Izvinjavam se svima koji su se pronasli u mom postu, kao i onima koji su se uvrijedili zbog moje konstatacije da je Buducnost izgledala bolje na terenu stadiona "Luke" u Gracanici.
Laku noc

Sent from my SM-N9005
Moderator/ica: GracanicaAA
Ma jok, daleko od toga da sam ja u pravu, više istine ima u tvojim konstatacijama, ali baš si me iznenadio sa svojim prvobitnim postom.Zoom088 je napisao/la:Sve je tako kako si napisao.
Izvinjavam se svima koji su se pronasli u mom postu, kao i onima koji su se uvrijedili zbog moje konstatacije da je Buducnost izgledala bolje na terenu stadiona "Luke" u Gracanici.
Laku noc
Sent from my SM-N9005
Ako vas " to " zbilja boli, javite se na pregled, kod urologa.zla2 je napisao/la:ocekivana rutinska pobjeda u Gracanicisamo hrabro najdrazi klube s Tk
ps.sad gledam ovaj izvjestaj jest malo vise ofirno namjestena tekma![]()
![]()
![]()
al boli nas k. vi do opstanka mi do PL
Vjerovatno si mislio reći -protiv Bratstva , ali bi tebi sigurno nešto bilo,kad ne bi spomenuo Jedinstvo i provocirao...Čestitke Budućnosti, na jučerašnjoj pobjediSaltCityAttack je napisao/la:Uopste mi se nikako ne svidja to sta se radi u nasem fudbalu...najvise bi volio da svi ginu svaku tekmu za pobjedu..tako bi znali ko je ustvari najbolji..ovako nista nije jasno sranje zivo..ali mislim da je Buducnost kvalitetnija od vecine ekipa I da zasluzuju ovdje biti..to su pokazali protiv Jedinstva
Nije problem u Budućnosti, bolje je gostovat u Banovićima nego negdje 300km dalje! Ali generalno je sr.anje kad vidiš kakvi su rezultati u Gabeli, Rodoču, Orašju prošlo kolo ili sada u Gračanici. Stvara se neki začarani krug gdje iz sezone u sezonu se klubovi sve više zadužuju, što novčano što vraćanjem utakmica naredne sezone. Umjesto da se ulaže u ekipu, novci se troše na drugu stranu. Dođeš u situaciju da igrače boli đon što loše igraju kada znaju da će uprava "odigrati" za njih i dobiti im utakmicu. Nekad ne razumijem ni fudbalere (mnogi bi rekli isto kao i Stambolija,ali ovo im je hljeb).SaltCityAttack je napisao/la:Uopste mi se nikako ne svidja to sta se radi u nasem fudbalu...najvise bi volio da svi ginu svaku tekmu za pobjedu..tako bi znali ko je ustvari najbolji..ovako nista nije jasno sranje zivo..ali mislim da je Buducnost kvalitetnija od vecine ekipa I da zasluzuju ovdje biti..to su pokazali protiv Jedinstva
Ne sikiraj se, jedan isprdak će uvijek bit na ovom kantonu7april je napisao/la:bio sam za to da bratstvo dobije banoviće da ih definitivno udaljimo iz lige,ali kad malo bolje razmislim i kad sam juče pričo sa nekim ljudima šta se sve dešava i kako stoje stvari u ovoj ligi,sad mi je drago što banovići dobiše,kad rudar može dat mladosti bodove zašto mi nebi banovićima,mislim da je sad došlo vrijeme da se klubovi sa TK definitivno ujedine,možemo svake sezone poslat jedan klub u PL,još jednom čestitke banovićima na pobjedi i da ostanu u ligi..........
Neće "isprdak" još dugo, zna se šta bude sa njima.TzBulevar87 je napisao/la:Ne sikiraj se, jedan isprdak će uvijek bit na ovom kantonu7april je napisao/la:bio sam za to da bratstvo dobije banoviće da ih definitivno udaljimo iz lige,ali kad malo bolje razmislim i kad sam juče pričo sa nekim ljudima šta se sve dešava i kako stoje stvari u ovoj ligi,sad mi je drago što banovići dobiše,kad rudar može dat mladosti bodove zašto mi nebi banovićima,mislim da je sad došlo vrijeme da se klubovi sa TK definitivno ujedine,možemo svake sezone poslat jedan klub u PL,još jednom čestitke banovićima na pobjedi i da ostanu u ligi..........
Ti nas zajebavaš,kakvo razmišljanje i ti,,odeš malo do caffe Daso tu ti napune glavu i ti kontaš da si razmišljo...7april je napisao/la:bio sam za to da bratstvo dobije banoviće da ih definitivno udaljimo iz lige,ali kad malo bolje razmislim i kad sam juče pričo sa nekim ljudima šta se sve dešava i kako stoje stvari u ovoj ligi,sad mi je drago što banovići dobiše,kad rudar može dat mladosti bodove zašto mi nebi banovićima,mislim da je sad došlo vrijeme da se klubovi sa TK definitivno ujedine,možemo svake sezone poslat jedan klub u PL,još jednom čestitke banovićima na pobjedi i da ostanu u ligi..........
Pobjediti Čapljinu i Rudar uz pobjedu Slobode u zadnjem kolu i opstanak je tu.Chinaglia je napisao/la:čestitke na još jednoj pobjedi, kakva je situacija sad? ne pratim tabelu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.