Još da se čitati zna. Fino te pitam otkud Joldić, šta on predstavlja. Nisam znao da je dio Uprave FK Željezničar niti da on vodi pregovore sa igračima.tm-ovac iz mase je napisao/la:Ma otlkud jarane znam šta predstavlja Joldić samo mi je ovo sve izgledalo kao neki pregovori,čim je tu i Šehina stara jedino ako sa starom ne izlazi po kafićima.Upotrijebi malo glavu!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kup smo odradili, prošli u polufinale ali sad nam slijedi utakmica sa Banovićima gdje ce biti dosta teže.
Što se mene tice ,može bilo kakva pobjeda.
Zeba veceras 3 gola za 15 minuta. Rovcanin promaši prazan gol

Što se mene tice ,može bilo kakva pobjeda.
Zeba veceras 3 gola za 15 minuta. Rovcanin promaši prazan gol

Nisam Zadovoljan!!!
Kad smo Leotaru mogli zabit 8 komada, mogli smo Branitelju bar 10...

Kad smo Leotaru mogli zabit 8 komada, mogli smo Branitelju bar 10...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
AYAN je napisao/la:Nisam Zadovoljan!!!
Kad smo Leotaru mogli zabit 8 komada, mogli smo Branitelju bar 10...![]()

-
- Kontakt:
Zao mi je sto ovaj Kerla napusta Zeljeznicar jer bi sa Vasilicem cinio najjaci stoperski par ne u BIH nego u regionu
. Kako bi tek izgledali da su prosli pripreme zajedno da poznaju dovoljno dobro jedan drugog i da imaju dovoljno utakmica u nogama odigranih zajedno u paru. Ali eto bice tu ako Bog da Bogicevic, Mesic i Gancev tako da za odbranu bas nimalo ne brinem! Sve u svemu, dobro je ovo danas bilo, rutinski, jako od samog pocetka pa do kraja. Pristup igri onakav kakav svi mi ocekujemo bez obzira da li se radilo o premierligasu ili nekom nizeligasu. Jedan zacrtani cilj ostvaren, a to je da prezimimo u kupu, a drugi cilj smo na pragu ostvarenja a to je da budemo u samom vrhu premierligaske tabele!

Ja bio do 65 min morao na poso. Hajd vidio sam sve golove,po meni Culum najbolji a RoWa fakat nije kalibar za Zelju treba mu se zahvaliti i poslati negdje u Famos..nek je Amar izbacio Viscu jer nema zayebancije nikom.Sada turisticki na revans pa napasti jesenju titulu u BL mislim da mi mozemo to..
1921-2011
Samo malo zar je tako sigurno da Kerla i Šehić idu na kraju sezone
Osim je rekao za Šehu ubrat dosta love,živi bili pa vidjeli.Mada nebih volio da odu na kraju neka ih barem još jednu sezonu.

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
kerla je potpisao predugovor samo ne znam koliko nama para, vjerovatno opet neka naknada il sica, predobar igrac opet ide bezveze...Hamo je napisao/la:Samo malo zar je tako sigurno da Kerla i Šehić idu na kraju sezoneOsim je rekao za Šehu ubrat dosta love,živi bili pa vidjeli.Mada nebih volio da odu na kraju neka ih barem još jednu sezonu.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Moje skromno mišljenje, mada se neki neće složiti samnom, ali Kerla mi je kompletniji igrač od Cocalića, puno je sigurniji od njega.Hamo je napisao/la:Samo malo zar je tako sigurno da Kerla i Šehić idu na kraju sezoneOsim je rekao za Šehu ubrat dosta love,živi bili pa vidjeli.Mada nebih volio da odu na kraju neka ih barem još jednu sezonu.
Za Šehu mogu reći da mu treba još pure da bi bio prava golmanska KLASA, ja bih mu preporučio da se još malo kali u Želji i mislim da će tako i uraditi...jer će ga na to nagovoriti Sir Amar.

Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- partibrejker1921
- Kontakt:
Omer Joldić nema nikakve veze s upravom Želje osim što je dobar prijatelj s Bukijem Biščevićem. Željo mu duguje velike pare i mogućnost da je s Ibrom pregovarao oko novog ugovora sa našim klubom je vrlo mala. Vjerovatno je i Omi ušetao u menadžerske vode jer je igrao vani po Rusiji i Poljskoj, ima poznanstva i mogućnost da vodi igrače u inostranstvo. Šehić defitinivno neće produžiti ugovor s klubom i otići će na kraju sezone kad mu isti ističe. Što se Kerle tiče, on je produžio ugovor na dvije godine, pustite to što Borovina piše, na oficijelnom portalu je bilo da je Cviko izjavio tako i nema razloga da mu ne vjerujemo. Ako ode, onda Želji pripada obeštećenje po zahtjevu kluba, koje sigurno nije malo...Vidjećemo, najvažnije je da su zamjenjivi obojica, posebno Kerla. . .
Za našeg "druga" GIGANTA, evo jedna činjenica Najaktivniji/a u temi:FK Željezničar
(190 post(ov)a / 46.00% od postova korisnika/ce)
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
1921 ! je napisao/la:Za našeg "druga" GIGANTA, evo jedna činjenica Najaktivniji/a u temi:FK Željezničar
Sigurno je Blekića sada Stid, kad vidi te činjenice u statističkom pogledu...

Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Grozno
Ako sam dobro upratio sastav je bio više-manje očekivan, Stanić odličan na krilu, meni je bolji od Mirse trenutno. Opet, i prošle sezone sam Mirsu slao u penziju pa je bio haman najbolji igrač u drugom dijelu prvenstva. Rowa je imao grozan promašaj u drugom poluvremenu a u prvom je isto tako par puta komplikovao, loše štopao loptu i tako. Realno, nije za startnih 11. Rowa da uključi mozak bio bi strašan igrač al eto, šta da radim, nije do mene.
Perak zamijenio Višću i igrao u sredini, Zeba je bio lijevo, Perak nako odigrao. Nekakav je spor. Štoperi strašni. Ono je zid, zaista jeste.
Sve u svemu, rutinski. Revanš neće biti zanimljiv, barem što se tiče utakmice
Nego, jeste li vidjeli kako Jugozapad navija, a

Ako sam dobro upratio sastav je bio više-manje očekivan, Stanić odličan na krilu, meni je bolji od Mirse trenutno. Opet, i prošle sezone sam Mirsu slao u penziju pa je bio haman najbolji igrač u drugom dijelu prvenstva. Rowa je imao grozan promašaj u drugom poluvremenu a u prvom je isto tako par puta komplikovao, loše štopao loptu i tako. Realno, nije za startnih 11. Rowa da uključi mozak bio bi strašan igrač al eto, šta da radim, nije do mene.
Perak zamijenio Višću i igrao u sredini, Zeba je bio lijevo, Perak nako odigrao. Nekakav je spor. Štoperi strašni. Ono je zid, zaista jeste.
Sve u svemu, rutinski. Revanš neće biti zanimljiv, barem što se tiče utakmice

Nego, jeste li vidjeli kako Jugozapad navija, a

Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 04 nov 2010, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Sad se treba okrenuti Borcu, igraci ne treba da se opuste nakon ove velike pobjede, nego pamet u glavu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
ma rutinski odradeno,sto se tice broja navijaca odlicno,radni dan totalno ne zanimljiv protivnik,kad se sjetim kitice 500 protiv nogov grada shvatim da smo i dalje velicina 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Možda šta i pogodim do kraja...elSaik je napisao/la:ŠK Zrinjski Mostar - FK ŽELjEZNIČAR 1:2 - zamalo
FK ŽELjEZNIČAR - NK Branitelj Mostar 5:0 - zamalo
FK ŽELjEZNIČAR - Budućnost Banovići 3:0
NK Branitelj Mostar - FK ŽELjEZNIČAR 1:3
Borac Banja Luka - FK ŽELjEZNIČAR 1:1
FK ŽELjEZNIČAR - Rudar Prijedor 3:0

- Neprilagodjen
- Kontakt:
Kako ces se okrenuti Borcu kad treba odigrati sa Banovicima?Elegant je napisao/la:Sad se treba okrenuti Borcu, igraci ne treba da se opuste nakon ove velike pobjede, nego pamet u glavu.
Evo baš se naživcira oko Šehića.Izgleda da si dobro upoznat sa situacijom u klubu,ali se opet nadam i kažem DABOGDA U KRIVU bio.Teško bi se pomirio da ode Šehić na kraju sezone,a pogotovo ako ode za 0 KM ili za nešto lemuzine.Zato ću se od večeras pripremati na takvo što.Pa gdje su više pare šta radi Žujo i kompanija neka dovlače pare odnekud da zadržimo ovo mladosti pa da je prodamo kako treba.partibrejker1921 je napisao/la:Omer Joldić nema nikakve veze s upravom Želje osim što je dobar prijatelj s Bukijem Biščevićem. Željo mu duguje velike pare i mogućnost da je s Ibrom pregovarao oko novog ugovora sa našim klubom je vrlo mala. Vjerovatno je i Omi ušetao u menadžerske vode jer je igrao vani po Rusiji i Poljskoj, ima poznanstva i mogućnost da vodi igrače u inostranstvo. Šehić defitinivno neće produžiti ugovor s klubom i otići će na kraju sezone kad mu isti ističe. Što se Kerle tiče, on je produžio ugovor na dvije godine, pustite to što Borovina piše, na oficijelnom portalu je bilo da je Cviko izjavio tako i nema razloga da mu ne vjerujemo. Ako ode, onda Želji pripada obeštećenje po zahtjevu kluba, koje sigurno nije malo...Vidjećemo, najvažnije je da su zamjenjivi obojica, posebno Kerla. . .

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ma to sam ja pobrkao, mislio sam da sad igramo u Banja Luci.Neprilagodjen je napisao/la:Kako ces se okrenuti Borcu kad treba odigrati sa Banovicima?Elegant je napisao/la:Sad se treba okrenuti Borcu, igraci ne treba da se opuste nakon ove velike pobjede, nego pamet u glavu.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakav Žujo, nije marke donio u klub, a sad da zadržava igrače. Mogao bi pogurati malo s parama, pa da lakše ostvarimo one priče o grupnoj fazi EL kroz tri-četiri godine, kako je on to govorio...Hamo je napisao/la:Evo baš se naživcira oko Šehića.Izgleda da si dobro upoznat sa situacijom u klubu,ali se opet nadam i kažem DABOGDA U KRIVU bio.Teško bi se pomirio da ode Šehić na kraju sezone,a pogotovo ako ode za 0 KM ili za nešto lemuzine.Zato ću se od večeras pripremati na takvo što.Pa gdje su više pare šta radi Žujo i kompanija neka dovlače pare odnekud da zadržimo ovo mladosti pa da je prodamo kako treba.partibrejker1921 je napisao/la:Omer Joldić nema nikakve veze s upravom Želje osim što je dobar prijatelj s Bukijem Biščevićem. Željo mu duguje velike pare i mogućnost da je s Ibrom pregovarao oko novog ugovora sa našim klubom je vrlo mala. Vjerovatno je i Omi ušetao u menadžerske vode jer je igrao vani po Rusiji i Poljskoj, ima poznanstva i mogućnost da vodi igrače u inostranstvo. Šehić defitinivno neće produžiti ugovor s klubom i otići će na kraju sezone kad mu isti ističe. Što se Kerle tiče, on je produžio ugovor na dvije godine, pustite to što Borovina piše, na oficijelnom portalu je bilo da je Cviko izjavio tako i nema razloga da mu ne vjerujemo. Ako ode, onda Želji pripada obeštećenje po zahtjevu kluba, koje sigurno nije malo...Vidjećemo, najvažnije je da su zamjenjivi obojica, posebno Kerla. . .