AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la MaGiCa » 01 mar 2011, 20:07

baresi#6 je napisao/la: smatrao sam te malo zrelijim u odnosu na većinu ovdje ali očito da sam pogriješio. nekad ni godine ne garantuju mentalnu zrelost. sinoć sam vidio taj tvoj moćni napoli, ekipu koju sam i ja nekad gotivio i dan danas mi nije mrska. dovoljno je reći da kandidat za scudetto nije uputio niti jedan šut u okvir gola, tu sva daljnja analiza prestaje sve je valjda jasno. lavezzi bitan igrač za napoli nije igrao ali nije ni pirlo a svi znamo ko je šef u milanu. nema ni ambrosinija ni zambrotte a doduše ko je pitao milan protiv tottenhama gdje su ti povrijeđeni igrači.
što se penala tiče aronica je visoko podigao ruku u 16-ercu i dirao loptu, namjera jasna, zašto je to uradio? uostalom moguće da je to kompenzacija za onaj čisti penal kad je van bommel malo prije toga oboren u kaznenom.
btw vidim često odgovaraš na moje postove, uglavnom neke provokacije i izvrtanje moji riječi i vađenje nekih stvari iz konteksta. ako nemaš šta pametno reći nemoj ništa ni reći.
Ti balavac nemas sta da pricas o mom mentalnom stanju, niti zrelosti.
Za tvoja osecanja prema SSCN me zabole.
Da je Napoli kandidat za scudetto, nisi mogao da cujes od mene.
Dovoljno je videti kako je pravi kandidat za scudetto igrao u Evropi, te protiv Rome i Juvea na S.Siru.
Nista ta igra nije bila bolja od Napolijeve igre juce.
Ja sam pobedu cestitao i sportski priznao ko je bio bolji, odmah nakon utakmice.
Ti si sacekao 20 sati da bi mi navodno "objasnio" neke stvari.
Daleko si ti od toga da meni objasnjavas nesto.
Daleko je vecina ljudi ovde od toga jer su uglavnom klinci. Svaka cast @tony-mortaleu, jer je jedini koji je ozbiljan i ciji se postovi ne svode na patkometriju i prepucavanje. Mozda sam greskom nekog i preskocio.
A sad nazad na motiku - ipak je bolje po tebe. ;)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 01 mar 2011, 20:25

odustajem kolega od sada ideš u filter tako da se ne trudiš da mi odgovaraš na postove. ako nisi spreman da neko ima drugačije mišljenje od tebe nema šta da tražiš na forumu. samo se nadam da moderatori čitaju forum i da tvoje vrijeđanje prema meni i još nekim članovima bez ikakvog povoda neće ostati nekažnjeno. živio, prijatno ;)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 01 mar 2011, 20:30

baresi#6 je napisao/la:odustajem kolega od sada ideš u filter. samo se nadam da moderatori čitaju forum i da tvoje vrijeđanje prema meni i još nekim članovima bez ikakvog povoda neće ostati nekažnjeno. živio, prijatno ;)
ti koji imas 20ak postova da se poredis s momkom koji ima priblizno 1000 postova,a iz svakog njegovog posta mozes nesto kvalitetno procitati. Ziv ti meni bio
NON MOLLARE MAI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 01 mar 2011, 20:33

baresi#6 je napisao/la:odustajem kolega od sada ideš u filter tako da se ne trudiš da mi odgovaraš na postove. ako nisi spreman da neko ima drugačije mišljenje od tebe nema šta da tražiš na forumu. samo se nadam da moderatori čitaju forum i da tvoje vrijeđanje prema meni i još nekim članovima bez ikakvog povoda neće ostati nekažnjeno. živio, prijatno ;)
Nikoga nisam uvredio. Samo sam podelio par saveta trollovima i jedan tebi - sto mu dodje isto.
Ne mogu za ozbiljno da shvatim coveka koji poredi Cafua i Abatea, koji kaze da je Cafu tavorio, koji se zaklinje u 5 komada koje je Napoli primio na Meazzi (a bilo je 3-1). Ili si klinac ili provokator - treceg nema.
Moderatore mi slobodno pozovi.
Pozdrav i tebi. Zivio. ;)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 mar 2011, 20:57

nemojte molim vas nastaviti s prepucavanjima, nema potrebe za tim, svi mi volimo i simpatišemo neke klubove, ali nema potrebe sad da se neko vrijeđa što navija za neki drugi klub, dosad je PDF serije A bio jedan od najnormalnijih i najboljih po tom pitanju i ne treba sad da to pokvarimo 8-)
Silvio B je napisao/la:Protiv Naas juve pored aqulania ,fabia,moma, de ceglea jos nece igrati ni grosso koji se povrijedio danas kao ni hasan ali najgora vijest je da je chieelini zadobio povredu koja ga moze izostaviti iz duela sa Milanom jer vec 2 dan ne trenira i prognoze su za sada ne jasne.a pored njih ni pepe nece nastupati zbog parnih kartona kao ni najvjerovatnije martinez koji ima porblema sa preponama .
što se ovih eventualnih izostanaka tiče samo bi neigranje chielinija bilo hendikep za juve, a ostali i nisu u nekoj formi tako da se to neće ni osjetiti, zamisli neće im biti hasana i grosa :lol: kao da su dosad i igrali, a i ono malo minuta što su dobili nisu se proslavili.
samo boateng nek zaigra od prve i ja ne sumnjam u pobjedu, ibra-pato bi morali zabiti koji gol, a odbrana nam je besprijekorna, kad bi mogli konstantno igrati kao sinoć (mada je to skoro nemoguće) uzela bi se titula bez problema
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 01 mar 2011, 21:01

Alen Škoro je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:odustajem kolega od sada ideš u filter. samo se nadam da moderatori čitaju forum i da tvoje vrijeđanje prema meni i još nekim članovima bez ikakvog povoda neće ostati nekažnjeno. živio, prijatno ;)
ti koji imas 20ak postova da se poredis s momkom koji ima priblizno 1000 postova,a iz svakog njegovog posta mozes nesto kvalitetno procitati. Ziv ti meni bio
otkad je kvantitet bio kvalitet? uostalom ja sam na ovom forumu odavno, bar godinu dana, imao sam dosad 2-3 accounta (baresi, forzamilan) kojima više ne mogu pristupati vjerovatno što sam sa 2 različite ip adrese pristupao forumu sa posla i od kuće. jel to neki treba proći neki proces inicijacije ako si 'nov' na forumu?
ako sam ikad koga gdje uvrijedio ja se izvinjavam i tražim da mi se to predoči i ja odmah odustajem od foruma i neću više ovdje ništa pisati.
uglavnom uvijek sam bio kulturan i ako se nisam slagao s nekim ne bih ga vrijeđao, bar bi ga malo suptilno podjebavao. za mene case closed, vratimo se temi 8-)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 01 mar 2011, 21:18

Sto se tice tekme sa Juventusom,u prvoj utakmici na San Siru smo bili puno bolji ali nismo imali srece,Ibra je u prvih 15 minuta utakmice imao dvije tri odlicne sanse,jednom pogodio precku,Juve igrao klasicni bunker i na kontra napade upalilo im zabili svoje sanse ili polusanse.
U Torinu imamo velike izglede za pobijedu,oni su ocito u ogrmonoj krizi ne mogu da se sastave,gube utakmice gdje god stignu,kvalitetnija smo ekipa od njih,opet ponavljam pokazali smo to u prvoj utakmici samo nadam se da necemo biti peh opet da neki ziceri ne udju....sinoc sam prijatno iznenadjen igrom i jako sam zadovoljan,Pato je uhvatio formu izgleda i to opasno Barbara mu je dala krila opasno hehehehhe

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 01 mar 2011, 21:28

druga utakmica sa juventusom je nešto savim drugo. realno će protiv juventusa biti mnogo teže nego protiv napolija. bez obzira što je juve u krizi igraju kući protiv ljutog rivala. ovo je del neriju zadnja prilika da zadrži mjesto trenera. u slučaju poraza teško da će ostati na kormilu juventina. ako chiellini zaista ne igra derbi bit će mnogo lakše ovako imat će dodatni motiv a takve su ekipe opasne. protiv intera su imali i sreće i pobijedili.
nego zna li neko šta je s pirlom kad se vraća?

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 01 mar 2011, 21:52

tony-mortale je napisao/la:nemojte molim vas nastaviti s prepucavanjima, nema potrebe za tim, svi mi volimo i simpatišemo neke klubove, ali nema potrebe sad da se neko vrijeđa što navija za neki drugi klub, dosad je PDF serije A bio jedan od najnormalnijih i najboljih po tom pitanju i ne treba sad da to pokvarimo 8-)
Silvio B je napisao/la:Protiv Naas juve pored aqulania ,fabia,moma, de ceglea jos nece igrati ni grosso koji se povrijedio danas kao ni hasan ali najgora vijest je da je chieelini zadobio povredu koja ga moze izostaviti iz duela sa Milanom jer vec 2 dan ne trenira i prognoze su za sada ne jasne.a pored njih ni pepe nece nastupati zbog parnih kartona kao ni najvjerovatnije martinez koji ima porblema sa preponama .
što se ovih eventualnih izostanaka tiče samo bi neigranje chielinija bilo hendikep za juve, a ostali i nisu u nekoj formi tako da se to neće ni osjetiti, zamisli neće im biti hasana i grosa :lol: kao da su dosad i igrali, a i ono malo minuta što su dobili nisu se proslavili.
samo boateng nek zaigra od prve i ja ne sumnjam u pobjedu, ibra-pato bi morali zabiti koji gol, a odbrana nam je besprijekorna, kad bi mogli konstantno igrati kao sinoć (mada je to skoro nemoguće) uzela bi se titula bez problema
ti ocigledno ne znas da rezonujes ,izvini ali je tako kad pogledas na prvi pogled mozda i grosso ,hasaan nisu bas nesto ali ako se uzme u obzir da juve ima samo dva vezna i da ima samo jednog beka lijevog a i taj je mozda povrijeden onda ti igraci kao grooso ili hasan dodu kao kec na desetku isto kao nama janku i oddo ,a sto se tice meca misli da treba da krenemo sa formacijom

------------------------abi--------------------------
abate-------nesta--------silva-----------zambrotta(koji vec 6 dan trenira sa ekipom normalno)
rino--------------Mvb-----------------flamini--
---------------------boateng---------------
------------------pato-----------ibra
sa ovom ekipom imali bih smo i dobar napad ali i cvrstu odbranu ,jer ako je ko upratio juve najvece probleme imaju kad im napravis pritisak a vidjeli ste kako to milan sa ovim igracima sinoc radi jos umjesto robia boateng

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 mar 2011, 21:53

Nema te kod nas nikakve poene traziti=)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 01 mar 2011, 21:58

moguće da slabo i rezonujem, ne isključujem ni tu mogućnost naravno, ali teško može faliti neko ko svakako nije nikad ni igrao ;) ili može?
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 01 mar 2011, 22:20

tony-mortale je napisao/la:moguće da slabo i rezonujem, ne isključujem ni tu mogućnost naravno, ali teško može faliti neko ko svakako nije nikad ni igrao ;) ili može?
ma razumijem brate ja to razmisljanje ,ali u svakom slucaju igraci kao momo ,grosso mogu biti od koristi kad ti tvoji najbolji igraci fale na tim pozicijama juve nema ni jednog beka osim chieelinija koji je i sam pod upitnikom.
i izvini za ono odprije da slabo rezonujes ,samo sam ja malo inace agresivan heheh

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 mar 2011, 01:59

Silvio B je napisao/la:]Protiv Naas juve pored aqulania ,fabia,moma, de ceglea jos nece igrati ni grosso koji se povrijedio danas kao ni hasan ali najgora vijest je da je chieelini zadobio povredu koja ga moze izostaviti iz duela sa Milanom jer vec 2 dan ne trenira i prognoze su za sada ne jasne.a pored njih ni pepe nece nastupati zbog parnih kartona kao ni najvjerovatnije martinez koji ima porblema sa preponama .
Bez ovo boldani Juventus igra faktički cijelu polusezonu, tako da to i nije neki hendikep, ali što je najgore i da je Hasan spreman on ne bih igrao, jer čovjek ne postoji za Del Neria, stvarno sramota, sve je probavao ove sezone, ali nikako mi nije jasno da čovjek ne zna da Hasan može igrati desnog beka (bolje od Grygere, Motte i Sorensena). A vidi sad se sjeti Motte, ja i zaboravio da igra u Juventusu :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 02 mar 2011, 11:40

juventus 0244 je napisao/la:
Silvio B je napisao/la:]Protiv Naas juve pored aqulania ,fabia,moma, de ceglea jos nece igrati ni grosso koji se povrijedio danas kao ni hasan ali najgora vijest je da je chieelini zadobio povredu koja ga moze izostaviti iz duela sa Milanom jer vec 2 dan ne trenira i prognoze su za sada ne jasne.a pored njih ni pepe nece nastupati zbog parnih kartona kao ni najvjerovatnije martinez koji ima porblema sa preponama .
Bez ovo boldani Juventus igra faktički cijelu polusezonu, tako da to i nije neki hendikep, ali što je najgore i da je Hasan spreman on ne bih igrao, jer čovjek ne postoji za Del Neria, stvarno sramota, sve je probavao ove sezone, ali nikako mi nije jasno da čovjek ne zna da Hasan može igrati desnog beka (bolje od Grygere, Motte i Sorensena). A vidi sad se sjeti Motte, ja i zaboravio da igra u Juventusu :mrgreen:
Ma znam da ne igraju ali ako protiv milana na desnom beku stavis sorensena unistit ce ga pato a chieelini je isto upitan a svakako morate primiti gol od zlatana jer vam u odbrani igra covjek kojem se svaki komentator u njemackoj smije barzaglii .bolji je meni grooso po lijevoj strani nego chellini a jedinu prijetnju ce milan zatvoriti tako sto ce flamini i zambrota ,koji se vratio igrati flastera na krasica .

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 02 mar 2011, 12:14

Imamo bolju ekipu od Juventusa, samo necemo lahko sacuvati glavu u Juventusu, molit cu boga da se Pato ne povrijedi, jer kad Pato padne na zemlju odmah me hvata neka alergija, u Juventusa su nazad ragbijaši,evo naprimjer Chelini , on je po meni "KOLJAC" , on najviše voli one koji vodaju a u ovom slucaju to je Pato i Robinho ...
I još nešto , po meni , K.P Boateng zasluzuje mjesto u prvoj postavi Milana kao i Emanuelson ... :ugeek:
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 02 mar 2011, 13:00

Izgleda da je Mexes nas od Juna,naravno dolazi besplatno hehehhehehe

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 02 mar 2011, 13:41

Warrick je napisao/la:Izgleda da je Mexes nas od Juna,naravno dolazi besplatno hehehhehehe
Ma što će nam Mexes, bolje neka Nesta igra još godinu pa da saberemo para i kupimo nekog boljeg, jedino ako nam Mexes bude dosao besplano to bi onda bilo dobro ...
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 02 mar 2011, 14:17

Samir1988 je napisao/la:http://acmilan-bih.****/2011/03 ... ilanu.html
Philippe Mexes četiri godine u Milanu
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
e ovo je već ozbiljno,odličan potez, iako lomi srca mnogim Romanistima...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 02 mar 2011, 15:26

Bale propusta mec s Milanom
Ovo s Mexesom izgleda nije suplja, nego je ozbiljno, a Galliani izjavio na milannews.it da sad zeli S.Ramosa :lol:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 02 mar 2011, 15:32

patinho7 je napisao/la:Imamo bolju ekipu od Juventusa, samo necemo lahko sacuvati glavu u Juventusu, molit cu boga da se Pato ne povrijedi, jer kad Pato padne na zemlju odmah me hvata neka alergija, u Juventusa su nazad ragbijaši,evo naprimjer Chelini , on je po meni "KOLJAC" , on najviše voli one koji vodaju a u ovom slucaju to je Pato i Robinho ...
I još nešto , po meni , K.P Boateng zasluzuje mjesto u prvoj postavi Milana kao i Emanuelson ... :ugeek:

Prince ce i igrati u prvoj samo polako lik se tek oporavio ;)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.