pa kakva dijabola dan te sprcio

Ma nećemo mi vidjeti ni Francuske a ne Katar sa ovim imbecilom od trenera.emir79 je napisao/la:Sto ja?Principatus je napisao/la:Sta je ovo? Emir vaskrsno.![]()
Sa Papetom do Katara INSHALLAH !
Sta ima u RS-u, priprema li se referendumemir79 je napisao/la:Dobar Vam dan zele Zavidovici!![]()
Imas pravo @babuka1babuka1 je napisao/la:Sjedim i razmisljam...kolko god po misljenju vecine nas ovaj Pape bio retardirani idot,koji izmislja formacije,gura svoje igrace,igra se sa zivcima svih nas,**** nas u zdrav mozak...kad malo skontam,ako ove picketine od nasih fudbalera i ovaj nas kapiten nemaju muda da mu prigovore ili izadju u javnost sa stavom,i ako nisu dovoljno ujedinjeni da mu se suprostave i ako su i dalje spremni da trpe ovu lakrdiju...pape je nas najmanji problem...Da je nesposoban to svi vide...al brate ja da primam tolike pare za nesposobnost bio bi prezadovoljan,glup jeste ali ne toliko da ne iskoristi ovo sto mu se pruza...prema tome od danas,necu ni da ga spominjem ni komentarisem,od danas su mi na dnevnom redu kurave i prostitutke od nasih fudbalera koji sve ovo trpe i nemaju muda da ista promjene!
Matematicari na aparatima.JackTheStripper je napisao/la:Safet "less is more" Sušić. 2>3.
Mislis genocidnoj tvorevini ?Gring0 je napisao/la:Sta ima u RS-u, priprema li se referendumemir79 je napisao/la:Dobar Vam dan zele Zavidovici!![]()
Po ko zna koji put pljuske onima koji tvrde da su igraci protiv Safeta! Jos pokusavaju svim silama da naprave nered unutar reprezentacije, a ocit primjer je i ovaj sa Bicom!Sabinho je napisao/la:Sto Bicakcic opali pljusku.
Ironija brate, da ne pomisli ko da sam ned'o Bog uz ovog kriminalca..mostar_mo je napisao/la:lako je biti komandir kad imaš naoružanu vojsku .. lako je biti brz kad voziš V6 motor ili lako je biti **** kad si mlad , zgodan i potentan ..Papastathopoulos je napisao/la:Ali prvi selektor koji nas je odveo na veliko takmicenje, kako sebi dajes za pravo da takvo sto zaboravljas ?mostar_mo je napisao/la:Bio sa u guzvi cijeli dan i nisam stigao pratiti današnja dešavanja ali sad pročitah ovo:
“Možda je bolje osvojiti dva, umjesto tri boda u naredne dvije utakmice”.![]()
pa ovaj čovjek definitivno nije normalan, Bože dragi kakva budala nas vodi ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.