2017 NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: 2017 NBA Playoffs

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 maj 2017, 01:24

PaskalHens je napisao/la:Mene čudi da je Klay ispred Brona i Duranta!? :hmmmmm:
Ispred Jamesa ok,jer CLE ipak ima jedan poraz plus su utakmice CLE u 1.rundi bile blize,ako me sjecanje ne vara.Kod GS je,s druge strane,apsolutno nebitno ko ima kakav +/- i inace ne vidim razlog isticanja ove statistike koja je OCIGLEDNA,kad jedni startaju PO 12-0,a drugi 11-1.Nijedni ni drugi uopste nisu imali ozbiljnog protivnika protiv sebe.

@Tracy Do mene onda,ali ova statistika slabo pokazuje ucinak Currya spram Duranta.Prvo,Durant mnogo vise igra sa rezervama nego li Curry i druga stvar,definitivno je KD bio taj igrac koji je prelomio prve utakmice na strani protiv UTA i SA. ;)

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 25 maj 2017, 01:29

Napad GSWa puno bolje izgleda kad je lopta kod Stepha nego kod KDa. Lopta s njim puno više kruži i traže se najbolji mogući šutevi dok KD većinom ide da izvuče preuzimanje od strane beka ili centra pa da iskoristi taj missmatch. To ce im vjerovatno dosta dobro koristiti protiv Cavsa ako sudije opet puste čupanje i udaranje Stepha pri kretanju bez lopte. Steph općenito ima daleko najlošiji status kod sudija od ovih superstar igrača iako ima ima više postignuća i uspjeha od svih njih osim LeBrona naravno.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 maj 2017, 01:32

Druga je stvar kako napad GS izgleda...Ja samo znam da bi 99% izgubili utakmice br.3 protiv SA i UTA da nije bilo KDa,s obzirom na nacin kako su ostali usli u te meceve.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs

Post Postao/la Tracy3McGrady » 25 maj 2017, 01:34

NEZALAGANJE je napisao/la:
Ispred Jamesa ok,jer CLE ipak ima jedan poraz plus su utakmice CLE u 1.rundi bile blize,ako me sjecanje ne vara.Kod GS je,s druge strane,apsolutno nebitno ko ima kakav +/- i inace ne vidim razlog isticanja ove statistike koja je OCIGLEDNA,kad jedni startaju PO 12-0,a drugi 11-1.Nijedni ni drugi uopste nisu imali ozbiljnog protivnika protiv sebe.

@Tracy Do mene onda,ali ova statistika slabo pokazuje ucinak Currya spram Duranta.Prvo,Durant mnogo vise igra sa rezervama nego li Curry i druga stvar,definitivno je KD bio taj igrac koji je prelomio prve utakmice na strani protiv UTA i SA. ;)
Prvu tekmu je Curry prelomio, onako na prvu

Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 maj 2017, 01:37

Tracy3McGrady je napisao/la:

Penny Hardaway #1
Koju je Curry prelomio od ove 2 koje sam pomenuo?

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 25 maj 2017, 01:37

Moguće al to opet ne poništava činjenicu da je Steph bolji od Duranta ovaj PO i da se istakao kao prva opcija u napadu ispred KDa.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 25 maj 2017, 01:37

Ljudi dobijaju tekme u prosjeku s 20 poena razlike. O kakvom lomljenju vi pricate?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 maj 2017, 01:41

Kawhi je napisao/la:Ljudi dobijaju tekme u prosjeku s 20 poena razlike. O kakvom lomljenju vi pricate?
Ima i ta mjesta,nisu imali teske zavrsnice sam 1.tekme protiv nas(ako se to moze nazvati time bez naseg najboljeg igraca),ali ja govorim o 2 utakmice kad su gubili i uspjeli preokrenuti na gostovanjima,a skoro sigurno su isli u poraz s obzirom na nacin kako su usli u te tekme.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 maj 2017, 01:48

Kawhi je napisao/la:Ljudi dobijaju tekme u prosjeku s 20 poena razlike. O kakvom lomljenju vi pricate?
Ima i ta mjesta,nisu imali teske zavrsnice sam 1.tekme protiv nas(ako se to moze nazvati time bez naseg najboljeg igraca),ali ja govorim o 2 utakmice kad su gubili i uspjeli preokrenuti na gostovanjima,a skoro sigurno su isli u poraz s obzirom na nacin kako su usli u te tekme.
Pa njihova prva teza utakmica je bila protiv Portlanda kad su jurili zaostatak i bas je Steph prelomio tada (KD mislim povrijedjen cak bio).
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 maj 2017, 01:52

Nail for Real je napisao/la:
Pa njihova prva teza utakmica je bila protiv Portlanda kad su jurili zaostatak i bas je Steph prelomio tada (KD mislim povrijedjen cak bio).
Pa pricamo o njima dvojici kad su na parketu.Logicno je da ce Steph povuci kad ovog nema. ;)

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: 2017 NBA Playoffs

Post Postao/la Tracy3McGrady » 25 maj 2017, 01:54

Tracy3McGrady je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Ispred Jamesa ok,jer CLE ipak ima jedan poraz plus su utakmice CLE u 1.rundi bile blize,ako me sjecanje ne vara.Kod GS je,s druge strane,apsolutno nebitno ko ima kakav +/- i inace ne vidim razlog isticanja ove statistike koja je OCIGLEDNA,kad jedni startaju PO 12-0,a drugi 11-1.Nijedni ni drugi uopste nisu imali ozbiljnog protivnika protiv sebe.

Penny Hardaway #1
Koju je Curry prelomio od ove 2 koje sam pomenuo?
Do mene je, nisam pročitao ovo na strani. Kontam misliš na prvu tekmu
Koju je Steph prelomio
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 25 maj 2017, 03:06

Prvu utakmicu protiv Spursa je Zaza polomio. :urnebes:
Walk on, with hope in your hearts.

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 maj 2017, 07:57

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 25 maj 2017, 08:38

Epidaurus je napisao/la:Napad GSWa puno bolje izgleda kad je lopta kod Stepha nego kod KDa. Lopta s njim puno više kruži i traže se najbolji mogući šutevi dok KD većinom ide da izvuče preuzimanje od strane beka ili centra pa da iskoristi taj missmatch. To ce im vjerovatno dosta dobro koristiti protiv Cavsa ako sudije opet puste čupanje i udaranje Stepha pri kretanju bez lopte. Steph općenito ima daleko najlošiji status kod sudija od ovih superstar igrača iako ima ima više postignuća i uspjeha od svih njih osim LeBrona naravno.

Nemoj keve ti...

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 25 maj 2017, 11:23

lumani je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Napad GSWa puno bolje izgleda kad je lopta kod Stepha nego kod KDa. Lopta s njim puno više kruži i traže se najbolji mogući šutevi dok KD većinom ide da izvuče preuzimanje od strane beka ili centra pa da iskoristi taj missmatch. To ce im vjerovatno dosta dobro koristiti protiv Cavsa ako sudije opet puste čupanje i udaranje Stepha pri kretanju bez lopte. Steph općenito ima daleko najlošiji status kod sudija od ovih superstar igrača iako ima ima više postignuća i uspjeha od svih njih osim LeBrona naravno.

Nemoj keve ti...

Ma niđe veze buraz , na osnovu čega to misliš za Currya?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 25 maj 2017, 11:25

Jbg, tebi ako je normalno čupanje i povlačenje na protrčavanju bez lopte onda nemam šta da diskutujem s tobom. To ako će se pustit onda će KD imati veću ulogu od Stepha u tom finalu.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 25 maj 2017, 11:33

A što Curry konstantno kad igra odbranu koristi ruke i gura prtivničke igrače a sudije tolerišu to nije za rasprave ? To je OK ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 25 maj 2017, 11:48

Zar Curry uopće igra odbranu ?

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 25 maj 2017, 11:52

Igra , i to veoma loše , ali igra...Ti si napisao da od svih superstarova ima DALEKO NAJLOŠIJI STATUS KOD SUDIJA, a to mi nikako nije jasno...Koliko samo faulova dobije na zabacivanju glave a la Teodosić ili Rudy?

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 maj 2017, 11:56

Ovdje se do juce smijalo na pomen ilegalnih blokova GS-a,a sad je kao problem cupanje Currya na izlasku iz blokova,@Epi,nemoj bit licemjer.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.