FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 29 jun 2014, 16:04

nama trebaju obojica,ako mozemo zadrzati redzepija tim bolje.valjo bi nam i joge bar za konkurenciju..svaki malo bolji igrac je dobrodosao..ako mislimo imati kontinuitet moramo imati jaku klupu a ne poslije par utakmica,kartona,povreda da igra 6 juniora
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 jun 2014, 16:09

Svako ko ima bolju ponudu od Slobodine, neka ide. Ali imam osjećaj da će se svi oni vratiti i moliti klub za novi ugovor. Dijelim mišljenje da ugovori moraju biti profesionalni, a s talentovanim mladićima po mogućnosti višegodišnji, da nam se ne bi dešavalo kao do sada da djeca, posredstvom kojekakvih menadžera, odlaze iz kluba za siću. To je prva stvar s kojom Azmirov UO mora raskrstiti za sva vremena.

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 29 jun 2014, 16:10

wienultras je napisao/la:nama trebaju obojica,ako mozemo zadrzati redzepija tim bolje.valjo bi nam i joge bar za konkurenciju..svaki malo bolji igrac je dobrodosao..ako mislimo imati kontinuitet moramo imati jaku klupu a ne poslije par utakmica,kartona,povreda da igra 6 juniora
Tako je Travnik pripreme pocinje s 28 igraca a mi 11 nemamo treba pocet dovodit ljudeeeeeeeeeeee :wave:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 jun 2014, 16:17

CarsijaTz je napisao/la:
wienultras je napisao/la:nama trebaju obojica,ako mozemo zadrzati redzepija tim bolje.valjo bi nam i joge bar za konkurenciju..svaki malo bolji igrac je dobrodosao..ako mislimo imati kontinuitet moramo imati jaku klupu a ne poslije par utakmica,kartona,povreda da igra 6 juniora
Tako je Travnik pripreme pocinje s 28 igraca a mi 11 nemamo treba pocet dovodit ljudeeeeeeeeeeee :wave:
pretjerujes,denis ima 24 igraca pod ugovorom,od Toga veliki broj proslogodisnje ekipe,dvoica su samo otisla,za redzepija se nezna jos nista,imamo mi igraca,nisam na to ciljao

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 29 jun 2014, 16:22

Nijedan igrac koji su tu nema ugovor. Svi su imali amaterske ugovore koji su im istekli po zavrsetku prosle sezone.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 jun 2014, 16:25

solar je napisao/la:Nijedan igrac koji su tu nema ugovor. Svi su imali amaterske ugovore koji su im istekli po zavrsetku prosle sezone.
poznato mi je,nisam to htio reci :facepalm: nego da raspolazemo sa dovoljnim brojem igraca na Koje se moje racunati..i koji treniraju sa prvim timom..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 jun 2014, 17:21

SiR Smajl Karic upravo gost na TK :mrgreen: pa poslusajte strucnjaka naseg bivseg.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 29 jun 2014, 17:45

Evo ljudi Joge slobodan,imal kakve šanse da dođe u Slobodu,mislim da bi dobro bilo jer bi odma automatski se dug počeo otplaćivati...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 jun 2014, 17:48

intercontinental je napisao/la:Evo ljudi Joge slobodan,imal kakve šanse da dođe u Slobodu,mislim da bi dobro bilo jer bi odma automatski se dug počeo otplaćivati...
male su sanse,ja bi volio da dodje,ali urava hoce mladje snage,tesko da bi mogao doci,mada bi nam njegovo iskustvo itekako koristilo

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 29 jun 2014, 17:54

wienultras je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Evo ljudi Joge slobodan,imal kakve šanse da dođe u Slobodu,mislim da bi dobro bilo jer bi odma automatski se dug počeo otplaćivati...
male su sanse,ja bi volio da dodje,ali urava hoce mladje snage,tesko da bi mogao doci,mada bi nam njegovo iskustvo itekako koristilo
Jasta ce nego doci sta lupate cuj mlade snage i sad kao ne smiju dovest nijednog starijeg igraca ahahahahahahah pa nece ovdaniste pravit :?

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 jun 2014, 18:04

nece praviti ni ovdaniste,ni obdaniste,ali uzmi u obzir jogetove godine,dobar je u skoku i igra srcem za slobodu,uvjek je,ali je prespor...jednostavno nije vise za premjer lige,da jeste nebi igrao u radnickom vec bi nasao angazman

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 jun 2014, 18:31

Antonio Vidovic i Uros Stojanov potpisuju sljedece sedmice, jos jedna dobra vijest :)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 jun 2014, 18:32

[quote="fukara87"]Antonio Vidovic i Uros Stojanov potpisuju sljedece sedmice, jos jedna dobra vijest :)[/Quote
odakle je vidovic

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 jun 2014, 18:35

Ja za ovog Vidovica znam dok je igrao u Orasju i Celiku po meni najbolji utisak ostavio u Orasju sad ne znam gdje je bio prosle sezone, nisam nesto siguran.

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 29 jun 2014, 18:41

fukara87 je napisao/la:Ja za ovog Vidovica znam dok je igrao u Orasju i Celiku po meni najbolji utisak ostavio u Orasju sad ne znam gdje je bio prosle sezone, nisam nesto siguran.
Eto vidovic vec potpiso

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 jun 2014, 18:48

CarsijaTz je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Ja za ovog Vidovica znam dok je igrao u Orasju i Celiku po meni najbolji utisak ostavio u Orasju sad ne znam gdje je bio prosle sezone, nisam nesto siguran.
Eto vidovic vec potpiso
nije potpisao,sacekace se azmirov dolazak iz amerike
slede sedmice potpisuje Stojanov i vidovic,solidno,sklapa se ekipica

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jun 2014, 18:57

Ne moze Stojanov, star je, ima 25 godina, tako da ne odgovara nasim planovima u kojim imamo zacrtano potpisivanje mladjih igraca koje cemo kasnije utaliti za velike novce. :roll:
Ni Vidovic nije daleko od toga jer je i on relativno star.

Dakle, necemo Redzepija, Vidovica ni Stojanova iz razloga sto imaju vise od 23 godine, toboze, nisu oni vise nikakav potencijal. :roll:

Svako kvalitetno pojacanje je dobrodoslo a ovo iznad, ma pronaci ce se onaj kome je upuceno. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 29 jun 2014, 18:59

Vidović je bio većinu prošle sezone rezerva u Orašju tako da me baš čudi da je potpisao za Slobodu. Nije on trenutno pojačanje za Slobodu

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 29 jun 2014, 19:01

:clap:
Pobjeda je bolja od orgazma!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 jun 2014, 19:01

Omerbavarac je napisao/la:Ne moze Stojanov, star je, ima 25 godina, tako da ne odgovara nasim planovima u kojim imamo zacrtano potpisivanje mladjih igraca koje cemo kasnije utaliti za velike novce. :roll:
Ni Vidovic nije daleko od toga jer je i on relativno star.

Dakle, necemo Redzepija, Vidovica ni Stojanova iz razloga sto imaju vise od 23 godine, toboze, nisu oni vise nikakav potencijal. :roll:

Svako kvalitetno pojacanje je dobrodoslo a ovo iznad, ma pronaci ce se onaj kome je upuceno. :salut:
moj komentar iznad odnosio se na jogeta i njegove godine,malo pretjerujes

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.