Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubioza
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la dubioza » 13 dec 2009, 16:15

Dzeko je obicna seljacina, retardiranom momku koji nema roditelja i zivi u domu psovat mater i prijetit mu, DNO DNA :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Republika Zenica

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 dec 2009, 16:19

dubioza je napisao/la:Dzeko je obicna seljacina, retardiranom momku koji nema roditelja i zivi u domu psovat mater i prijetit mu, DNO DNA :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
nisam upucen o cemu se radi?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

samm
Kontakt:

Post Postao/la samm » 13 dec 2009, 16:25

kako nije retardiran kad psuje on... fino se vidjelo kako je ovo počelo, i hajde više ne serite svi vi....
evo baš se sad pitam odakle ja na ovom forumu, sa ovom djecom... u pm

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 dec 2009, 16:25

drug je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:Idol nacije :roll: :roll:
Bezveze su Dzekine psovke ali reci mi bi li ti trpio da ti neko psuje majku i mrtve? Razmisli o tome prije nego sto nesto napises!
Drugo sam ja drugo je on. Trebao je fino ostati u busu i normala sve. Nije jedini kome se sve psuje. Cuj molim te on izletio glumit mangupa i psovati.... :roll:

drug

Post Postao/la drug » 13 dec 2009, 16:26

dubioza je napisao/la:Dzeko je obicna seljacina, retardiranom momku koji nema roditelja i zivi u domu psovat mater i prijetit mu, DNO DNA :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
znaci trpio bi kad ti neko opsuje majku, ok.
smijesni_ste je napisao/la:hajde ba pustite se toga i dzeko se ufuro pa misli da moze svakom psovat mater kako on hoce trebali su svi prec preko ograde pa ga jos i namlatit i kako ga nije stid djetetu iz doma rec da ce doc trazit pare fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
niko ne treba ozbiljno shvatai postove ovog momka. Na dva foruma sa istim nikom pametuje i prica gluposti, kontrira sve sto valja. Momak idi lijeci se negdje, reci ljudima koji te okruzuju koji je tvoj problem, nije ti lahko.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 dec 2009, 16:29

po meni ovo nije profesijonalno od djeke...a ovoga sto psuje necu ni da komentarisem :o
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 13 dec 2009, 16:32

Madafaka je napisao/la: Drugo sam ja drugo je on. Trebao je fino ostati u busu i normala sve. Nije jedini kome se sve psuje. Cuj molim te on izletio glumit mangupa i psovati.... :roll:
Shvati da je taj mali najaktivniji kad dodje repka.Znaci jel se repka pojavi u hotelu on se nacrta i pocne prositi.Vecinom bi mu igraci pomogli ..Znaci lik te uvijek kumi,moli,dize u nebesa kad mu treba marku dati,dok poslije tekme psuje ti mater i sl.MOzda je Dzeko bio ispred busa davao intervju dok mu je ovaj po familiji udario..Sta bi vi da ga poljubi

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 dec 2009, 16:33

delija je napisao/la:
Madafaka je napisao/la: Drugo sam ja drugo je on. Trebao je fino ostati u busu i normala sve. Nije jedini kome se sve psuje. Cuj molim te on izletio glumit mangupa i psovati.... :roll:
Shvati da je taj mali najaktivniji kad dodje repka.Znaci jel se repka pojavi u hotelu on se nacrta i pocne prositi.Vecinom bi mu igraci pomogli ..Znaci lik te uvijek kumi,moli,dize u nebesa kad mu treba marku dati,dok poslije tekme psuje ti mater i sl.MOzda je Dzeko bio ispred busa davao intervju dok mu je ovaj po familiji udario..Sta bi vi da ga poljubi
pa sta ces kad je mali retardiran...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 13 dec 2009, 16:36

Ovaj narod ne zasluzuje ni minut radosti zato sto je takav kakav jese.
Prvo serete protiv Misketa,pa Kodre sad Dzeke,prije toga Hasana.Ko je sljedeci?
Obicni malodusnici koji vrlo brzo padaju u euforiju,a jos brze u apatiju,pa im je onda svako kriv.
Trebao ga je Dzeko pljunuti ko ga hebe
Fuj kakvi smo,fuj
Zadnja izmjena: Denizmare, dana/u 13 dec 2009, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 13 dec 2009, 16:37

Ovaj psovac iz Zenice je retardiran lik ali i Dzeko kao idol mnogih je pokazao da je klosar veliki jer se sputa na njegov nivo! Glumi Dzeko nekog mangupa,a u stvari je mali mis!

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 13 dec 2009, 16:39

Pa takvi su ljudi...Ako hoćeš da budu dobri prema tebi onda ih ignoriši,ne pomaži im...
Međutim ovdje se radi o momku iz doma,pa nije nimalo okey ovo od Džeke...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 13 dec 2009, 16:39

19TM87 je napisao/la:po meni ovo nije profesijonalno od djeke...a ovoga sto psuje necu ni da komentarisem :o
kakve veze sa profesionalnoscu ovo ima,i meni na poslu da neko psuje sve zivo ne bih ostao ravnodusan vjeruj mi.Bio bih mnogo gori od Dzeke. Sta mu je ovaj trebao traziti zivotopis pa da zna je li iz doma ili ne znam odakle vec

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 dec 2009, 16:41

Hajde sta se prepirete vise nije bilo fer ni sa jedne ni sa druge strane...al jbg nije Dzeko znao da je ovaj momak iz doma...jbg puko mu film sta bi sad
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 13 dec 2009, 16:43

pa kako bi bilo da hasan dodze pred dom za nezbrinutu djecu i da im psuje majku i rekne im nece te vise dobit ni kompjutere ni novcanu pomoc .................to samo moze dzeko uradit **** ga njegove pare neka istruhne sanjima klosar jedan

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 13 dec 2009, 16:48

smijesni_ste je napisao/la:pa kako bi bilo da hasan dodze pred dom za nezbrinutu djecu i da im psuje majku i rekne im nece te vise dobit ni kompjutere ni novcanu pomoc .................to samo moze dzeko uradit **** ga njegove pare neka istruhne sanjima klosar jedan
Ogranicen si ko balkon...kako je Džeko mogao znati da je ovaj papak iz nekog doma?? on je cuo samo da ga ovaj seljak proziva u stilu "DO JUCE SI BIO KLOŠAR KAO I JA" i da mu psuje majku i covjek je instiktivno reagovao,pogotovu poslije poraza u Zenici kada su svi igraci bili na živcima....samo kod nas ima da neki ulicari prozivaju najvece zvijezde...pa ko nam valja ako nam Džeko ne valja?' Jeli Džeko kriv što nam je država u qurcu i što je ovaj ovaj papak isfrustriran zbog svoje socijalne situacije??

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 13 dec 2009, 16:49

Mandrak je napisao/la:
smijesni_ste je napisao/la:pa kako bi bilo da hasan dodze pred dom za nezbrinutu djecu i da im psuje majku i rekne im nece te vise dobit ni kompjutere ni novcanu pomoc .................to samo moze dzeko uradit **** ga njegove pare neka istruhne sanjima klosar jedan
Ogranicen si ko balkon...kako je Džeko mogao znati da je ovaj papak iz nekog doma?? on je cuo samo da ga ovaj seljak proziva u stilu "DO JUCE SI BIO KLOŠAR KAO I JA" i da mu psuje majku i covjek je instiktivno reagovao,pogotovu poslije poraza u Zenici kada su svi igraci bili na živcima....samo kod nas ima da neki ulicari prozivaju najvece zvijezde...pa ko nam valja ako nam Džeko ne valja?' Jeli Džeko kriv što nam je država u qurcu i što je ovaj ovaj papak isfrustriran zbog svoje socijalne situacije??

Apsolutno se slazem !
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 dec 2009, 16:49

Halo mungosi hebo vas one seljacine .
Sta da vama neko psuje mrtve i majku ?
sta bih uradili

Ma voz sa teme,najvise ga napadaju pitari kompleks je cudo :roll: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 dec 2009, 16:54

dzeko ti si idol ove djece IDOL COVJECE nesmijes se spustat na ovaj nivo sto ste ovo objevljivali jel.........a cega je ovaj mali idol niceg....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 dec 2009, 16:55

miralem444 je napisao/la:dzeko ti si idol ove djece IDOL COVJECE nesmijes se spustat na ovaj nivo sto ste ovo objevljivali jel.........a cega je ovaj mali idol niceg....

a onaj mali se usro kad mu je priso dzeko :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 dec 2009, 16:56

Eto kakvi ste vi...jel ja moram opet rec da taj momak nema roditelja da zivi u domu, gori ste vi
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.