GNK Dinamo Zagreb
-
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Dašta su nego huligani i ulica. Ulica vlada Hajdukom pa vidimo di su
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
a šta je to izvršni dopredsjednik molim te?SirAlexFerguson je napisao/la:Dašta su nego huligani i ulica. Ulica vlada Hajdukom pa vidimo di su
sjetimo se samo svih psovki i nereda koje je on prouzročio...
-
- Kontakt:
Sve je s pravomnate je napisao/la:a šta je to izvršni dopredsjednik molim te?SirAlexFerguson je napisao/la:Dašta su nego huligani i ulica. Ulica vlada Hajdukom pa vidimo di su
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
S pravom proklinje čovjeka za najnormalnije pitanje,s pravom izvodi striptiz??SirAlexFerguson je napisao/la:Sve je s pravomnate je napisao/la:a šta je to izvršni dopredsjednik molim te?SirAlexFerguson je napisao/la:Dašta su nego huligani i ulica. Ulica vlada Hajdukom pa vidimo di su
1992. - Josip Šoić, predsjednik HAŠK Građanskog, u bijegu preko ograde maksimirskog stadiona pronašao je spas od batina. Napadač - Zdravko Mamić.
1994. - Mamić je napao delegata utakmice nakon europskog sraza s Auxerreom i time direktno prouzročio Dinamovo izbacivanje iz svih europskih natjecanja na godinu dana, što je uvjerljivo najteža kazna u povijesti kluba.
1995. - U središtu Zagreba, na križanju Tesline i Gajeve, zajedno s Vladom Kasalom, fizički je napao policajca koji je pozvao 'pauka'.
2002. - Novinaru Dubravku Sušecu, Mamić je obećao da će ga "pojesti mrak".
2002. - Novinarima koji su pratili sudski proces protiv njega psovao je majku i zaprijetio da će ih zaklati ako još nešto napišu.
2002. - Mamić fizički i verbalno napao novinara Kristijana Toplaka: "Majku ti ****! Klošaru! Zgazit ću te, ubit! Neće te mrtva majka spasiti da pratiš Dinamo!"
2003. - "Incident štaka" bio je težak fizički obračun s arhitektom Miljenkom Mesićem, pročelnikom gradskog Zavoda za planiranje, u kojem je Mamić završio okrvavljene glave.
2003. - Sukob s Olićevim menadžerom Draganom Marićem uz više javnih fizičkih prijetnji istome.
2004. - Samoinicijativno prekinuo finalnu utakmicu turnira u Širokom Brijegu.
2004. - Raspad savezništva s Ćirom Blaževićem popraćen Mamićevom prijetnjom smrću upućenom na adresu trenera koji je novac uzeo unaprijed i rekao da ga ne želi vratiti: "Neka čuju i policija i javnost, po cijenu života ili smrti, taj moj novac opet će biti moj", rekao je tada Mamić.
2005. - Ćiro istražitelje USKOK-a uputio na Mamića u vezi s navodnim potplaćivanjem sudaca: "Ja im, nažalost, nisam mogao dati imena. To će im Mamić dati lakše ako ih je on plaćao."
2006. - Mamićev fizički napad na šefa riječke POA-e Nikolu Mandekića u loži Maksimira.
2006. – "Tužit ću Mamića i tražim policijsku zaštitu", istaknuo je novinar Jura Ozmec.
2006. - Gađanje soljenkom i prijetnje likvidacijom: "Napišete li ti i onaj tvoj debeli krmak laž o meni, obojicu ću vas ubiti kao pse!"
2007. – Mamić je prekršio Statut davanjem klupske podrške HDZ-u.
2007. - Pučki pravobranitelj je istaknuo: "Zdravko Mamić je u sukobu interesa."
2007. - Zdravko Mamić je bio pod istragom zbog verbalnog napada na novinarku i prijetnji snimatelju.
2007. - Skidanje u zagrebačkoj zračnoj luci i težak verbalni napad na nacionalnoj osnovi na dvojicu navijača uz optužbu da "Srbin i Musliman ruše Hrvatsku".
2008. – "Ona kurvetina Romana Eibl!", izrazito ružan verbalni napad na novinarku Romanu Eibl.
2008. - Zdravko Mamić verbalno napao novinara Ivicu Blažička nakon derbija u Splitu s Hajdukom, ali se s njim naknadno nagodio na sudu.
2009. - Mamićev performans: "Jugoslavija je bila najljepša zemlja na svijetu! Znam sve pjesme Partizana i Zvezde."
2010. - "J... ti Joca Amsterdam mater!", poznati je verbalni napad na novinara Igora Flaka.
2010. - Verbalni napad na prof. dr. sc. Ivana Šibera.
2010. - Verbalni napad na ministra Branka Vukelića.
2010. - Mamiću carinska inspekcija zaplijenila jahtu.
2010. - Zdravko Mamić prijavljen zbog vrijeđanja i fizičke prijetnje novinaru Borutu Šipsu: "Kad ne budem u Dinamu, prebit ću te k’o mačku!" Naknadno su se također nagodili na sudu.
2010. - Mamić je prijavljen policiji zbog prijetnji novinaru Nacionala. U pokušaju fizičkog nasrtaja na Berislava Jelinića, Mamića su spriječila dvojica zaštitara.
2010. - USKOK ispituje ugovor Eduarda da Silve i Mamića.
2011. - MZOŠ ističe: "Mamić je u sukobu interesa."
2011. - Zdravko Mamić izbačen iz sudnice, reagirali su pravosudni policajci.
2011. - "I Mamići Štimac su kupovali glasove", izjavio je jedan od svjedoka USKOK-u nakon sapunice koja se dogodila na izborima za predsjednika HNS-a.
2011. - Mamić: "Igrači su jadnici koji mučki s leđa udaraju."
2011. – Zdravko proveo je noć u zatvoru zbog kaznenog djela sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti na utakmici Dinamo - Malmö. Na kraju je kažnjen samo zbog remećenja javnog reda i mira.
2011. - Verbalno napao i potjerao trenera Vahida Halilhodžića uz psovanje "muslimanske majke".
- anton 1983
- Kontakt:
Primitivac! 

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
-
- Kontakt:
Život bez Mamića - nema ni LP ni naslova
Yebi ti to
Yebi ti to
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Ko ti to kaže? Ko ti to garantira? I da kakva LP - ona gdje se Dinamo sramoti?SirAlexFerguson je napisao/la:Život bez Mamića - nema ni LP ni naslova
Yebi ti to
Yebe mi se,nek nema.Ja želim klub bez lopova,želim klub koji ne mora plaćat navijačima da dođu na utakmicu.
Yebeš takve navijače,kažem ja.
mamić je veliki šoumen i veoma sposobni poduzetnik ali i nogometni menadžer. vidi se da je seljober i da ne zna za manire ali danas takvi prolaze. jak je na riječima i prijetnjama ali ovdje je bio ko mala maca
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Insect_terminator
- Kontakt:
Sto je to Mamic ukrao? Lihvarski ugovori sa igracima ili sukob interesa ne znaci da je lopov. Mamic je jos tu makar su medijji, dio politike i dosta tz navijaca protiv. Dosle je i sveta inicijativa koja ima svako malo neko priopcenje za javnost, a dam se kladiti da se nisi niti rodio kada se prvi incident Mamica dogodio. Uostalom kada je i dolazio u klub znalo se tko je Zdravko Mamic pa mu nitko nije srao tada. U medjuvremenu Z.Mamic je ipak od Dinama napravio klub koji ima glavu i rep, solidno se drzi u ovom paklu od atmosfere koja se dogadja oko kluba. Tebi nastupanju u LP nije uspjeh, rauzumijem da zelis koji bod to zelim i ja ali ukoliko se bude ovako kvalitetno radilo u klubu doci ce i bod, tri, pet pa mozda i prezimljavanje.nate je napisao/la: Ko ti to kaže? Ko ti to garantira? I da kakva LP - ona gdje se Dinamo sramoti?
Yebe mi se,nek nema.Ja želim klub bez lopova,želim klub koji ne mora plaćat navijačima da dođu na utakmicu.
Inace moje misljenje oko svega toga sto se dogadja u klubu i oko kluba su pare normalno, gdje se $$$$$$$ vrte tu dolaze lesinari, a ako su ti lesinari politicari lakse je doci do medija, a pretpostavljam da bi netko uvijek volio imati svog covjeka koji ce zgrtat pare, a kao sto vidis dinamo je trenutno tvornica novaca i onda kazes nekom novinaru da ubaci malo Bobana u pricu kao nekoga "postenog" i odmah dodju ovce i kazu tooooo boban pravi covjek kapetan i ostale gluposti ili jos bolje Zajec koji gdje god je dosao brzo je i otisao sigurno ne zbog kvalitete.
@Insect_terminator,@SirAlexFerguson,@anton 1983
Zakon o udrugama, članak 6. stavak 3. Pusa čao.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Dobio sam dijareju od ovako kvalitetnog odgovora.SiamoNoi je napisao/la:@Insect_terminator,@SirAlexFerguson,@anton 1983
Puna podrška Eduardu:
"Dragi Dudu, konačno si postao Hrvat!"
Puna podrška Eduardu: "Dragi naš Dudu, konačno si postao Hrvat"
Foto: Srecko Niketic/Cropix
GRAĐANSKA inicijativa "Zajedno za Dinamo" obratila se javnosti povodom najnovije situacije u hrvatskoj reprezentaciji, a koja se tiče Eduarda i njegove izjave da se u Hrvatskoj osjeća kao stranac. Naime, Eduardu je blokiran račun zbog sudskog procesa između njega i Zdravka Mamića.
Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:
"Dragi naš Dudu,
prije svega željeli bismo ti čestitati što si konačno postao pravim Hrvatom.
Naime, dok te neki bivši švercer ne izradi za tvoj teško zarađeni novac, nemaš se pravo smatrati Hrvatom, a, kao što sad svi znamo, i tu posljednju prepreku si savladao pa ti od sveg srca čestitamo i primamo te otvorenih ruku u našu malu bolesnu zajednicu.
Pošto si tek postao Hrvatom, nismo mogli ne primijetiti da radiš početničku grešku koju smo svi mi u određenom trenutku našeg postojanja kao Hrvata napravili; vjeruješ u pravo, pravdu i institucije svoje nove Domovine. A kako si ti u našim glavama i srcima istinska legenda kluba za kojeg navijamo od kad smo prohodali, osjećamo dužnost savjetovati te da ne trošiš uzalud svoje vrijeme i novac na institucije ove zemlje jer, dragi naš sunarodnjače, ostat ćeš i bez novca i bez pravde.
U tvojoj novoj Domovini pravo i pravda su tek riječi bez ikakvog značenja, ono što je stvarno bitno u tvojoj Hrvatskoj su veze i poznanstva, a tu kao što vjerojatno i sam znaš nemaš nikakve šanse protiv onog kojem novca nikad dosta.
Isti taj koji sad udara šakama o prsa i zaziva zakon i pravdu, krši zakone tvoje Domovine otvoreno i javno već desetak godina pa tako i ovim ugovorom s tobom. A oni u koje se uzdaš da će braniti pravo i pravdu nijemo promatraju ili su pokrovitelji njegovog bogaćenja na račun poreznih obveznika tvoje domovine Hrvatske.
Želimo ti usput reći i kako smo sretni što smo kao porezni i prirezni obveznici financirali njegova putovanja u Južnu Ameriku jer je s jednog takvog doveo i tebe dragi naš Dudu. Da, možda nećeš vjerovati, ali i to mu mi plaćamo, a on kasnije novac uzima privatnim ugovorima s igračima po koje je otišao našim novcem. Zanemarimo, dragi naš Eduardo, činjenicu da se on bogati našim novcem, zanemarimo jer zanemaruju to i institucije tvoje domovine kao što smo već rekli desetak godina.
Na kraju, iako je ovo pismo zamišljeno kao parodija i objašnjenje za kakvu zemlju treseš mreže po svijetu, ipak ćemo biti ozbiljni:
Drži se legendo, Dinamovci su uz tebe!"
"Dragi Dudu, konačno si postao Hrvat!"
Puna podrška Eduardu: "Dragi naš Dudu, konačno si postao Hrvat"
Foto: Srecko Niketic/Cropix
GRAĐANSKA inicijativa "Zajedno za Dinamo" obratila se javnosti povodom najnovije situacije u hrvatskoj reprezentaciji, a koja se tiče Eduarda i njegove izjave da se u Hrvatskoj osjeća kao stranac. Naime, Eduardu je blokiran račun zbog sudskog procesa između njega i Zdravka Mamića.
Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:
"Dragi naš Dudu,
prije svega željeli bismo ti čestitati što si konačno postao pravim Hrvatom.
Naime, dok te neki bivši švercer ne izradi za tvoj teško zarađeni novac, nemaš se pravo smatrati Hrvatom, a, kao što sad svi znamo, i tu posljednju prepreku si savladao pa ti od sveg srca čestitamo i primamo te otvorenih ruku u našu malu bolesnu zajednicu.
Pošto si tek postao Hrvatom, nismo mogli ne primijetiti da radiš početničku grešku koju smo svi mi u određenom trenutku našeg postojanja kao Hrvata napravili; vjeruješ u pravo, pravdu i institucije svoje nove Domovine. A kako si ti u našim glavama i srcima istinska legenda kluba za kojeg navijamo od kad smo prohodali, osjećamo dužnost savjetovati te da ne trošiš uzalud svoje vrijeme i novac na institucije ove zemlje jer, dragi naš sunarodnjače, ostat ćeš i bez novca i bez pravde.
U tvojoj novoj Domovini pravo i pravda su tek riječi bez ikakvog značenja, ono što je stvarno bitno u tvojoj Hrvatskoj su veze i poznanstva, a tu kao što vjerojatno i sam znaš nemaš nikakve šanse protiv onog kojem novca nikad dosta.
Isti taj koji sad udara šakama o prsa i zaziva zakon i pravdu, krši zakone tvoje Domovine otvoreno i javno već desetak godina pa tako i ovim ugovorom s tobom. A oni u koje se uzdaš da će braniti pravo i pravdu nijemo promatraju ili su pokrovitelji njegovog bogaćenja na račun poreznih obveznika tvoje domovine Hrvatske.
Želimo ti usput reći i kako smo sretni što smo kao porezni i prirezni obveznici financirali njegova putovanja u Južnu Ameriku jer je s jednog takvog doveo i tebe dragi naš Dudu. Da, možda nećeš vjerovati, ali i to mu mi plaćamo, a on kasnije novac uzima privatnim ugovorima s igračima po koje je otišao našim novcem. Zanemarimo, dragi naš Eduardo, činjenicu da se on bogati našim novcem, zanemarimo jer zanemaruju to i institucije tvoje domovine kao što smo već rekli desetak godina.
Na kraju, iako je ovo pismo zamišljeno kao parodija i objašnjenje za kakvu zemlju treseš mreže po svijetu, ipak ćemo biti ozbiljni:
Drži se legendo, Dinamovci su uz tebe!"
Došlo je do toga da ću danas gledat Hajduk-Istra dok sam tek maloprije saznao da je Dinamo uopće odigrao utakmicu jučer.Toliko je situacija ozbiljna.
- Insect_terminator
- Kontakt:
To je jako bitna informacija .... treba hitno poduzet nesto glede togaSiamoNoi je napisao/la:Došlo je do toga da ću danas gledat Hajduk-Istra dok sam tek maloprije saznao da je Dinamo uopće odigrao utakmicu jučer.Toliko je situacija ozbiljna.

Insect_terminator je napisao/la:Sto je to Mamic ukrao? Lihvarski ugovori sa igracima ili sukob interesa ne znaci da je lopov. Mamic je jos tu makar su medijji, dio politike i dosta tz navijaca protiv. Dosle je i sveta inicijativa koja ima svako malo neko priopcenje za javnost, a dam se kladiti da se nisi niti rodio kada se prvi incident Mamica dogodio. Uostalom kada je i dolazio u klub znalo se tko je Zdravko Mamic pa mu nitko nije srao tada. U medjuvremenu Z.Mamic je ipak od Dinama napravio klub koji ima glavu i rep, solidno se drzi u ovom paklu od atmosfere koja se dogadja oko kluba. Tebi nastupanju u LP nije uspjeh, rauzumijem da zelis koji bod to zelim i ja ali ukoliko se bude ovako kvalitetno radilo u klubu doci ce i bod, tri, pet pa mozda i prezimljavanje.nate je napisao/la: Ko ti to kaže? Ko ti to garantira? I da kakva LP - ona gdje se Dinamo sramoti?
Inace moje misljenje oko svega toga sto se dogadja u klubu i oko kluba su pare normalno, gdje se $$$$$$$ vrte tu dolaze lesinari, a ako su ti lesinari politicari lakse je doci do medija, a pretpostavljam da bi netko uvijek volio imati svog covjeka koji ce zgrtat pare, a kao sto vidis dinamo je trenutno tvornica novaca i onda kazes nekom novinaru da ubaci malo Bobana u pricu kao nekoga "postenog" i odmah dodju ovce i kazu tooooo boban pravi covjek kapetan i ostale gluposti ili jos bolje Zajec koji gdje god je dosao brzo je i otisao sigurno ne zbog kvalitete.
problem je kada dinamo radi ako udruzenje gradjano ;nefprofitno koje se finansira iz budzeta grada zagreba za oko 10 milina KM ili 30-40 miliona kuna, na godinu ,dakle porez ne placaju jer ne zaradjuju na papiru,a u praksi dinao ostvaruje ogrmunu zaradu od transfera pa nadalje,porezi se ne placaju sukobi interesa su na svakom koraku,trener malddjih kategorija dinama je selektor jedne od maldjih kategorija reprezentacije ... primjera je puno
Ne brini,već se poduzima.Doći će i taj dan...Insect_terminator je napisao/la:To je jako bitna informacija .... treba hitno poduzet nesto glede togaSiamoNoi je napisao/la:Došlo je do toga da ću danas gledat Hajduk-Istra dok sam tek maloprije saznao da je Dinamo uopće odigrao utakmicu jučer.Toliko je situacija ozbiljna.
Evo još jedan razuman.Pozdrav ciza

ciza je to lijepo rekao. Udruge su neprofitabilna udruženja građana, a osnivaju se u različite svrhe (znanost, obrazovanje, kultura, sport, narodni običaji itd.)
Dakle, ja sam član jedne zavičajne Udruge. Mi moramo, zbog inspekcije, paziti na svaku kunu koja se potroši, kao i na to da nam prihod ne prelazi 100 000 kn ako se dobro sjećam (morat ću baš točno pogledati).
Dinamo je isto tako Udruga i isti Zakon nas obvezuje, ali Dinamo i osobe odgovorne u klubu obrću pare kao neka dobrostojeća firma. Naravno, Mamić tu vješto koristi rupe u zakonu (koje postoje, a neda mi se sad nabrajati) i sve dok je takva situacija teško će on otići iz kluba u kojem je ne zbog ljubavi prema Dinamu već prema parama..
Dakle, ja sam član jedne zavičajne Udruge. Mi moramo, zbog inspekcije, paziti na svaku kunu koja se potroši, kao i na to da nam prihod ne prelazi 100 000 kn ako se dobro sjećam (morat ću baš točno pogledati).
Dinamo je isto tako Udruga i isti Zakon nas obvezuje, ali Dinamo i osobe odgovorne u klubu obrću pare kao neka dobrostojeća firma. Naravno, Mamić tu vješto koristi rupe u zakonu (koje postoje, a neda mi se sad nabrajati) i sve dok je takva situacija teško će on otići iz kluba u kojem je ne zbog ljubavi prema Dinamu već prema parama..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Insect_terminator
- Kontakt:
Citiram tebe zato sto si odgovorio cizi, jos bi dodao da se dinamo svako malo ceslja. Znam da je Mamic zbog para (vec sam to mnogo puta naveo) i znam da bi mnogi voljeli doci na mjesto Mamica ne zbog ljubavi vec para, kao sto i igraci igraju za pare da ne nabrajam dalje pare su jako bitne.dubrava je napisao/la: Dinamo je isto tako Udruga i isti Zakon nas obvezuje, ali Dinamo i osobe odgovorne u klubu obrću pare kao neka dobrostojeća firma. Naravno, Mamić tu vješto koristi rupe u zakonu (koje postoje, a neda mi se sad nabrajati) i sve dok je takva situacija teško će on otići iz kluba u kojem je ne zbog ljubavi prema Dinamu već prema parama..

Racunica je jasna dinamo je jedan jako dobro uhodan privatni biznis (od kada je uletio onaj trojac Dudu, Carli, Luka) gdje odluke donosi prakticki jedna osoba (btw taj model mi se svidja, smatram da je bolji nego po novome hajdukov). Da bi to funkcioniralo moras imati igrace kvalitetne, igrati u EL ili LP da bi nakraju ti igraci bili u izlogu. Ako ti igraci igraju dobro protiv jacih ekipa u plusu bi trebali biti svi navijaci, klub, osoba koja vodi klub itd. Kvalitetnije igrace je tesko zadrzati u HNL prije svega zato sto sam igrac zeli otici glavom bez obzira tako da se meni cini da Mamic jos i dobro uspjeva kada zadrzi igraca do 23,24 jer u ostalim klubovima u regiji igraci puno ranije odlaze normalno ako su kvalitetni. Stvari se lagano mogu okrenuti protiv Mamica ali on za sada radi korektan posao u klubu i nema nikakve potrebe za rusenjem istog pogotovo ne zbog razloga tipa on je seljacina, ne postuje statut, sramoti se u LP, lopov, stavlja pare u djep i tako nekih blesavih rekla kazala razloga.
Da ne bi ispalo da je sve savrseno smatram da Dinamo ima prevelike place i sto se gura Calela i Ibaneza na ustrb recimo Tomecaka ili Kramarica kada je vise nego ocito da nemaju kvalitetu ali ima podrsku od mene dok je vise pluseva nego minusa u njegovim odlukama i da kada hebe mater novinarima to je jedan veliki plus

Kad Dinamo tako dobro radi tj.Mamic,zasto bi onda u slucaju da smo ispali od Ludogoreca zatrazio 7 milijuna eura kredita da klub prezivi?
Ljudi krade se na veliko,a vama je sve lijepo.
Ljudi krade se na veliko,a vama je sve lijepo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.