Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel ga Dzafa zapratio uzivo?
sa grahovcem i susicem
moj,ali se nisam dugo zadrzao
Drug da je zabio vise on ne bi ni razmisljao o povratku ovdje,a sezonu prije te je bio najbolji strijelac Slovenske lige.Covjek je masina samo ako ga zdravlje posluzi.Suljic,Avramovski,Ikic,Dzafic(
jesu li bili odgovori na pitanja sa instagrama? Ja sam ga vala pitao jel desnjak ili ljevakNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 jun 2022, 15:24Drug da je zabio vise on ne bi ni razmisljao o povratku ovdje,a sezonu prije te je bio najbolji strijelac Slovenske lige.Covjek je masina samo ako ga zdravlje posluzi.Suljic,Avramovski,Ikic,Dzafic(),sigurno ce imati ko da mu daje lopte sad je na njemu da se pokaze
Mi treba da pruzimo podrsku a ne da trazimo svakome dlaku u jajetu
Ikic-4 gola,igrao za Listicu,stranac
Cirjak-stranac,novi Secerovic/Pejovic
Tomasevic-desnjak a nasi ga hoce lijevo
Anicic-33 godine,nije igrao 2 godine
Drobarov-kazu los u glavi,29 godina,stranac
Znaci nema pojacanja kojem se nije nasla mana.Za Dzafica pisu istrosen,a lik hladno 12 golova+9 asistencija hahaha
Gdje je igrao ovaj četvrti????
Mnogo bitna stavka za BH ligu, sve lijepo fino pozitiva, al posalje ti se celavi hulligan(jedan od njih) i od prve minute ti ponistava sve moguca ulaganja i pripremanje necega..tuga golema.
Gdje si igrao, pitaju ljudi?
Javi se brate
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Antikloc, Arhitekt, Beli98, CentarsutNaClanak921, Haksss, HyperOS, JavierBosnia, KarlMarx, Krste11, N3R3D, napoleon72, Rauber33, SamoDaKazeem, SilaMoc1946, Tarapi, TefalTava, Vrhbosnian, zagorski i 184 gosta.