Zip je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:36U Bosni nista dobro nije opstalo, pa kako je krenulo nece ni Sarajevo i ovo sto je lijepo krenulo.Inijesta je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:17Evo hajd mi samo ti molim te reci tvoje mišljenje, jel zbog tih lokalnih mahalaca i klošara sad problem ispo ili zbog Rumenog debila, jesu horde , Pitari bilo ko napravili sranje ili direktno čovjek iz Uprave, zašto spinujes i guraš skiju na hinjaka kao zbog nekih lokalnih interesdzija, takvim pristup Klubu je odavno nemoguc( hvala Sabrini najvećem mangupu ikad)Zip je napisao/la: ↑05 feb 2021, 21:07Dok je NAM-a, mogu qurcu svirati.
Samo da i njemu ne dosade ove igrice, al kakvi smo uyebat cemo sve sto mozemo da bi lokalne interesdjije mogle sebi hapati para, a nepismene budale ce stati na stranu interesdjija umjesto svijetle buducnosti kluba...
Nepismeni bosnjo je najveca pretnja...
Ja licno živim za dan kad će Nam ili bilo koji čovjek postavit sve strance u Klub, ili nekog ko se školovao vani kap Sabrina, evo krenulo je od akademije, AkoBogda da sve i jedan član Uprave bude vijetnamac, da se balija pokvareni nikad nizašta ne pita
Neće, slažem se, ali ne zbog navijača i nas koji kritikujemo( pojedince kao sto su Rumeni i Hadzija) , nego bas zbog tih osoba, ako jedna legenda Kluba opeljusi Klub i izbije mu pare za autobus on za mene vise nije legenda ili ako uz pomoć sitnih klošara koji uzimaju pare od roditelja ubacuje amatere u Klub, isto tako ako jedno smeće Rumeno ošteti Klub za minimalno 300 milja Nece sigurno dobiti aplauz od vlasnika nego nogu i to preko noći ko sto je i dobio
Neće Nam sigurno dici ruke zbog navijača, nego zbog takvih stvari, ili ako u neko skorije vrijeme (3-4) god Klub ne postane koliko toliko samoodrziv, bjerovatno je zbog tog i došao Talijan u akademiju, da ne mora Nam svake sezone trpati milione u razne polovnjake Hadzijine