Prvo treba pružiti priliku igračima koji su pod ugovorom pa tek onda razmišljati o drugim igračima i produžavanju posudbe.
Neće nikad steći seniorsko iskustvo,ako budu u drugom planu.
Prvo treba pružiti priliku igračima koji su pod ugovorom pa tek onda razmišljati o drugim igračima i produžavanju posudbe.
Slažem se 100%. Ipak mislim da imamo dovoljno prostora da svi dobiju odgovarajuću šansu, pogotovo što su sva trojica do kraja ove sezone zaštićeno godište. Mislim da odavno naš trener nije bio na ovakvim slatkim mukama, što se tiče širine rostera. Naravno, prvo treba gledati na budućnost, da se razviju igrači na koje ćemo ozbiljno računati, ali ni rezultate ne smijemo zapostaviti... Veliko iskustvo za igrače, ali i za klub je onih par pretkola što imamo priliku odigrati u Europi i bitno je uvijek da se vrtimo u tom krugu klubova koji se bore za europska takmičenja.
Tako je, lafo naša djeca pa ti ga zabije ko Hare.killafrommanilla je napisao/la: ↑22 feb 2023, 09:44Ne, nego prvo treba razmisljati o rezultatima kluba. Jankovic je Zrinjskom bio najbolji igrac, donio titulu, pomogli mu u razvoju i dovidjenja.
Kad prestanemo tripovati da smo izuzetno veliki i da je ispod ponosa dovoditi igrace na posudbu kako bismo ispunili cilj, dok cijela evropa to radi, onda se mozemo nadati nekom konstantnom napretku.
Laus ako je bolji treba igrati, bez obzira na sve. Sad bi trebali njega klupirati a da igra Mucaj samo zato sto je ovaj na posudbi. K'o kad zaradjujemo od prodaje igraca i mi i cijela liga.
Sretno Tino i nadam se da ces nam biti od pomoci dok si tu
on je prije svega tu dosao za popunu igraca za U21 poziciju(nakon ove povrede Bajrica).Sljedece godine nece moci konkurisati za poziciju U21 jer ce biti stariji pa se onda mjenjaju uslovi.Moro bi se dobro pokazati da bi se interesovatli za njega oko produzenja,on je pod valjanim ugovorom Hajduka do cini mi se juna 2024 a koji bi vjerovatno trazio odstetu u tom slucaju pa je ta opcija produzenja manje vjerovatna.Prvo da vidimo kako ce se pokazati
Zukanović kaže da nisu, samo Lejs i Hadzić registrovani.
Možda je realnije da krene sa Nanićem na golu, a sa još jednim iskusnijim u vezi uz Šikala. Zna da je bitna utakmica i mislim da ćemo ovih prvih nekoliko kola, dok ne bude imao više igrača na raspolaganju igrati dosta zatvoreno i na kontre, kao što je bilo protiv Posušja. Tek kada bude imao više igrača na raspolaganju i kada budu mogli držati visok tempo tokom cijele utakmice, možemo očekivati da ćemo se otvoriti i igrati više napadački.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 12:15Haskic
Andjusic Mucaj Sikalo
Blagojevic Hasanovic
Cukovic Hrkac Zeljkovic Dejanovic
Bogdanovic
??
Neka tvoja pretpostavka ili znas nesto ?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 13:33Kako je krenulo necemo registrovat leaia i wallaca do maja
Karamarko i Blaz registrovani
Za leaia me ne cudi jer je pribigrac sa tih ostvra i prvi put se radi papirologija za takvog igraca ali sto wallaca nije nam prvi brazilac u ligi ja mislim i da je sarajevo svog cak registrovaloMostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 13:33Kako je krenulo necemo registrovat leaia i wallaca do maja
Ajde bar su uspjeli Karamarka i Blaza registrovati..Blaz nam je bio bitan jer u u21.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 13:33Kako je krenulo necemo registrovat leaia i wallaca do maja
Da,registrovani su Karamarko i Blaz.mirza12345 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 14:18Je li 100% registrovan Blaž i Karamarko
Ako se Lea'i ne registruje katastrofa fali nam jedan crnjoo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.