FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ZlatnaDolina je napisao/la:O namjestanju se govorilo i u prvoj utakmici pa na kraju nista ne bijednostavno igraci Sarajeva nisu u glavi nikako dobri, ima ona Jasna Bajraktarević sportski psiholog nek je uzmu i nek radi sa igracima, sta mi znamo sta je u njihovim glavama očito ima nesto sto ih koci, u dvije utakmice protiv konobara,ribara i pekara kiksati to je vec problem, nije stvar kvaliteta vec stvar psihe, a po meni glavni razlog je sto se od ove ekipe Sarajeva puno pčekuje a toga su svjesni i igraci Sarajeva
![]()
ipak su to brazilski konobari, ribari i pekari
Evo ga ušao Karamatić. Nije mi jasno što s ovom ekipom od prve minute nije krenuo 

bhfanatic14 je napisao/la:1-3 mi smo divoviiiiiiiiii

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Ultras1921
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHACyberGhost je napisao/la:moji pitari ova taktika "ZAJEBI I SEBE I NEPRIJATELJA" vam je odlicna
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- MinjonKocka
- Kontakt:
kakva vam je ovo odbrana
morate raditi na tome do Levskog, izbusit ce vas..
a sto se tice ovog rezultate, ko ga yebe, vazno je da prodjete, niko nece gledati koliko ste golova primili, malo ce vas doduse zayebavat ali sta fali

a sto se tice ovog rezultate, ko ga yebe, vazno je da prodjete, niko nece gledati koliko ste golova primili, malo ce vas doduse zayebavat ali sta fali

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
E ako poslije ovoga ne sjevne koji otkaz onda nikad i ne treba
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
- istina1981
- Kontakt:
1:3/4:3 Od kuhara sa Malte! To mogu samo Divovi kakvo je Sarajevo. Napokon ste opravdali naziv DIVOVI! 

Edin TM87 je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:1-3 mi smo divoviiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Znas li da je dokazano da brazilski konobar je ucinkovitiji za 2,9 % od svojih evropskih kolega! U tome lezi kljuc ovoga svega!samir_tm87 je napisao/la:ZlatnaDolina je napisao/la:O namjestanju se govorilo i u prvoj utakmici pa na kraju nista ne bijednostavno igraci Sarajeva nisu u glavi nikako dobri, ima ona Jasna Bajraktarević sportski psiholog nek je uzmu i nek radi sa igracima, sta mi znamo sta je u njihovim glavama očito ima nesto sto ih koci, u dvije utakmice protiv konobara,ribara i pekara kiksati to je vec problem, nije stvar kvaliteta vec stvar psihe, a po meni glavni razlog je sto se od ove ekipe Sarajeva puno pčekuje a toga su svjesni i igraci Sarajeva
![]()
ipak su to brazilski konobari, ribari i pekari
ZELJEZNICAR 1921!
[youtube][/youtube]
I onda se neko Zelji ruga sto ih istina napuni profesionalni milionerski klubovi Hapoel i Makabi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
kako popraviti neprofesionalizam u bosnimma_hz je napisao/la:ma prijatelju,neprofesionalizam je cudo..ljudi rado do 4 i poslije treniraju..a ovi moji fol profesionalci..kao 2 treninga na dan,sportski zivot,misle od toga vile graditi i limuzine vozati..barbarez je napisao/la:Ma vjeruj mi da Sarjevo nema muda da stima,pogotovo u Europi,pa sjebu Juve ad aSarajevo ne sjebu.Ne treba se nasladjivat ,mozda i nas Maribor natambura,ali majkemi krajnje neozbiljno,i u prvom mecu a pogotovo sad.Hocemo napredak,a sebi dopustamo ovakve zajebancijemma_hz je napisao/la:e nmg da vjerujem...zar je na ovo Sarajevo spalo..niko ziv me ne moze uvjeriti da je ovo 100 posto regulara..![]()
![]()
![]()
dohakace njima jez,pub itd itd...
mislim brukas klub,brukas drzavu realno..ko kaze da ovo nije bruka,taj je previse subjektivan..
Kod nas se uvijek trazu nike izgovore i to stvarno nervira. U prvoj utakmici ova ekipa nije bila u stanju rijesiti utakmicu u prvom poluvremenu. Tek kad su zaradili crveni karton (Hibernians) mogli su i nekako pararirati.
pitaj Osima jr.AjdBosnaVodi je napisao/la: kako popraviti neprofesionalizam u bosni
FKŽ !
vi ste se prvi trebali zapitat jel se sta stimalo u toku bh premier lige....
ne brinite se vi za Sarajvo
ne brinite se vi za Sarajvo

SLazem se ja sa tobom,zato treba celicna ruka.Koliko sam ja puta govorio,da se stvari iz temelja moraju postaviti kako treba.Evo mi malo nesto ozbiljnije izgledamo sada,ali im atu jos dosta da se guzovi oznoje.Ja samo kad se sjetim Stanica,Jamaka i kompanije,u jedan, pola 2 po gradu a sutradan imaju pravo bitne tekme,derbi izmedju ostalog.Lumpuju ,dernece i onda ti od takvih ocekujes da te predstavlja ,pa se onda cudis 5-cama koje primas.Sad je to malo bolje,ali nas brate ubi najvise nas mentalitet.Od nicega smo sposobni napraviti euforiju,a raditi mukotrpno,nemoj slucajno da bi to neko od nas.Na kraju kazu ,nema ko da ulaze u njih inace bi oni letili.mma_hz je napisao/la:ma prijatelju,neprofesionalizam je cudo..ljudi rado do 4 i poslije treniraju..a ovi moji fol profesionalci..kao 2 treninga na dan,sportski zivot,misle od toga vile graditi i limuzine vozati..barbarez je napisao/la:Ma vjeruj mi da Sarjevo nema muda da stima,pogotovo u Europi,pa sjebu Juve ad aSarajevo ne sjebu.Ne treba se nasladjivat ,mozda i nas Maribor natambura,ali majkemi krajnje neozbiljno,i u prvom mecu a pogotovo sad.Hocemo napredak,a sebi dopustamo ovakve zajebancijemma_hz je napisao/la:e nmg da vjerujem...zar je na ovo Sarajevo spalo..niko ziv me ne moze uvjeriti da je ovo 100 posto regulara..![]()
![]()
![]()
dohakace njima jez,pub itd itd...
mislim brukas klub,brukas drzavu realno..ko kaze da ovo nije bruka,taj je previse subjektivan..
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
VOLIM TE SARAJEVOOOO
STVARNO POKAZUJETE PATRIOTIZAM ŽELJOVCI BRUKA STE NEBITNO KOLIKI JE REZULTAT I KAKO SE KREČE ALI JUČE PUNA USTA BOSNE A SAD SE NASLAĐUJETE ALI AKO IMA BOGA PAMTI SE SVE POLAKO
Sarajevo ljubavi moja!