Amin.darker10 je napisao/la: Ovim je Primera dobila visegodisnju dominaciju Barcelone,u domacim takmicenjima.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Don't hate what you don't understand.
slomise se ovi navijaci barcelone na temi real madrida

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Zar ovi pojedini Ka(n)talonci ili kako vec da ih nazovem imaju tolike komplekse od Murinja?!
I nekako mi zvuci najlogicnije da Murinjo, posto preuzme Celsi, povede Koentraoa ili Di Mariju sa sobom, tako da se nadam Bejlovom dolasku
I nekako mi zvuci najlogicnije da Murinjo, posto preuzme Celsi, povede Koentraoa ili Di Mariju sa sobom, tako da se nadam Bejlovom dolasku

Kakvi majke ti kompleksi, o čemu vi pričate?
Pa evo barem što se mene tiče, normala pišem, realno...jbt ne možeš napisat' post na temi Reala, odmah si kompleksaš.
Bože sačuvaj pacijenata.
Pa evo barem što se mene tiče, normala pišem, realno...jbt ne možeš napisat' post na temi Reala, odmah si kompleksaš.
Bože sačuvaj pacijenata.
zna se na koga se misli, ne znam zasto se ti samo palis odmah?mandraX je napisao/la:Kakvi majke ti kompleksi, o čemu vi pričate?
Bože sačuvaj pacijenata.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kupiti sve najbolje igrace na svijetu, ne mozes promasiti.Unbekannt je napisao/la:Zar ovi pojedini Ka(n)talonci ili kako vec da ih nazovem imaju tolike komplekse od Murinja?!
To je politika Reala.
Ne mora značiti,Madrid je otpuštao i veće od Mourinha (Capello) pa to pregrmio.darker10 je napisao/la:Ovim je Primera dobila visegodisnju dominaciju Barcelone,u domacim takmicenjima.mandraX je napisao/la:Da, i?Genghis je napisao/la:U zadnjih 8 utakmica, barca je uspjela samo jednom da dobije real ... mislim da će zato u narednih 8 da ih dobije makar 5 puta.
Šta je Jose dobio sa tim pobjedama za Real Madrid?
Obogatio im je vitrinu sa čak jednim trofejom, Superkup.
Koliko je samo Primera dobila sa ovim otkazom, kako neko reče, šutnutog.![]()
E čuj šutnuti.
Loew kopa nos, nije on za kraljevskog kluba.![]()
Ako lekcije iz prošlosti budu naučene,presidente neće više dovoditi na klupu tupadžije koji su u životu postizali kolosalne uspjehe sa Sevillom,Getafeom ili sličnim klubovima.
Ima par trenera koji znaju šta rade i od njih treba po meni birat nasljednika.
Siguran sam da će se nekad u budućnosti Madrid i Mourinho opet ujediniti,i završiti započeto.
Neka je sretno Joseu gdje god otišao i nek gazi sve protivnike a gubi samo od Madrida.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kao da to nije ranije radioRaul_64 je napisao/la:Cuj njih , da filijala Reala oduzme igraca kojeg zele![]()
noooo
mada treba sacekati sta ce Carlo reci , da ne bi Perez po svom navodjenju dovodio igrace.

A nije dotični južnoamerikanac pa da mu je Real u krvi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
LenBias je napisao/la: zna se na koga se misli, ne znam zasto se ti samo palis odmah?
Pronalazim se u ovome, logično.LenBias je napisao/la:slomise se ovi navijaci barcelone na temi real madrida![]()
![]()
Jedva cekam dolazak Bejla u Primeru i njegovo gubljenje medju masom tehnicara i fantazista.
Ali ko zna, Carlo vise voli tehnicki potkovane igrace pa ne bi cudilo da za sobom povede Mouru ili Ibrahimovica.
@LenBias haj ti na kosarku.

Ali ko zna, Carlo vise voli tehnicki potkovane igrace pa ne bi cudilo da za sobom povede Mouru ili Ibrahimovica.
@LenBias haj ti na kosarku.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
mandraX je napisao/la:LenBias je napisao/la: zna se na koga se misli, ne znam zasto se ti samo palis odmah?Pronalazim se u ovome, logično.LenBias je napisao/la:slomise se ovi navijaci barcelone na temi real madrida![]()
![]()

pojedinci se primaju kao saucesce

Bujan zivot je imao u Barceloni sto se vidi po broju dlaka na njegovoj glavi.bluemania je napisao/la:
pojedinci se primaju kao saucesce![]()
mnogo su nervozni zbog nogiranog portugalca
Ovako ga popiša Roura i otjera iz Spanije.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Par dana sam clan ovog foruma i imam osecaj kao da su sve klinci ovde (svaka cast pojedincima).
Nisu svi klinci ,recimo kanta je patološki glupan a ovo blu je wannabe kanta a ima i ludaka.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 20 maj 2013, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
hehehmadridist je napisao/la:Nisu svi klinci ,recimo kanta je patološki glupan a ovo blu je wannabe kanta.

Eh jel ovo sad ogorcenost isplivala na povrsinu ili sta ?madridist je napisao/la:Nisu svi klinci ,recimo kanta je patološki glupan a ovo blu je wannabe kanta.
Jos kaze nije nikad nikog uvrijedio i ne vrijedja.

Ali ne brini, necu te prijaviti.

Vidim, niko ne spominje trenera Kastilje, mozda je vreme da se njemu da sansa u prvom timu. Koliko se secam, uveo je Kastilju u drugu ligu i opstao u njoj.
Zasto mora uvek biti neko zvucno ime na klupi Reala?!
Zato sto Pero nece riskirati , a pogotovo ne sada kad s jednim npr. Ancelottiem treba osigurat sebi novi mandat.Unbekannt je napisao/la:Vidim, niko ne spominje trenera Kastilje, mozda je vreme da se njemu da sansa u prvom timu. Koliko se secam, uveo je Kastilju u drugu ligu i opstao u njoj.
ne zaboravimo , izborna je godina
odlazak Joze ce neki okarakterisati kao minus , a dolazak nekog neprovjerenog kao slucaj Del Boske-Kiroz
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Mi samo uzivamo da pišamo firgosa kojem ste vi muda puhali da bi docekali dan da nam se nasmijete kao sto smo vam se mi svi nasmijali nakon propale epizode zvane SPECIALKA.LenBias je napisao/la:slomise se ovi navijaci barcelone na temi real madrida![]()
![]()

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.