim premijama da idete na "glavu".Bit će uživancija sutra a vjerujem i u revanšu, finale prije finala.Zaista očekujem prolaz , očekujem i trofej na kraju jer ovaj Željo ima kapacitat za to.
Jako lose uz puno sunda. I kod vas i kod nas.

Sutra nema nikakve rucne. Na teren ce istrcati najjace sto imamo u ovom trenutku, a vidjet cemo da li ce biti dovoljno. Necu ulaziti u prognozu rezultata, ali imam osjecaj da nece biti srljanja. Sutra je na vama blagi pritisak i tu vidimo svoju veliku sansu.
Eto moj narodni sta ti je sport.
Pritisak je kod vas dao danka, a nas je Husref postavio kao iz udzbenika.
Veliki nam je dobitak debi 18-godisnjaka na golu. Djecko kao da 15 godina brani, a ne junior.

Jako lijepa atmosfera na Grbavici, gotiva vidjeti lozionu na nasu ligu.
tuzlanska Sloboda

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2016, 00:26

Stvarno bih volio da neko napokon napiše kakva je to bila Husrefova taktika u današnjem meču.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 apr 2016, 00:30

Virtu4l je napisao/la:Stvarno bih volio da neko napokon napiše kakva je to bila Husrefova taktika u današnjem meču.
Pobjednička :mrgreen:
Nad tobom sunce najljepše sja

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 14 apr 2016, 00:31

pinoglavi je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Stvarno bih volio da neko napokon napiše kakva je to bila Husrefova taktika u današnjem meču.
Pobjednička :mrgreen:
Izdominirao kao što to Sloboda radi :mrgreen:

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 14 apr 2016, 00:34

PipiDugaCarapa je napisao/la: Hvala brate, svakako će mi dosta poznanika na istok čim se napravi, tako da ne bih volio ostati bez mjesta na novoj i preglednijoj tribini. :nedam:
Bice jagma za karte na istoku kada se zna da je kapacitet nakon prve faze nesto manje od 3000 i nadam se da klub nece pustati vise navijaca nego sto ima sjedalica :D sto se mene tice, odmah kada bude u prodaji se kupuje godisnja karta (ili polugodisnja jer ce biti tek otvorena za drugu polusezonu 2016/17), pa ne zelim da slucajno ostanem bez mjesta na tribini na nekim utakmicama :nene:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 apr 2016, 00:56

Minimalan rizik, prepustio vama loptu i cekao kakav prekid ili kontru\gresku. To je najjednostavniji opis, golman po preuzimanju lopte nabija Kjosevskom i tako 90 minuta. Rani gol vas je bacio u grc, imao je Hus pripremljen scenario u slucaju ranog vodstva. Cim se vi iole razigrate, neko legne, dok mu se ukaze pomoc vi ispadnete iz to malo ritma. To je fudbal.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 14 apr 2016, 00:57

AnelZ je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la: Hvala brate, svakako će mi dosta poznanika na istok čim se napravi, tako da ne bih volio ostati bez mjesta na novoj i preglednijoj tribini. :nedam:
Bice jagma za karte na istoku kada se zna da je kapacitet nakon prve faze nesto manje od 3000 i nadam se da klub nece pustati vise navijaca nego sto ima sjedalica :D sto se mene tice, odmah kada bude u prodaji se kupuje godisnja karta (ili polugodisnja jer ce biti tek otvorena za drugu polusezonu 2016/17), pa ne zelim da slucajno ostanem bez mjesta na tribini na nekim utakmicama :nene:
Zamisli klub proda 1000 godisnji za istok, a na svaku utakmicu pusti u prodaju 3000 ulaznica za istok. Bio bi šou.
Salu na stranu, ali mislim da ce istok na svaku utakmicu biti ispunjen 80%. Raja sa betona ceka ga ko ozeblo sunce.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.