FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
nama trebaju obojica,ako mozemo zadrzati redzepija tim bolje.valjo bi nam i joge bar za konkurenciju..svaki malo bolji igrac je dobrodosao..ako mislimo imati kontinuitet moramo imati jaku klupu a ne poslije par utakmica,kartona,povreda da igra 6 juniora
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Svako ko ima bolju ponudu od Slobodine, neka ide. Ali imam osjećaj da će se svi oni vratiti i moliti klub za novi ugovor. Dijelim mišljenje da ugovori moraju biti profesionalni, a s talentovanim mladićima po mogućnosti višegodišnji, da nam se ne bi dešavalo kao do sada da djeca, posredstvom kojekakvih menadžera, odlaze iz kluba za siću. To je prva stvar s kojom Azmirov UO mora raskrstiti za sva vremena.
Tako je Travnik pripreme pocinje s 28 igraca a mi 11 nemamo treba pocet dovodit ljudeeeeeeeeeeeewienultras je napisao/la:nama trebaju obojica,ako mozemo zadrzati redzepija tim bolje.valjo bi nam i joge bar za konkurenciju..svaki malo bolji igrac je dobrodosao..ako mislimo imati kontinuitet moramo imati jaku klupu a ne poslije par utakmica,kartona,povreda da igra 6 juniora

-
- Kontakt:
pretjerujes,denis ima 24 igraca pod ugovorom,od Toga veliki broj proslogodisnje ekipe,dvoica su samo otisla,za redzepija se nezna jos nista,imamo mi igraca,nisam na to ciljaoCarsijaTz je napisao/la:Tako je Travnik pripreme pocinje s 28 igraca a mi 11 nemamo treba pocet dovodit ljudeeeeeeeeeeeewienultras je napisao/la:nama trebaju obojica,ako mozemo zadrzati redzepija tim bolje.valjo bi nam i joge bar za konkurenciju..svaki malo bolji igrac je dobrodosao..ako mislimo imati kontinuitet moramo imati jaku klupu a ne poslije par utakmica,kartona,povreda da igra 6 juniora
Nijedan igrac koji su tu nema ugovor. Svi su imali amaterske ugovore koji su im istekli po zavrsetku prosle sezone.
-
- Kontakt:
poznato mi je,nisam to htio recisolar je napisao/la:Nijedan igrac koji su tu nema ugovor. Svi su imali amaterske ugovore koji su im istekli po zavrsetku prosle sezone.

SiR Smajl Karic upravo gost na TK
pa poslusajte strucnjaka naseg bivseg.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Evo ljudi Joge slobodan,imal kakve šanse da dođe u Slobodu,mislim da bi dobro bilo jer bi odma automatski se dug počeo otplaćivati...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Kontakt:
male su sanse,ja bi volio da dodje,ali urava hoce mladje snage,tesko da bi mogao doci,mada bi nam njegovo iskustvo itekako koristilointercontinental je napisao/la:Evo ljudi Joge slobodan,imal kakve šanse da dođe u Slobodu,mislim da bi dobro bilo jer bi odma automatski se dug počeo otplaćivati...
Jasta ce nego doci sta lupate cuj mlade snage i sad kao ne smiju dovest nijednog starijeg igraca ahahahahahahah pa nece ovdaniste pravitwienultras je napisao/la:male su sanse,ja bi volio da dodje,ali urava hoce mladje snage,tesko da bi mogao doci,mada bi nam njegovo iskustvo itekako koristilointercontinental je napisao/la:Evo ljudi Joge slobodan,imal kakve šanse da dođe u Slobodu,mislim da bi dobro bilo jer bi odma automatski se dug počeo otplaćivati...

-
- Kontakt:
nece praviti ni ovdaniste,ni obdaniste,ali uzmi u obzir jogetove godine,dobar je u skoku i igra srcem za slobodu,uvjek je,ali je prespor...jednostavno nije vise za premjer lige,da jeste nebi igrao u radnickom vec bi nasao angazman
Antonio Vidovic i Uros Stojanov potpisuju sljedece sedmice, jos jedna dobra vijest 

-
- Kontakt:
[quote="fukara87"]Antonio Vidovic i Uros Stojanov potpisuju sljedece sedmice, jos jedna dobra vijest
[/Quote
odakle je vidovic

odakle je vidovic
Ja za ovog Vidovica znam dok je igrao u Orasju i Celiku po meni najbolji utisak ostavio u Orasju sad ne znam gdje je bio prosle sezone, nisam nesto siguran.
Eto vidovic vec potpisofukara87 je napisao/la:Ja za ovog Vidovica znam dok je igrao u Orasju i Celiku po meni najbolji utisak ostavio u Orasju sad ne znam gdje je bio prosle sezone, nisam nesto siguran.
-
- Kontakt:
nije potpisao,sacekace se azmirov dolazak iz amerikeCarsijaTz je napisao/la:Eto vidovic vec potpisofukara87 je napisao/la:Ja za ovog Vidovica znam dok je igrao u Orasju i Celiku po meni najbolji utisak ostavio u Orasju sad ne znam gdje je bio prosle sezone, nisam nesto siguran.
slede sedmice potpisuje Stojanov i vidovic,solidno,sklapa se ekipica
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne moze Stojanov, star je, ima 25 godina, tako da ne odgovara nasim planovima u kojim imamo zacrtano potpisivanje mladjih igraca koje cemo kasnije utaliti za velike novce.
Ni Vidovic nije daleko od toga jer je i on relativno star.
Dakle, necemo Redzepija, Vidovica ni Stojanova iz razloga sto imaju vise od 23 godine, toboze, nisu oni vise nikakav potencijal.
Svako kvalitetno pojacanje je dobrodoslo a ovo iznad, ma pronaci ce se onaj kome je upuceno.

Dakle, necemo Redzepija, Vidovica ni Stojanova iz razloga sto imaju vise od 23 godine, toboze, nisu oni vise nikakav potencijal.

Svako kvalitetno pojacanje je dobrodoslo a ovo iznad, ma pronaci ce se onaj kome je upuceno.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vidović je bio većinu prošle sezone rezerva u Orašju tako da me baš čudi da je potpisao za Slobodu. Nije on trenutno pojačanje za Slobodu
-
- Kontakt:
moj komentar iznad odnosio se na jogeta i njegove godine,malo pretjerujesOmerbavarac je napisao/la:Ne moze Stojanov, star je, ima 25 godina, tako da ne odgovara nasim planovima u kojim imamo zacrtano potpisivanje mladjih igraca koje cemo kasnije utaliti za velike novce.![]()
Dakle, necemo Redzepija, Vidovica ni Stojanova iz razloga sto imaju vise od 23 godine, toboze, nisu oni vise nikakav potencijal.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.