Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Taman da uopste ne zna pricat,kad vidim da se srcem bori za drzavu,sve oprastam!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
begovic ce biti veliko pojacanje za nasu reprezentaciju,redovno brani u najajcoj ligi na svijetu,u formi je i drago mi je sto je opet tu!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.premierleague.com/page/Top10 ... 06,00.html" onclick="window.open(this.href);return false; 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Begović ima duplo više težih odbrana nego De GeaBosniacum Lilium je napisao/la:http://www.premierleague.com/page/Top10 ... 06,00.html
100% sportski i krajnje opušten potpis
I ni jedan primljeni pacerski gol,za razliku od doticnog.RiNo je napisao/la:Begović ima duplo više težih odbrana nego De GeaBosniacum Lilium je napisao/la:http://www.premierleague.com/page/Top10 ... 06,00.html
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mislim da je de gea kriv za svaki gol koji je united primio ove sezoneDylan Dog je napisao/la:I ni jedan primljeni pacerski gol,za razliku od doticnog.RiNo je napisao/la:Begović ima duplo više težih odbrana nego De GeaBosniacum Lilium je napisao/la:http://www.premierleague.com/page/Top10 ... 06,00.html

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- crvenocrni
- Kontakt:
Mislim apsolutna glupost. I nije toliko bitno ali opet upadne u oci.Dylan Dog je napisao/la:I ni jedan primljeni pacerski gol,za razliku od doticnog.RiNo je napisao/la:Begović ima duplo više težih odbrana nego De GeaBosniacum Lilium je napisao/la:http://www.premierleague.com/page/Top10 ... 06,00.html
Treba uzet u obzir prvo ova 2 kluba gdje je za ocekivati da je Stoke imao vise udaraca prema svom golu nego recimo ManUtd pa onda tezine odbrana/primljenih golova pa onda i primljeni golovi. Mislim da je u svim aspektima bolji Begovic al eto nije po Englezima...
-
- Kontakt:
Konacno ce Begovic stati medju stative nase repke...Hasagic hvala za sve al momak je duplo bolji od tebe 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
De Gea je prvi zato sto brani u Unitedu. Ako nista Joe Hart je bolji od njega.
Za mene je Begovic najbolji na svijetu, al' ja sam subjektivni bosanac i hercegovac.
Begovic mora braniti protiv Bjelorusije, i svaku narednu tekmu ako ne bude povreda, do zavrsetka karijere. (Ukoliko naravno Ibrahim Sehic ne zamijeni Kasiljasa u nekoj blizoj buducnosti)

Begovic mora braniti protiv Bjelorusije, i svaku narednu tekmu ako ne bude povreda, do zavrsetka karijere. (Ukoliko naravno Ibrahim Sehic ne zamijeni Kasiljasa u nekoj blizoj buducnosti)

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Asmir Baegović ima potencijal i kvalitet da bude jedan od najboljih golmana na svijetu !
Momak je talentovan,spreman,ozbiljan,inteligentan i disciplinovan sve na svom mjestu onako kako to treba jednostavno je Fantastićan čovjek a još bolji Golman !
Momak je talentovan,spreman,ozbiljan,inteligentan i disciplinovan sve na svom mjestu onako kako to treba jednostavno je Fantastićan čovjek a još bolji Golman !

Pod prečku u devet banki.... :)
-
- Kontakt:
hahahahaha..Hasagic brani..Begovicu,nemoj uopste biti tu, pakuj se i hajd kuci i nemoj vise nikad doci,nisi budala..SRAMOTA
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
POTPIS !!!jasko_juve je napisao/la:hahahahaha..Hasagic brani..Begovicu,nemoj uopste biti tu, pakuj se i hajd kuci i nemoj vise nikad doci,nisi budala..SRAMOTA
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
klanovi nas ubise u reprezentaciji
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Asmir treba dolaziti na svako okupljanje i da je dosao protiv Slovaka i Meksika, sada bi sigurno bio prvi golman.
Jedini normalni razlog sto Keno brani je sto je uigraniji sa odbranom, a to Bega redovnim dolaskom moze promijeniti.
Ovo ce ga pogoditi veceras, ali mislim da ce svakako braniti u Zenici u utorak.
Jedini normalni razlog sto Keno brani je sto je uigraniji sa odbranom, a to Bega redovnim dolaskom moze promijeniti.
Ovo ce ga pogoditi veceras, ali mislim da ce svakako braniti u Zenici u utorak.
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
ja da sam na njegovom mjestu ja vise nikad ne bi dosao na okupljanje..nikad!!! o moj Boze HASAGIC???????prvenstvo nije pocelo, nije u formi, nesto je i povrijedjen bio..a ovamo Asmir jedan od najboljih golmana ENGLESKE lige..e moj Safete stožino!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Halo ba ,odigrao 2 tekme za repku i ti b medju stative , ne ide to tako , Hasagic mozda nije kvalitetniji golman , ali Hasagic ima veci autoritetu medju igracima nego hiljadu Begovica...
- The_Target
- Kontakt:
Još jedan od dokaza da Pape nema pojma, staviti na klupu golmana koji brani u Engleskoj ( koji se odbranama i dobrim ocjenama nametnuo kao jedan od najboljih golmana Premiershipa, za kojeg se bori Chelsea ), a uvrstiti golmana koji brani u Turskoj ligi koja kvalitetom zaostaje svjetlosnim godinama. Fuj!
Rođeni brato
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa hajmo onda zvati i Bolića umjesto Džeka. Nebitno što je prekin'o karijeru, ipak je odigr'o više utakmica. Kakvo je to poređenje, majke ti?HZ_ilidzaa je napisao/la:Halo ba ,odigrao 2 tekme za repku i ti b medju stative , ne ide to tako , Hasagic mozda nije kvalitetniji golman , ali Hasagic ima veci autoritetu medju igracima nego hiljadu Begovica...
Da se razumijemo, i dalje mislim da će Beg danas braniti, al' ukoliko to ne bude slučaj, volio bih da se više nikad ne odazove NIJEDNOM selektoru naše reprezentacije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Begovicu bjezi nazad u Englesku i ne dolazi vise.Nisi ti amater ti si profesionalac.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia, Goalgetter, HariTz, Hightower, Kaunas, Mostarska, Normus90, Rimes87, Sheyi, soko i 100 gostiju.