Evo sve golove utakmice: Željezničar - Branitelj 6:0

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
partibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/vi ... a-grbavici
Zašto preko privatne poruke i zašto naravno? Mislim da smo jedina država gdje se plate sportista drže tajnim. Za svakog igrača i uposlenika u klubu treba na zvaničnoj stranici da piše do kad ima važeći ugovor i koliki novac primac, a ne da za takve stvari treba ganjati "upućene ljude" i saznavati informacije.Omar500 je napisao/la:Na kraju sezone Lige prvaka klub dobija 300 000 eura što je sasvim dovoljno da se produže ugovori s igračima kojima istječe, ali i za neka pojačanja. O platama pojedinih igrača ne mogu komentarisati, jer nemam pojma o tome, mada bi volio, čisto iz radoznalosti, da mi neko kaže, preko privatne poruke, naravno.
pa treba porez platiti lakse je prikazati minimalacelSaik je napisao/la:Zašto preko privatne poruke i zašto naravno? Mislim da smo jedina država gdje se plate sportista drže tajnim. Za svakog igrača i uposlenika u klubu treba na zvaničnoj stranici da piše do kad ima važeći ugovor i koliki novac primac, a ne da za takve stvari treba ganjati "upućene ljude" i saznavati informacije.Omar500 je napisao/la:Na kraju sezone Lige prvaka klub dobija 300 000 eura što je sasvim dovoljno da se produže ugovori s igračima kojima istječe, ali i za neka pojačanja. O platama pojedinih igrača ne mogu komentarisati, jer nemam pojma o tome, mada bi volio, čisto iz radoznalosti, da mi neko kaže, preko privatne poruke, naravno.
i on poceo da sere !Seyo_TM je napisao/la:Višća: Budućnost nema šanse na Grbavicipartibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/vi ... a-grbavici
hahahahahahahaLjumani_Banovici je napisao/la:i on poceo da sere !Seyo_TM je napisao/la:Višća: Budućnost nema šanse na Grbavicipartibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/vi ... a-grbavici
ako ne bod,onda 3...treba se nadati nemogucem...ali tako stvari stoje !hahahahahahaha
jel to planirate osvojiti bod ???
daj uozbiljite se !
ja mislim da je ovo najteza utakmica za nas, unaprijed upisani bodovi a nije ni buducnost za podcjeniti...Ljumani_Banovici je napisao/la:ako ne bod,onda 3...treba se nadati nemogucem...ali tako stvari stoje !hahahahahahaha
daj uozbiljite se !
opustili ste se pred utakmicu... nema sumnje bit ce tesko kao sto je Sir Amar rekao imaju jaku odbranu,a ubojit konta napad..pile87 je napisao/la:ja mislim da je ovo najteza utakmica za nas, unaprijed upisani bodovi a nije ni buducnost za podcjeniti...Ljumani_Banovici je napisao/la:ako ne bod,onda 3...treba se nadati nemogucem...ali tako stvari stoje !hahahahahahaha
daj uozbiljite se !
a tebi savjetujem da pocnes navjijati za Zelju nakon ove tekme...
Lijepa cifra ali vjerovatno ce biti jos bolja za onog ANONIMUSA ganceva koji je napokon zaigrao i gle cuda neviđenog gde pojedini novinari koji ispijaju kafe po carsiji sa ovim anonimusom POCINJU PISATI PO VJESNICIMA da je anonimus najbolji stoper PL BiH.Naravno da BRKO jako dobro radi svoj posao i ne naseda na smjesne tekstove -----Jesu ga mangupi prevarili i uvalili anonimusa u ŽELJU no,uskoro je prijelazni rok i adio ANONIMUSE ,,,,,,,,tm-ovac iz mase je napisao/la:Što se tiče Kerle on sigurno ide u Grčku.Želji na ime obeštećenj pripada 65 000 eura to je fiksno nema pregovora više o obeštećenju tako stoje stvari.
Idi vidi pabizo sta radi Jagodic,a ostavi nama Gancevapabizo je napisao/la:Lijepa cifra ali vjerovatno ce biti jos bolja za onog ANONIMUSA ganceva koji je napokon zaigrao i gle cuda neviđenog gde pojedini novinari koji ispijaju kafe po carsiji sa ovim anonimusom POCINJU PISATI PO VJESNICIMA da je anonimus najbolji stoper PL BiH.Naravno da BRKO jako dobro radi svoj posao i ne naseda na smjesne tekstove -----Jesu ga mangupi prevarili i uvalili anonimusa u ŽELJU no,uskoro je prijelazni rok i adio ANONIMUSE ,,,,,,,,tm-ovac iz mase je napisao/la:Što se tiče Kerle on sigurno ide u Grčku.Želji na ime obeštećenj pripada 65 000 eura to je fiksno nema pregovora više o obeštećenju tako stoje stvari.
Baš čitam tekst i baš me iznervira. Marketing Želje je na smiješnom nivou, Bukija kao igrača izuzetno cijenim, ali fudbaler da bude direktor marketinga?Seyo_TM je napisao/la:Nit su dresovi nit je fun shop do direktora marketinga...bosnjakluk i kicenje tudjim perjem...
Vlasink agencije FABRIKA je bio prosle godine tu u kombinacijama veliki je Zeljovac a o znanju i mogucnostima njegove firme sam licno upoznat, zasto nije dosao do izrazaja i zasto nije zasjeo na mjesto u klubu direktora marketinga sad druga je prica...Misljenja sam da uz dobar marketing ustvari tim od par ljudi koji znaju svoj posao prihodi kluba se mogu uvecati za 50% al eto...ja sam je napisao/la:Baš čitam tekst i baš me iznervira. Marketing Želje je na smiješnom nivou, Bukija kao igrača izuzetno cijenim, ali fudbaler da bude direktor marketinga?Seyo_TM je napisao/la:Nit su dresovi nit je fun shop do direktora marketinga...bosnjakluk i kicenje tudjim perjem...teško... Ljudi se godinama školuju za takve pozicije, ali to je naravno tamo gdje su klubovi profesionalni i gdje je marketing, uz prodaju igrača, najbitniji segment ozbiljnog kluba. Ja čekam dan kad ću doći na Grbavicu i potrošiti 30-40-50KM, odgledati utakmicu i otići kući. Znam kako funkcionišu ozbiljne firme, problem Želje je što se ne zna čiji je. Kad se bude znalo ko ulaže pare i ko hoće profit, na legalan način, naravno, tad će ovo sve izgledati puno drugačije. A, do tad, i ovo je super
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.