ne dolazimoirfan41 je napisao/la:da vam je normalna situacija u klubu znao bi da dolazite, a ovako iskreno pojma nemamrob do bagro je napisao/la:sta ti mislisirfan41 je napisao/la:da li ce robijasi organizovano dolaziti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ne dolazimo[/quote]rob do bagro je napisao/la:da vam je normalna situacija u klubu znao bi da dolazite, a ovako iskreno pojma nemamrob do bagro je napisao/la:sta ti mislisirfan41 je napisao/la:da li ce robijasi organizovano dolaziti
steta
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Poznato je da robijasi bojkotuju upravu i lopove.. I ja kazem steta.. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
dobro kod kuce, tada se gubi na kartama, ali u gostima bi mogli ici ako nista radi klubaBaja_Zvjerka je napisao/la:Poznato je da robijasi bojkotuju upravu i lopove.. I ja kazem steta..
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kao da se od karata zivi.. Jug u Zenici je 2,3 KM koliko ja znam, tako da nema tu neke zarade.
A potpunim bojkotom se debili "cheraju"..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Baja_Zvjerka je napisao/la:Kao da se od karata zivi.. Jug u Zenici je 2,3 KM koliko ja znam, tako da nema tu neke zarade.
imamo i mi debile u upravi, ali to nije nacin na koji se debili tjeraju, jer ja nebih nikad mogao bojkotovati svoj klub, bar ja neznam za druge
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Pobjedom protiv Betacluba, juniori FK Sarajevo osvojili Kup Kantona Sarajevo.
Juniori FK Sarajevo danas su pobjedom nad Betaclubom 3:0, osvojili Kup Kantona Sarajevo, te tako stekli pravo nastupa u završnici omladinskog Kupa BiH za sezonu 2009/10. Iako je Sarajevo nastupilo u izmijenjenom sastavu, bez većih problema je došlo do pobjede, a strijelci za bordo tim su bili Trebinjac, Peljto i Logić.
Utakmica je igrana na neutralnom stadionu, u Doglodima, po izuzetno sparnom vremenu, a omladinci našeg kluba su tokom cijele utakmice bili bolji protivnik. Već od prve minute Sarajevo je vršilo pritisak na gol Betacluba, a u vodstvo dolazi u 21. minuti, kada Trebinjac upućuje centaršut u peterac Betacluba koju je golman Fočo loše procjenio, te ga preskače i odsjeda u mreži. U samom finišu prvog poluvremena, jednu lijepu akciju Sarajeva kruniše Peljto koji se našao sam pred golmanom i povećava prednost na 2:0.
U drugom poluvremenu je Sarajevo rutinski smirilo igru, dok su igrači Betacluba bezuspješno pokušavali smanjiti prednost. Kada se očekivali da će glavni sudija Alečković svirati kraj utakmice Sarajevo dolazi do konačnih 3:0. Desni bočni Logić ulazi u šesnaesterac Betacluba, pokušava centrirati loptu, ali ona mu odlazi preko noge i potpuno neočekivano se odbija od stativu i završava u golu.
Sarajevo je nastupilo u slijedećem sastavu:
Mujkanović, Logić, Trebinjac (od 67. Tuzlak), Ramić, Bekrić (od 53. Čizmić), Bečirević, Bektić (od 60. A. Handžić), Bašić (od 70. Mehmedi), K. Handžić, Peljto (od 46. Guta), Bejić. Trener: Dženan Uščuplić.
Juniori FK Sarajevo danas su pobjedom nad Betaclubom 3:0, osvojili Kup Kantona Sarajevo, te tako stekli pravo nastupa u završnici omladinskog Kupa BiH za sezonu 2009/10. Iako je Sarajevo nastupilo u izmijenjenom sastavu, bez većih problema je došlo do pobjede, a strijelci za bordo tim su bili Trebinjac, Peljto i Logić.
Utakmica je igrana na neutralnom stadionu, u Doglodima, po izuzetno sparnom vremenu, a omladinci našeg kluba su tokom cijele utakmice bili bolji protivnik. Već od prve minute Sarajevo je vršilo pritisak na gol Betacluba, a u vodstvo dolazi u 21. minuti, kada Trebinjac upućuje centaršut u peterac Betacluba koju je golman Fočo loše procjenio, te ga preskače i odsjeda u mreži. U samom finišu prvog poluvremena, jednu lijepu akciju Sarajeva kruniše Peljto koji se našao sam pred golmanom i povećava prednost na 2:0.
U drugom poluvremenu je Sarajevo rutinski smirilo igru, dok su igrači Betacluba bezuspješno pokušavali smanjiti prednost. Kada se očekivali da će glavni sudija Alečković svirati kraj utakmice Sarajevo dolazi do konačnih 3:0. Desni bočni Logić ulazi u šesnaesterac Betacluba, pokušava centrirati loptu, ali ona mu odlazi preko noge i potpuno neočekivano se odbija od stativu i završava u golu.
Sarajevo je nastupilo u slijedećem sastavu:
Mujkanović, Logić, Trebinjac (od 67. Tuzlak), Ramić, Bekrić (od 53. Čizmić), Bečirević, Bektić (od 60. A. Handžić), Bašić (od 70. Mehmedi), K. Handžić, Peljto (od 46. Guta), Bejić. Trener: Dženan Uščuplić.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
PRVA PROTIV CELIKA MISLIM DA NESSMIJem ni zamisliti sta bi bilo da ne pobjedimo.....protiv zrinjskog isto kuci moramo dobiti,...ako nedobijemo,dole mozemo komotno ici turistici jer nemamo pobjede u gostima otkad je onaj debil na klupi,,,,dali smo dva gola jedan iz penala jedan iz igre....fujj........
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Prva utakmica se igra na stadionu „Asim Ferhatović – Hase“ naredne srijede (30.09.2009.) u 15:30 sati, a uzvrat se igra 7 dana kasnije u Mostaru.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
već smo jednom igrali sa zrinjskim u kupu, to je bila sezona 2000/2001, u sarajevu je bilo 3:0 za bordo tim a u mostaru 1:1....iskreno se nadam da će tako biti i ovaj put
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Pa kad smo u evropi u 2 tekme bili bolji od protivnika, bicemo vala i od zrinjskog kojeg bi lagano trebali dobiti u Sarajevu sa 2,3 razlike, a u gostima bi morali dati gol. Kad smo u evropi svaki gol postigli mozemo i njima. A sto se tice celika tu bez problema uzimamo tricu
Pa nadam se i ja tom rezultatu,al tako smo govorili i prije utakmice s Leotarom "lagano"cemo mi dobit.cappy je napisao/la:Pa kad smo u evropi u 2 tekme bili bolji od protivnika, bicemo vala i od zrinjskog kojeg bi lagano trebali dobiti u Sarajevu sa 2,3 razlike, a u gostima bi morali dati gol. Kad smo u evropi svaki gol postigli mozemo i njima. A sto se tice celika tu bez problema uzimamo tricu
Ma nijedna utakmica nije lagana.
Al ipak moramo dobit i Celik i Zrinjski(naravno prolaz dalje)
UPRAVA NAPOLJE SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU
U europi smo mogli i bolje da smo imali veci fond igraca,to sto pojacanje nema,sto je uprava nesposobna je druga stvar.Svake godine dolaze ''igraci'' koji uopce nemaju kvalitetnu igracku karijeru.Pojacanja bukvalno ista,jednu godinu igra na Kosevu,drugu je u iranu,pa tako u krug.O marketingu da ne pricam,katastrofa.Uprava prisustvuje utakmica samo kad su iste velikog znacaja,sto dovoljno govori o njihovom interesovanju za klub,ako toga uopce ima.Koliko samo igraca otislo iz kluba za male pare.Sa Handzicem,Pandzom koji su otisli,i igracima koji su tu sad,recimo Torlak,Hamzic,Pliska se mogla napraviti ekipa koja bi harala ligom,samo da je uprava imala mozga uraditi navedeno.Svake godine ista stvar,svake godine na kraju ista prica,gdje ovaj klub ne profitira,vec samo oni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E za taj fond irača naj više je kriv ČALA čovjek napravi izvještaj ja mogu sa ovim igračima sve (i trenerom emirom alihodžićem) i jedna jaka utakmica u evropi i kiks kuću druga utakmica u evropi i debakl u modriči itd. šta da je prošao u grupnu fazu ispali bi iz lige ....High je napisao/la:U europi smo mogli i bolje da smo imali veci fond igraca,to sto pojacanje nema,sto je uprava nesposobna je druga stvar.Svake godine dolaze ''igraci'' koji uopce nemaju kvalitetnu igracku karijeru.Pojacanja bukvalno ista,jednu godinu igra na Kosevu,drugu je u iranu,pa tako u krug.O marketingu da ne pricam,katastrofa.Uprava prisustvuje utakmica samo kad su iste velikog znacaja,sto dovoljno govori o njihovom interesovanju za klub,ako toga uopce ima.Koliko samo igraca otislo iz kluba za male pare.Sa Handzicem,Pandzom koji su otisli,i igracima koji su tu sad,recimo Torlak,Hamzic,Pliska se mogla napraviti ekipa koja bi harala ligom,samo da je uprava imala mozga uraditi navedeno.Svake godine ista stvar,svake godine na kraju ista prica,gdje ovaj klub ne profitira,vec samo oni.
SAFET SUŠIĆ
U pravu si,samo cala je najodgovorniji.On ima kao igracki kadar,**** ga jahovic.Kad nam jahovic igra u napadu onda nije ni cudo sto ne mozemo da damo gola.Ko p...e sa jednim u napadu uvijek.Pa to nije igra sarajeva.Mi moramo da napadamo i zabijamo,a sa calinom taktikom se mozamo samo patiti.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.pape je napisao/la:E za taj fond irača naj više je kriv ČALA čovjek napravi izvještaj ja mogu sa ovim igračima sve (i trenerom emirom alihodžićem) i jedna jaka utakmica u evropi i kiks kuću druga utakmica u evropi i debakl u modriči itd. šta da je prošao u grupnu fazu ispali bi iz lige ....High je napisao/la:U europi smo mogli i bolje da smo imali veci fond igraca,to sto pojacanje nema,sto je uprava nesposobna je druga stvar.Svake godine dolaze ''igraci'' koji uopce nemaju kvalitetnu igracku karijeru.Pojacanja bukvalno ista,jednu godinu igra na Kosevu,drugu je u iranu,pa tako u krug.O marketingu da ne pricam,katastrofa.Uprava prisustvuje utakmica samo kad su iste velikog znacaja,sto dovoljno govori o njihovom interesovanju za klub,ako toga uopce ima.Koliko samo igraca otislo iz kluba za male pare.Sa Handzicem,Pandzom koji su otisli,i igracima koji su tu sad,recimo Torlak,Hamzic,Pliska se mogla napraviti ekipa koja bi harala ligom,samo da je uprava imala mozga uraditi navedeno.Svake godine ista stvar,svake godine na kraju ista prica,gdje ovaj klub ne profitira,vec samo oni.
Jahović je trenutno jedan od najboljih igrača sarajeva, dajte malo realnosti. Nemojmo po svemu pljuvati, za upravu me zaboli ali igrači to ne zaslužuju.
Treba ici korak po korak,djaba prica o igracima jer nisu oni krivi sto ne mogu vise,bolje...Ko je kriv???
Pa raja kriv je onaj ko ih je doveo-znaci uprava...Djaba nam u ovom momentu i Capelo na klupi..
Prvo bagra iz kluba MARS da bog da dobili kolektivne infarkte na sjednici ako nista da vam bude masovnija i ljepsa dzenaza,jer u slucaju pojedinacnog umiranja bagre iz kluba na dzenazi ce im biti 5-6ljudi...TUZNO..
Kad se rijesimo ovih gmazova iz kluba e tek onda mozemo pricati o igracima,trenerima...I mislim sve dok jedan covjek ne bude glavni u klubu nema napretka.....Dok je njih na sjednici po 100 sve je uzalud..
A nije to samo rakj-rana kod nas nego kod svi vecih klubova u BIH,jer ovi manji rade na drugom principu i zato jeste kako jeste......da bog da docekali da ih izbacimo napolje...............
Pa raja kriv je onaj ko ih je doveo-znaci uprava...Djaba nam u ovom momentu i Capelo na klupi..
Prvo bagra iz kluba MARS da bog da dobili kolektivne infarkte na sjednici ako nista da vam bude masovnija i ljepsa dzenaza,jer u slucaju pojedinacnog umiranja bagre iz kluba na dzenazi ce im biti 5-6ljudi...TUZNO..

Kad se rijesimo ovih gmazova iz kluba e tek onda mozemo pricati o igracima,trenerima...I mislim sve dok jedan covjek ne bude glavni u klubu nema napretka.....Dok je njih na sjednici po 100 sve je uzalud..
A nije to samo rakj-rana kod nas nego kod svi vecih klubova u BIH,jer ovi manji rade na drugom principu i zato jeste kako jeste......da bog da docekali da ih izbacimo napolje...............

- FK Sarajevo
- Kontakt:
prvo uprava napolje onda dajte igrace koji ce igrati srcem i koji ce igrati 3-4 sezone a ne 1 i da im je odmah otici bez Hordi nevrije nista zato bi im bolje bilo da malo gledaju i zelje navijaca ne samo svoju voljumangup je napisao/la:Treba ici korak po korak,djaba prica o igracima jer nisu oni krivi sto ne mogu vise,bolje...Ko je kriv???
Prvo bagra iz kluba MARS da bog da dobili kolektivne infarkte na sjednici ako nista da vam bude masovnija i ljepsa dzenaza,jer u slucaju pojedinacnog umiranja bagre iz kluba na dzenazi ce im biti 5-6ljudi...TUZNO..![]()
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
- Kontakt:
Oo Sta ima ja sam ovdje novi
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Dobro onda dosao hehehehehe ako si navijac sarajeva na pravoj si temiHusein1997 je napisao/la:Oo Sta ima ja sam ovdje novi
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Trenutno korisnika/ca: alacious, Fouzi1, napoleon72, nedimmmm1337, Proximic, rimljanin90 i 44 gosta.