Zar treba pitati
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- King Kenny
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
@omere
Zar treba pitati
,ali evo da ne odemo u off da makar pohvalim del piera 
Zar treba pitati
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moja racunica kaze drugacije. Jos 72 sata i nekih 47 minuta.Adinjo je napisao/la: Eto ima Marotta jos pet-sest dana da nas iznenadi. Inace, ako nista ne uradi onda je Secco za njega MOGGI
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa zar nije rok za transfere 31.08 u 23:59?Omerbavarac je napisao/la:Moja racunica kaze drugacije. Jos 72 sata i nekih 47 minuta.Adinjo je napisao/la: Eto ima Marotta jos pet-sest dana da nas iznenadi. Inace, ako nista ne uradi onda je Secco za njega MOGGI
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Melo je dobio velike ovacije kad je izlazio. Mogao bi biti vazna karika tima. Samo da ga krene.
@Oma...siguran??
@Oma...siguran??
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 26 avg 2010, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
Moggi je za njih sve Moggi
al et Marotta se fura na njeg,mozda mu ovaj suflira pa je prodao Diega,a Lucianu se jbe,sa strane gleda "svoje" poteze i smije se
Luciano majstor transfera nadaleko 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ovo je veća muka za Bayern, jer će Diego sad u Bundesligi biti glavniOmerbavarac je napisao/la:Kome? Njima ili vama?King Kenny je napisao/la:omere ne prisjedaj na muku....Omerbavarac je napisao/la: Gledaj na pozitivnu stranu. Barem ste se rijesili Poulsena.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
Melo je za ne prepoznat,da je onakav bio prosle sezone i da smo imali samo malo bolje bekove,daleko bi mi dogurali,al sve je islo niz brdo,od povreda do uklapanja igraca,Melo lici na onog pravogAdinjo je napisao/la:Melo je dobio velike ovacije kad je izlazio. Mogao bi biti vazna karika tima. Samo da ga krene.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ceka se samo zvanicna potvrda da je Quaqliarela novi igrac Juventusa a navodno je i dogovoren transfer Benalouane-a iz St.etiennea,igra stopera, 23 godine.
Fabio ce bit dobra akvizicija al nama treba jedan pravi golgeter,fabio je vise poluspic ili krilo
Fabio ce bit dobra akvizicija al nama treba jedan pravi golgeter,fabio je vise poluspic ili krilo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma to je dogovor sa Henesom, Džeko će u Juventus iduće godine 100%JuveSissoko je napisao/la:Moggi je za njih sve Moggial et Marotta se fura na njeg,mozda mu ovaj suflira pa je prodao Diega,a Lucianu se jbe,sa strane gleda "svoje" poteze i smije se
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 26 avg 2010, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dodaj jos 24 sata. Ja mislio August 30 dana.Adinjo je napisao/la:Melo je dobio velike ovacije kad je izlazio. Mogao bi biti vazna karika tima. Samo da ga krene.
@Oma...siguran??
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- JuveSissoko
- Kontakt:
to bi bilo Moggi style, prije smo dvije godine unaprijed kupovali igrace ,tako sam cuo,al eto Marrota za sada pun posudbi,ceka da kupi sta da valja,jos kad Krasic pocne igrat i Aquilani sidje sa svoje cure i pocne manje se povrijedjivat,sredina ce da lici na nestojuventus 0244 je napisao/la:Ma to je dogovor sa Henesom, Džeko će u Juventus iduće godine 100%JuveSissoko je napisao/la:Moggi je za njih sve Moggial et Marotta se fura na njeg,mozda mu ovaj suflira pa je prodao Diega,a Lucianu se jbe,sa strane gleda "svoje" poteze i smije se
Marotta King
Ima i ova mjesta. Posebno pri kraju teksta: Perhaps this will be Marotta’s Zizou

Ali nema Aquilanieve trebe u kadru
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
Za trebu se obrati @sarajliji...tonu slika ce ti izvuci ako treba. 
- JuveSissoko
- Kontakt:
citam i ja na Vecchia Signora forumu,taj je "dosao"sarajlija89 je napisao/la:Ceka se samo zvanicna potvrda da je Quaqliarela novi igrac Juventusa a navodno je i dogovoren transfer Benalouane-a iz St.etiennea,igra stopera, 23 godine.
p.s. u PM ovaj VS froum ima 52 000 clanova
Alee
danas Quaglia dolazi na ljekarski.. odlicno pojacanje, ima sve.. kompletan igrac i sigurno ce nam vise pomoci nego Diego.. i da, i ja mislim da je Diego dogovor za Dzeku.. 100% ..
danas Quaglia dolazi na ljekarski.. odlicno pojacanje, ima sve.. kompletan igrac i sigurno ce nam vise pomoci nego Diego.. i da, i ja mislim da je Diego dogovor za Dzeku.. 100% ..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
ma kakvi ovaj honess mamu bi svoju prije prodao cuj da nam obeca dzeku ,, vec bi neko o tome pisao ,ma marotta je za mene dno zivota mi a neki od vas ga uporeduju sa moggijem ,nemoj te se brukatiItalia je napisao/la:Alee![]()
krasic 16(previse)
bonucci 15
martinez 12 (zalosno)
ouelarela 5.5 loan(sa obavezom da ga kupimo sljedece go.za dodatnih 10.5)smijesno
storari 4.8 (uvalio nam milan 3 golmana)
pepe 2.5 (jos 8.5 za otkup) haj valja necemu
lanzafame 4.5(otkup cijelog ugovora(meni bezveze)
motta 1(otkup jos 4.5m(ima mnogo boljih rjesenja ali mlad je vidje cemo)
aqilani 2(+plata 4 + ako hocemo da ga otkupimo 16 ,meni je on super ali ipak tako me strah povreda to je neobjasnjivo)
paolucii 3 mil otkup (sta ce im on ni sam ne znam)
oko 65 mil alii sto me najvise boli diego za 16 oooo
kako ces reci da je 16m za Krasica previse.. daj jarane..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kako nije previse da jedan obicni covjek koji je kao i ja kao i ti vrijedi 16 miliona vjerujem da bi njega Moggi za 7 miliona u vrh glave doveo mozda i jeftinije ovaj iz Senttentijena je pravo dobar igrac gledo sam ga par puta...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.