Safet Sušić - Pape

xavi26
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la xavi26 » 22 sep 2014, 10:27

bordobijeli je napisao/la:ne kontam uoopšte ljude ovdje ,pljuju sto nema spahica kad ga ovaj pozove opet pljuju sto ga je pozvao :crazy:
nije fazon u tome, ko prvo uopce se nije potrudio da zadrzi spahica nego je rekao da je sasvim logicno da se on oprosti jer su se eto oprostili i xabi alonso, xavi i gerard i da mi imamo adekvatne zamjene za njega, i prodje samo JEDNA utakmica i on njemu upucuje poziv bez ikakvog obrazlozenja da je obavio kakav razgovor sa njim, da je ovaj prihvatio i sl., pa to tako moze samo kod nas..
Volim te Bosno!!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 22 sep 2014, 10:27

vracanje igraca iz reprezentativne penzije je korak nazad, odustajanje od podmladjivanja ekipe vec pri prvoj prepreci (kipar) i jasan znak u kolikoj smo zapravo krizi. mnoge ekipe bi prvi, historijski plasman na svjetsko prvenstvo iskoristile za afirmaciju i stvaranje jednog uspjesnog kulta kakav bi trebala biti drzavna fudbalska reprezentacija ali to kod nas u be i ha naravno nije slucaj jer smo od samog plasmana pa do dana danasnjeg u konstantnom padu :facepalm:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 sep 2014, 10:28

damirdamic72 je napisao/la:Bravo govedinooooooo

pozovi i Muhameda Konjića još

Taman smo se rijesili covjeka koji je unosio nered i ti ga opet pozvao.35 godisnjaka koji zadnej dvije godine igra sve gore i gore...osim sto kaki vani i na terenu kiksa.nema vise snage.nadtrcavaju ga ko moju nanu.

samo kad se sjetim onog gola Nigerije....onaj je prosao kroz njega ko seljak iz Gluhe bukovicwe kroz kamermana :)

užas sve gore i gore....

umjesto da proba Coclića ili Arslanagića on se uzda u 35 godisnjaka

Bolje da je vratio Misimovića

UŽAS si SAFETEEEEEEEE

Kakvi su nam ostali stoperi vidjeli smo protiv Kipra, kakav-takav opet je bolji. Ne znam čemu pljuvanje po Spahi, jel ti znaš da je on pored svoje pozicije pokrivao i poziciju lijevog beka protiv Nigerije, jer je Pape izveo formaciju bez istog? Bez ljutnje druže, al bez nekog osnovnog znanja nisi kompetentan da komentarišeš, uostalom naložio si se i počeo pljuvati, a Spaha je samo pozvan, nije još uvijek prihvatio poziv i ne vjerujem da će.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 22 sep 2014, 10:29

bordobijeli je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:Nemojte da vas bilo sta cudi kda su u pitanju nitkovi i kriminalci Susici.
Do sada su xy puta dokazali da nemaju skrupula i da ce sve uraditio da spase guzicu.
Samo pozivanje Spahica je s.ranje po sopstvenoj glavi covjeka kojin ga je otjera.
Od kriminalca me ne bi iznenadilo da ga je pozvao bez razgovora, da pokusa da ga dovede pred svrsen cin i optuzi da ne zeli da igra za Bih...
Spisak bez press konfarencije i obrazlozenja, a u petak je bio u sarajevu,...tone se sve dublje i dublje :lol:
da li mislis da bi povratak spahica bio pozitivan ili negativan za nas reprezentaciju :?:
Za reprezentaciju bi bilo pozitivno da Safet Susic ode, svi drugi scenariji su negativni.
Povratak Spahica je neminovan ali ne da spasava nitkova Susica, nego za novi pocetak.
Beskrupulozni arkanovi kriminalci moraju otici, za ozdravljenje reprezentacije :thumbup:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 22 sep 2014, 10:30

KAKAV CORIC PRVI PUT U ZIVOTU CUJEM ZA NJEGA HALLO JESTE LI VI NORMALNI BA?

KAKAV COCALIC CRNI IGRA U POLU-AMATERSKOJ-****-EKIPI...

Spaha je igracina, igra standardno OPET nakon sto su ga - kao pred svaku novu sezonu - svi bili na klupu preselili... igra covjek Ligu prvaka, pa nije Leverkusen neka degenska ekipa da bi im igrao neki eto "kikser"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2014, 10:32

hogarstrasni je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:Nemojte da vas bilo sta cudi kda su u pitanju nitkovi i kriminalci Susici.
Do sada su xy puta dokazali da nemaju skrupula i da ce sve uraditio da spase guzicu.
Samo pozivanje Spahica je s.ranje po sopstvenoj glavi covjeka kojin ga je otjera.
Od kriminalca me ne bi iznenadilo da ga je pozvao bez razgovora, da pokusa da ga dovede pred svrsen cin i optuzi da ne zeli da igra za Bih...
Spisak bez press konfarencije i obrazlozenja, a u petak je bio u sarajevu,...tone se sve dublje i dublje :lol:
da li mislis da bi povratak spahica bio pozitivan ili negativan za nas reprezentaciju :?:
Za reprezentaciju bi bilo pozitivno da Safet Susic ode, svi drugi scenariji su negativni.
Povratak Spahica je neminovan ali ne da spasava nitkova Susica, nego za novi pocetak.
Beskrupulozni arkanovi kriminalci moraju otici, za ozdravljenje reprezentacije :thumbup:
kakav arkan o cemu pricas covjece :crazy: :crazy:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 22 sep 2014, 10:33

spahic treba ekipi ,al susic ga poziva prvenstveno da sebe spasi,zna da je donji ako izgubi protiv velsa
ne bi reko da ce se spahic odazvat,sto ga nije zvao tek kad se oprostio ko sto je i trebalo,budala zna da obrana sa spahicem i bez njega su dva razlicita svijeta .trebalo je odma reagovat a ne sad kad treba spasit guzicu :puke:

a ovi sto pricaju sto nije pozvao arslanagica prvo trebaju znat da lik jos nista nije izganjao i to je prvenstveno razlog zasto ga ne moze zvati. i on i mario vrancic dok izganjaju papire treba vremena
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 22 sep 2014, 10:36

barca_87 je napisao/la: a ovi sto pricaju sto nije pozvao arslanagica prvo trebaju znat da lik jos nista nije izganjao i to je prvenstveno razlog zasto ga ne moze zvati. i on i mario vrancic dok to izganjaju treba vremena
Araslanagic trenutno grije klupu i nije neka alternativa, a ta informacija da nije izganjao papire , da nece da igra vza BiHi sl, izasla je iz usta Safeta Susica, lazova i nitkova, tako da je ne treba uzimati za ozbiljno, tjerao je on i bolje od Arslanagica.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 22 sep 2014, 10:36

damirdamic72 je napisao/la:Bravo govedinooooooo

pozovi i Muhameda Konjića još

Taman smo se rijesili covjeka koji je unosio nered i ti ga opet pozvao.35 godisnjaka koji zadnej dvije godine igra sve gore i gore...osim sto kaki vani i na terenu kiksa.nema vise snage.nadtrcavaju ga ko moju nanu.

samo kad se sjetim onog gola Nigerije....onaj je prosao kroz njega ko seljak iz Gluhe bukovicwe kroz kamermana :)

užas sve gore i gore....

umjesto da proba Coclića ili Arslanagića on se uzda u 35 godisnjaka

Bolje da je vratio Misimovića

UŽAS si SAFETEEEEEEEE
Nemogu da vjerujem da ljudi mogu tvrdit da igrac koji igra u prvoj postavi kluba koji igra lp i koji je top 3 u bundesligi nije za nase reprezentacije! Sp jeste lose odigrao, sto jest jest ali realno ro je vise plod papetove taktike nego spahiceve lose igre.. spominje se gol protiv nigerije, taj gol jest spahiceva greska, barem donekle.. a ljudi zaboravljaju da je spahic u toj utakmic igrao i stopera i beka i da je faul napravljen na njemu od tog istog igraca koji je dao gol i da su sve svijetske medije napisale da je to faul i da je gol trebao bit ponisten, tacnije nije nikad trebalo doc do njega... ali eto svak ima svoje misljenje, samo neskodi ponekad bit malo realan kosto u nas narod nazalost cesto nije... sto se men tice, spaha kapitenu dobrodosao nazad! :tokralju:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 sep 2014, 10:37

Bravo Safete. Ima nade ipak. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 22 sep 2014, 10:38

Tek sada je nam jasno koliko je pokvaren u korijenu ovaj covjek...otjerao je Spahica pa sada ga zove da spasi vlastitu guzicu
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 22 sep 2014, 10:40

Pauk je napisao/la:Tek sada je nam jasno koliko je pokvaren u korijenu ovaj covjek...otjerao je Spahica pa sada ga zove da spasi vlastitu guzicu
Kao i vecina kriminalaca, on nema osjecaj da radi bilo sta lose, bitno je spasiti sopstvenu guzicu i zaraditi pare.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 22 sep 2014, 10:41

A do jucer slabasna ceska liga postade dovoljno dobra, oj safete, safete, da barem cutis bio bi puno pametniji..
Volim te Bosno!!!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 22 sep 2014, 10:44

Ovaj lik je izgubio kompas,kamo srece da smo ga se rijesili,a ozbiljno popricali sa Spahicem i Misimovicem,naravno sa novim selektorom.Ovako tonemo samo dublje,taman se bili malo uozbiljili kao reprezentacija,a opet pocinjemo sa cirkusom.
SLOBODA NAVIJAČIMA

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2014, 10:48

hogarstrasni je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Tek sada je nam jasno koliko je pokvaren u korijenu ovaj covjek...otjerao je Spahica pa sada ga zove da spasi vlastitu guzicu
Kao i vecina kriminalaca, on nema osjecaj da radi bilo sta lose, bitno je spasiti sopstvenu guzicu i zaraditi pare.
uzmi sebe da si selektor i da imas povrjedjenog kolasinca,mujdzu . i ostane izbor na sunjicu ,bicakcicu,vranjesu i slicnim da li bi pozvao spahica :?: i mozse li mi reci gdje si cuo da je safet rekao da ne zeli spahica i da ga je on otjerao ili da je spaha rekao da nece da igra za reprezentaciju zbog safeta .

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 22 sep 2014, 11:26

Tele se malo osililo, pa mislilo da se moze samo sa Tinkijem, Hadzicem i Avdijom protiv velesila poput Kipra :D Frajer konstantno sam sebe j*be u mozak. Dokle ce ici, ostaje da vidimo.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 22 sep 2014, 11:30

Dokle ce ovaj bizon zajebavat* cijelu drzavu ? :crazy:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 22 sep 2014, 11:31

http://radio-sarajevo.ba/novost/165672/ ... apiten-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
„Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine ostaje Edin Džeko“, istakao je za Anadolu Agency (AA) Safet Sušić, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine nakon što je danas na spisak reprezentativaca vratio Emira Spahića, doskorašnjeg kapitena koji se oprostio poslije nastupa na Mundijalu u Brazilu.

Na pitanje da li će se Spahić odazvati na njegov poziv nakon što se oprostio od državnog dresa, Sušić je odgovorio:

„Hoće. Sve smo dogovorili. Zvao me uoči utakmice sa Kiprom i poželio mi sreću. Nakon što smo izgubili ja sam njega nazvao odmah i pitao ga da se vrati u reprezentaciju. Ostavio sam mu nekoliko dana da razmisli. Kontaktirali smo nekoliko puta i u subotu sve definitivno dogovorili. Dakle, Spahić će ponovo biti član reprezentacije BiH i bit će nam od velike koristi u narednim utakmicama kvalifikacija za EURO 2016. Bez njega naša odbrana je puno lošija, a i ova dva mlada stopera uz njega bolje igraju. Vidio sam to u meču sa Kiprom i zato sam odlučio ponovo pozvati Spahića“.

Selektor BiH Spahiću je saopćio i da kapiten ostaje Džeko, što je defanzivni igrač Bayer Leverkusena, kako kaže Sušić, „prihvatio sa odobravanjem, jer su veliki prijatelji“.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 22 sep 2014, 11:41

Zašto ne pozove ponajboljeg igrača trenutnog lidera Bundeslige - Vrančića. Pa zar nije mnogo bolji od npr. Hadžića (a da i ne spominjem Cimirota, Zakarića), i šta koji qrac Vranješ radi ovdje (ako nam treba dodatni stoper nek pozove Arslanagića barem je potencijal za razliku od ovog koji ne može ni u Turskoj igrat). Što se tiče Spahića pa ajd nek ga je pozvao ali nadam se da ne misli da mu on igra (ako se plasiramo abd) i na Euru.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2014, 11:42

a nije mi jasno zasto opet negativno se gleda na ovu stvar ,zasto ne gledamo s pozitivne strane spahic je pojacanje za nasu odbranu ovim su pokazali da prica o svadji i kriminalu u reprezentaciji i nije bas tacna i ovo je prilika i safetu a i spahicu da pricu o reprezentaciji zavrse na ljepsi nacin nego sto je to bilo ,još da dobijemo wels sve bi to bilo ok .

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Hercegovina999 i 4 gosta.