Emocija naravno. Ono kad klub dira dno i ne znas hoce li prezivit a ti ga jos jace volis. Ono kad krene opet isto. Ljubav prema svom klubu i vracanje pljuvacima koji su nam zeljeli gasenje. Visili na forumu na nasoj temi i nasladjivali se svakom ponoru. Sada se okrenulo i mi smo ti koji se dizemo a neki kojim se klub gasi. Samo je pitanje vremena. Jbga brato karma je qurvaSariel je napisao/la:Brate ne znam koji ce ti ovi izljevi emocija.evidentno je na koga mislis.jedno je ljubav prema svom klubu al ovo..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Sa Ibrom u prvenstvu 4 tekme i 8 bodova od 12 sa jednim primljenim golom. Lik je uradio u 4 kola nemoguce i izvukao maximum iz onih antitalenata koji nisu krivi sto ne znaju i sto nisu imali pripreme. Na polusezoni dolazi mnogo kvalitetnih igraca koji ce nositi Velez iduce sezone u povratak u PL. Do tada jos tri tekme 2 kuci i jedna na strani. Raduje prva kuci na proljece i dvije vezane koje imamo. Velez se laganim korakom vraca gdje mu je i mjesto. Dug se vraca,ubrzo se usvaja statut i mnogo tuzbi se isplatilo. Radi se na infrastrukturi i ubrzo idu reflektori na pomocni. Investicija od 80 000€ . Iduce sezone tribine,krov na glavnom. Svaka cast upravi i legendama,svaka cast raji koja je tu i vani i koja nikad klubu nije okrenula leđa a posebno svaka cast Crvenoj Armiji koja je presla hiljade kilometara da guta bilijarske kugle ali da bodri svoje Rođene. Neka uci seljadija kojih se ne moze skupit 15 kad klubu ne ide. Sta oni znaju sta je ljubav. Idite sadit glavati kupus nabijem vas na racku čobani jedni. Samo jako i samo forza. Ljubav jaca od Adamove i Evine. Mostar u srcu Velez do groba
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
emil02in je napisao/la:Ima i JablaničanaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bagra mostarska![]()
Konkretno na ovoj slici ima i Jablanicana i Konjicana i naravno raje sa Ilidze.
Sve nas ista ljubav spaja !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Nije bitno ni ko se dize a ko se spusta.za nekog ko prodaje pricu da je carsija...lose brate lose.na kraju krajeva nisi balavac da je vrhunac poentirat na forumu.a losa vibra ostaje.jedno je vratit uvredom uvredu a sasma drugo uopceno vrijedjat djuture sve odreda.mislio sam da si ozbiljniji al slaba fajda.uzdravlje 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ako je tebi uvreda sto vas je u borbi za titulu na kosevo prosle godine islo 300 a ove kada klub nije ni tamo ni vamo samo 7-8 onda izvini. Do mene je koji ne vidim tu platonsku vezu izmedju vas koji navijate i vaseg fudbalskog kluba. Ono zalibo me racku i nije tema da sa tobom ovdje raspravljam o tome. Samo sam u mom postu napisao istinu i pohvalio Crvenu Armiju. Mozete uciti od njih kako se voli svoj klub. Liga i rezultat nebitni. To je urođeno i to je ljubav. Rezultat i stanje kluba nemaju veze sa timSariel je napisao/la:Nije bitno ni ko se dize a ko se spusta.za nekog ko prodaje pricu da je carsija...lose brate lose.na kraju krajeva nisi balavac da je vrhunac poentirat na forumu.a losa vibra ostaje.jedno je vratit uvredom uvredu a sasma drugo uopceno vrijedjat djuture sve odreda.mislio sam da si ozbiljniji al slaba fajda.uzdravlje
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
ne.meni jeizuzeno uvredljivo nacin na koji ti pises o mom klubu,mojoj grupi i mojim sugradjanima...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako je tebi uvreda sto vas je u borbi za titulu na kosevo prosle godine islo 300 a ove kada klub nije ni tamo ni vamo samo 7-8 onda izvini. Do mene je koji ne vidim tu platonsku vezu izmedju vas koji navijate i vaseg fudbalskog kluba. Ono zalibo me racku i nije tema da sa tobom ovdje raspravljam o tome. Samo sam u mom postu napisao istinu i pohvalio Crvenu Armiju. Mozete uciti od njih kako se voli svoj klub. Liga i rezultat nebitni. To je urođeno i to je ljubav. Rezultat i stanje kluba nemaju veze sa timSariel je napisao/la:Nije bitno ni ko se dize a ko se spusta.za nekog ko prodaje pricu da je carsija...lose brate lose.na kraju krajeva nisi balavac da je vrhunac poentirat na forumu.a losa vibra ostaje.jedno je vratit uvredom uvredu a sasma drugo uopceno vrijedjat djuture sve odreda.mislio sam da si ozbiljniji al slaba fajda.uzdravlje
a izdajes se ovde za carsijanera...u godinama.
misli da me briga jel mjesto i tema za ovu diskusiju?
to sto tebe boli je tvoj problem, ima i doktor za te stvari, ali bih te njljepse zamolio odsad kad hoces nesto napisat pisi onom ko te uvrijedio a ne da vrijedjas citav grad,grupu,na kraju krajeva svoje zemljake.
nema smisla, i nako krajnje necarsijanerski je...
sportski pozdrav mostarcima

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nesto vas nisam vidio da je neko od vas osudio ili ogradio se od onih vasih jazavaca kad su se pisale bljuvotine o Velezu koji je bio na samom dnu nego ste nabacivali smajlije i naslađivali se. Ne mori me više i briši s teme da ne postanem brutalan. Ovako sam u light izdanju. Ne pisem ni ja po vasim temama niti me zanimate. Prcnem kad mi padne na pamet. Ti mi neke dubioze razvezao. Nisi bio ni registrovan na ovaj forum kad ste bili drugoligas i kad sam zvao na vas humanitarni broj,pisao o podrsci Slobodi kad je Husic bio iza Sjevernog pola i kad ga nije bilo ni na vidiku. Idi bola sta ces mi ti pisat o carsijskim manirima
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
znaci veliki mostarski div je sad u usponu,iako su predzadnji u drugoj ligi..a ja kupili ste reflektore..ajde bjezi ba kakvi ste vi giganti,kako te nije sramota smijat se ikom drugom..supljake valjas ovde po forumu
- Stone Island
- Kontakt:
U svom, na svom- što je najbitnije.HarisFKS je napisao/la:znaci veliki mostarski div je sad u usponu,iako su predzadnji u drugoj ligi..a ja kupili ste reflektore..ajde bjezi ba kakvi ste vi giganti,kako te nije sramota smijat se ikom drugom..supljake valjas ovde po forumu
Ne žuri nam se nigdje, standarde smo postavili prije rata a vi ostali sad u ovom jadu skupljajte neke poene.
tjesi se..da je bar to onaj isti stari Velez..ovo je sad kanta za nabijanje i sramocenje nekadasnjeg prijeratnog Veleza..u proslosti se ne zivi jarane..nadam se da cete se iscupati kroz par godina barem malo,ali ovo supljacenje je smijesno sto ovaj pastrmka pise po forumu o dovodjenju nekakvih igracina na polusezoni u jednom postu..a u iducom postu se hvali yebenim reflektorima dan te yebo..a najsmjesnije je kad pocne pametovat ljudima o navijacima i nekakvih brojkama na gostovanju..pa kome je u ovoj drzavi do navijanja,ljudi bjeze iz nje ne bi li zaradili za familiju a on pametuje fukarama sto je njih 300 otiso na gostovanje..pa i vas je 70 na utakmici iza gola ako i tolikoStone Island je napisao/la:U svom, na svom- što je najbitnije. Ne žuri nam se nigdje, standarde smo postavili prije rata a vi ostali sad u ovom jadu skupljajte neke poene.HarisFKS je napisao/la:znaci veliki mostarski div je sad u usponu,iako su predzadnji u drugoj ligi..a ja kupili ste reflektore..ajde bjezi ba kakvi ste vi giganti,kako te nije sramota smijat se ikom drugom..supljake valjas ovde po forumu
- Stone Island
- Kontakt:
Isti je to Velež. Uvijek je bilo uspona i padova, jest ovo malo bolniji pad ali tako je. Od historije se ne živi, ali historijom se dičim jer mogu. Nije više stvar ni u uspjesima, titulama itd.. Mi smo ideja i pokret od samog nastanka pa evo do danas. I dalje ćemo biti jer u takvom okruženju živimo, a takvi smo oduvijek bili- prkosni, ma koliko nas bilo i koliko jaki bili. Barem bi vi u Sarajevu to trebali znati, slično smo preživjeli. Samo što mi to doživljavamo i danas, na drugačiji i možda gori način. Samo nam je Velež ostao, sve ostalo su uništili, dali, prodali, pokrali... njega uništavaju, ali ga ne da' mo. Živjet će.HarisFKS je napisao/la:tjesi se..da je bar to onaj isti stari Velez..ovo je sad kanta za nabijanje i sramocenje nekadasnjeg prijeratnog Veleza..u proslosti se ne zivi jarane..nadam se da cete se iscupati kroz par godina barem malo,ali ovo supljacenje je smijesno sto ovaj pastrmka pise po forumu o dovodjenju nekakvih igracina na polusezoni u jednom postu..a u iducom postu se hvali yebenim reflektorima dan te yebo..a najsmjesnije je kad pocne pametovat ljudima o navijacima i nekakvih brojkama na gostovanju..pa kome je u ovoj drzavi do navijanja,ljudi bjeze iz nje ne bi li zaradili za familiju a on pametuje fukarama sto je njih 300 otiso na gostovanje..pa i vas je 70 na utakmici iza gola ako i tolikoStone Island je napisao/la:U svom, na svom- što je najbitnije. Ne žuri nam se nigdje, standarde smo postavili prije rata a vi ostali sad u ovom jadu skupljajte neke poene.HarisFKS je napisao/la:znaci veliki mostarski div je sad u usponu,iako su predzadnji u drugoj ligi..a ja kupili ste reflektore..ajde bjezi ba kakvi ste vi giganti,kako te nije sramota smijat se ikom drugom..supljake valjas ovde po forumu

Velež bi davno počeo sa gradnjom novog stadiona u Sjevernom logoru, ali ne daju hvo-ci, napravili novi most sa kojom počinje palestinacija istočnog Mostara.
Ahmed je imao dobar plan, jeste previše obećavao, ali da se samo krenulo u početak gradnje, makar samo temelje, da se "obilježi" teritorij.
Pomoćni teren strašan, reflektori su tu, šteta da i stadion to nema. Nećemo se lagati, Velež u sljedećih 90 godina neće na svoj stadion, a koliko god je krivica rata i svega, ima dosta krivice i kod "naših" koji su se prodali za jeftine pare da bi novokompovanom klubu iz Mostara pripao gradski stadion.
Ahmed je imao dobar plan, jeste previše obećavao, ali da se samo krenulo u početak gradnje, makar samo temelje, da se "obilježi" teritorij.
Pomoćni teren strašan, reflektori su tu, šteta da i stadion to nema. Nećemo se lagati, Velež u sljedećih 90 godina neće na svoj stadion, a koliko god je krivica rata i svega, ima dosta krivice i kod "naših" koji su se prodali za jeftine pare da bi novokompovanom klubu iz Mostara pripao gradski stadion.
- Stone Island
- Kontakt:
Blago rečeno.Neutral je napisao/la:Velež bi davno počeo sa gradnjom novog stadiona u Sjevernom logoru, ali ne daju hvo-ci, napravili novi most sa kojom počinje palestinacija istočnog Mostara.
razumijem ja sve jarane malo sam stariji mozda pa se sjecam isto nekih stvari ali i mnogo stariji od mene,ljudi koji su navijali za Velez kazu da nije to to..respektujem vas i dan danas ali ovakve likove ko sto je ovaj Pastrmka ne mogu da shvatim..posebno kad dodje gore na podforum premier lige pa pocne pametovat i dicit se kako Velez ima milione navijaca sirom svijeta...IMAO jarane IMAO...da su to i dan danas pravi navijaci ne bi vam klub bio tu gdje jest..previse supljaka valja i svadja se sa djecom reko bi covjek ima 15 godina..pa mrzim zrinjski iz dna duse,ali sta ljudi rade to je za respekta,zasad i bojim se jos dugo ce oni vladati Mostarom i Hercegovinom..nazalost..Stone Island je napisao/la: Isti je to Velež. Uvijek je bilo uspona i padova, jest ovo malo bolniji pad ali tako je. Od historije se ne živi, ali historijom se dičim jer mogu. Nije više stvar ni u uspjesima, titulama itd.. Mi smo ideja i pokret od samog nastanka pa evo do danas. I dalje ćemo biti jer u takvom okruženju živimo, a takvi smo oduvijek bili- prkosni, ma koliko nas bilo i koliko jaki bili. Barem bi vi u Sarajevu to trebali znati, slično smo preživjeli. Samo što mi to doživljavamo i danas, na drugačiji i možda gori način. Samo nam je Velež ostao, sve ostalo su uništili, dali, prodali, pokrali... njega uništavaju, ali ga ne da' mo. Živjet će.
- Stone Island
- Kontakt:
Zrinjski je nacionalni interes. Jašta će, kad im se može. Naša bagra što dirne, upropasti.HarisFKS je napisao/la:razumijem ja sve jarane malo sam stariji mozda pa se sjecam isto nekih stvari ali i mnogo stariji od mene,ljudi koji su navijali za Velez kazu da nije to to..respektujem vas i dan danas ali ovakve likove ko sto je ovaj Pastrmka ne mogu da shvatim..posebno kad dodje gore na podforum premier lige pa pocne pametovat i dicit se kako Velez ima milione navijaca sirom svijeta...IMAO jarane IMAO...da su to i dan danas pravi navijaci ne bi vam klub bio tu gdje jest..previse supljaka valja i svadja se sa djecom reko bi covjek ima 15 godina..pa mrzim zrinjski iz dna duse,ali sta ljudi rade to je za respekta,zasad i bojim se jos dugo ce oni vladati Mostarom i Hercegovinom..nazalost..Stone Island je napisao/la: Isti je to Velež. Uvijek je bilo uspona i padova, jest ovo malo bolniji pad ali tako je. Od historije se ne živi, ali historijom se dičim jer mogu. Nije više stvar ni u uspjesima, titulama itd.. Mi smo ideja i pokret od samog nastanka pa evo do danas. I dalje ćemo biti jer u takvom okruženju živimo, a takvi smo oduvijek bili- prkosni, ma koliko nas bilo i koliko jaki bili. Barem bi vi u Sarajevu to trebali znati, slično smo preživjeli. Samo što mi to doživljavamo i danas, na drugačiji i možda gori način. Samo nam je Velež ostao, sve ostalo su uništili, dali, prodali, pokrali... njega uništavaju, ali ga ne da' mo. Živjet će.
Pusti bola pastrmku... evo prvom meni bude nekad dosadno pa se naklatim na forumu. Činjenica je da Velež ima više navijača u Trondheimu i Bergenu nego Rosenborg i Brann.
ma razumijem ja jarane sve..samo mi zasmeta kad neki djuturum podje sramotit i sebe i klub svakakvim supljacima i pricama..bujrum..Stone Island je napisao/la:Zrinjski je nacionalni interes. Jašta će, kad im se može. Naša bagra što dirne, upropasti.HarisFKS je napisao/la:razumijem ja sve jarane malo sam stariji mozda pa se sjecam isto nekih stvari ali i mnogo stariji od mene,ljudi koji su navijali za Velez kazu da nije to to..respektujem vas i dan danas ali ovakve likove ko sto je ovaj Pastrmka ne mogu da shvatim..posebno kad dodje gore na podforum premier lige pa pocne pametovat i dicit se kako Velez ima milione navijaca sirom svijeta...IMAO jarane IMAO...da su to i dan danas pravi navijaci ne bi vam klub bio tu gdje jest..previse supljaka valja i svadja se sa djecom reko bi covjek ima 15 godina..pa mrzim zrinjski iz dna duse,ali sta ljudi rade to je za respekta,zasad i bojim se jos dugo ce oni vladati Mostarom i Hercegovinom..nazalost..Stone Island je napisao/la: Isti je to Velež. Uvijek je bilo uspona i padova, jest ovo malo bolniji pad ali tako je. Od historije se ne živi, ali historijom se dičim jer mogu. Nije više stvar ni u uspjesima, titulama itd.. Mi smo ideja i pokret od samog nastanka pa evo do danas. I dalje ćemo biti jer u takvom okruženju živimo, a takvi smo oduvijek bili- prkosni, ma koliko nas bilo i koliko jaki bili. Barem bi vi u Sarajevu to trebali znati, slično smo preživjeli. Samo što mi to doživljavamo i danas, na drugačiji i možda gori način. Samo nam je Velež ostao, sve ostalo su uništili, dali, prodali, pokrali... njega uništavaju, ali ga ne da' mo. Živjet će.
Pusti bola pastrmku... evo prvom meni bude nekad dosadno pa se naklatim na forumu. Činjenica je da Velež ima više navijača u Trondheimu i Bergenu nego Rosenborg i Brann.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Cuj Haris FK Sarajevo
lafo pitar registrovan prije 4 dana sa 4 posta na temi Veleza.

Necemo se lagat brato otkrij nam ko si. Jesi li okolina tuzle ili si zapadnoercegovacki pavijan. Ne mozes ti u odijelo. Ne stoji na toj cobanskoj konstituciji provalis se i ne zelim sa tobom ulazit u nikakve diskusije jer vidim da si neki iskompleksirani seljacic kojeg sam sigurno ismijavao po forumu. Ti da si pitar pokazao bi postovanje prema Velezu koji je ostao vez icega i krenuo s nule. Niko se ne ponasa bahato cobane jedan samo nam je svaka sitnica nakon 20 godina krađa muteber. Haj sad brisi s teme ako te pođem udarat qurcem sve ce ti modrice po celu ostat. A usa

Necemo se lagat brato otkrij nam ko si. Jesi li okolina tuzle ili si zapadnoercegovacki pavijan. Ne mozes ti u odijelo. Ne stoji na toj cobanskoj konstituciji provalis se i ne zelim sa tobom ulazit u nikakve diskusije jer vidim da si neki iskompleksirani seljacic kojeg sam sigurno ismijavao po forumu. Ti da si pitar pokazao bi postovanje prema Velezu koji je ostao vez icega i krenuo s nule. Niko se ne ponasa bahato cobane jedan samo nam je svaka sitnica nakon 20 godina krađa muteber. Haj sad brisi s teme ako te pođem udarat qurcem sve ce ti modrice po celu ostat. A usa

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Taksista romske klijentele
recenice koje pocinju sa malim slovom iza dvije-tri tacke
pa jazavac jedan provaljen si odmah. Isto si zec u grmu u jesenjem periodu
a grob te yebo psihu sam im ostetio 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Evo šta veli ljubo u travnju:
http://www.****/rubrika/vijesti ... ice/153832
Evo odgovora na koji je ostao nijem jer mu sir drago ne da pričati. ljubo u hodnika čeka dok ga drago ne pozove u kabinet:
http://www.****/rubrika/sport/c ... jeg/154310
Neko je omastio brk prodajući se za čep od sarajevske kontra Veležovog interesa.
http://www.****/rubrika/vijesti ... ice/153832
Evo odgovora na koji je ostao nijem jer mu sir drago ne da pričati. ljubo u hodnika čeka dok ga drago ne pozove u kabinet:
http://www.****/rubrika/sport/c ... jeg/154310
Neko je omastio brk prodajući se za čep od sarajevske kontra Veležovog interesa.
Nista RZ, kad si tako aktivan danas fino na tekmu a i u subotu abd.Neutral je napisao/la:.

Support Velez, It's logical! ★
Redovniji sam od PastrmkeMont0 je napisao/la:Nista RZ, kad si tako aktivan danas fino na tekmu a i u subotu abd.Neutral je napisao/la:.

Ko je bio prošle godine protiv Slavije? Oluja, 50 ljudi na stadionu, a ja sam obavio građansku dužnost

nadam se da ću jednog dana vidjeti lillarda, da mu stučem lobanju od onaj plus na humu