BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
NA USO sve zavisi od žrijeba, ako se fino otvori u prvom kolu, otići u drugo, ponovit prošlu godinu, ne izgubiti bodove. Treće je šlag za top 50

yepp!
kada je žrijeb?
kada je žrijeb?
Sutra.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pobijedila Dea 
Trebalo bi biti.Alminjo99 je napisao/la:Hoce biti Damir na SK?
Biće prenos na SK 2arelinho je napisao/la:Trebalo bi biti.Alminjo99 je napisao/la:Hoce biti Damir na SK?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Otkud ovaj Chung ovako visoko plasiran?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Drugi je mec na centralnom terenu, tesko da ce poceti prije 22.30, a vjerovatno i dosta kasnije...QUARTERBACK je napisao/la:e cuj riza![]()
danas u 21h protiv chunga lunge, jel on s ovim odigrao onaj jedan ludi mec s milion preokreta, cini mi se na AO?
edit: nije AO, sad vidim da je Miami u pitanju, sjecam se dobio ga 6-1 drugi set a treci u tie-break otiso
Tamam ono kad je izgubio od Damira krenuo je sa dobrim rezultatima. Imao je odličnu sezonu šljake, igrao je vrlo dobro u Barceloni i Lyonu, posebno u Barceloni gdje je došao do četvrtfinala, i možda bi išao i dalje da nije naletio na Rafu.Rokoko87 je napisao/la:Otkud ovaj Chung ovako visoko plasiran?
Na RG-u je došao do trećeg kola.
Ima solidne rezultate na hardu, al' većinom su to neki challengeri i poneki ATP turnir, mislim da je Damir malo bolji na hardu, barem po rezultatima. Uglavnom, vjerujem da će biti neizvjesno, Damir ako ne bude umoran i ako nastavi u ovako dobrom ritmu, mislim da ima fine šanse za polufinale.
@hm59
Garant će Edmund i Johnson u tri seta otići, ne bi čudilo minimalno dva TB-a
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
22:30 SK2 
JBG nije prvi meć. ali FBG ima ga na TV.
Najbolja kombinacija gledam na TV i pezmećim na mobitelu

Najbolja kombinacija gledam na TV i pezmećim na mobitelu
Sada gledam kvote, neralne, Damr sigurno dobija , donosi pare kladionicama
Fakat je podcijenjen, u strašnoj je formi, nije ovaj Chung ništa bolji od njega trenutno. Čak je i serva sad na Damketovoj strani. Ja očekujem da odu u tri seta.Esport je napisao/la:Sada gledam kvote, neralne, Damr sigurno dobija , donosi pare kladionicama
Johnson imao brejk prilike odmah na početku trećeg seta, al' ništa, valjda neće dogurati do TB-a.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
imal na netu SK2
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Potrebna registracija: http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-12Harika je napisao/la:imal na netu SK2
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Idemooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.