Ti balavac nemas sta da pricas o mom mentalnom stanju, niti zrelosti.baresi#6 je napisao/la: smatrao sam te malo zrelijim u odnosu na većinu ovdje ali očito da sam pogriješio. nekad ni godine ne garantuju mentalnu zrelost. sinoć sam vidio taj tvoj moćni napoli, ekipu koju sam i ja nekad gotivio i dan danas mi nije mrska. dovoljno je reći da kandidat za scudetto nije uputio niti jedan šut u okvir gola, tu sva daljnja analiza prestaje sve je valjda jasno. lavezzi bitan igrač za napoli nije igrao ali nije ni pirlo a svi znamo ko je šef u milanu. nema ni ambrosinija ni zambrotte a doduše ko je pitao milan protiv tottenhama gdje su ti povrijeđeni igrači.
što se penala tiče aronica je visoko podigao ruku u 16-ercu i dirao loptu, namjera jasna, zašto je to uradio? uostalom moguće da je to kompenzacija za onaj čisti penal kad je van bommel malo prije toga oboren u kaznenom.
btw vidim često odgovaraš na moje postove, uglavnom neke provokacije i izvrtanje moji riječi i vađenje nekih stvari iz konteksta. ako nemaš šta pametno reći nemoj ništa ni reći.
Za tvoja osecanja prema SSCN me zabole.
Da je Napoli kandidat za scudetto, nisi mogao da cujes od mene.
Dovoljno je videti kako je pravi kandidat za scudetto igrao u Evropi, te protiv Rome i Juvea na S.Siru.
Nista ta igra nije bila bolja od Napolijeve igre juce.
Ja sam pobedu cestitao i sportski priznao ko je bio bolji, odmah nakon utakmice.
Ti si sacekao 20 sati da bi mi navodno "objasnio" neke stvari.
Daleko si ti od toga da meni objasnjavas nesto.
Daleko je vecina ljudi ovde od toga jer su uglavnom klinci. Svaka cast @tony-mortaleu, jer je jedini koji je ozbiljan i ciji se postovi ne svode na patkometriju i prepucavanje. Mozda sam greskom nekog i preskocio.
A sad nazad na motiku - ipak je bolje po tebe.