Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safeteeee je.bo ti Hadžić mater zajedno sa Avdijom i Tinom,jedina normalna stvar koju su uradio je pozivanje kapitena
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
dok je Susic selektor sve oko rperezentacije drugacije i ne mozemo gledati osim negativno..bordobijeli je napisao/la:a nije mi jasno zasto opet negativno se gleda na ovu stvar ,zasto ne gledamo s pozitivne strane spahic je pojacanje za nasu odbranu ovim su pokazali da prica o svadji i kriminalu u reprezentaciji i nije bas tacna i ovo je prilika i safetu a i spahicu da pricu o reprezentaciji zavrse na ljepsi nacin nego sto je to bilo ,još da dobijemo wels sve bi to bilo ok .
Volim te Bosno!!!
-
- Kontakt:
pa ne znam bas da je tako ,pape je selektor 4 godina i Bgm bilo je vise dobri nego loši stvari . rezultat je kljuc ako pobjedjujes dobar si ako izgubis odma ide kolika je plata,ko se s kim pobio u slacionici ,sto je igrao ova ssto nije onaj itd mi ako dobijemo wels sve ce biti ok a ako izgubimo ove dvije utakmice niko ne spasi safeta .xavi26 je napisao/la:dok je Susic selektor sve oko rperezentacije drugacije i ne mozemo gledati osim negativno..bordobijeli je napisao/la:a nije mi jasno zasto opet negativno se gleda na ovu stvar ,zasto ne gledamo s pozitivne strane spahic je pojacanje za nasu odbranu ovim su pokazali da prica o svadji i kriminalu u reprezentaciji i nije bas tacna i ovo je prilika i safetu a i spahicu da pricu o reprezentaciji zavrse na ljepsi nacin nego sto je to bilo ,još da dobijemo wels sve bi to bilo ok .
Od kud sad Ceska liga, i njen najgori tim postadose dovoljno dobri - a za sve ostale igrace nije dovoljno dobra ?
dok se ljudima uglavnom poklanja sat u znak zahvalnosti...papetu bi trebalo uruciti kompas...
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Dosao Spaha da mu spasi stolicu. Safete, odlazi ubleho.
Ne samo to, nego covjek ovim potezom opet svaljuje krivicu na igrace, kako su nam stoperi losi, a kad opet sa svojom idiotskom formacijom ostavi i Spahu na vjetrometini znamo koja prica krece...Evil Genius II je napisao/la:vracanje igraca iz reprezentativne penzije je korak nazad, odustajanje od podmladjivanja ekipe vec pri prvoj prepreci (kipar) i jasan znak u kolikoj smo zapravo krizi. mnoge ekipe bi prvi, historijski plasman na svjetsko prvenstvo iskoristile za afirmaciju i stvaranje jednog uspjesnog kulta kakav bi trebala biti drzavna fudbalska reprezentacija ali to kod nas u be i ha naravno nije slucaj jer smo od samog plasmana pa do dana danasnjeg u konstantnom padu
Nazalost sa ovim covjekom na celu nista pozitivno nismo iskoristili od Brazila vec samo se gleda da se guzica spasi i nek kane koja markica i svi zadovoljni

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Safet je konacno poceo vuci prave poteze. Isto tako vratit ce se na 4-2-3-1 bar za ove dvije utakmice skoro sigurno. Steta da nije pozvao Stilica koji je Maradona za Tina. I da Spaha ce mu spasiti stolicu. I neka mu ko ga **** uspjeh BiH je ispred njega. Jos da nas "genijalac" pozove treceg napadaca i cetvrtog. A ne da se brukamo ovako da nam Visca i Besic igraju napadaca jer svaka selekcija ima od 23 igraca bar cetvoricu napadaca. Misli Pape na buducnost ove reprezentacije poslje njega to se vidi. Imamo samo dvojicu napadaca od 28 i 30 godina. Sve sam SafeteGoalgetter je napisao/la:Dosao Spaha da mu spasi stolicu. Safete, odlazi ubleho.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 sep 2014, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
#JedanJeMiske"Spisak za ove dvije utakmice je napravljen, a nije isključeno da u budućnosti pozovem i Misimovića", zaključio je Susić.
Priča se da će za drugo okupljanje poziv dobiti i Saša Papac, a o Braci se još razmišlja.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
- Kontakt:
**** li mu majku mrtvu, **** mu Vranjes Zakaric Cimirot Vrsajevic Hadžić i Tino familiju
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Umjesto da ove lahke kvale krenemo sa novijim timom i sa nekim novim licima mi se opet vracamo na staro. Postujen Spahu ali Pape iz dana u dan pokazuje kakav je trener. Ovo je klasicno pranje kod navijaca, medija i sl.
Sve može, samo da fotelju sačuva. Ni pakt sa Satanom nije isključen.BaDa12 je napisao/la:#JedanJeMiske"Spisak za ove dvije utakmice je napravljen, a nije isključeno da u budućnosti pozovem i Misimovića", zaključio je Susić.
Priča se da će za drugo okupljanje poziv dobiti i Saša Papac, a o Braci se još razmišlja.

Uklopio bih se u našu političku scenu kao lego kockica.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Mogao je pozvati i Hrgovica tanki smo sa krilnim igracima i bekovima 

- DonCorleone
- Kontakt:
Susic naprosto pogubljen u vremenu i prostoru
. Evo i Spahu na koljenima moli da mu spasi stolicu
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ima li Ibricica, gu... havera?
- Goalgetter
- Kontakt:
Izgleda da je kleknuo i porucio da ga ne zasluzujeDonCorleone je napisao/la:Susic naprosto pogubljen u vremenu i prostoru. Evo i Spahu na koljenima moli da mu spasi stolicu
.

Seljaktor cini sve da spasi selektorsku poziciju.
Goalgetter je napisao/la:Izgleda da je kleknuo i porucio da ga ne zasluzujeDonCorleone je napisao/la:Susic naprosto pogubljen u vremenu i prostoru. Evo i Spahu na koljenima moli da mu spasi stolicu
.
![]()

- DonCorleone
- Kontakt:
Spahicu kralju bosanski, SPASI I OPLODI ME
. Koji show program, ludilo
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
svako normalan bi pozvao spahu ,posebno kad se zna u kakvim smo problemima s odbranom ,ne vidim zasto je sad to neki cudan potez safeta .a sto se tice njegovog ostanka na klupi to ce rezultati da odluce ako izgubi ove dvije utakmice ne moze njemu ni 3 spahica pomoci .
Susic u reprezentaciji sada treba mir uoci veoma vaznih utakmica. Dobro je sto je vratio Spahica,pokazalo se koliko nam nedostaje jedan takav igrac! u ovom dvomecu treba pokusati doci do 4 boda,i tako cemo ostati u utrci za drugo odnosno trece mjesto u grupi! sa Spahicem smo sada puno jaci.... odlican potez selektora mora se priznati!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 22 sep 2014, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.