Safet Sušić - Pape

Nerminovic
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Nerminovic » 20 sep 2014, 13:53

Donnie Darko je napisao/la:3 boda:

slika

2 boda:

slika

4 boda:

slika
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 20 sep 2014, 15:27

ja licno tesko da cu vise pratiti ovaj cirkus dok je klaun na celu....nemam zivota ni zivaca...najradje bih navijao za vels a ne mogu ni to tako da - hvala i prijatno :thumbdown:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 20 sep 2014, 18:07

Ja mislim da je najbolje osvojiti 0 bodova iz oktobarskih utakmica...poslije toga pobijediti svih 7 i eto nas...na 21 bod,logicki vise nego 17-18,sto je po planu zacrtano...u zadnjem kolu se mozemo i sprdati sa protivnikom...isprobati jos jednu historijsku taktiku...igrati bez odbrane... :mrgreen:

Mi na EURO..Pape ulazi u sve moguce fudbalske anale...njegove taktite se analiziraju sirom svijeta...i buuum...puce mi guma na traktoru...a taman sam krenuo prema Zavidovicima...imam jedno 20-30 dulma sijena pokositi...i da podijelim djecici pljuske... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 sep 2014, 21:28

Niko ne analizira njegove taktike nego se nadaju protivnicki selektori kako da sto vise iskoristiti tu njegovu naivnost jer igra previse ofanzivno bez nekog rezervnog plana i uvijek ima bar jednog igraca na neprirodnoj poziciji ( vise puta vise njih ) ili mu cak fali igrac na jednoj od pozicija kao protiv Nigerije. Niko njega nece spominjati izvan bivse Yuge kao trenera a kamoli da bi pisao anale kada ode. Spominjat ce se kao vanserijski igrac mada je i to jednim djelom unazadio kod domacih navijaca. Svi mi ovdje ga dzaba analiziramo. Jedina promjena bi mogla da bude ( opravdan ) poziv Stilicu koji se nazalost nece desiti. Tako da on ima svakako samo jednu dilemu ko ce mu biti ta 10-tka Medunjanin, Pjanic ili Tino. Druga dilema mu je Hajrovic - Ibisevic i tu je puno blizi izboru Hajrovica samo iz razloga jer se boji napasti sa dvojicom napadaca a rezultat protiv Kipra mu ne ide na ruku. Inace bi se kockao sa Ibisevicem skoro pa sigurno. Ostalo se sve zna Mujdza umjesto Avdije. Hajrovic umjesto Prcica. I najvjerovatnije Salihovic umjesto Tina sto znaci Lulic prelazi na krilo. A sad mozete da zatvorite temu do utakmice jer ce sve sigurno tako da bude ako ne bude povreda igraca :salut: :salut:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 sep 2014, 22:11

Jos jednom potvrda, a i za tebe @Cartman, a ovo sam ti vec jednom rekao, mada si ti se obrusio na Susica.

Znaci pljuska svima od Spahica, koji su okrivili Safeta za njegov oprostaj od repke!

Spaha objavio na svojoj oficijelnoj stranici:
Emir Spahić: Još jednom, hvala vam za sve. Istinskim navijačima BiH, a ne novinarima koji su me svojim lažim otjerali iz reprezentacije BiH
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 sep 2014, 22:15

Spaha vrati se u ove dvije utakmice si nam potrebniji nego ikada :bih: :bih: to se i @Emir sigurno slaze. Covjek igra u zivotnoj formi u odlicnom Bayeru. Ti igras za narod a ne za pojedine novnare.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 sep 2014, 22:21

Ajax je napisao/la:Spaha vrati se u ove dvije utakmice si nam potrebniji nego ikada :bih: :bih: to se i @Emir sigurno slaze. Covjek igra u zivotnoj formi u odlicnom Bayeru. Ti igras za narod a ne za pojedine novnare.
Naravno da se slazem. Oduvijek sam rekao, najbolji stoper u historiji BIH. Ali ako vam Safet kaze da nije nikad bilo problema u svlacionici onda mu vjerujte, a ne da ga okrivljujete kada nas neki igrac napusti, a vrlodobro znate da je ga Velid Spaho otjerao,jer onaj video je odgledalo milione ljudi.

Za Bicu su jos neki pokusali izlevatiti momka, samo da bi napakostili Safetu. To tako ne ide i to rade ljudi koji ne vole vlastitu reprezentaciju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 sep 2014, 22:29

Iskreno nisam nikad previse razmisljao o tome tada niti pratio te stvari. Mislim da Spaha nije htio da daje izjave velikoj vecini medija cini mi se. Vjerovatno je neko nesto krivo prenio pa se covjek naljutio sto je i njegovo pravo. Ali zbog toga se ne tjera jedan od glavnih igraca iz reprezentacije osim ako nemas adekvatnu zamjenu za njega. Safet mozda nije kriv za Emira ni za Bicakcica koji je nas trenutno najbolji stoper. Ali kriv za puno drugih stvari. Od lose taktike i pripreme utakmica, nepozivanje treceg napadaca godinama a i mogao je nagovoriti Spahu i Misketa da su potrebni makar na klupi. Izgleda da se nije bas pretegao da ih nagovori da se predomisle i vrate u selekciju. Mislio Pape ako nista imam dva nova mjesta u selekciji nece biti tolika guzva. Greska Safete :thumbdown: Isto tako mnogi tvoji istomisljenici su pljuvali Spahu na ovom forumu pola godine i to znas i sam kako. To isto nije koristilo. Sto se tice najboljih stopera to su Spaha i Hibic bez konkurencije.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 sep 2014, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 20 sep 2014, 22:31

Juventinisimo je napisao/la:Ja mislim da je najbolje osvojiti 0 bodova iz oktobarskih utakmica...poslije toga pobijediti svih 7 i eto nas...na 21 bod,logicki vise nego 17-18,sto je po planu zacrtano...u zadnjem kolu se mozemo i sprdati sa protivnikom...isprobati jos jednu historijsku taktiku...igrati bez odbrane... :mrgreen:

Mi na EURO..Pape ulazi u sve moguce fudbalske anale...njegove taktite se analiziraju sirom svijeta...i buuum...puce mi guma na traktoru...a taman sam krenuo prema Zavidovicima...imam jedno 20-30 dulma sijena pokositi...i da podijelim djecici pljuske... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
'To nam prijetiš, mi smo fina djeca :mrgreen: U Safetovom brdu su moderne taktike bez lijevog beka, bez odbrane, ipak se tako igra po tim njivama, svi u napad i ne vraćaj se
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 20 sep 2014, 22:37

Imbecil Susic i njegova medijska bagra su otjerali Spahica, tu nema tajne.
To sto Spahic ima odgovornost i ne bavi se podlim udarcxima kao familija Susic , puno govori o njemu.
Imaju i on i Dzeko para da kupe i novinare , i medije, decki volr Bih i nece to raditi, za razliku od arkanovaca koji se ne libe raditi najocigledniji kriminal.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 20 sep 2014, 22:52

Emir79, ne širi dezinformacije, Spaha to nije napisao, nema na njegovom profilu. Spaha nije debil kao sto je Sajo da po internetima proziva nekoga.
DD

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 20 sep 2014, 23:01

Bas me zanima kakva ce opravdanja i lazi sijevati kod objavljivanja sljedeceg spiska, a na njemu Vranjes iz najgore ekipe "jedne prosjecne lige" kakva je Ceska.
Iz koje reprezentaciji ne mogu prismrditi igraci 3. i 5. najbolje ekipe iz te lige, Scuk i Mahmutovic.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 20 sep 2014, 23:15

ren_hz je napisao/la:Bas me zanima kakva ce opravdanja i lazi sijevati kod objavljivanja sljedeceg spiska, a na njemu Vranjes iz najgore ekipe "jedne prosjecne lige" kakva je Ceska.
Iz koje reprezentaciji ne mogu prismrditi igraci 3. i 5. najbolje ekipe iz te lige, Scuk i Mahmutovic.
Izvini ali Vranješ ima kredit kod Safeta. Kad Zukanović podigne jedan na 20 godina uz kamatu od 25% na sve transfere, Chievo neće biti važan. Moći će Zuka tad i bez kluba da igra u udarnoj postavi reprezentacije. Ugledat se na Ognjena! :kafa:
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2014, 23:17

revan je napisao/la:
ren_hz je napisao/la:Bas me zanima kakva ce opravdanja i lazi sijevati kod objavljivanja sljedeceg spiska, a na njemu Vranjes iz najgore ekipe "jedne prosjecne lige" kakva je Ceska.
Izvini ali Vranješ ima kredit kod Safeta. Kad Zukanović podigne jedan na 20 godina uz kamatu od 25% na sve transfere, Chievo neće biti važan. Moći će Zuka tad i bez kluba da igra u udarnoj postavi reprezentacije. Ugledat se na Ognjena! :kafa:
Do tada ce i vizu dobiti :kafa: :zzz:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 20 sep 2014, 23:23

Ljudi jel istina da je Virto danas teško povrijeđen u Tuzli ? :urnebes:
Ah,zaboravio sam da on ne ide na utakmice,a ni općenito iz kuće :rol:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 20 sep 2014, 23:31

sanlituncay je napisao/la:Ljudi jel istina da je Virto danas teško povrijeđen u Tuzli ? :urnebes:
Ah,zaboravio sam da on ne ide na utakmice,a ni općenito iz kuće :rol:
On slao linkove navijačima po forumu :urnebes:
DD

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 20 sep 2014, 23:58

Znam samo da mu neću halaliti igru bez beka protiv Nigerije. Pa kad kaže da je Seo bio utučen zbog autogola. Pa za šta ti služiš. Nikad čuo za riječ motivacija. Kako bi njega npr. Ćiro digao u stilu: "Rušiocu, pi.ka ti materina, ti si najbolji bek na svijetu :mrgreen: , Seo bi odmah postao najjači bek na planeti :opaopa:
Mes Que Un Club

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 sep 2014, 00:00

hule_barca je napisao/la:Znam samo da mu neću halaliti igru bez beka protiv Nigerije. Pa kad kaže da je Seo bio utučen zbog autogola. Pa za šta ti služiš. Nikad čuo za riječ motivacija. Kako bi njega npr. Ćiro digao u stilu: "Rušiocu, pi.ka ti materina, ti si najbolji bek na svijetu :mrgreen: , Seo bi odmah postao najjači bek na planeti :opaopa:
E ovo si vala dobro rek'o. Ciro je majstor po tom pitanju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 sep 2014, 00:02

Znam da je bio onaj film o Ciri Blazevicu, i pokazali par isjecaka. On prije utakimice sa Portugalom u tunelu zagrli Miralema Pjanica, i kaze: ''Sine, imas najzlocestiji sut koji sam ja ikada vidio. Uzmi tu loptu, i nabij je ako treba i sa 50 metara'' . Nesto u tom fazonu. :mrgreen:

Evo tog filma:

[youtube][/youtube]

Dosta zanimljivih scena.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 sep 2014, 00:05

hogarstrasni je napisao/la:Imbecil Susic i njegova medijska bagra su otjerali Spahica, tu nema tajne.
To sto Spahic ima odgovornost i ne bavi se podlim udarcxima kao familija Susic ,
Govoriš o Spahiću ko o reis ulemi a ustvari je gori od Goebbelsa.

hogarstrasni je napisao/la:Imaju i on i Dzeko para da kupe i novinare
Pa oni i kupuju novinare tj one koji će im ići uz dlaku i koji nikad neće postaviti pravo pitanje.Da se ne bi uvrijedio kabadahija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.