Safet Sušić - Pape

Rusilac
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 23:30

emir79 je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:U principu,u savezu Susica podrzavaju samo clanovi iz RS-a sto dovoljno govori o njemu.Znaci on ce se udruziti i sa neprijateljima ove zemlje i sa crnim djavolom samo da zadovolji vlastite interese.
Da taj Susic ima mrvu obraza on bi pobjegao glavom bez obzira kad je vidio da ga predjednik saveza i svi clanovi IO iz reda bosnjackog naroda ne podrzavaju.
I tu se vidi kakav je on covjek i da status"legende"kakav mu je dodijeljen u ovoj zemlji apsolutno nije zasluzio.
I jos neki novinari imaju obraza da ga brane,pa strasno je to za sve nas,prestrasno.
Hajde molim te sad objasni, kako je moguce da samo clanovi iz RS-a mogu ostaviti Safeta bez clanova Bosnjaka? Ja mislim da ti pojma nemas ni koliko je potrebno ruku da bi Safet ostao, a kamo li koliko IO ima clanova.
Idol ti je s kumovima sklopio posao na razbijanju reprezentacije,pomiri se s tim."Legenda,najbolji igrac svih vremena"puse u istu tikvu sa dodikovcima zbog vlastitih interesa
Trebace ti dosta vremena s obzirom da ga smatras polubogom,i ne samo tebi,na zalost.
Ode mit jarane,"legenda"je ustvari izdajnik,nula,Sinisa Mihajlovic samo jos prefrganiji.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 19 sep 2014, 23:33, ukupno mijenjano 2 puta.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 19 sep 2014, 23:32

Ima li neko vremena i volje da napiše pismenu vježbu na temu "Sve Papetove laži" :mrgreen: , najbolje radove nagrađujemo tako što ćemo ih izlijepiti po zgradi NFSBiH ...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 sep 2014, 23:38

aleksandar_veliki je napisao/la:
Mogu Emire, imamo cini mi se pet delegata iz RS-a i ako oni ne glasaju onda imas samo devet ruku jer jednog clana nema, odnosno, suspendovan je. No, trenutno i tri bosnjaka mogu ostaviti Papeta na klupi, ali danas se nije ni glasalo, da se odmah razumijemo...
Pa o cemu onda ovdje pisu, ostavili ga iz RS-a?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 19 sep 2014, 23:41

emir_ je napisao/la:Ružan osjećaj u pm, želiš da repka pobjeđuje i gazi a to bi u ovom slučaju značilo produženje agonije, gledanje amatera koji zauzimaju mjesta kvalitetnim igračima. Ako izgubimo, odoše i šanse za EP a s njima i ova teleća glava, limirani nećak i ostala kompanija.

kuknjava :bih:
to je to !
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 23:43

emir79 je napisao/la:Pa o cemu onda ovdje pisu, ostavili ga iz RS-a?
Niko ga nije 'ostavio', nije se ni glasalo.

Nije bitno, jer mu je na prošlom glasanju trebala većina koju je i dobio, tako da ove bubnjaševe nebuloze padaju u vodu. Mislim strašno je šta čovjek priča.

Kasnije će opet da kuka kako mu Aco 'ugrožava slobodu govora' :thumbdown:
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 19 sep 2014, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 19 sep 2014, 23:43

emir79 je napisao/la:
Mogu Emire, imamo cini mi se pet delegata iz RS-a i ako oni ne glasaju onda imas samo devet ruku jer jednog clana nema, odnosno, suspendovan je. No, trenutno i tri bosnjaka mogu ostaviti Papeta na klupi, ali danas se nije ni glasalo, da se odmah razumijemo...
Pa o cemu onda ovdje pisu, ostavili ga iz RS-a?
Pa zato sto nema potrebe da se ide na glasanje kada iz neformalnih razgovora znas da nemas podrsku neke grupe delegata.
Ovog puta vjerovatno iz RS-a, jer njih ima 5, a tebi treba 12 od 13.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 sep 2014, 23:48

Burundi je napisao/la:Već svima je jasno zašto je Vranješ tu, dogovor menadžera i Sušića, imat će svoj dio kada Vranješ nađe klub, a klub ce lakse naci ukoliko bude reprezentativac, bar klub iz neke prosječne lige.
Repka nam postade poligon za prodaju polovnjaka, tužno.
Svakom ko prati repku nije jasno zasto je tu. Osim Mujdze mi boljeg beka nemamo neg Vranjes. Sa Susicem se nista ne zna, Avdiju stavlja prije ove dvojice. Da je Vranjes igrao protiv Kipra mi gola nebi primili.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 sep 2014, 23:48

Kako se uopste sastaje ovaj izvrsni odbor ako fale 3 bosnjacka clana?

Jesu li ona trojica jos uvijek banovani?

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 sep 2014, 23:52

Kuko je napisao/la:Doveo nas je covjek (???) do toga da moramo raspravljati da li je u dvije utakmice bolje osvojiti dva ili tri boda.
Na ovo sam leg'o... :rol: :rol: :rol:
ren_hz je napisao/la:Evo ja javno pitam Safeta Susica - koji to kredit ima Ognjen Vranjes, a nema Ervin Zukanovic ???????
Nacionalna pripadnost, nazalost.
Zadnja izmjena: Consigliere, dana/u 19 sep 2014, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 23:52

Aleksandre,ja bih zaista volio da je sve sto ja pisem gomila bedastoca ali bojim se da nije.
Safet Susic i clanovi IO iz RS-a su na istom fonu,naravno svako iz svojih,razlicitih,interesa.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 23:56

Virtu4l je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Pa o cemu onda ovdje pisu, ostavili ga iz RS-a?
Niko ga nije 'ostavio', nije se ni glasalo.

Nije bitno, jer mu je na prošlom glasanju trebala većina koju je i dobio, tako da ove bubnjaševe nebuloze padaju u vodu. Mislim strašno je šta čovjek priča.

Kasnije će opet da kuka kako mu Aco 'ugrožava slobodu govora' :thumbdown:
Lobiras li? :mrgreen:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 sep 2014, 23:56

Ne mogu da vjerujem, kaže neće ništa mjenjat u sljedećim utakmicama :crazy: Ako su protiv Kipra loše igrali, tek će ta loša igra doć do izražaja u sljedećoj utakmici jer ovaj lik je izgubio svaki kompas, on jednostavno nema taktike, izmišlja neke formacije koje ne igraju ni u seoskim ligama...Ne zna ni on šta hoće, nit zna objasnit igračima...I kralj opet ne odustaje od svoje taktike...Zukan ništa, Štilić ništa...Tek sad čitam postove malo, sve je rečeno, nema se šta nadodat, ni za Ogija, ni Hajdukovce, itd itd. suvišne su riječi postale. Samo se nadam da nas njegova sljedeća blamaža, odmah sad sljedeću utakmicu (kad se i očekuje da konačno dobije otkaz) neće koštat prvenstva.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 23:57

Smijem se bubnjaš moj, grohotom se smijem :njanjanja:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 sep 2014, 23:57

Boli Safeta Susica kita za RS I FBIH i za sve ostalo. Njega interesuju euri, marke, funte, bilo sta.

On nema nikakve veze sa BiH, kad se njegov mandat okonca, njegova noga vise nece krociti u BiH, budite sigurni u to.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 sep 2014, 23:58

Sta je ovo? Emir vaskrsno. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 23:58

Virtu4l je napisao/la:Smijem se bubnjaš moj, grohotom se smijem :njanjanja:
U to ne sumnjam sekunde,nisi jedini na zalost.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 sep 2014, 00:01

aleksandar_veliki je napisao/la: Nisi u pravu, ko ti god to kaze, dobro te laze. Vidjet cemo za par mjeseci ko ja s kim u talu, a ovaj svoj post cu citirati kada bude jedan od UEFA termina, a BiH ne bude igrala prijateljsku utakmicu...
Jel to aludiras da ce u sljedecem UEFA terminu igrati RS reprezentacija?

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 20 sep 2014, 00:03

Da zaokruzimo,protiv Sušića su:
-igraci
-velika vecina javnosti,samim tim i navijaca
-sada vec znacajan broj novinara
-predsjednik saveza
-vecina clanova IO

Pored svega toga on je i dalje selektor.Fascinantno,nema sta.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2014, 00:10

Ovaj bubnjas nije normalan :facepalm:
Sta tip izbubnja to jest izronda,ni sam sebe citat na kraju ne moze :yawn:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 20 sep 2014, 00:11

Rusilac je napisao/la:Aleksandre,ja bih zaista volio da je sve sto ja pisem gomila bedastoca ali bojim se da nije.
Safet Susic i clanovi IO iz RS-a su na istom fonu,naravno svako iz svojih,razlicitih,interesa.
Nisi u pravu, ko ti god to kaze, dobro te laze. Vidjet cemo za par mjeseci ko ja s kim u talu, a ovaj svoj post cu citirati kada bude jedan od UEFA termina, a BiH ne bude igrala prijateljsku utakmicu...
To tada vise nece biti ni vazno,prilicno sam siguran u to.
Ako aludiras na mogucu utakmicu RS-a skoro da ni to tada nece biti vazno.Iskreno,takva utakmica se jos dugo nece odigrati,ne zato sto to ne da nas savez nego UEFA,ovo je moje misljenje.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 6 gostiju.