Znas sta valja

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kao i svaki zanat što se završi i radiš sam, pa moraš to sve plaćati.
2 dana ali clean afSurreal je napisao/la: ↑15 jan 2024, 12:58Ma frizeri uzimaju pare lopatom i to prosječni frizeri naročito po Sarajevu, svega mi svaki čas neko poskupljenje, kako koji mjesec stalno cijena ide gore. Imam druga uzeo "stolicu" u jednom jakom frizerskom na Otoci, ma izađe više na mjesečnom nivou od hirurga, to se vozaju dobra auta, sve tip-top.
Doduše i treba levate uzimati lopatom sa cijenama, uradiš fade traje dva dana, a platiš 30 markica.
Kod mene se stari čitav život (do prije 2-3 godine) šišao za dvicu. Onda umro frizer pa je petak.
Pretpostavljam da nema muzike i da samo muškarci rade, eventualno poznaju kako od predmeta u kući sastaviti bombu.
jel dobijes racun,ovdje ti uzme cenera ošiša za 15 minuta i sljedeci i tako cijeli dan,nesto se ne sjecam da ssm ikada dobio racunalemsa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:192 dana ali clean afSurreal je napisao/la: ↑15 jan 2024, 12:58Ma frizeri uzimaju pare lopatom i to prosječni frizeri naročito po Sarajevu, svega mi svaki čas neko poskupljenje, kako koji mjesec stalno cijena ide gore. Imam druga uzeo "stolicu" u jednom jakom frizerskom na Otoci, ma izađe više na mjesečnom nivou od hirurga, to se vozaju dobra auta, sve tip-top.
Doduše i treba levate uzimati lopatom sa cijenama, uradiš fade traje dva dana, a platiš 30 markica.![]()
Zar je toliko poskupilo, na carsiji sam isao u neki barbershop, sve 13-15 bilo cini mi se. Dobro lik radi
U Usa je $50
A zive isto tako, neki dan mi berber prica 21 mu godina uzima 2k sedmicno, jos nije njegov shop. Onaj glavni uzima i preko 250k, jer uzima 40-50% (kako se dogovore) od stolice
Kod nas ako si stalna mušterija nema računa, mene ista frzerka šiša već dugo, zadnje 3 god nije me ni pitala kako ću. Iskreno, ne smijem joj ni reć'.donDondon je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:38jel dobijes racun,ovdje ti uzme cenera ošiša za 15 minuta i sljedeci i tako cijeli dan,ne sto se ne sjecam da ssm ikada dobio racunalemsa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:192 dana ali clean afSurreal je napisao/la: ↑15 jan 2024, 12:58Ma frizeri uzimaju pare lopatom i to prosječni frizeri naročito po Sarajevu, svega mi svaki čas neko poskupljenje, kako koji mjesec stalno cijena ide gore. Imam druga uzeo "stolicu" u jednom jakom frizerskom na Otoci, ma izađe više na mjesečnom nivou od hirurga, to se vozaju dobra auta, sve tip-top.
Doduše i treba levate uzimati lopatom sa cijenama, uradiš fade traje dva dana, a platiš 30 markica.![]()
Zar je toliko poskupilo, na carsiji sam isao u neki barbershop, sve 13-15 bilo cini mi se. Dobro lik radi
U Usa je $50
A zive isto tako, neki dan mi berber prica 21 mu godina uzima 2k sedmicno, jos nije njegov shop. Onaj glavni uzima i preko 250k, jer uzima 40-50% (kako se dogovore) od stolice
Ja i dalje petaka plaćam.
Šta, nije više do koljena, sad je do grudi samo.
Ima da mu platis karticom ali preferira kesh naravno, zbog poreza, tako da je vecinom kesh po barbershopovima. Nisam nikad ni trazio racun.donDondon je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:38jel dobijes racun,ovdje ti uzme cenera ošiša za 15 minuta i sljedeci i tako cijeli dan,nesto se ne sjecam da ssm ikada dobio racunalemsa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:192 dana ali clean afSurreal je napisao/la: ↑15 jan 2024, 12:58Ma frizeri uzimaju pare lopatom i to prosječni frizeri naročito po Sarajevu, svega mi svaki čas neko poskupljenje, kako koji mjesec stalno cijena ide gore. Imam druga uzeo "stolicu" u jednom jakom frizerskom na Otoci, ma izađe više na mjesečnom nivou od hirurga, to se vozaju dobra auta, sve tip-top.
U Usa je $50
Mene su ledja cesto boljela, cesto savijen guras ruke svugdje da odvrenes seref. A o rukama da ne pricam. Ne samo da su bila prljava neg uvjek koza popucana.ArtemisFowl je napisao/la: ↑15 jan 2024, 08:02Nije baš ni da automehaničari lome leđa. Najveći minus tog posla je što su ti ruke stalno prljave.Sage je napisao/la: ↑15 jan 2024, 07:51Da ali poslovi sa faxom su vecinom bez lomljenja ledja. I to dugoročno tj. do penzije. Zamisli 40 godina si automehaničar il recimo advokat i sl.ArtemisFowl je napisao/la: ↑15 jan 2024, 07:12Mnogi zaboravljaju jedan bitan aspekt, barem što se tiče visokog obrazovanja. Uglavnom si na teretu nekome, nisi finansijski neovisan. Valja onda nadoknaditi tih 3-5 godina studiranja, a rijetko koji fakultet će ti donijeti veću platu od ovih što su se zaposlili poslije srednje škole.
Jbg tako lik stavio cijene, a haos radi, dok nije uveo termine znao sam po 5 sati cekati. Sad srecom aplikacija, prijavis termin I rahat.Centre forward je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:51A jbt, čuj 28 marki. Što bi rek'o moj dobar drug, jel' te to po kvadratu šišaju ?![]()
ma nema nigdje vise od 15 km ,nego to ovi moderni ,reklame,cupanje dlaka iz nosa mazanje krema ,pa ode i do 50 km sa šišanje,alemsa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:50Ima da mu platis karticom ali preferira kesh naravno, zbog poreza, tako da je vecinom kesh po barbershopovima. Nisam nikad ni trazio racun.donDondon je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:38jel dobijes racun,ovdje ti uzme cenera ošiša za 15 minuta i sljedeci i tako cijeli dan,nesto se ne sjecam da ssm ikada dobio racunalemsa je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:19
2 dana ali clean af![]()
U Usa je $50
@nerko
Cudno mi to da je otislo uduplo, nisam ni u TZ ni SA platio vise od 15km plus baksis, frizura i brada
Pa jedini koji nije zaključo radnju i zvao SIPU kad ga je vidio, jbg zato ga odero po ušima.Centre forward je napisao/la: ↑15 jan 2024, 13:51A jbt, čuj 28 marki. Što bi rek'o moj dobar drug, jel' te to po kvadratu šišaju ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.