FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
onaj dupovac je seljacina teska. Sta nas je bodova kostao
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Taman su isti nivo, Turković je predmet ismijavanja Manijaka već godinama, šprdali se sa njim dok im je igrao, šprdaju se i danas.
ko je nama kapiten bio

Bio u fs, nisu dolazili po dres, možda sam okasnio hahaMaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jun 2022, 11:34Ne pitaj nas nego proviri fino u prostorije kluba pa javi![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kakve vi bljuvotine tako pisete, momak najkulturniji od svih , mrlje nema u karijeri niti jedne , nase dijete koji voli klub kao svi mi i ti pises kao seljacina. Ko ce bolan halaliti pare , ima 2 djece i ugovor na jos 2 godine i on kao treba da halali hljeb svoj a zna da smo puni kao brod , da smo mi u sitaciji kao kone da se gasimo normalno da bi trebali to uraditi, ovako moras biti dobra budala pa baciti u vodu sigurno odlicne pare za nase uslove.
O cemu pricas druze, to je totalno drugi par cipela.. Mislili smo na njegove greske koje su nas kostale a o njemu kao osobi niko nista lose nije rekao, opusti seguadalupe je napisao/la: ↑20 jun 2022, 11:59Kakve vi bljuvotine tako pisete, momak najkulturniji od svih , mrlje nema u karijeri niti jedne , nase dijete koji voli klub kao svi mi i ti pises kao seljacina. Ko ce bolan halaliti pare , ima 2 djece i ugovor na jos 2 godine i on kao treba da halali hljeb svoj a zna da smo puni kao brod , da smo mi u sitaciji kao kone da se gasimo normalno da bi trebali to uraditi, ovako moras biti dobra budala pa baciti u vodu sigurno odlicne pare za nase uslove.
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
Nek provjeri neko koje auto vozi Nardin i Adnan

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da nije Džafićev ?

Sta seljacina teska je zbog gresaka napisao ?cookiech je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:05O cemu pricas druze, to je totalno drugi par cipela.. Mislili smo na njegove greske koje su nas kostale a o njemu kao osobi niko nista lose nije rekao, opusti seguadalupe je napisao/la: ↑20 jun 2022, 11:59Kakve vi bljuvotine tako pisete, momak najkulturniji od svih , mrlje nema u karijeri niti jedne , nase dijete koji voli klub kao svi mi i ti pises kao seljacina. Ko ce bolan halaliti pare , ima 2 djece i ugovor na jos 2 godine i on kao treba da halali hljeb svoj a zna da smo puni kao brod , da smo mi u sitaciji kao kone da se gasimo normalno da bi trebali to uraditi, ovako moras biti dobra budala pa baciti u vodu sigurno odlicne pare za nase uslove.

Imao je on finih utakmica, sada je loš ali nas je momak i sretno mu bilo gdje god nastavi karijeru.
Dupovac je seljak i tacka. Dva derbija nas unistio pa papak se nije zacrvenio od stida . Boli njega neka stvar za Sarajevom. Da mu je sto vise uzeti a ne oznojiti se. Manite se tih prica "nase dijete " bla bla. Pa koliko je momaka sa strane vise uradilo za klub nego "nase dijete ".
Kakav je, u to necu da ulazim jer nije imao ispada ali da nas je kostao, jeste. Jedino ga mogu pohvaliti za jesenji dio 20/21. kada smo nagurali +13, ostalo ozbiljnu tekmu nije imao bez kiksa.
Sve mi znamo.
Kakva glupost napisanaFCUM je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:11Dupovac je seljak i tacka. Dva derbija nas unistio pa papak se nije zacrvenio od stida . Boli njega neka stvar za Sarajevom. Da mu je sto vise uzeti a ne oznojiti se. Manite se tih prica "nase dijete " bla bla. Pa koliko je momaka sa strane vise uradilo za klub nego "nase dijete ".

Bas onako bitna uloga u vecini tih trofeja. Nosilac igre.guadalupe je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:19Kakva glupost napisanaFCUM je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:11Dupovac je seljak i tacka. Dva derbija nas unistio pa papak se nije zacrvenio od stida . Boli njega neka stvar za Sarajevom. Da mu je sto vise uzeti a ne oznojiti se. Manite se tih prica "nase dijete " bla bla. Pa koliko je momaka sa strane vise uradilo za klub nego "nase dijete ".Dupovac ima 3 lige i 3 kupa osvojenih sa FK Sarajevo, ali koliko je momaka sa strane vise uradilo za klub
![]()
![]()
![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Hajte malo o lijepim stvarima, čiji je Porsche jesmo li saznali?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
ima Dupovac fanova vise nego KRste
ima i NArdin nakvu crnu zvijerumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:25Hajte malo o lijepim stvarima, čiji je Porsche jesmo li saznali?

Trenutno korisnika/ca: bacamblende11 i 46 gostiju.