A tek je pocelamajestic24 je napisao/la:Ljudi ima li zime??
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- majestic24
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:A tek je pocelamajestic24 je napisao/la:Ljudi ima li zime??Ko ce da izdrzi jos 3 meseca
A ovo za auto ne pominji nista,ja nemam garazu nego mi auto stoji na parkingu
Ma da barem padne snijeg bilo bi malo toplije...mrzim ove mrazove.
A garaza je zakon za zime...nista nije gore nego kad negdje krenes ujutro auto a na njemu snijeg ili se sve zaledilo...fuj
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta ce tebi auto sem za gostovanja ?Tribalian je napisao/la:A tek je pocelamajestic24 je napisao/la:Ljudi ima li zime??Ko ce da izdrzi jos 3 meseca
A ovo za auto ne pominji nista,ja nemam garazu nego mi auto stoji na parkingu
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Normala da je bolje kad je sneg,ali umeren. A za parking ne znam vise sta da kazem,koliko puta trljam dlanove kad udjem
ko da vozim traktor a ne auto. Ali nadam se uskoro nekoj novoj masini
Ti @ Sarajlice ne lupaj treba auto stalno. 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Treba tebi i onom tvom da idete od kafica do kaficaTribalian je napisao/la:Normala da je bolje kad je sneg,ali umeren. A za parking ne znam vise sta da kazem,koliko puta trljam dlanove kad udjemko da vozim traktor a ne auto. Ali nadam se uskoro nekoj novoj masini
vala zima pravo, a sunce ne oblace mi se gojzerice jos uvijek patike nosam....a nove gojzerice kupio eno ih stoje
vala prosle godine u ovo doba sam uveliko bio na planini svake subote 
A da vidis njegove masineSarajlijc@ je napisao/la:Treba tebi i onom tvom da idete od kafica do kaficaTribalian je napisao/la:Normala da je bolje kad je sneg,ali umeren. A za parking ne znam vise sta da kazem,koliko puta trljam dlanove kad udjemko da vozim traktor a ne auto. Ali nadam se uskoro nekoj novoj masini
Ova je ok ,tu ne prigovaram iako je 87. godiste

Al sto ima jednog FIAT-a
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jesi guzonja pravi mecka se voza 
Brate nije to moja,jel vidis sta sam napisao. I ne izgleda bas ovako,to je Mercedes 190E 1987. godiste,ovo je slika nekog drugog vlasnika ,a i stara je barem 20 godina.Sarajlijc@ je napisao/la:Jesi guzonja pravi mecka se voza
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nisam ni ocekivao da je tvojaTribalian je napisao/la:Brate nije to moja,jel vidis sta sam napisao. I ne izgleda bas ovako,to je Mercedes 190E 1987. godiste,ovo je slika nekog drugog vlasnika ,a i stara je barem 20 godina.Sarajlijc@ je napisao/la:Jesi guzonja pravi mecka se voza
šta ti trebaspielführer_21 je napisao/la:Ima li na forumu stručnjaka za informatiku, tačnije za kreiranje web stranica i sve što uz to ide (hosting i slična sranya)
[youtube][/youtube]
oplak'o sam

oplak'o sam
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- spielführer_21
- Kontakt:
SvaštaPlivadon je napisao/la:šta ti trebaspielführer_21 je napisao/la:Ima li na forumu stručnjaka za informatiku, tačnije za kreiranje web stranica i sve što uz to ide (hosting i slična sranya)

Kažu 6GB prostora, 40GB prometa. Ne znam šta to konkretno znači? Koliko portal poput ss.ba (npr) zauzima prostora i koliko GB prometa ima?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
HAHAHAHAHAHAT-MAC je napisao/la: oplak'o sam![]()
![]()
pazi ovo
[youtube][/youtube]
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
TV Tuzla samo piči jamajčane na Olimpijadi i one nekakve korumpirane vojnikeQUARESMA 18<<< je napisao/la:mislis ftv prikazuje one partizanskeharry_90 je napisao/la:Ne znam gleda li ko od vas BHT,ja gore televizije u zivotu nisam vidio,jedino taj program gledam kad repka igra i nikad vise,pa TV Tuzla koja je odavno propala i koja 5 sedmicno reprizira film onih jamajcana sto se trkaju sa onim bobom na olimpijskim igrama,ima zanimljivi sadrzaj od BHT koji pusta filmove iz prahistorije
Jedino dobro na našim Televizijama je ona Aida Delić
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
Jbt bolji program je bio kad smo tek izašli iz rata nego desetak godina poslijeHard Bass je napisao/la:HAHAHAHAHAHAT-MAC je napisao/la: oplak'o sam![]()
![]()
pazi ovo
[youtube][/youtube]
![]()
Ove skrivene kamere ,kvizova prije bilo ,onaj "Šta je tu je" ,pa onaj što je išo svaki dan od 19 sati .
Po jedna ,u vrh glave dvije serije ,bili Mumijevi
A vidi sad,sve reprizni program
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Izvini sta fali tim filmovima ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:mislis ftv prikazuje one partizanskeharry_90 je napisao/la:Ne znam gleda li ko od vas BHT,ja gore televizije u zivotu nisam vidio,jedino taj program gledam kad repka igra i nikad vise,pa TV Tuzla koja je odavno propala i koja 5 sedmicno reprizira film onih jamajcana sto se trkaju sa onim bobom na olimpijskim igrama,ima zanimljivi sadrzaj od BHT koji pusta filmove iz prahistorije
meni ne smetaju ti filmovi ali vala ubiše sa partizanima,valjda nemaju para da u subotu naveče prikazuju novije strane filmove
mislim bolje je da prikazuju partizanske filmove nego:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
meni ne smetaju ti filmovi ali vala ubiše sa partizanima,valjda nemaju para da u subotu naveče prikazuju novije strane filmove
rumunsko-madjarski-poljski-juzno korejski-luksemburski film ovako nesto kad vidim odma bi plak'o..
dal od tuge dal od smjeha
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
@ legenda
mislis na kviz Upitnik
mislis na kviz Upitnik
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jaHard Bass je napisao/la:@ legenda
mislis na kviz Upitnik
Vodili Hazim,Jasmina ,Dino ,ovi što sad vode Bingo ,tad mladi bili tek počeli ono
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.