Slavis li Papeta? Ovako isto smo slavili Hadziju jednom. Pa se dizali godinama iz pepela.Head je napisao/la: Ja cu da slavim.
I ti bi opet.
Doduse, Husref. Zaboravih da vam je to u krvi.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Slavis li Papeta? Ovako isto smo slavili Hadziju jednom. Pa se dizali godinama iz pepela.Head je napisao/la: Ja cu da slavim.
joj kad cujem husref amar neko kaze za selektora ajd husref je makar bio igrac i trenirali su ga razni treneri mozda je sta i ubrao ali amar...sreca pa knjiga nije pala na dva slova imaju tu meša i fare jedan od njih dvojce ja zadovoljanBlagoje je napisao/la:Slavis li Papeta? Ovako isto smo slavili Hadziju jednom. Pa se dizali godinama iz pepela.Head je napisao/la: Ja cu da slavim.
I ti bi opet.
Doduse, Husref. Zaboravih da vam je to u krvi.
I ti samo glumis da imas neke informacije. Stalno prikrivene neke podatke dajes a nista konkretno. Zapravo nemas pojma ko ni mi ostali ovdje kako ce se situacija odvijati.aleksandar_veliki je napisao/la:Sanse da se 11. izabere selektor su minimalne...Goalgetter je napisao/la:Sa svim ce se razgovarati, bice u kombinacijama i na kraju 11.og selektor ce biti Hadzibegic, ko da gledam.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Dakle laž i insinuacija.aleksandar_veliki je napisao/la:Postoje svjedoci, a i fakti koji kazu da se nakon Rumunije jedan od najboljih nasih poslijeratnih fudbalera nikada vise nije pojavio niti na jednoj sjednici Upravnog odbora, iako je do tada kao i svi ambasadori, mislim na Bajevića i Hadžibegica bio rerdovan na istim.MaksuzBaksuz je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Nakon poraza od Rumunije 3:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Sergej Barbarez je uz pomoć svojih pajdaša na aerodromu pokušao napraviti puč, odnosno sebe instalirati na selektorsku poziciju. Kada mu to nije uspjelo, najviše zahvaljujući Ivici Osimu, pokupi je prnje i napustio mjesto ambasadora Fudbalskog saveza BiH. Nikada više se nije javio niti jednom clanu IO, Bajevicu, Osimu, Hadzibegicu. Jednostavno, nije uspio u svojoj misiji i podvijena repa je napustio Savez, koji je tada grcao u dugovorima, koji je tada visio nad provalijom. Tada nije uspio i umjesto da se prihvatio posla, da je preuzeo neku ekipu, juniore, kadete, pionire, on je odlucio se posvetiti pokeru, a danas uz pomoc jedne navijacke grupe pozivajuci se na patriotizam pokusava doci na mjesto selektora. Vala, puno je pa neka je i od Sergeja...
koliko je ovo provjerena informacija??
Bezveze se raspravljate oko toga ko ce biti selekor i svojim doskocicama kvarite ovu temu. Trenutno ni ovi u Savezu ne znaju ime selektora, a jednom sam napisao, mislim da je nase da podrzimo onog koga izaberu, pa da mu sudimo recimo nakon sest mjeseci. Svaki od kandidata po meni ima svojih prednosti i slabosti, tako da se nece mnogo pogrijesiti koga god da iazberu. Naravno, ljudi koji navijaju za Sarajevo pljuvat ce na Savez ako to budu Amar ili Mesa, ovi koji navijaju za Zelju pljuvat ce ako to bude Faruk, patriote ce likovati ako to bude Barbarez, ovi malo manje patriotski nastrojeni i sto se kaze "fudbalskiji obrazovaniji" ce pljuvati po Savezu ako bude Barbarez i tako u krug. Sanse da se plasiramo su nikakve, pa da nam i Mourinho dodje...
100% laž, ne znam ni zašto odgovaram na ovo!?aleksandar_veliki je napisao/la:Postoje svjedoci, a i fakti koji kazu da se nakon Rumunije jedan od najboljih nasih poslijeratnih fudbalera nikada vise nije pojavio niti na jednoj sjednici Upravnog odbora, iako je do tada kao i svi ambasadori, mislim na Bajevića i Hadžibegica bio rerdovan na istim.MaksuzBaksuz je napisao/la:koliko je ovo provjerena informacija??aleksandar_veliki je napisao/la:Nakon poraza od Rumunije 3:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Sergej Barbarez je uz pomoć svojih pajdaša na aerodromu pokušao napraviti puč, odnosno sebe instalirati na selektorsku poziciju. Kada mu to nije uspjelo, najviše zahvaljujući Ivici Osimu, pokupi je prnje i napustio mjesto ambasadora Fudbalskog saveza BiH. Nikada više se nije javio niti jednom clanu IO, Bajevicu, Osimu, Hadzibegicu. Jednostavno, nije uspio u svojoj misiji i podvijena repa je napustio Savez, koji je tada grcao u dugovorima, koji je tada visio nad provalijom. Tada nije uspio i umjesto da se prihvatio posla, da je preuzeo neku ekipu, juniore, kadete, pionire, on je odlucio se posvetiti pokeru, a danas uz pomoc jedne navijacke grupe pozivajuci se na patriotizam pokusava doci na mjesto selektora. Vala, puno je pa neka je i od Sergeja...
Pa to mu je i najveca preporuka. Najtrofejniji trener domaceg prvenstva, logicno da ga niko od navijaca klubova koji su bili na marginama za njegovog vremena ne simpatise. To sto ga neko ne voli nije nikakav argument..cak naprotiv.Hordas Doboj je napisao/la:I dalje ne mogu da vjerujem da je Osim u igri za selektora. Ne voli ga vise od pola nacije a gura se na mjesto selektora iz dana u dan.
A jedan od trenera je poslije finala kupa zavrsio u bolnici navodno zbog iscrpljenosti. Koliko ga samo on mrziexbabilon je napisao/la:Pa to mu je i najveca preporuka. Najtrofejniji trener domaceg prvenstva, logicno da ga niko od navijaca klubova koji su bili na marginama za njegovog vremena ne simpatise. To sto ga neko ne voli nije nikakav argument..cak naprotiv.Hordas Doboj je napisao/la:I dalje ne mogu da vjerujem da je Osim u igri za selektora. Ne voli ga vise od pola nacije a gura se na mjesto selektora iz dana u dan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
aleksandar_veliki je napisao/la:
Bezveze se raspravljate oko toga ko ce biti selekor i svojim doskocicama kvarite ovu temu. Trenutno ni ovi u Savezu ne znaju ime selektora, a jednom sam napisao, mislim da je nase da podrzimo onog koga izaberu, pa da mu sudimo recimo nakon sest mjeseci. Svaki od kandidata po meni ima svojih prednosti i slabosti, tako da se nece mnogo pogrijesiti koga god da iazberu. Naravno, ljudi koji navijaju za Sarajevo pljuvat ce na Savez ako to budu Amar ili Mesa, ovi koji navijaju za Zelju pljuvat ce ako to bude Faruk, patriote ce likovati ako to bude Barbarez, ovi malo manje patriotski nastrojeni i sto se kaze "fudbalskiji obrazovaniji" ce pljuvati po Savezu ako bude Barbarez i tako u krug. Sanse da se plasiramo su nikakve, pa da nam i Mourinho dodje...
Tvoje misljenje, jbga sto se tice preporuke. Ja sam aludirao na to samo njegovo povlacenje iz BH fudbala, gdje je naveo razlog da ne moze trpiti psovke po gostujucim terenimaitdexbabilon je napisao/la:Pa to mu je i najveca preporuka. Najtrofejniji trener domaceg prvenstva, logicno da ga niko od navijaca klubova koji su bili na marginama za njegovog vremena ne simpatise. To sto ga neko ne voli nije nikakav argument..cak naprotiv.Hordas Doboj je napisao/la:I dalje ne mogu da vjerujem da je Osim u igri za selektora. Ne voli ga vise od pola nacije a gura se na mjesto selektora iz dana u dan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I šta si dolazao sa ovim? Ja nisam tvrdio da se on nije izgubio iz priče oko Saveza nego sam tvrdio da je laž da je Barba pokušao puč, ali očito je taktika vas koji podržavate lokalne kandidate jer s njima možete biti jarani i na kafi svaki dan, da radite negativnu kampanju za ostale kandidate, iako Barba to ovaj put nije. Ali valjda ostala navika iz prošlog odabira.aleksandar_veliki je napisao/la:Ponavljanje je majka znanja. NoName i slicni, malo pogledati ovaj video, pa cemo nastaviti diskusiju.
" onclick="window.open(this.href);return false;
1. Faruk Hadžibegić - na trenerskoj klupi proveo 15 godina - 11 timova - 0 trofejakanarinac je napisao/la:http://en.m.wikipedia.org/wiki/Faruk_Ha ... begi%C4%87
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Amar_Osim" onclick="window.open(this.href);return false;
Hordas Doboj je napisao/la:I dalje ne mogu da vjerujem da je Osim u igri za selektora. Ne voli ga vise od pola nacije a gura se na mjesto selektora iz dana u dan.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, No99, sagitarius, Venom, Zglavkar i 48 gostiju.