Pa ljudi su pobijedili u Lukavici

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nogometni klubovi su sami po sebi ogroman marketinški potencijal, pogotovo Željo, u našim okvirima, jer ima veliki broj simpatizera. NIje teško prodati sipatizeru bilo kakav proizvod jer on voli svoj klub.pile87 je napisao/la:Vlasink agencije FABRIKA je bio prosle godine tu u kombinacijama veliki je Zeljovac a o znanju i mogucnostima njegove firme sam licno upoznat, zasto nije dosao do izrazaja i zasto nije zasjeo na mjesto u klubu direktora marketinga sad druga je prica...Misljenja sam da uz dobar marketing ustvari tim od par ljudi koji znaju svoj posao prihodi kluba se mogu uvecati za 50% al eto...ja sam je napisao/la:Baš čitam tekst i baš me iznervira. Marketing Želje je na smiješnom nivou, Bukija kao igrača izuzetno cijenim, ali fudbaler da bude direktor marketinga?Seyo_TM je napisao/la:Nit su dresovi nit je fun shop do direktora marketinga...bosnjakluk i kicenje tudjim perjem...teško... Ljudi se godinama školuju za takve pozicije, ali to je naravno tamo gdje su klubovi profesionalni i gdje je marketing, uz prodaju igrača, najbitniji segment ozbiljnog kluba. Ja čekam dan kad ću doći na Grbavicu i potrošiti 30-40-50KM, odgledati utakmicu i otići kući. Znam kako funkcionišu ozbiljne firme, problem Želje je što se ne zna čiji je. Kad se bude znalo ko ulaže pare i ko hoće profit, na legalan način, naravno, tad će ovo sve izgledati puno drugačije. A, do tad, i ovo je super
Pa da, nije se neko bezveze školovao za marketing. Poštujem izuzetno Bukija, ali sigurno ima neki drugi posao za njega u klubu.nikad_izvini je napisao/la:Ovo je do nesposobnosti. Konkretno, NE MOŽE B. Biščević biti direktor marketinga. Čovjek NE ZNA to da radi. Očito mu je i mrsko.
Poslijeratna legenda, fudbaler, neka završi trenersku školu i bude trener u omladinskim selekcijama. Buki zaista nema kapaciteta da bude direktor marketinga.
Njegovi potezi u ovoj sezoni to dokazuju.
AdisManiacZ je napisao/la:Ko vam je Buki![]()
.
OKThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:AdisManiacZ je napisao/la:Ko vam je Buki![]()
.
![]()
![]()
![]()
Bulend Biščević nekadašnji igrač Zelje, sad direktor marketinga
Neko mjesto gdje bi sigurno više doprinosio,Omar500 je napisao/la:Pa da, nije se neko bezveze školovao za marketing. Poštujem izuzetno Bukija, ali sigurno ima neki drugi posao za njega u klubu.nikad_izvini je napisao/la:Ovo je do nesposobnosti. Konkretno, NE MOŽE B. Biščević biti direktor marketinga. Čovjek NE ZNA to da radi. Očito mu je i mrsko.
Poslijeratna legenda, fudbaler, neka završi trenersku školu i bude trener u omladinskim selekcijama. Buki zaista nema kapaciteta da bude direktor marketinga.
Njegovi potezi u ovoj sezoni to dokazuju.
I ja ovo tražim, bilo je prije na nekoj stranici, ali je više nema.Buddy je napisao/la:Imal ko citavu utakmicu Zeljo - newcastle i Zeljo - videoton ?
imam ja na video kaseti ZELJO-newcastleOmar500 je napisao/la:I ja ovo tražim, bilo je prije na nekoj stranici, ali je više nema.Buddy je napisao/la:Imal ko citavu utakmicu Zeljo - newcastle i Zeljo - videoton ?
al nemas video garantGOSPODIN_1921 je napisao/la:imam ja na video kaseti ZELJO-newcastleOmar500 je napisao/la:I ja ovo tražim, bilo je prije na nekoj stranici, ali je više nema.Buddy je napisao/la:Imal ko citavu utakmicu Zeljo - newcastle i Zeljo - videoton ?
Naso sam nesto, poslao sam ti ppOmar500 je napisao/la:I ja ovo tražim, bilo je prije na nekoj stranici, ali je više nema.Buddy je napisao/la:Imal ko citavu utakmicu Zeljo - newcastle i Zeljo - videoton ?
bitno je da imas, nema veze na cemu jeGOSPODIN_1921 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Nemoj se sekirati puno nećete ni u BL ništa uraditi rekoh ja vama da ključ ove godine nije u vašim rukama. Nema od kupa ništa, uzimaju Hrvati. Za utjehu ionako ne bi imali ulaganja pa bi opet odigrali samo 2 u kval. za LŠ, bolje ćete proći u LE, a nama će Milence dograditi stadion (sjever-jug), i dovesti koje zvučno ime.AdisManiacZ je napisao/la:Treba pobjeda u banja luci, ovaj Borac opet pobjedio, sada protiv Travnik na Piroti. Al eto ako nam nema titule, onako cemo pobjedit kup.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Hrasno15 i 34 gosta.