PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Na kraju krajeva biće onako kako kaže gospodin Senad Misimović, alfa i omega FK Željezničar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jadan ne bio.... sta mislis ko placa doprinose, poreze i plate onolikim radnicima Megamixa.... same se sigurno ne placaju.... i na kraju ono sto ode državi dostize i cifre od 5mil km koje itekako znace u budzetu....HausMan je napisao/la:doprinese on drzavu kari,nu. ako hoces da imas firmu moras placati sve po zakonu. a ovo je fudbalski klub i navijacu je bitno sta mu je s klubom a ne koliko je drzavi dao.Peace je napisao/la:Tiranin ili ne, tesko je reci... ali on drzavi svake godine doprinese vise od 5mil KM kroz poreze i doprinose....joker90 je napisao/la:Pravila su tamo onakva kako kaze Senad Misimovic, tiranin i robovlasnik!! Tako da mozete vi do sutra pisati o radnom pravu i ko sta ima na papiru.
Tako da je mnogo veci patriota od samoprozvanih bosnjackih kvazipatriJota koji po forumima brane suverenitet i teritorijalni integritet BiH....
A bas ne znas.... pa ako ko radi transparentno.... radi ova uprava.... nikad im nijedna inspekcija nije nasla ni najmanju finansijsku gresku.... i odblokirani su svi racuni koji su blokirani za vrijeme ucenog kozarica, kuje i drugog.... sve isplate i reprogrami uredni i preko racuna.... nema vise clanarina na ruke i teku.... nema uzimanja kirija i para od ulaznica na teku kao za vrijeme vladavine gudala i sl.... skoci pa reci hop....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
postujem ja sta ti pises ali samo da si napisao kako je dosao do para da pokrene sve to. ratni profiteri koji sad placaju poraz i doprinose a plate u megamixu obicnim radnicima sve manje a to sigurno neces napisati a pri tome ce okrenuti pricu na nebitnu stvar. oni su se uhvatili toga da budu bitne licnosti onda neka placaju sta treba po zakonu. sad ako placas po zakonu treba svrsavati, daj pomiluj nas te price.Peace je napisao/la: Jadan ne bio.... sta mislis ko placa doprinose, poreze i plate onolikim radnicima Megamixa.... same se sigurno ne placaju.... i na kraju ono sto ode državi dostize i cifre od 5mil km koje itekako znace u budzetu....
A bas ne znas.... pa ako ko radi transparentno.... radi ova uprava.... nikad im nijedna inspekcija nije nasla ni najmanju finansijsku gresku.... i odblokirani su svi racuni koji su blokirani za vrijeme ucenog kozarica, kuje i drugog.... sve isplate i reprogrami uredni i preko racuna.... nema vise clanarina na ruke i teku.... nema uzimanja kirija i para od ulaznica na teku kao za vrijeme vladavine gudala i sl.... skoci pa reci hop....
Otpuštaj Željo boli te ku.rac! 

Husić može dobiti samo 17 mlohavih.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
farbaj ovce miske boli te mlohava chunaamazing je napisao/la:Otpuštaj Željo boli te ku.rac!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Pogresno mislis, duska je rekao onako kako jeste, bar kada je Zeljeznicar u pitanju.aleksandar_veliki je napisao/la:Tesko pitanje? Mislim, da nema kluba koji na pravi iznos primanja igraca uplacuje pune doprinose kako slijeduje po zakonu. Siguran sam da se daje i na ruke, rate i da ima dio ugovora o djelu.predmetmrznje je napisao/la:Aco, tvoje mišljenje pošto si najupućeniji vjerovatno, nije vezano za situaciju sa Željom konkretno nego općenito bh nogomet; Misliš li da klubovi plaćaju pune plaće preko banke (samim time i doprinose) ili malo/pola odvade pa daju na ruke ? Samim time im je i lakše odbit u slučaju loših rezultata, nediscipline itd.
znaju ove drkadzije za misketovu firmu i kako posluje vec odavno 

Kolika god da je krampa, vi ste tu krampu potpisali na 3 godine i otjerali bi ga pred kraj prelaznog roka i sad nema šanse da nadje klub za ovu polusezonu. Razumljivo da bi vi voljeli da on vama plati da ode, pogotovo kakav je bio na terenu, ali treba prvo s igračima kao ljudima postupati.Virtu4l je napisao/la:Husić može dobiti samo 17 mlohavih.
Nad tobom sunce najljepše sja
U ovoj državi postoji samo 1% postenih milionera.... ostalo su sve ratni profiteri... da li je misimovic jedan od njih ne bih ti znao reci jer ga ne znam od prije rata... ali znam sada da ono sto radi, radi posteno i transparentno.... a to znaci da drzavi i radnicima uredno isplacuje sve.... dakle atipican primjer privatnika u BiH.... koji te izrabljuju maksimalno a pritom ne placsju ni tebe a ni drzavi sto je sljeduje....HausMan je napisao/la:postujem ja sta ti pises ali samo da si napisao kako je dosao do para da pokrene sve to. ratni profiteri koji sad placaju poraz i doprinose a plate u megamixu obicnim radnicima sve manje a to sigurno neces napisati a pri tome ce okrenuti pricu na nebitnu stvar. oni su se uhvatili toga da budu bitne licnosti onda neka placaju sta treba po zakonu. sad ako placas po zakonu treba svrsavati, daj pomiluj nas te price.Peace je napisao/la: Jadan ne bio.... sta mislis ko placa doprinose, poreze i plate onolikim radnicima Megamixa.... same se sigurno ne placaju.... i na kraju ono sto ode državi dostize i cifre od 5mil km koje itekako znace u budzetu....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Sta je aco... je l ovdje smeta argumentovana rasprava.... a koja nije tipicna pljuvacka upucena prema gradovima i sl.... tj ona koja ne paše nekima.... jer nije ona koja sadrzava pljuvanje prema covjeku kojeg je dozvoljeno vrijedjati na sve nacine.... tj sadrzi vid odbrane prema njemu... ta prica nije poželjna i odmah je spam...
Zadnja izmjena: Peace, dana/u 03 sep 2016, 00:53, ukupno mijenjano 2 puta.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne bih, posalji mi preko PPa taj dokaz i javno cu ti se izvinuti. Ukoliko ne budem, trajno me odstrani sa foruma.
-
- Kontakt:
Nema nikakva smisla da im sve daju regularno i na sve uplacuju doprinose. Bar ne u nasoj drzavi. Sami bi sebi nabiili prilicnog troska na mjesecnoj bazi.
Prvi i jedini mostarski šampion
Odbijes Subica i jednog Ivetica al' zato potpises Bevaba i Husica na tri godine... Logika Miske!joker90 je napisao/la:Pravila su tamo onakva kako kaze Senad Misimovic, tiranin i robovlasnik!! Tako da mozete vi do sutra pisati o radnom pravu i ko sta ima na papiru.

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Kad bolje razmislim, bolje bi i bilo da rade isto sto i ostali. Ozbiljan sam kada ovo kazem, zdravlja mi.predmetmrznje je napisao/la:Nema nikakva smisla da im sve daju regularno i na sve uplacuju doprinose. Bar ne u nasoj drzavi. Sami bi sebi nabiili prilicnog troska na mjesecnoj bazi.
na forumi si prijatelju ako je igdje dozvoljeno da se pljuje onda je to ovdje. hocu da ti kazem da je sam kriv sto ga ljudi pljuju. htio je nesto uraditi a nije nista,bar ono sto treba za jedan fudbalski klub a to je sportski segment. kako stvari stoji ukaljat ce sebi obraz samo jer ne zna kako funkcionise biti glavni covjek u fudbalu tj diametralno suprotno od vodjenja firme.Peace je napisao/la:Sta je aco... je l ovdje smeta argumentovana rasprava.... a koja nije tipicna pljuvacka upucena prema gradovima i sl.... tj ona koja ne paše nekima.... jer nije ona koja sadrzava pljuvanje prema covjeku kojeg je dozvoljeno vrijedjati na sve nacine.... tj sadrzi vid odbrane prema njemu...
ukaljaće obraz kod amazona 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Samo je upitno upravljanje parama. Ako je netko izgino da sredi sponzore i pritok novca u klub, sigurno ih nece tako olako davati na neke stvari od kojih nema nista (čitaj: porezi i doprinosi). Druga stvar je kad netko dođe na svršen čin i sjedne za šefa u financijski stabilan klub pa ga to toliko i ne briga. Mada je upitno postoji li uopće financijski stabilan klub u nas dugorocno gledano.Thetraphak1921 je napisao/la:Kad bolje razmislim, bolje bi i bilo da rade isto sto i ostali. Ozbiljan sam kada ovo kazem, zdravlja mi.predmetmrznje je napisao/la:Nema nikakva smisla da im sve daju regularno i na sve uplacuju doprinose. Bar ne u nasoj drzavi. Sami bi sebi nabiili prilicnog troska na mjesecnoj bazi.
Prvi i jedini mostarski šampion
upravo je to finta sto je on dosao na celo klub u kojem su trebale doci neke pare, a to je najbolje objasnio gredic. na racunu bilo 3 miliona, pare od sehe, bajic, amir. pri tome pare od evrope. znaci dobrih 5 miliona je bilo kad je dosao. ostatak i budala moze skontatipredmetmrznje je napisao/la:Samo je upitno upravljanje parama. Ako je netko izgino da sredi sponzore i pritok novca u klub, sigurno ih nece tako olako davati na neke stvari od kojih nema nista (čitaj: porezi i doprinosi). Druga stvar je kad netko dođe na svršen čin i sjedne za šefa u financijski stabilan klub pa ga to toliko i ne briga. Mada je upitno postoji li uopće financijski stabilan klub u nas dugorocno gledano.Thetraphak1921 je napisao/la:Kad bolje razmislim, bolje bi i bilo da rade isto sto i ostali. Ozbiljan sam kada ovo kazem, zdravlja mi.predmetmrznje je napisao/la:Nema nikakva smisla da im sve daju regularno i na sve uplacuju doprinose. Bar ne u nasoj drzavi. Sami bi sebi nabiili prilicnog troska na mjesecnoj bazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.