Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 03 jun 2021, 14:58

Miljacka je napisao/la:
03 jun 2021, 14:48
WOLF20 je napisao/la:
03 jun 2021, 12:55
Vjerovatno je Vico kriv sto nema vakcina, dajte ba ljudi odmorite.

Prosle godine Vam je Vico valjao.
Pa vama prosle godine nije valjao, a sad ga branite k'o da je Ivica Osim glavom i bradom i sta cemo sad? I to vam valja samo zato sto mi nismo prvaci. Zamisli kol'ko ste naograjisali. :rol:
Pomjesao si nesto mi ga ne branimo, barem ja ne znam nikog da ga brani. To sto vas ovdje hajca raja jer vi jeste pisali Vico srbine horde su uz tebe to je druga stvar. Vico je kancer i zlo fudbala ali ste ga vi istinski branili. Radim sa jednim pitarom i on mi govori Vico ce biti osvjezenje BiH fudbalu ovo ono sad mu psuje mrtve.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 03 jun 2021, 15:05

slika

U par mjeseci postao apsolutni vladar i lord iz tame BiH fudbala. Bit će zanimljivo vidjeti ako ispuni obećanje o terenima, mislim da će flip floperi promijeniti mišljenje kao što su ga promijenili u par mjeseci od spasitelja fudbala do rasturača države.

Ništa manji lopov Vico nije od Begića, sada su se uloge izmijenile i to naravno ljubiteljima Dejtonske Bosne ne odgovara.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 03 jun 2021, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 03 jun 2021, 15:07

Misliš ništa više...nejse.
UEFA-i, između ostalog, nikako nije jasno kako se završnica Premijer lige BiH u Republici Srpskoj mogla odigrati pred navijačima na tribinama, a u Federaciji BiH bez gledalaca. Logično bi bilo da je stav NSBiH bio jedinstven za sve premijerligaše, kako bi svi imali iste uvjete.
he he
Koševo Zapad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2021, 15:23

veteran 1987 je napisao/la:
03 jun 2021, 12:11
Shategabri je napisao/la:
03 jun 2021, 12:08
Biće onda za ovo političko uplitanje, FIFA je recimo rigorozno kažnjavala po Africi u takvim situacijama.
Konkretno, koje politicko uplitanje.
Bukvalno sve oko današnjeg Borca je političko uplitanje, ne postoji stvar koja nije. Od novca do najneregularnije sezone u historiji PL BiH. Čelnici klubova kao i drugi sportski radnici su kolektivno izvukli oko 15-ak argumenata i dokaza a to su poslali UEFA-i, imaš li uopšte predstavu koliko je to ustvari kada su ovakve stvari u pitanju?
Napisao sam prije dva dana kako mi je potvrđeno da su zatrpani dopisima i pozivima iz BiH, ako se ne reaguje na vrijeme ovdje neće biti više fudbala.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 03 jun 2021, 15:30

MortemHz je napisao/la:
03 jun 2021, 15:23
veteran 1987 je napisao/la:
03 jun 2021, 12:11
Shategabri je napisao/la:
03 jun 2021, 12:08
Biće onda za ovo političko uplitanje, FIFA je recimo rigorozno kažnjavala po Africi u takvim situacijama.
Konkretno, koje politicko uplitanje.
Bukvalno sve oko današnjeg Borca je političko uplitanje, ne postoji stvar koja nije. Od novca do najneregularnije sezone u historiji PL BiH. Čelnici klubova kao i drugi sportski radnici su kolektivno izvukli oko 15-ak argumenata i dokaza a to su poslali UEFA-i, imaš li uopšte predstavu koliko je to ustvari kada su ovakve stvari u pitanju?
Napisao sam prije dva dana kako mi je potvrđeno da su zatrpani dopisima i pozivima iz BiH, ako se ne reaguje na vrijeme ovdje neće biti više fudbala.
Jel ima negdje konkretno napisano ovo oko celnika klubova sta su pisali

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 03 jun 2021, 15:43

Vico na direktnoj vezi sa Čeferinom i dogovara projekte, a Mortem piše da mu je nešto "potvrđeno". :crazy:

Nadrealno.
HAJ FAJV

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 jun 2021, 15:49

Haha lijepo je kad masta osvojite normalnim putem titulu i svaka cast kao na Kosevu 0-2 nit je ko pricao o sudjenju i slicno vec svi cestitali al one druge lakrdije i sve sto se desava unistava fudbal i sve ostalo

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 03 jun 2021, 15:49

Simpatizer je napisao/la:
03 jun 2021, 15:43
Vico na direktnoj vezi sa Čeferinom i dogovara projekte, a Mortem piše da mu je nešto "potvrđeno". :crazy:

Nadrealno.
Pa zna se od ranije da ce Uefa uskoro potpomoci savez da finansira obnovu stadiona u Banja Luci, na kojem nece nikad igrati reprezentacija RS a plan je da se istii proglasi nacionalnim.

Bijeli Brijeg, Kosevo, Tusanj, Vrapcici cekaju novi teren.
Mjau !

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 jun 2021, 15:53

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
03 jun 2021, 15:05
slika

U par mjeseci postao apsolutni vladar i lord iz tame BiH fudbala. Bit će zanimljivo vidjeti ako ispuni obećanje o terenima, mislim da će flip floperi promijeniti mišljenje kao što su ga promijenili u par mjeseci od spasitelja fudbala do rasturača države.

Ništa manji lopov Vico nije od Begića, sada su se uloge izmijenile i to naravno ljubiteljima Dejtonske Bosne ne odgovara.
Gdje si gmazu kakav si inace? Pored toga sto licis na spodobu velicas ove i slicne nakarade Begic je zlo al se barem sudija suspenduje za lakrdiju dok ovdje dobije ocjenu 10 inace kakva god da je BIH mi druge nemamo a ti nam ga popusi kolektivno

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 03 jun 2021, 15:57

zagor1987 je napisao/la:
03 jun 2021, 15:53
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
03 jun 2021, 15:05
slika

Gdje si gmazu kakav si inace? Pored toga sto licis na spodobu velicas ove i slicne nakarade Begic je zlo al se barem sudija suspenduje za lakrdiju dok ovdje dobije ocjenu 10 inace kakva god da je BIH mi druge nemamo a ti nam ga popusi kolektivno
Moj stav o Vici je poznat, zna se ko je Vicu veličao :kafa:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 03 jun 2021, 16:03

Nadrealno.
Ustvari, Mortem je Sabrina, cim ima ovakve veze.
"JOŠ OD 1926"

Jsjsjsjsjs
Kontakt:

Post Postao/la Jsjsjsjsjs » 03 jun 2021, 16:08

slika
Onda neka sljedeće sezone Sarajevo, Željo, Tuzla City... puste Moj Mitraljez. Pa da vidimo šta će biti.

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 03 jun 2021, 16:23

Crvena Legija objavila rat savezu. Nadam se da ce i ostale grupe uciniti isto i da se vidimo pred zgradom mafijasa u Sarajevu.
BHF

denimen9
Kontakt:

Post Postao/la denimen9 » 03 jun 2021, 16:50

Najjači su mi ovi što misle da se država raspada, eto zbog nogometa. Ja znam da je ovim vijetkongovcima teško sto nisu prvaci, ali da ce se drzava raspast jer je Borac šampion a Sarajevo nije, jer Mladost iz Doboja ili Kaknja, ne znam ni ja odakle su radi malverzacije sa Kasumovicem oko Bilinog Polja...?

Draga djeco ne raspada se država tako. To se tenkovima radi. Ukoliko ovi wannabe rodjeni iz Doboja ili Kaknja imaju tenk, eh onda su pravi navijači
Na Rodi su pare!
VB89

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 03 jun 2021, 16:56

Nadrealno.
100%
Vico na direktnoj vezi sa Čeferinom i dogovara projekte
Također nadrealno
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 03 jun 2021, 17:16

denimen9 je napisao/la:
03 jun 2021, 16:50
Najjači su mi ovi što misle da se država raspada, eto zbog nogometa. Ja znam da je ovim vijetkongovcima teško sto nisu prvaci, ali da ce se drzava raspast jer je Borac šampion a Sarajevo nije, jer Mladost iz Doboja ili Kaknja, ne znam ni ja odakle su radi malverzacije sa Kasumovicem oko Bilinog Polja...?

Draga djeco ne raspada se država tako. To se tenkovima radi. Ukoliko ovi wannabe rodjeni iz Doboja ili Kaknja imaju tenk, eh onda su pravi navijači
Kad ovako krene pametovati i onda se hvali kako ne zna odakle je Mladost... Evo objasnit cu ti, Doboj - dio Kaknja, 2 km od centra grada, kao što je Grbavica dio Sarajeva.
BHF

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 03 jun 2021, 17:18

MortemHz je napisao/la:
03 jun 2021, 15:23
Neka ne bude... sta ima veze.

I jeste sve politika a dokaz je tamo po federaciji ima isto para od "polituke" po klubovima kao i u Banjaluci. Pa i tamo kod vas raznorazni premijeri i ministri se slikaju po stadionima i guraju pare, ali to nema veze, je l' tako?! Oni su tu slucajno, onako dosli...
Isto tako, klubovi su bili dio kampanje, tj preko njih i njihovih interesa su se skupljali glasovi na izborima. Od vas i "vaseg" nacelnika opstine koji ekspresno zavrsava ugovor oko stadiona, pa do tamo nekih drugih nacelnika opstina u sarajevu koji su bili favoriti drugog kluba...
Ili da se ne vracam toliko u proslost i u zenicu kada su celikovci javno pozivali da se glasa kontra sda.

A sada, posto vam ti isti (polu)politicari i kadrovi stranaka sjede po upravama guraju pricu narodu kako je fudbal najveci problem u drzavi! Drz'te lopova! To vam je prica.
Davno oproban recept, skreci paznju sa sda pizdarija, raspada i lazi cetfvojke, trojke i cega vec sve ne.
E to je vasa politika u fudbalu o kojoj se ne prica.

U kakvom ste stanju raspada vama bi i najvise odgovaralo da se fudbal ukine!
Nije problem, ja sam za, daj da sve rasturimo i napravimo fajront.
Samo pusti taj licemjerni stav koji preovladava kod vecine ranije "objektivnih" i "realnih" da je sada uzas, kada su u kanalu a kada su cvjetale ruze, rezultati bili dobri, para dovoljno, titula pala sa neba i proslavila se... onda moze sve... super, postujemo se, normala prica...

Dakle, ja sam za da se fudbal ukine a ako se ne ukine i uefa ne suspenduje savez... sta onda? Istupite iz lige?! Buduci da ste moralni, posteni... to je logican korak!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 jun 2021, 17:25

Svi moraju vracati dugove, samo Borac ne mora svojih 15 miliona duga. To moze i stand by.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 03 jun 2021, 17:29

:roll:
tuzlak1987 je napisao/la:
03 jun 2021, 17:25
Svi moraju vracati dugove, samo Borac ne mora svojih 15 miliona duga. To moze i stand by.
Ništa oni nisu vratili, samo vansudskim nagodbama poravnali dugove.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.