Ne moras kamenac zaraditi i ispisat, samo uvedes Moju TV i gledas lagano 10 od 15 utakmica svoje ekipe u gostima. Za domace se podrazumjeva da ides na njih svaku.PitarBordo je napisao/la:BH Telecom polaže prava na sve utakmice, Široki se vjerovatno "odriče" dijela zarade od prenosa koje telecom 'proda' (BHT-u ili Areni ili zadrži sa svoj servis). Činjenica je recimo FKS ima problem oko streamanja jer klub ima ekskluzivni ugovor sa BH Telecomom (sve gostujuće tekme recimo idu na MojaTV), ali tu je klub više kriv. A za cijelu situaciju oko prenosa su krivi svi klubovi skupa, na čelu sa savezom. Mislim da je ovo jedina liga u Evropi koja ima najveći telekom u državi za pokrovitelja, a moraš kamenac zaradit' i ispišat' dok pogledaš utakmicu kluba koji pratiš.
Dovoljno je samo spomenuti da najveću utakmicu - derbi FKS - FKŽ već nekoliko godina 80% ljudi gleda u snimku koji ide na državnoj kasnije.
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ali opet koliko se raja zali na sk-arena belaj to isto radi bhtelecom sa nasom ligom i pogotovo nazalalost sa zeljom/sarajevom tj. gradom sarajevom jer gostujuce tekme ne mozes pogledat ako nemas moju tv 
mislim ko poslovni potez izuzetno pametno izvedeno jer dosta raje je uvelo moju tv bas radi nase lige

mislim ko poslovni potez izuzetno pametno izvedeno jer dosta raje je uvelo moju tv bas radi nase lige

- PitarBordo
- Kontakt:
Ono što meni treba za posao, glede ISP ponude telekom ne može zaklopiti, da ne pričamo o cijenama to je već perverzija. A samo ucjenjivanje građanstva kroz to samo izaziva kontra efekat. Meni je lagano, ja platim mojawebtv na tri mjeseca i imam i arene i taj kanal koji prenosi, plus radim stream za raju... Ali nismo svi u istoj prilici. Niti je ta MojaTV i blizu nekom trenutnom standardu kvalitete ovdje.tuzlak1987 je napisao/la:Ne moras kamenac zaraditi i ispisat, samo uvedes Moju TV i gledas lagano 10 od 15 utakmica svoje ekipe u gostima. Za domace se podrazumjeva da ides na njih svaku.PitarBordo je napisao/la:BH Telecom polaže prava na sve utakmice, Široki se vjerovatno "odriče" dijela zarade od prenosa koje telecom 'proda' (BHT-u ili Areni ili zadrži sa svoj servis). Činjenica je recimo FKS ima problem oko streamanja jer klub ima ekskluzivni ugovor sa BH Telecomom (sve gostujuće tekme recimo idu na MojaTV), ali tu je klub više kriv. A za cijelu situaciju oko prenosa su krivi svi klubovi skupa, na čelu sa savezom. Mislim da je ovo jedina liga u Evropi koja ima najveći telekom u državi za pokrovitelja, a moraš kamenac zaradit' i ispišat' dok pogledaš utakmicu kluba koji pratiš.
Dovoljno je samo spomenuti da najveću utakmicu - derbi FKS - FKŽ već nekoliko godina 80% ljudi gleda u snimku koji ide na državnoj kasnije.

Samo Saraj'vo.
Ali meni idalje nije jasno kako su uspjeli s youtubeom da isposluju suspendovanje kanala FKS. Prvo radi službeni kanal ,onda prenosi događaj sa svojim kamerama , znači ne kradu ni od koga stream ne screenuju nešto (ima na yt brdo texta oko copyrighta) i ovi ovako brzo reaguju svašta .
Mada mogu pravit novi kanal za svaku utakmicu i stremovat 3 minute posla pa neka gase dokle hoće nekad bi stali , ili bi posalali gore nekog na Koševo
Mada mogu pravit novi kanal za svaku utakmicu i stremovat 3 minute posla pa neka gase dokle hoće nekad bi stali , ili bi posalali gore nekog na Koševo

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
A vjerovatno se moze raditi stream kad ne ide na nekoj TV, ako ide stream dok je utakmica na TV-u nayebe klub
Do kad je uopste sponzorski ugovor BHTelecoma s PLBiH??
Do kad je uopste sponzorski ugovor BHTelecoma s PLBiH??
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ja idalje ne vjerujem da ima neka prepreka u našem stremovanju . Ako ima ikakav ugovor sa BH Telecomom tamo vjerovatno stoji da utakmice mogu prenositi samo njihovi haver kanali ( Moja Tv , BHT , Arena ) i da nije spomenuto strimovanje. Pročitao sam tamo na onom forumu kao neki iz tabora Željezničara izjavio na nekom pressu da smo mi i susjedi nam jeftino prodali prava za sve naše utakmice u sezoni BH Telecomu (kaže 50k) i da se oni kao time vode i blokiraju stremove , a da su se Široki i Zrinjski vjerovatno odrekli te neke love da bi mogli šibati strimove bez ikakvih prepreka.
Ma ako hoće strimat kažem opet novi kanal , a može ih napravit 1000 dnevno , opališ strim , share na službenoj i vozdra .
Ma ako hoće strimat kažem opet novi kanal , a može ih napravit 1000 dnevno , opališ strim , share na službenoj i vozdra .

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Jbg okicu klub to oficijalno tako ne može raditi, kada prenosi neki kanal tekmu ako nemaš njihovu dozvolu ne možeš ti prenositi jer si prodao prava na prenos nema veze sto sa svojom kamerom snimas 

I iste sudski tužiti.brig je napisao/la:Potpisujem!Mancini je napisao/la:Ko ne plaća RTV taksu treba mu zabraniti da gleda BHT 1.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Objasnite mi malo bolje ko placa a ko ne placa pretplatu a i zasto ? Pa da donesem neko svoj stav o tome.Mancini je napisao/la:I iste sudski tužiti.brig je napisao/la:Potpisujem!Mancini je napisao/la:Ko ne plaća RTV taksu treba mu zabraniti da gleda BHT 1.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nije ubio covjeka..Mancini je napisao/la:I iste sudski tužiti.brig je napisao/la:Potpisujem!Mancini je napisao/la:Ko ne plaća RTV taksu treba mu zabraniti da gleda BHT 1.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zasto ne bi tuzio covjeka koji koristi uslugu, a ne plati je? Svaka kuca u BiH skoro sigurno ima uredjaj koji moze primati frekvenciju za koju se naplacuje RTV taksa. Samo je kod nas problem sto takve stvari idu na Opcinske sudove sto je apsurdno, za to treba da postoje specijalizirani sudovi kao tipa u Hrvatskoj u kojoj opcinskog suda imas jos trgovacki sud, prekrsajni sud i upravni sud i koji su nadlezni najcesce za vise opcina.MortemHz je napisao/la:Pa nije ubio covjeka..Mancini je napisao/la: I iste sudski tužiti.
Iskreno niti nemam bht1. Inace kod nas ga slabo tko ima na zemaljskoj. Niti gledam te kanale. Imam ga na HomeTv i pogledam utakmice a pretplatu plaćam Eronetu da bi gledao taj HomeTV i to dobru. Tako da...AnelZ je napisao/la:Zasto ne bi tuzio covjeka koji koristi uslugu, a ne plati je? Svaka kuca u BiH skoro sigurno ima uredjaj koji moze primati frekvenciju za koju se naplacuje RTV taksa. Samo je kod nas problem sto takve stvari idu na Opcinske sudove sto je apsurdno, za to treba da postoje specijalizirani sudovi kao tipa u Hrvatskoj u kojoj opcinskog suda imas jos trgovacki sud, prekrsajni sud i upravni sud i koji su nadlezni najcesce za vise opcina.MortemHz je napisao/la:Pa nije ubio covjeka..Mancini je napisao/la: I iste sudski tužiti.

Koliko placate taj HomeTv ? Ima li arene i sportklubbrig je napisao/la:Iskreno niti nemam bht1. Inace kod nas ga slabo tko ima na zemaljskoj. Niti gledam te kanale. Imam ga na HomeTv i pogledam utakmice a pretplatu plaćam Eronetu da bi gledao taj HomeTV i to dobru. Tako da...
ImajuBesic je napisao/la:Koliko placate taj HomeTv ? Ima li arene i sportklubbrig je napisao/la:Iskreno niti nemam bht1. Inace kod nas ga slabo tko ima na zemaljskoj. Niti gledam te kanale. Imam ga na HomeTv i pogledam utakmice a pretplatu plaćam Eronetu da bi gledao taj HomeTV i to dobru. Tako da...
Osnovni paket negdje oko 16KM
-
- Kontakt:
Sve Arene sport i klubovi ili samo AS1 i SK1brig je napisao/la:ImajuBesic je napisao/la:Koliko placate taj HomeTv ? Ima li arene i sportklubbrig je napisao/la:Iskreno niti nemam bht1. Inace kod nas ga slabo tko ima na zemaljskoj. Niti gledam te kanale. Imam ga na HomeTv i pogledam utakmice a pretplatu plaćam Eronetu da bi gledao taj HomeTV i to dobru. Tako da...
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
U osnovnom su samo Arena 1 i SK1, te Eurosport 1 i 2
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa malo je to pravo, dobro si prosao.brig je napisao/la:ImajuBesic je napisao/la:Koliko placate taj HomeTv ? Ima li arene i sportklubbrig je napisao/la:Iskreno niti nemam bht1. Inace kod nas ga slabo tko ima na zemaljskoj. Niti gledam te kanale. Imam ga na HomeTv i pogledam utakmice a pretplatu plaćam Eronetu da bi gledao taj HomeTV i to dobru. Tako da...
-
- Kontakt:
Ima dosta ljudi sto koristi i trio paket on je oko 70 km imas 4-5 Arena i 3 SK i jos dosta programa sto se tice tv,jos ti je tu uracunat internet i telefon,solidna cjena !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra cijena za to sve, sam internet je 30 KM i to srednji paket.GradKamena1 je napisao/la:Ima dosta ljudi sto koristi i trio paket on je oko 70 km imas 4-5 Arena i 3 SK i jos dosta programa sto se tice tv,jos ti je tu uracunat internet i telefon,solidna cjena !
Iskreno niti nemam bht1. Inace kod nas ga slabo tko ima na zemaljskoj. Niti gledam te kanale. Imam ga na HomeTv i pogledam utakmice a pretplatu plaćam Eronetu da bi gledao taj HomeTV i to dobru. Tako da...
[/quote]
Čim posjeduješ televizijski ili radio uređaj dužan si plaćati RTV taksu.

Čim posjeduješ televizijski ili radio uređaj dužan si plaćati RTV taksu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, leo1946, MostarReds22, Orvel i 28 gostiju.