Ne znam kako drugacije da odgovorim na tvoj post..dobrinja1 je napisao/la:dulja vrijedi sigurno milion eura, to sto ce se prodati za 500.000 je druga stvar...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne znam kako drugacije da odgovorim na tvoj post..dobrinja1 je napisao/la:dulja vrijedi sigurno milion eura, to sto ce se prodati za 500.000 je druga stvar...
eto vaša igra kao nešto bolja¸stavi kakvu krpu na glavu bolje bi ti biloamazing je napisao/la:Ako ne produzi ice na tribine.Mogu mislit na sta bi im licila igra bez Bulje.
Kako su se Arapi uselili u Sarajevo sarajlijice vuku radikalne poteze, izgleda da je radikalizam prelazan.Dino odlazi, uprava napolje, Jesicu odlazi, Hurticu odlazi, Bulja na tribine...ko je sljedeci? Tan?
A i komsije nisu daleko stali iza Misketa ko ISILovci iza Bagdadija.
zato on igra za repku a ova dvojica nesolinas je napisao/la:Ma strasno koliko je precjenjen igrac i koliko se Zukanovic zayebava sa cijenama tamo....Prenapuhano je to,sto bi rekao narod "nazor"jedva.....
Realno Zrinjski pa i Sloboda skuplje su ekipe od Sarajeva,a i (po imenima)kvalitetnije....Napravili su sprdacinu ali eto.
Duljevic kako igra i kakva mu je statistika ne vrijedi ni 400 000....niti je 1-1 nesto jak,centarsutevi zavrsavaju "bogu iza nogu ",ne oslobadja se lopte na vrijeme vec krene driblati pa se zabije u cetvoricu.Kao krilni igrac gdje su te asistencije,golovi koliko je navikan trebao bi da bude vodja na terenu da vec ima par golova,par asistencija,a ustvari je suprotno,Sarajevo zaostaje zahvaljujuci njegovoj sebicnosti...Ordagic i Veselinovic su za njega doktori fudbala...
Najjace kad mu je Osmanovic nakon jedne tekme postao skuplji od Graovca.solinas je napisao/la:Ma strasno koliko je precjenjen igrac i koliko se Zukanovic zayebava sa cijenama tamo....Prenapuhano je to,sto bi rekao narod "nazor"jedva.....
Realno Zrinjski pa i Sloboda skuplje su ekipe od Sarajeva,a i (po imenima)kvalitetnije....Napravili su sprdacinu ali eto.
Duljevic kako igra i kakva mu je statistika ne vrijedi ni 400 000....niti je 1-1 nesto jak,centarsutevi zavrsavaju "bogu iza nogu ",ne oslobadja se lopte na vrijeme vec krene driblati pa se zabije u cetvoricu.Kao krilni igrac gdje su te asistencije,golovi koliko je navikan trebao bi da bude vodja na terenu da vec ima par golova,par asistencija,a ustvari je suprotno,Sarajevo zaostaje zahvaljujuci njegovoj sebicnosti...Ordagic i Veselinovic su za njega doktori fudbala...
Strasan argument. ...fks74 je napisao/la:zato on igra za repku a ova dvojica nesolinas je napisao/la:Ma strasno koliko je precjenjen igrac i koliko se Zukanovic zayebava sa cijenama tamo....Prenapuhano je to,sto bi rekao narod "nazor"jedva.....
Duljevic kako igra i kakva mu je statistika ne vrijedi ni 400 000....niti je 1-1 nesto jak,centarsutevi zavrsavaju "bogu iza nogu ",ne oslobadja se lopte na vrijeme vec krene driblati pa se zabije u cetvoricu.Kao krilni igrac gdje su te asistencije,golovi koliko je navikan trebao bi da bude vodja na terenu da vec ima par golova,par asistencija,a ustvari je suprotno,Sarajevo zaostaje zahvaljujuci njegovoj sebicnosti...Ordagic i Veselinovic su za njega doktori fudbala...![]()
Dzaba govoriti "napaljenim"balavcima kada ne razumiju o cemu se govori.Sabinho je napisao/la:Najjace kad mu je Osmanovic nakon jedne tekme postao skuplji od Graovca.solinas je napisao/la:Ma strasno koliko je precjenjen igrac i koliko se Zukanovic zayebava sa cijenama tamo....Prenapuhano je to,sto bi rekao narod "nazor"jedva.....
Duljevic kako igra i kakva mu je statistika ne vrijedi ni 400 000....niti je 1-1 nesto jak,centarsutevi zavrsavaju "bogu iza nogu ",ne oslobadja se lopte na vrijeme vec krene driblati pa se zabije u cetvoricu.Kao krilni igrac gdje su te asistencije,golovi koliko je navikan trebao bi da bude vodja na terenu da vec ima par golova,par asistencija,a ustvari je suprotno,Sarajevo zaostaje zahvaljujuci njegovoj sebicnosti...Ordagic i Veselinovic su za njega doktori fudbala...![]()
![]()
fks74 je napisao/la: eto vaša igra kao nešto bolja¸stavi kakvu krpu na glavu bolje bi ti bilo![]()
Totti je otisao, slijedi njegov primjer i lagano prnje skupi te furaj tu pricu tamo gdje joj je mjesto. Ne znam odakle si iz TK-a, ali je Ordagic decko sa naseg kantona a ti takve bljuvotine pises po svom rodnom krajufks74 je napisao/la: zato on igra za repku a ova dvojica ne![]()
![]()
ne znam kakve bljuvotine sam ja napisao mislim da nikoga nikada nisam na ovom forumu uvrijedio kao što to činiš ti i još neki jednostavno sam takav čovjek koji ne podnosi ljude koji tuđe ismijavaju a svoje dižu u nebesa a ti to konstantno činišFrantoBauzek je napisao/la:fks74 je napisao/la: eto vaša igra kao nešto bolja¸stavi kakvu krpu na glavu bolje bi ti bilo
Totti je otisao, slijedi njegov primjer i lagano prnje skupi te furaj tu pricu tamo gdje joj je mjesto. Ne znam odakle si iz TK-a, ali je Ordagic decko sa naseg kantona a ti takve bljuvotine pises po svom rodnom krajufks74 je napisao/la: zato on igra za repku a ova dvojica ne![]()
![]()
U boćanju ili u bacanju pogleda u vis?MortemHz je napisao/la:Sarajevo sampion
Izraziti favoritMortemHz je napisao/la:Sarajevo sampion
Doza arogancije u pisanju pojedinih navijaca tvog kluba i slicnih, te manjak postovanja ne ostavlja nikakvu mogucnost za drugi nacin komunikacije, jer samo taj nacin komunikacije razumiju samoprozvani divovi i ini.fks74 je napisao/la: ne znam kakve bljuvotine sam ja napisao mislim da nikoga nikada nisam na ovom forumu uvrijedio kao što to činiš ti i još neki jednostavno sam takav čovjek koji ne podnosi ljude koji tuđe ismijavaju a svoje dižu u nebesa a ti to konstantno činiš
Sminkeri tebraHeller je napisao/la: @franto
Al bulja mu pozajmljuje šminku.
U nadanju, to mi ne mozes oduzeti.Rikimaru je napisao/la:U boćanju ili u bacanju pogleda u vis?MortemHz je napisao/la:Sarajevo sampion![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.