Sve je razumljivo, i da su djeca i da je bila trema i da sut bas i nije slusao iz cistih pozicija,ali ja se,kao pojedinci,ne mogu tjesiti time.Ne mogu,jer 90% igraca nemaju fundamente.Centri ne rolaju i ne napadaju obruc uopste,kretnje,izuzev one akcije koju sam naveo prije(cast izuzecima), su uzasne,post up ne postoji itd.Medjutim,meni nije problem u djeci,jer su svi oni u 5 deka u ovom rangu takmicenja i njima se treba ukazati na ono sto treba raditi vise,ali mi je problem nacin na koji se vodila sinocnja utakmica.Znaci 5 puta je Djedovic izlazio nakon sto bi pravio neke greske i svaki put mu se drzalo predavanje,dok pojedinac(Durak) hladno odigra cijelu tekmu.Hajde da ga je isao sut,pa i nekako,ali nas je sinoc mogao kostati pobjede.Sine,ako te ne ide ili prestani sutirati ili probaj napasti obruc zavrsiti na njemu ili kreirati za drugog.Ne da mu se to nije reklo,vec mu i trener na poluvremenu pokazuje kretnju iz koje ce opet izaci na sut!

To mi je reklo da na malog gledaju kao na Allena,pa cekaju da ga procepi.Mali Gegic odigra fantasticno 5min,a onda ga ovaj 'ohladi' cijelo pol.Aleksic brz i promjeni ritam kad udje i umjesto da on igra na PG umjesto Sijercica,Halimic pravi Solomonsko rjesenje,te stavlja njega,Sijercica i Duraka zajedno u petorku(mislim da nijedan nije ni blizu 190cm),te se kod holandjana razigrava igraca sa brojem 6.(jer je visi ,a i ima kvalitet) i ljudi nam se vracaju u utakmicu nakon nasih +10.Ocigledno je da neki imaju protekciju kod Halimica i zato mi se ne svidja kako vodi ekipu.