FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

T-MAC
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la T-MAC » 29 jan 2010, 23:12

pa imal laporta pravo da bude ponovo izabran na ovim sad izborima
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 jan 2010, 23:12

miky_hz je napisao/la:Rossell ce vjerovatno biti...sa njim dolazi 100% neko zvucno pojacanje,navodno mu je adut Fabregas
Ne znam kako ljudi tako mogu napamet obećavat.Stvarno ne razumijem.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jan 2010, 23:14

Mah ko predsjednik znas price prije izbore :) ,i Laporta je kad je trebao prvi put postati predsjednik obecao Beckhama pa ga nije doveo :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 jan 2010, 23:16

Ma dobro, ali valja imat petlje obećati tako nešto.A kad shvatiš da si se malo zahebo valja onda imat obraza.Para vrti gdje burgija neće.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 29 jan 2010, 23:21

Bosco je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Rossell ce vjerovatno biti...sa njim dolazi 100% neko zvucno pojacanje,navodno mu je adut Fabregas
Ne znam kako ljudi tako mogu napamet obećavat.Stvarno ne razumijem.
kao sto ni ja ne razumijem neke ljude koji stalno tvrde da fabregas nece doci bar do 30-tih,ili one koji tvrde da ce doci na ljeto(mislim na forumase),haj ovi predsjednici bar imaju pare na raspolaganju pa mogu nesto tako i tvrditi.........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 jan 2010, 23:31

Ma hebo Cesca, nije veći ni od Arsenala ni od Barcelone.Ali opet ovo obećavanje igrača ( a na osnovu toga njih tih 150.000 članova bira,barem tako mislim) je mlaćenje u praznu slamu.
I zašto Laporta više ne može ostat predsjednik ?

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 29 jan 2010, 23:33

Zasto Laporta vise ne moze biti?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 jan 2010, 23:51

Ma neznam ja se ne kapiram nesto u to,mislim mislio sam da moze,ali procitah ovaj text u kome pise skroz druga stvar tj da ce biti izabran neko novi i da sam Laporta daje podrsku sadasnjem podpresjedniku Godalu...samo sto je i Laporta dao obecanje da ce do kraja mandata dovesti Fabregasa,i Tixi je pristao na to...a i Rossell je najavio isto da ce vratiti Fabregasa,a posto su Laporta i Rossel vec neko vrijeme smrtni neprijatelji,Laporta dovodjenjem Fabregasa zeli da smanji sanse Rosselu kojem je Fabregas mozda i glavni adut...

Komplikovano ugl,ne razmisljam ja nesto o tome pretjerano
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 29 jan 2010, 23:53

miky_hz je napisao/la:Ma neznam ja se ne kapiram nesto u to,mislim mislio sam da moze,ali procitah ovaj text u kome pise skroz druga stvar tj da ce biti izabran neko novi i da sam Laporta daje podrsku sadasnjem podpresjedniku Godalu...samo sto je i Laporta dao obecanje da ce do kraja mandata dovesti Fabregasa,i Tixi je pristao na to...a i Rossell je najavio isto da ce vratiti Fabregasa,a posto su Laporta i Rossel vec neko vrijeme smrtni neprijatelji,Laporta dovodjenjem Fabregasa zeli da smanji sanse Rosselu kojem je Fabregas mozda i glavni adut...

Daj Boze da Laporta ode. Ako dovedu nekoga sa slicnim mentalitetom, nece biti lako Realu. Volio bih da to bude kakva fukara koja se ne razumije u takve stvari, kao onaj sto je prodao Figa Realu.

Laporta je najbolji nogometni predsjednik svih vremena.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 30 jan 2010, 09:48

Casillas je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ma neznam ja se ne kapiram nesto u to,mislim mislio sam da moze,ali procitah ovaj text u kome pise skroz druga stvar tj da ce biti izabran neko novi i da sam Laporta daje podrsku sadasnjem podpresjedniku Godalu...samo sto je i Laporta dao obecanje da ce do kraja mandata dovesti Fabregasa,i Tixi je pristao na to...a i Rossell je najavio isto da ce vratiti Fabregasa,a posto su Laporta i Rossel vec neko vrijeme smrtni neprijatelji,Laporta dovodjenjem Fabregasa zeli da smanji sanse Rosselu kojem je Fabregas mozda i glavni adut...

Daj Boze da Laporta ode. Ako dovedu nekoga sa slicnim mentalitetom, nece biti lako Realu. Volio bih da to bude kakva fukara koja se ne razumije u takve stvari, kao onaj sto je prodao Figa Realu.

Laporta je najbolji nogometni predsjednik svih vremena.
Gaspart je prodao Figa :D :D onaj nosonja :mrgreen:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 jan 2010, 10:59

Ljudi Laporta je kao Dodik..sta vam je :D :D

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 jan 2010, 11:04

miky_hz je napisao/la:
fabio je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Benfica vraca Keirrsona sa posudbe,sada se mora traziti novi klub za njega
ma nece ga ni Benfica..loss :lol: :lol: :lol: nemozete ni vi da ubodete uvijek..koliko ste ga ono platili??
14 mil
:lol: :lol:zavrsice u Dinamu Zagrebu kod Mamica za 1.25 mill euro

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 jan 2010, 11:17

Ovaj tekst govori neistinu, Laporta ukoliko zeli moze ponovo biti predsjednik Barcelone, jer je Josep Lluis Nunez bio predsjednik 22 godine, i to od 1978. do 2000. godine. Iskreno ja se nadam da ce ponovo biti izabran Laporta i da cemo nastaviti dalji put koji je on zapoceo 2003.godine kada je dosao na celo kluba.
Ovo sto govore da Laporta daje podrsku Godallu "balkanski" novinari su pogresno preveli, jer po statu Barcelone ukoliko zele se kandidirati za predsjednika moraju prije toga na svoje funkcije koje trenutno obaljaju u klubu podnijeti ostavku. Imate clanak da procitate na zvanicnoj stranici naseg kluba, i nigdje tu ne pise da se Laporta ponove nece kandidovati, samo je receno da je s upravnim odoborm kluba donesena odluka da se izbori odrze 13. juna iz sportskih razloga kako se ne bih ometao rad ekipe i da je takva odluka dogovrena s Txikiom i Pepom. Ljudi ja sam 100 % ubjedjen da Laporta ostaje predsjednik kluba, jer bi bilo na zvanicnoj stranici da je sta drugo u pitanju.

Veceras se nadam rutinskoj pobjedi, ipak kvalitet ce na kraju izaci na vidjelo, bilo bi dobro da i u istom slucaju Real samo remizira ili cak izgubi, oni idu za njih najteze gostovanje u ligi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 30 jan 2010, 11:25

amerosm je napisao/la:Ovaj tekst govori neistinu, Laporta ukoliko zeli moze ponovo biti predsjednik Barcelone, jer je Josep Lluis Nunez bio predsjednik 22 godine, i to od 1978. do 2000. godine. Iskreno ja se nadam da ce ponovo biti izabran Laporta i da cemo nastaviti dalji put koji je on zapoceo 2003.godine kada je dosao na celo kluba.
Ovo sto govore da Laporta daje podrsku Godallu "balkanski" novinari su pogresno preveli, jer po statu Barcelone ukoliko zele se kandidirati za predsjednika moraju prije toga na svoje funkcije koje trenutno obaljaju u klubu podnijeti ostavku. Imate clanak da procitate na zvanicnoj stranici naseg kluba, i nigdje tu ne pise da se Laporta ponove nece kandidovati, samo je receno da je s upravnim odoborm kluba donesena odluka da se izbori odrze 13. juna iz sportskih razloga kako se ne bih ometao rad ekipe i da je takva odluka dogovrena s Txikiom i Pepom. Ljudi ja sam 100 % ubjedjen da Laporta ostaje predsjednik kluba, jer bi bilo na zvanicnoj stranici da je sta drugo u pitanju.

Veceras se nadam rutinskoj pobjedi, ipak kvalitet ce na kraju izaci na vidjelo, bilo bi dobro da i u istom slucaju Real samo remizira ili cak izgubi, oni idu za njih najteze gostovanje u ligi.
slazem se s tobom u vezi laporte,netreba nam neko poput pereza,i sama cinjenica da realovci zele da laporta vise nebude predsjetnik govori nesto,veceras bi trebali dobiti bez vecih problema i nadati se kiksu reala pa da jos malo odmaknemo............

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 30 jan 2010, 11:30

rossel bi upropastio barcu ,znamo kakvi su precjednici bili prije laporte levati zesci!!! nadam se da ce laporta nekako ostati 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 30 jan 2010, 12:01

Sportingov trener: Messija se može zaustaviti jedino mecima

Upitan kako zaustaviti Barceloninog Lionela Messija pred današnju (subota) prvenstvenu utakmicu Sportingov trener Manuel Preciado ponudio je odgovor - "mecima"...

U Gijonu će utakmicu 20. kola odigrati domaćin i vodeća momčad španjolskog nogometnog prvenstva, a jasno je da će Sportingovi nogometaši morati posebnu pozornost usmjeriti zaustavljanju Barceloninog vođe.

BETADRIA.COM:
Gijon - Barcelona: 6,5 3,80 1,25
Morbidan humor Preciada, u trenucima dok se paragvajski reprezentativac Salvador Cabańas bori za život nakon što je pogođen hicem iz pištolja u glavu, nudi slično zaustavljanje argentinčevog nogometa, premda je jasno da se Sportingov trener htio tek našaliti diveći se Messijevom nogometu.

- Kako ga zaustaviti? Hicem iz devet milimetarskog oružja - odgovorio je Preciada prije no što se uozbiljio:

- Bit će teško, ne i nemoguće. On je najbolji svjetski nogometaš kojem se istinski divim. Nitko ne igra nogomet poput njega. Cristiano Ronaldo je možda razvikaniji, ali Messi je definitivno broj jedan.
ljudi spremaju atentat :mrgreen:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 30 jan 2010, 12:16

-Barcelona- je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ovaj tekst govori neistinu, Laporta ukoliko zeli moze ponovo biti predsjednik Barcelone, jer je Josep Lluis Nunez bio predsjednik 22 godine, i to od 1978. do 2000. godine. Iskreno ja se nadam da ce ponovo biti izabran Laporta i da cemo nastaviti dalji put koji je on zapoceo 2003.godine kada je dosao na celo kluba.

slazem se s tobom u vezi laporte,netreba nam neko poput pereza,i sama cinjenica da realovci zele da laporta vise nebude predsjetnik govori nesto,veceras bi trebali dobiti bez vecih problema i nadati se kiksu reala pa da jos malo odmaknemo............
i moje misljenje je vise nageto ka tome da Laporta ostane predsjednik...vise zbog toga sto vec iamamo sa njime uspjeh pa ne bi zelio da se nesto neocekivano desi, a kod njega mi se svidja to sto e preplacuje prvise igrace...
ljetos se vodila borba oko Filipea, momak je dobar igrac, al ne moze on vise kostati, kad realno ne kosta...
ako treba dati pare, pa nije opet skrt, al ne da ni previse, i to mi se **** svidja, kod svih, al bas kod svakog predsjednika, trenera...a ne ko real i city...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jan 2010, 12:49

CRNI_SA je napisao/la:rossel bi upropastio barcu ,znamo kakvi su precjednici bili prije laporte levati zesci!!! nadam se da ce laporta nekako ostati 8-)
Rossel je doveo Ronaldinha u Barcelonu...tj doslovno ga maznuo Mancesteru :)

Al i ja sam za Laportu :)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 30 jan 2010, 12:51

Ma da hoce Laporta ostati,to bi bilo najbolje.

Veceras ako Bog da po 3 boda. ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 30 jan 2010, 13:24

Evo još jedan koji misli da sve zna, a ustvari nema pojma. Istina da je Nunez bio 22 godine predsjednik kluba, ali misliš da se zakoni i statuti u Kataloniji ne mijenjaju(upravo zbog njega su i donijeli takav statut, jer su ga Laporta i ostali člani grupe "Elefant Blau" jedva uspjeli skinuti sa prijestola)? Prema statutu u Kataloniji(to se ne odnosi na čitavu Španiju več samo Kataloniju) svaki predsjednik može imati samo dva mandata i upravo drugi mandat ističe Laporti krajem sezone. Jedno je jasno Laporta se posle ove sezone seli u politiku i oni koji nevjerujete živite i dalje u zabludi sve do 13. juna.

I još nešto ako bi bili aktualni i čitali koliko toliko vijesti Barce, bi znali da če nasljednik Laporte moči biti po dva mandata po 6 godina(prije je bilo 2x4 godine) jer su prošle godine osvježili taj statut i bilo je na veliko i široko pisano po EMD i Sportu.

Ako nevjerujete google saves ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.