Ne znam kako drugacije da odgovorim na tvoj post..dobrinja1 je napisao/la:dulja vrijedi sigurno milion eura, to sto ce se prodati za 500.000 je druga stvar...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne znam kako drugacije da odgovorim na tvoj post..dobrinja1 je napisao/la:dulja vrijedi sigurno milion eura, to sto ce se prodati za 500.000 je druga stvar...

Mogu mislit na sta bi im licila igra bez Bulje.
  Mogu mislit na sta bi im licila igra bez Bulje. 
 Dino odlazi, uprava napolje, Jesicu odlazi, Hurticu odlazi, Bulja na tribine...ko je sljedeci? Tan?
  Dino odlazi, uprava napolje, Jesicu odlazi, Hurticu odlazi, Bulja na tribine...ko je sljedeci? Tan?
eto vaša igra kao nešto bolja¸stavi kakvu krpu na glavu bolje bi ti biloamazing je napisao/la:Ako ne produzi ice na tribine.Mogu mislit na sta bi im licila igra bez Bulje.
Kako su se Arapi uselili u Sarajevo sarajlijice vuku radikalne poteze, izgleda da je radikalizam prelazan.Dino odlazi, uprava napolje, Jesicu odlazi, Hurticu odlazi, Bulja na tribine...ko je sljedeci? Tan?
A i komsije nisu daleko stali iza Misketa ko ISILovci iza Bagdadija.

zato on igra za repku a ova dvojica nesolinas je napisao/la:Ma strasno koliko je precjenjen igrac i koliko se Zukanovic zayebava sa cijenama tamo....Prenapuhano je to,sto bi rekao narod "nazor"jedva.....
Realno Zrinjski pa i Sloboda skuplje su ekipe od Sarajeva,a i (po imenima)kvalitetnije....Napravili su sprdacinu ali eto.
Duljevic kako igra i kakva mu je statistika ne vrijedi ni 400 000....niti je 1-1 nesto jak,centarsutevi zavrsavaju "bogu iza nogu ",ne oslobadja se lopte na vrijeme vec krene driblati pa se zabije u cetvoricu.Kao krilni igrac gdje su te asistencije,golovi koliko je navikan trebao bi da bude vodja na terenu da vec ima par golova,par asistencija,a ustvari je suprotno,Sarajevo zaostaje zahvaljujuci njegovoj sebicnosti...Ordagic i Veselinovic su za njega doktori fudbala...

Najjace kad mu je Osmanovic nakon jedne tekme postao skuplji od Graovca.solinas je napisao/la:Ma strasno koliko je precjenjen igrac i koliko se Zukanovic zayebava sa cijenama tamo....Prenapuhano je to,sto bi rekao narod "nazor"jedva.....
Realno Zrinjski pa i Sloboda skuplje su ekipe od Sarajeva,a i (po imenima)kvalitetnije....Napravili su sprdacinu ali eto.
Duljevic kako igra i kakva mu je statistika ne vrijedi ni 400 000....niti je 1-1 nesto jak,centarsutevi zavrsavaju "bogu iza nogu ",ne oslobadja se lopte na vrijeme vec krene driblati pa se zabije u cetvoricu.Kao krilni igrac gdje su te asistencije,golovi koliko je navikan trebao bi da bude vodja na terenu da vec ima par golova,par asistencija,a ustvari je suprotno,Sarajevo zaostaje zahvaljujuci njegovoj sebicnosti...Ordagic i Veselinovic su za njega doktori fudbala...

Strasan argument. ...fks74 je napisao/la:zato on igra za repku a ova dvojica nesolinas je napisao/la:Ma strasno koliko je precjenjen igrac i koliko se Zukanovic zayebava sa cijenama tamo....Prenapuhano je to,sto bi rekao narod "nazor"jedva.....
Dzaba govoriti "napaljenim"balavcima kada ne razumiju o cemu se govori.Sabinho je napisao/la:Najjace kad mu je Osmanovic nakon jedne tekme postao skuplji od Graovca.solinas je napisao/la:Ma strasno koliko je precjenjen igrac i koliko se Zukanovic zayebava sa cijenama tamo....Prenapuhano je to,sto bi rekao narod "nazor"jedva.....

fks74 je napisao/la: eto vaša igra kao nešto bolja¸stavi kakvu krpu na glavu bolje bi ti bilo
Totti je otisao, slijedi njegov primjer i lagano prnje skupi te furaj tu pricu tamo gdje joj je mjesto. Ne znam odakle si iz TK-a, ali je Ordagic decko sa naseg kantona a ti takve bljuvotine pises po svom rodnom krajufks74 je napisao/la: zato on igra za repku a ova dvojica ne

ne znam kakve bljuvotine sam ja napisao mislim da nikoga nikada nisam na ovom forumu uvrijedio kao što to činiš ti i još neki jednostavno sam takav čovjek koji ne podnosi ljude koji tuđe ismijavaju a svoje dižu u nebesa a ti to konstantno činišFrantoBauzek je napisao/la:fks74 je napisao/la: eto vaša igra kao nešto bolja¸stavi kakvu krpu na glavu bolje bi ti bilo Totti je otisao, slijedi njegov primjer i lagano prnje skupi te furaj tu pricu tamo gdje joj je mjesto. Ne znam odakle si iz TK-a, ali je Ordagic decko sa naseg kantona a ti takve bljuvotine pises po svom rodnom krajufks74 je napisao/la: zato on igra za repku a ova dvojica ne
Totti je otisao, slijedi njegov primjer i lagano prnje skupi te furaj tu pricu tamo gdje joj je mjesto. Ne znam odakle si iz TK-a, ali je Ordagic decko sa naseg kantona a ti takve bljuvotine pises po svom rodnom krajufks74 je napisao/la: zato on igra za repku a ova dvojica ne

U boćanju ili u bacanju pogleda u vis?MortemHz je napisao/la:Sarajevo sampion

Izraziti favoritMortemHz je napisao/la:Sarajevo sampion

Doza arogancije u pisanju pojedinih navijaca tvog kluba i slicnih, te manjak postovanja ne ostavlja nikakvu mogucnost za drugi nacin komunikacije, jer samo taj nacin komunikacije razumiju samoprozvani divovi i ini.fks74 je napisao/la: ne znam kakve bljuvotine sam ja napisao mislim da nikoga nikada nisam na ovom forumu uvrijedio kao što to činiš ti i još neki jednostavno sam takav čovjek koji ne podnosi ljude koji tuđe ismijavaju a svoje dižu u nebesa a ti to konstantno činiš

Sminkeri tebraHeller je napisao/la: @franto
Al bulja mu pozajmljuje šminku.

U nadanju, to mi ne mozes oduzeti.Rikimaru je napisao/la:U boćanju ili u bacanju pogleda u vis?MortemHz je napisao/la:Sarajevo sampion

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.