2 penala nisu svirana u 89 minuti za Rudarterabajt je napisao/la:jel moze malo detaljnije sta je to bilo ?rudarprijedor je napisao/la:Jakupovicu hebem li ti....zalosno

2 penala nisu svirana u 89 minuti za Rudarterabajt je napisao/la:jel moze malo detaljnije sta je to bilo ?rudarprijedor je napisao/la:Jakupovicu hebem li ti....zalosno
Vi i Celik odkako je na celu saveza ovaj komitet za (ne)normalizaciju..topa99 je napisao/la:Sramotaa je ovo,sta nam rade sudije u Prijedoruu.. mi smo definitivno jedini klub u ligi koji kod kuce ima sudnjenje kao u gostima,da je bilo pravde danas najmanje bod bi uzeli,ali kao i svaka druga sudijska kradja,i ova ce proci kao da je bilo sve realno,i nece biti sankcija za sudije..**** ti liguu ovakvu ,fuj
Da si ti živ i zdrav komiteta nema haman godinu dana.fanatic je napisao/la:Vi i Celik odkako je na celu saveza ovaj komitet za (ne)normalizaciju..topa99 je napisao/la:Sramotaa je ovo,sta nam rade sudije u Prijedoruu.. mi smo definitivno jedini klub u ligi koji kod kuce ima sudnjenje kao u gostima,da je bilo pravde danas najmanje bod bi uzeli,ali kao i svaka druga sudijska kradja,i ova ce proci kao da je bilo sve realno,i nece biti sankcija za sudije..**** ti liguu ovakvu ,fuj
hahahaha cuj komitet dijete drago u kojoj godini ti zivis.fanatic je napisao/la:Vi i Celik odkako je na celu saveza ovaj komitet za (ne)normalizaciju..topa99 je napisao/la:Sramotaa je ovo,sta nam rade sudije u Prijedoruu.. mi smo definitivno jedini klub u ligi koji kod kuce ima sudnjenje kao u gostima,da je bilo pravde danas najmanje bod bi uzeli,ali kao i svaka druga sudijska kradja,i ova ce proci kao da je bilo sve realno,i nece biti sankcija za sudije..**** ti liguu ovakvu ,fuj
Samo da nas utrpate kao što ste i drugePrijedor je napisao/la:Iskoristiti odmor, odmoriti se malo... I onda utrpati Zvijezdu!!!
Ma ne sikiraj se, uzimamo danas!djoleprijedor je napisao/la:E ako danas ne dobijemo,možemo se j.....
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987, spolacentra i 11 gostiju.