Dvogodišnji ugovor.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A silueta da pogađamo?

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci da je teska zakvacicafeniksptica je napisao/la: ↑20 jun 2022, 15:07Prije toga prvi strijelac lige. Zakacio se s trenerom nije ni igro zadnjih par utakmica
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Džafa da se ozvaniči i Grahovac (po potrebi i Sušić) da dođe ja ništa više ne tražim 

Zadnja izmjena: SviUNapad1jeAFH, dana/u 20 jun 2022, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
- f0rest1946
- Kontakt:
Sa Mariborom je u sezoni 18/19 osvojio titulu prvaka Slovenije, a u sezoni 20/21 igrajući za Koper bio je najbolji strijelac Prve lige Slovenije postigavši ukupno 17 golova u svim takmičenjima.
Sta bih ti Karima Benzemu, svakako i da je Karim tu ti bih mu psovao nakon jedne promasene sanse..

Navodno ima ponudu da se vrati u armeniju, ili odakle je vec dosao, ali tek iza nove godine. Do tada bi kao igrao za nas uz uslov da ima neku minutazu.MortemHz je napisao/la: ↑20 jun 2022, 14:24To i nije toliko loše za Šećerovića s obzirom na činjenicu da ima još godinu i po ugovora.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 jun 2022, 13:34Krletu je dijete zdravstveno osigurano preko njega. Na taj način ima neku poreznu olakšicu, ili ima povrat poreza nakon godine dana kao stranac, nisam baš upratio do kraja. Neki klinac sa fiskalnom godinom, ne razumijem se, ali oko toga je zatezanje.
Šećerović hoće još pola godine ostanka, ful treninga i plate do nove godine. Poslije odlazi, sve halal.
Pošto kupio, po to i prod'o.
Dobar je Dzafic, samo zdravlje da ga posluzi u siminom bio odlicankeli je napisao/la: ↑20 jun 2022, 15:08A za dzafica koji je dao 11 golova i 8 asistencija ko krilo ce napisat starfeniksptica je napisao/la: ↑20 jun 2022, 15:07Prije toga prvi strijelac lige. Zakacio se s trenerom nije ni igro zadnjih par utakmica
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Evolution87
- Kontakt:
provinciale napadac
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- f0rest1946
- Kontakt:
Hajde Adnane pojedoh se živ od nervoze
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
Lukakuaf0rest1946 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 15:09Sa Mariborom je u sezoni 18/19 osvojio titulu prvaka Slovenije, a u sezoni 20/21 igrajući za Koper bio je najbolji strijelac Prve lige Slovenije postigavši ukupno 17 golova u svim takmičenjima.
Sta bih ti Karima Benzemu, svakako i da je Karim tu ti bih mu psovao nakon jedne promasene sanse..![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Po meni je bitno da su skoro svi došli na početku priprema. Ima Feđa vremena da sve ovo fino ukomponuje
Evo pocinju radovi mijenjanje trave na Tusnju iduce sedmice.Drago mi je fujjjj da se rijesi one livade.
Jos Kosevo ostalo.
Jos Kosevo ostalo.
Husara na aparatima
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Dobro dosao, Nardine. Nadam se da ces, kao sto ti i ime kaze, biti hrabar kao lav. Sretno.
Nardin Lionhart Mulahusejnovic.
Nardin Lionhart Mulahusejnovic.
- f0rest1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Adnan
Srđan
Mateo
Hajdeeee
Srđan
Mateo
Hajdeeee
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.