FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Zoom088
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la Zoom088 » 11 maj 2014, 01:44

Sve je tako kako si napisao.

Izvinjavam se svima koji su se pronasli u mom postu, kao i onima koji su se uvrijedili zbog moje konstatacije da je Buducnost izgledala bolje na terenu stadiona "Luke" u Gracanici.
Laku noc :)

Sent from my SM-N9005
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 11 maj 2014, 01:57

Zoom088 je napisao/la:Sve je tako kako si napisao.

Izvinjavam se svima koji su se pronasli u mom postu, kao i onima koji su se uvrijedili zbog moje konstatacije da je Buducnost izgledala bolje na terenu stadiona "Luke" u Gracanici.
Laku noc :)

Sent from my SM-N9005
Ma jok, daleko od toga da sam ja u pravu, više istine ima u tvojim konstatacijama, ali baš si me iznenadio sa svojim prvobitnim postom.

Kako da ne izgledamo bolje na terenu kada je bilo evidentno da je utakmica namještena (kao što si ti rekao to je bilo evidentno nakon slobodnog udarca Pantića). A tvoje mišljenje smatram jednim od najrelevantnijih i najkompetentnijih, jer si jedan od onih čije postove redovno čitam i znam da su većinom korektni, ali si me baš iznenadio sa onim ironičnim postom. Baš je izgledalo kao da ispoljavaš frustracije zbog nečega.

Laku noć.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 11 maj 2014, 04:02

ocekivana rutinska pobjeda u Gracanici ;) samo hrabro najdrazi klube s Tk :clap:
ps.sad gledam ovaj izvjestaj jest malo vise ofirno namjestena tekma :lol: :lol: :lol: :lol: al boli nas k. vi do opstanka mi do PL :cool:

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 11 maj 2014, 04:17

zla2 je napisao/la:ocekivana rutinska pobjeda u Gracanici ;) samo hrabro najdrazi klube s Tk :clap:
ps.sad gledam ovaj izvjestaj jest malo vise ofirno namjestena tekma :lol: :lol: :lol: :lol: al boli nas k. vi do opstanka mi do PL :cool:
Ako vas " to " zbilja boli, javite se na pregled, kod urologa.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2014, 08:09

Sta se ti bolan javljas bez ikakve potrebe ?..niko ti nije Jedinstvo spomeno popusti covjeka .izgleda da tebe dusa boli zbog neceg ili sta li vec?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 maj 2014, 08:49

Komsije cestitke za dobru igru i pobjedu. Imali ste dosta sansi pa je pobjeda mogla biti i uvjerljivija.
Cestitke i Bratstvu za fer i korektnu igru sa vama. Sve najbolje i da obezbjedite opstanak.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 11 maj 2014, 09:49

Jbt sad se ne smije više ni reći da je neka tekma namještena, odmah te napadnu. A to što nam fudbal propada, koga boli qrac :oops:
Čemu ba igranje, neka se na početku dogovore ko kome daje bodove i da se izbjegne cirkus

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 maj 2014, 09:57

Uopste mi se nikako ne svidja to sta se radi u nasem fudbalu...najvise bi volio da svi ginu svaku tekmu za pobjedu..tako bi znali ko je ustvari najbolji..ovako nista nije jasno sranje zivo..ali mislim da je Buducnost kvalitetnija od vecine ekipa I da zasluzuju ovdje biti..to su pokazali protiv Jedinstva
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 11 maj 2014, 10:27

SaltCityAttack je napisao/la:Uopste mi se nikako ne svidja to sta se radi u nasem fudbalu...najvise bi volio da svi ginu svaku tekmu za pobjedu..tako bi znali ko je ustvari najbolji..ovako nista nije jasno sranje zivo..ali mislim da je Buducnost kvalitetnija od vecine ekipa I da zasluzuju ovdje biti..to su pokazali protiv Jedinstva
Vjerovatno si mislio reći -protiv Bratstva , ali bi tebi sigurno nešto bilo,kad ne bi spomenuo Jedinstvo i provocirao...Čestitke Budućnosti, na jučerašnjoj pobjedi :clap:
Zadnja izmjena: senjorsamko, dana/u 11 maj 2014, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 11 maj 2014, 10:30

SaltCityAttack je napisao/la:Uopste mi se nikako ne svidja to sta se radi u nasem fudbalu...najvise bi volio da svi ginu svaku tekmu za pobjedu..tako bi znali ko je ustvari najbolji..ovako nista nije jasno sranje zivo..ali mislim da je Buducnost kvalitetnija od vecine ekipa I da zasluzuju ovdje biti..to su pokazali protiv Jedinstva
Nije problem u Budućnosti, bolje je gostovat u Banovićima nego negdje 300km dalje! Ali generalno je sr.anje kad vidiš kakvi su rezultati u Gabeli, Rodoču, Orašju prošlo kolo ili sada u Gračanici. Stvara se neki začarani krug gdje iz sezone u sezonu se klubovi sve više zadužuju, što novčano što vraćanjem utakmica naredne sezone. Umjesto da se ulaže u ekipu, novci se troše na drugu stranu. Dođeš u situaciju da igrače boli đon što loše igraju kada znaju da će uprava "odigrati" za njih i dobiti im utakmicu. Nekad ne razumijem ni fudbalere (mnogi bi rekli isto kao i Stambolija,ali ovo im je hljeb).
I kad se sezona završi, neko odustane od ulaska, i džaba se namještalo.
(PS: Nema ovo veze sa Radničkim, neka ispadne klub u 2 ligu! Sezona-dvije i opet su ovdje, nemam problem sa tim!)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 maj 2014, 11:28

Bilo kako bilo,čestitke na pobjedi i opstanku u ligi :clap:
Pobjeda je bolja od orgazma!

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 11 maj 2014, 13:27

bio sam za to da bratstvo dobije banoviće da ih definitivno udaljimo iz lige,ali kad malo bolje razmislim i kad sam juče pričo sa nekim ljudima šta se sve dešava i kako stoje stvari u ovoj ligi,sad mi je drago što banovići dobiše,kad rudar može dat mladosti bodove zašto mi nebi banovićima,mislim da je sad došlo vrijeme da se klubovi sa TK definitivno ujedine,možemo svake sezone poslat jedan klub u PL,još jednom čestitke banovićima na pobjedi i da ostanu u ligi..........

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 11 maj 2014, 13:32

7april je napisao/la:bio sam za to da bratstvo dobije banoviće da ih definitivno udaljimo iz lige,ali kad malo bolje razmislim i kad sam juče pričo sa nekim ljudima šta se sve dešava i kako stoje stvari u ovoj ligi,sad mi je drago što banovići dobiše,kad rudar može dat mladosti bodove zašto mi nebi banovićima,mislim da je sad došlo vrijeme da se klubovi sa TK definitivno ujedine,možemo svake sezone poslat jedan klub u PL,još jednom čestitke banovićima na pobjedi i da ostanu u ligi..........
Ne sikiraj se, jedan isprdak će uvijek bit na ovom kantonu ;)
075

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 11 maj 2014, 14:00

TzBulevar87 je napisao/la:
7april je napisao/la:bio sam za to da bratstvo dobije banoviće da ih definitivno udaljimo iz lige,ali kad malo bolje razmislim i kad sam juče pričo sa nekim ljudima šta se sve dešava i kako stoje stvari u ovoj ligi,sad mi je drago što banovići dobiše,kad rudar može dat mladosti bodove zašto mi nebi banovićima,mislim da je sad došlo vrijeme da se klubovi sa TK definitivno ujedine,možemo svake sezone poslat jedan klub u PL,još jednom čestitke banovićima na pobjedi i da ostanu u ligi..........
Ne sikiraj se, jedan isprdak će uvijek bit na ovom kantonu ;)
Neće "isprdak" još dugo, zna se šta bude sa njima. :D
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 maj 2014, 14:05

Nasim dragim komsijama puno srece u nastavku i da izbore opstanak u ovoj smijesnoj ligi. To sigurno zasluzujete po svemu, za razliku od mnogih. Dobrim ljudima se uvijek dobro vraca, a naravno tu su i prijatelji da vam pomognu.
🔴⚫️

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 11 maj 2014, 18:48

Ti nas zajebavaš,kakvo razmišljanje i ti,,odeš malo do caffe Daso tu ti napune glavu i ti kontaš da si razmišljo... :rol: :rol:

Banovići nisu loša ekipa imaju finu infrastrukturu i tu su za ovaj rang,,,e sad što već drugu sezonu dišu na škrge to je druga priča,,,

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 maj 2014, 19:00

čestitke na još jednoj pobjedi, kakva je situacija sad? ne pratim tabelu :mrgreen:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 14 maj 2014, 19:15

Chinaglia je napisao/la:čestitke na još jednoj pobjedi, kakva je situacija sad? ne pratim tabelu :mrgreen:
Pobjediti Čapljinu i Rudar uz pobjedu Slobode u zadnjem kolu i opstanak je tu. ;)

Što se današnje utakmice tiče, odlična sa obzirom na teren. Baš su izgledali dominantno na terenu, dosta izgrađenih akcija, za pohvalu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 maj 2014, 19:20

Komsije abd da vi naredne sezone udjete u PL..puno srece :thumbup:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 maj 2014, 19:27

Čestitke komšije! Dogodine borba za PL ;)
Jest da se ponavljam al' nema veze, poenta je bitna :) :bih:
075

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.