Do neki dan vas tuk'o na tribinama, a danas vam je idol. Ja karaktera i govana. A ja ti opet kažem, Željo će osvojiti ili titulu ili kup ili oboje, tako da od vaših "redova" nema ništa.Dejan, BL je napisao/la:Nemoj se sekirati puno nećete ni u BL ništa uraditi rekoh ja vama da ključ ove godine nije u vašim rukama. Nema od kupa ništa, uzimaju Hrvati. Za utjehu ionako ne bi imali ulaganja pa bi opet odigrali samo 2 u kval. za LŠ, bolje ćete proći u LE, a nama će Milence dograditi stadion (sjever-jug), i dovesti koje zvučno ime.AdisManiacZ je napisao/la:Treba pobjeda u banja luci, ovaj Borac opet pobjedio, sada protiv Travnik na Piroti. Al eto ako nam nema titule, onako cemo pobjedit kup.
Aj Borac
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A možda osvojimo duplu krunu ove godine, nebi nam bio prvi put...svakako smo jedini tim kojem je to pošlo za rukum/nogom.
Prošle godine nam je dupla kruna izmakla za sekundu, ali zato ove godine nece.
& се $ то је " " ? ове $ - ' 100% ? " за " $.Mandrak je napisao/la:A možda osvojimo duplu krunu ove godine, nebi nam bio prvi put...svakako smo jedini tim kojem je to pošlo za rukum/nogom.
Ај ? у Европу
Dobro, vidjet cemo....ima još da se igra citava polusezona, plus ova dva kola što su ostala.Dejan, BL je napisao/la:& се $ то је " " ? ове $ - ' 100% ? " за " $.Mandrak je napisao/la:A možda osvojimo duplu krunu ove godine, nebi nam bio prvi put...svakako smo jedini tim kojem je to pošlo za rukum/nogom.
Ај ? у Европу
Prisjeti se malo, prošle godine ste nam bježali 7 bodova na polusezoni, pa ste na kraju završili kao treci, a mi kao prvaci
Ma znam da je text na tom klipu glup i bezveze, ali sam stavio samo zbog ritma koji je strašan !
ako neko može ili ima već napisan text neka ga stavi , možda bude dobra pjesma od toga.
ako neko može ili ima već napisan text neka ga stavi , možda bude dobra pjesma od toga.
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
E jesi nam stavio primjer za ne povjerovati...mene bi bilo stid kad bi od takvih idiota "krali" ritam ili ti tekstove sasvim je nebitno...
1921-2011
Odličan tekst sa videa. Taman da konačno razuvjerimo sve da smo bošnjački klub.
Kume ne shvataš ! I meni se taj text gadi,ali mi bi mogli napraviti bolju pjesmu uz ovakav ili sličan ritam ! Kontaš ?Esii TM87 je napisao/la:E jesi nam stavio primjer za ne povjerovati...mene bi bilo stid kad bi od takvih idiota "krali" ritam ili ti tekstove sasvim je nebitno...
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
Ma pusti to, imamo ionako dovoljno svojih pjesama, nećemo od nekih levata krast ritam il nešto. Možemo i mi sami smisliti 
pozdrav svima... novi sam ovdje. dugo vas citam, pa se odlucih i aktivno prikljuciti 
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Pa jarane ako cemo koristiti ritmove neki debila..pa nekontam fakat,nisu vrijedni gledanja a ne mi kao nesto kopirati, shvatas ti?
1921-2011
Bez obzira na ovu današnju pobjedu Borca u Travniku i dalje sam optimista da ćemo odbraniti titulu. Prva u nizu pobjeda će se dogoditi sutra ako Bog da, a potom Branitelj i kao šlag na tortu ove godine, treba oderati Borac u Banjaluci. Jedini pravi konkurent za titulu će nam biti Široki. U 2010. godini smo igrali 5 puta sa Borcem i niti jednom nismo izgubili, pa nećemo ni sada, ali prije Borca treba oderati Budućnost. Najkasnije do petog kola proljetnog dijela ćemo zasjesti na lidersku poziciju i nećemo je ispuštati do kraja. Sutra svi na Grbavicu u nove pohode i pobjede. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- KB-TM87
- Kontakt:
Sutra svi u Dolinu da podržimo naše momke !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
dobro dosaostarigrad je napisao/la:pozdrav svima... novi sam ovdje. dugo vas citam, pa se odlucih i aktivno prikljuciti
1921-2011
- samir_tm87
- Kontakt:
sta ga ti postas da mora bit na svakoj strani ?
Kao sto bi Amar Osim rekao,
Sutra nemojte na Grbavicu i utakmicu!!!!
Sutra nemojte na Grbavicu i utakmicu!!!!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Pa sta ima ova **** stavljati na nasu stranicu. Sta ti glumis, sto ti ne sugerises da se ovo skloni. Pa da je to postavio neki navijac vec poznatih skupina sa nasih prostora i razumio bih njihovo plitko razmisljanje, nego neko nas, sa nase tribine i nase teme. Fujsamir_tm87 je napisao/la:sta ga ti postas da mora bit na svakoj strani ?
-
old school
- Kontakt:
pa ja ne kontam vas,nema veze sto ste djeca,ali trebate imati u toj svojoj glavi bar nesto,takvi klipovi i takva pitanja se ni u snu ne postavljaju na ovakvim forumima,zna se ko se pita i gdje se postavlja,ako ne znas nekoga od nadleznih osoba reci nekome ko ih zna,a ovaj klip nebi ni komentarisao mene bi stid bilo ovo postaviti a kamoli slusati.Sto se tice borca nisam ocekivao bas da ce dici danas,ali buducnost ako pobijedimo onda svim silama u banja luku da ne izgubimo samo,jer ako ne izgubimo postoji mogucnost da nam borac bude bjezao samo 2 boda s tim da dignemo buducnost i rudar naravno sto ce se nadam se i ostvariti
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- samir_tm87
- Kontakt:
Pirke_TM87 je napisao/la:Pa sta ima ova **** stavljati na nasu stranicu. Sta ti glumis, sto ti ne sugerises da se ovo skloni. Pa da je to postavio neki navijac vec poznatih skupina sa nasih prostora i razumio bih njihovo plitko razmisljanje, nego neko nas, sa nase tribine i nase teme. Fujsamir_tm87 je napisao/la:sta ga ti postas da mora bit na svakoj strani ?
jbg , nisi ga trebao postat da ide sa stranice na stranicu , proslo niko nije vidio i ca
ev moze i ovaj ritam akd vec bacamo linkove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.