Safet Sušić - Pape

ren_hz
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ren_hz » 19 sep 2014, 22:16

calcio je napisao/la:
ren_hz je napisao/la:
____________________Buric__________________

Dilaver_______Cocalic______Zukanovic_______Bunoza

__________________Zahirovic__________________

____Zec_____________Stilic_____________Nadarevic (E.Hadzic)

____________Mahmutovic___Djuric________________

Ima igraca ali koliko su dobri ti igraci? Dilaver nogiran iz Austrije u Madjarsku, Cocalic trune u Izraelu, Bunoza odavno bez kluba, Zec se iz Tuske vratio u Hrvatsku, Mahmutovic dobar za cesku ligu, Djuric tavorio po trecim ligama, dobio je sansu u Serie A ali on tek treba da se dokaze, Nadarevic drugoligas, Zahirovic mi je drag momak ali i njemu je karijera stala u mjestu.
To si ti nasi spasioci koji bi napravili razliku u kvalifikacijama?
Dilaver iz te iste Madjarske iz koje je Besic zadivio svijet.

A sta je sa Vranjesom koji nema kluba isto kao ni Bunoza??
Sta je sa Avdijom kome je Hajduk vrh karijere ??
Sta je sa Tinom koji truhne u Hajduku ??
Sta je sa Hadzicem kome je karijera stala u Sturmu ?
Sta je s Viscom koji je 2 godine bio drugoligas i to Turski, pa je uredno dobijao pozive ??
Sta je s Kvrzicem koji je dobijao pozive iz te iste Rijeke za koju je sada potpisao Zec ??

Jesu to ti spasioci ?

Ne moraju svi ovi od gore biti pozvani, ali njih 4-5 itekako imaju mjesta u reprezentaciji.
Kome onda bacanje magle da nam je klupa tanka ?

Ovog s Prokosovicima ne bih ni komentarisao... on je valjda pomislio da je ovo mojih idealnih 11 sa kojim bih poceo protiv Belgije, ili sta vec...

Ne ovo je zoran pokazatelj, po pozicijama, da postoji jos par kvalitetnih igraca koji nisu u reprezentaciji, i da se namjerno LAZU ljudi, kako bi mjesta imali Hajdukovi igraci, i oni iz agencije.
Zadnja izmjena: ren_hz, dana/u 19 sep 2014, 22:21, ukupno mijenjano 4 puta.

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 19 sep 2014, 22:18

Ljudi iz saveza < Safet Susic

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 22:22

hogarstrasni je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Jednostavno je neprihvatljiva ovolika kolicina bezobrazluka i ovolika kolicina potcjenjivanja i pljuvanja u lice svim navijacima i svim ljudima koji se razumiju u ovu igru.

Najsramotnije od svega su novinari prisutni danas kojima on hladno izvali najmanje 10 nebuloza a ni jedan od njih ga ne upita nista sto ima imalo smisla.
Ja sam halalio onog momenta kad su mu produzili ugovor i nicemu se dobrom ne nadam ali najiskrenije mi je zao stotina hiljada ljudi koji jos uvijeg gaje neke iluzije.Nada pa novo razocarenje i tako u krug je nesto sto sam dosta puta prozivio i nesto sto je iskrenom,zagrizenom navijacu reprezentacije puno traumaticnije nego sto mnogi misle.
@Rusilac, Susici su tipovi ljudi koji uopste nemaju osjecaj za realnost. On , sigurno, misli da je u pravu i da ne radi nista lose.Ne razumije da je idiot i kriminalac i misli da su svi takvi.
Sto se tice sportskih novinara, to je uvijek bio novinarski otpad, koji se kupovao za gemist, a danas pogotovo,
Dakle, skupa sa savezom, najobinija bagra. Samo kontinuirani porazi mogu te ljude p otjerati sa pozicija.
Znam druze,njih vise ni ne spominjem.Ja pitam kako nije stid novinare,sportske radnike,druge trenere,ljude u savezu,na kraju krajeva i tog famoznog Ivicu Osima koji ima dosta krivice za ovo u sta smo se uvalili,kao i sve postene,normalne ljude da im svima neko na ovako bezobrazan nacin vrijedja inteligenciju i pljuje u facu a svi oni samo sute?
Pa sta su svi oni,budale,mazohisti,sta su?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 22:24

Međutim, Sušić je nakon sjednice u izjavi novinarima negirao da je danas bilo govora o njegovom odlasku ili određivanju nekog ultimatuma.

Ovu Sušićevu izjavu potvrdio je i bh. nogometni stručnjak Faruk Hadžibegić, koji je prisustvovao današnjoj sjednici Izvršnog odbora NSBiH.

Hadžibegić je za portal %&/(&% kazao kako je danas iskazana totalna podrška selektoru Sušiću.

"Nije razgovarano o Sušićevom odlasku. Danas je raspravljano o tome šta se može učiniti kako bi se reprezentacija spremala u još boljim uslovima za naredne utakmice", rekao je Hadžibegić.

On smatra da bh. selekcija ima kapacitet da se, bez obzira na loš start kvalifikacija, ipak plasira na Evropsko prvenstvo.

Sušić je danas dobio povjerenje Izvršnog odbora NSBiH da nastavi voditi Zmajeve tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine.
Zanimljivo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 sep 2014, 22:28

Larive je napisao/la:Ljudi iz saveza < Safet Susic
on je uvijek ispred njih bez obzira sto ima seljacku filozofiju..

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 sep 2014, 22:29

Ne znam šta je tu zanimljivo? Pa panju je isti taj IO produžio ugovor još mu ga i podebljao. Samo neko naivan je mogao očekivati da će ga tek tako otpustiti. Meni samo nije jasno, čemu je služio ovaj današnji sastanak? Koliko vidim i novinari nemaju pojma.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 22:31

voltron30 je napisao/la:Meni samo nije jasno, čemu je služio ovaj današnji sastanak? Koliko vidim i novinari nemaju pojma.
Zato sam i napisao da je zanimljivo. Toliko su napuhali ovaj sastanak, a evo vidimo da je to bilo bez ikakve potrebe. Znalo se da Pape neće dobiti otkaz, to su samo ovi agitatori malo uveličavali, a svrha sastanka je još uvijek nepoznata.
Voli te tvoje Sarajevo.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 19 sep 2014, 22:33

izvinite ako je neko već napisao, al kako je ova ubleha mogla reći da su samo tri igrača prije njega igrala za repku..
Asmir Begović
Miralem Pjanić
Edin Džeko
Sejad Salihović
Vedad Ibišević
Haris Medunjanin

Čak je i Senad Lulić bio pozivan, al eto recimo da ga je on doveo u reprezentaciju..
Možda bi i bilo više ovih koji su prije Safeta igrali za repku da on ne zove Anela Hadžića, Tinu Svena, Avdiju i slične.. Najgora stvar je što smo se mi navikli da nam je Avdija sad standardan.. Trebali bi za svaki poziv Avdiji proteste ispred saveza!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 19 sep 2014, 22:34

Priča o dva ili tri boda u naredne dvije utakmice je klasična alibi priča kojom se osigurava od neuspjeha, unaprijed ga najavljujući kao prihvatljivog. Pored svega toga, priča o eventualnih 17 bodova ukupno pada u vodu ako se osvoje npr. samo dva boda.

Čovjek je bezobrazni debil kojem je argumentacija na nivou petogodišnjeg djeteta. Priča nesuvisle stvari, bez prestanka je kontradiktoran i nedosljedan. Kao što spomenuh više puta: slika je i prilika bosanskohercegovačkih političara. A ni ovi u savezu nisu ništa bolji, to je već potpuno očigledno. Ovom čovjeku podebljati ugovor nakon svega mogu samo bjelovjetski hohštapleri i okorjeli kriminalci.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 22:35

voltron30 je napisao/la:Ne znam šta je tu zanimljivo? Pa panju je isti taj IO produžio ugovor još mu ga i podebljao. Samo neko naivan je mogao očekivati da će ga tek tako otpustiti. Meni samo nije jasno, čemu je služio ovaj današnji sastanak? Koliko vidim i novinari nemaju pojma.
Ma sluzio je da ga iskritikuju i da on sam podnese ostavku,jasno se islo na to.I dosta clanova IO pogotovo"nasih"je bilo za njegovu smjenu,sad je za sve njih neugodna situacija,neki su se otkrili i sad spineri pokusavaju da to predstave kao da niko nije bio za to da Susic ide.Mile Kovacevic i Dragan Kulina su danas i bukvalno spasili Susica.
Mislim da je Begic i ekipa oko njega bijesni,otkrili su namjere a nisu ga uspjeli smjeniti.
Bice tu jos svasta.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 19 sep 2014, 22:36

Ne mogu da vjerujem da se svaki turnir i svake kvalifikacije covjek bavi matematikom, koliko nam treba i za sta - a da mu je za sve to vrijeme mrsko pogledati poneku utakmicu narednog protivnika.

Sto je najgore, promasi uvijek i sve oko te matematike.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 sep 2014, 22:38

Sazvali sjednicu da mu dadnu podršku, :lol:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 22:39

plavipatriota je napisao/la:izvinite ako je neko već napisao, al kako je ova ubleha mogla reći da su samo tri igrača prije njega igrala za repku..
Asmir Begović
Miralem Pjanić
Edin Džeko
Sejad Salihović
Vedad Ibišević
Haris Medunjanin

Čak je i Senad Lulić bio pozivan, al eto recimo da ga je on doveo u reprezentaciju..
Možda bi i bilo više ovih koji su prije Safeta igrali za repku da on ne zove Anela Hadžića, Tinu Svena, Avdiju i slične.. Najgora stvar je što smo se mi navikli da nam je Avdija sad standardan.. Trebali bi za svaki poziv Avdiji proteste ispred saveza!
To.Kretenima frajer hladno laze u facu a oni ga pitaju kakva je meza bila unutra.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 22:43

Ovi ljudi su opasni,oni su spremni ici do kraja i unistiti sve.Mislim na bracu Sušić i sve one koji ih podrzavaju.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 19 sep 2014, 22:46

Cini mi se ona Begiceva izjava na Klixu kao pripremanje terena za otpustanje u smislu, “eto mi smo ti dali sve uslove da napravis rezultat, dacemo ti jos jednu priliku i popraviti ako ima gdje propusta, ali slika reprezentacije se mora popraviti”. Na kraju ostaju nedoreceni sta ce biti ako se rezultat ne popravi sto moze da znaci svasta, ali mozda i nista. Razumijem i to da niko nije htio reci da je ostanak Susica uslovan rezultatu jer bi to igraci mogli da iskoriste sa diverzijom utakmica. Ovako savez je oprao svoje ruke, igracima nisu date mogucnosti sabotaze, a Susic je ostavljen na brisani prostor da se dokaze.

Mada pitanje je da savez zaista ima toliko inteligencije da stvari tako osmisli.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 19 sep 2014, 22:46

Rusilac je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:izvinite ako je neko već napisao, al kako je ova ubleha mogla reći da su samo tri igrača prije njega igrala za repku..
Asmir Begović
Miralem Pjanić
Edin Džeko
Sejad Salihović
Vedad Ibišević
Haris Medunjanin

To.Kretenima frajer hladno laze u facu a oni ga pitaju kakva je meza bila unutra.
Laze to, laze za kratku klupu, laze da mu je kriterij da moras igrati u klubu, laze da nije rekao da su igraci krivi za Kipar, laze frajer kad zine.

Danas je makar 5-6 lazi izrekao, nazalost, niko ne smije ni dag a pita - slelektore, hocete li podnijeti ostavku ako osvojite 2 boda ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2014, 22:47

aleksandar_veliki je napisao/la:Istina je da je Begić bio za to da mu se ne produzi ugovor, no desilo se sto se desilo, pa se valjda nije moglo ni lobirati.
Kakav je sad Begićev status? Zašto sad nije mogao lobirati, sad je imao sve na svojoj strani, Pape nikad nije bio ranjiviji. Mislim, Begić je za Anadoliju izjavio nešto sasvim drugo i bio je poprilično oštar.
“Želimo sjesti sa selektorom Sušićem, pogledati se u oči i raspraviti o svemu. Želimo da znamo ima li i kakvi su problemi u svlačionici, da li su i zbog čega su igrači nezadovoljni… Nedopustivi su bili i pojedini medijski istupi poslije poraza. Od Sušića želimo čuti šta i kako dalje, ima li rješenje!? Na osnovu toga ćemo odlučivati o daljnjim koracima“.
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 sep 2014, 22:47

Novcana odsteta u slucaju otkaza Susicu je najveci problem.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 19 sep 2014, 22:49

Virtu4l je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Istina je da je Begić bio za to da mu se ne produzi ugovor, no desilo se sto se desilo, pa se valjda nije moglo ni lobirati.
Kakav je sad Begićev status? Zašto sad nije mogao lobirati, sad je imao sve na svojoj strani, Pape nikad nije bio ranjiviji. Mislim, Begić je za Anadoliju izjavio nešto sasvim drugo i bio je poprilično oštar.
“Želimo sjesti sa selektorom Sušićem, pogledati se u oči i raspraviti o svemu. Želimo da znamo ima li i kakvi su problemi u svlačionici, da li su i zbog čega su igrači nezadovoljni… Nedopustivi su bili i pojedini medijski istupi poslije poraza. Od Sušića želimo čuti šta i kako dalje, ima li rješenje!? Na osnovu toga ćemo odlučivati o daljnjim koracima“.
Mislim da Susic ima podrsku iz RSa, i nasi jednostavno nemaju dovoljno ruku.
Isto je bilo i kod ugovora, Begic se nalazi u j*benoj situaciji. Zelio bi ga otjerati, ali kao i za sve ovoj zemlji, anamo oni blokiraju.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 19 sep 2014, 22:49

Mene najviše boli izjava oko Zukanovića, znači frajer javno govori da igrač kojeg će pozvat i koji nema klub NEĆE BITI U STARTNOJ POSTAVI, znači smanjuje konkureniju i troši poziv samo zbog kredita koji su samo njemu poznati (jedino žirant mu može biti ili razlog što se zove Ognjen), a Zukanovića koji istina ne igra, ali je bar u trenažnom procesu U LIGI PETICI, ne zove jer se nije ustalio..

Frajer svjesno smanjuje konkurenciju.. NE VJERUJEM!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.