Safet Sušić - Pape

adal
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la adal » 19 sep 2014, 21:30

Virtu4l je napisao/la:Gledao je Kipar.
de ne kaki uhljupe
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 19 sep 2014, 21:30

hogarstrasni je napisao/la:Wales

Bale - Real , standardan
Ramsey - Arsenal, standardan
Allen -Liverpool , uglavnom standardan

Williams - Swansea, standardan
Taylor - Swansea , standardan
Collins - West Ham, standardan
King -Leicester, standardan
Chester -HullCity, standardan
Vokes - Burnly, vraca se poslije povrede ,najbolji strijelac
Davis -Tottenhem, rezerva
Ledly -Cryistal Palace, rezerva
williams -Cryistal Palace, rezerva
Dummett -Newcastle , rezerva

Sve igraci u EPL + Bale ;)
I opet,jedva Andoru pobijedise! :roll:

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 19 sep 2014, 21:32

Cuj bezobraznika bio bi zadovoljan sa 2 boda, 2 boda od 9 mogucih i on bi bo zadovoljan.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 21:32

warenge je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:Wales

Bale - Real , standardan
Ramsey - Arsenal, standardan
Allen -Liverpool , uglavnom standardan

Williams - Swansea, standardan
Taylor - Swansea , standardan
Collins - West Ham, standardan
King -Leicester, standardan
Chester -HullCity, standardan
Vokes - Burnly, vraca se poslije povrede ,najbolji strijelac
Davis -Tottenhem, rezerva
Ledly -Cryistal Palace, rezerva
williams -Cryistal Palace, rezerva
Dummett -Newcastle , rezerva

Sve igraci u EPL + Bale ;)
I opet,jedva Andoru pobijedise! :roll:
Pa i mi smo se namucili s Kiprom . ;)
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 sep 2014, 21:33

" onclick="window.open(this.href);return false;

Idemo Pape iscupaj ovo!!! :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 19 sep 2014, 21:36

Pa i mi smo se namucili s Kiprom . ;)[/quote]

Nismo se mi namucili,nego nismo imali srece!
Zato cemo ove EPL igrace da razbucamo da ce im se ogadit Kvalifikacije Abd.! ;)

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 19 sep 2014, 21:38

Kako je Safet glup čovjek to nije normalno, haj što je glup nego je i bezobrazan i tvrdoglav i mutav :oops: :damn:
pa u koji ćeš bolan klub i reprezentaciju otići kad odeš sa klupe BiH ? ovo je za tebe vrh vrhova,dobio si sjajnu generaciju igrača i samo zbog toga smo i otišli u Brazil, garantujem gdje god da ode ova spodoba nakon par dana će dobiti otkaz. On upozoravao na Kipar, oj Bože mili, de.bil prije utakmice govorio da nije potrebno da ih skautira jer se moramo samo fokusirati na sebe :o :cry:
Na pitanje o Zukanoviću kaže da mora biti redovan u svom klubu, ova izjava je za zatvora blago receno, i to da te odmah uhapse i odvedu u Zenicu i da te neki crnjo tamo zigu, Vranješ nema kluba i on može igrati a igrač koji igra u Italiji ne može,a Štilić mu ne treba jer gdje ceš izbaciti Tinu, jeb.o mu Tino onu majku glupu
Iskren da budem na početku sam ga podržavao,sve dok je donosio razumne odluke ali ovo sad je dno dna i prevršilo je svaku mjeru..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 19 sep 2014, 21:39

Aragon je napisao/la:Jedno najozbiljnije pitanje za sve.
Sta vi fakat mislite da bi odlazak Papeta i dolazak bilo koga promijenio?
Je li mislite da je Pape jedini i iskljucivi krivac u svemu ovome?
Je li on samo kriv sto mi jednostavno nemamo bolje igrace od ovoga?
Sto nam u savezu sami lopovi sjede?

I stalno se pominje kao nije zvao najbolje.
Navedite mi samo jednog igraca koji nije pozvan a koji bi garantovano bio pojacanje za prvih 11???

Ja sam nekad davno isto ovako kao vi sad mrzio Musovica i bio sam najsretniji kad je otisao.
Mislit da je onda stanje nakon njegovog odlaska bilo ista bolje?

Selektor jeste problem, Susic jeste neznalica, ali problem u nasem fudbalu je daleko veci.
Tu si u pravu,ali pravovremeni odlazak bi učinio dolazak nekog trenera koji bi barem eto pogledao protivnika i snimio koliko toliko njihovu igru.Ako sušić ode poslije Izraela i ostavi nas na 0 bodova onda nam i ne treba drugi tgrener do kraja kvalifikacija.A u ostalom ko god dođe poslije njega odmah će se naći u blatu koje će ovaj ostaviti iza sebe.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 19 sep 2014, 21:40

Virtu4l je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Šta bi ti brato volio kad si gladan. Jedno ili dva jajeta. Daj bola bodovi se gledaju ;)
Gledaju se bodovi, ali ako nas Vels pobijedi, gubimo tri boda protiv direktnog rivala ;) a svakako nam dolaze u Zenicu.
Sve bi to bilo lijepo da nismo vec izgubili 3 sigurna boda.
A da ne pricamo o Izraelu koji je veci kandidat za drugo mjesto od Velsa i koji iz ove 3 utakmice realno ocekuje 4-7 bodova.

milekitic
Kontakt:

Post Postao/la milekitic » 19 sep 2014, 21:42

Svaku izgubili utakmicu dok je ova ubleha selektor.
AMIN
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 sep 2014, 21:42

Ja sam oguglao na njegove izjave, uopste se ne opterecujem nakon Kipra.

Pet para ne dajem na ovu privatnu Susicevu reprezentaciju.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 19 sep 2014, 21:49

Jednostavno je neprihvatljiva ovolika kolicina bezobrazluka i ovolika kolicina potcjenjivanja i pljuvanja u lice svim navijacima i svim ljudima koji se razumiju u ovu igru.

Najsramotnije od svega su novinari prisutni danas kojima on hladno izvali najmanje 10 nebuloza a ni jedan od njih ga ne upita nista sto ima imalo smisla.
Ja sam halalio onog momenta kad su mu produzili ugovor i nicemu se dobrom ne nadam ali najiskrenije mi je zao stotina hiljada ljudi koji jos uvijeg gaje neke iluzije.Nada pa novo razocarenje i tako u krug je nesto sto sam dosta puta prozivio i nesto sto je iskrenom,zagrizenom navijacu reprezentacije puno traumaticnije nego sto mnogi misle.

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 19 sep 2014, 21:55

Kako samo LAZE i obmanjuje javnost o tome da imamo mali fond igraca, i da mu je manevarski prostor suzen.
To je samo da bi pravdao (nevjerovatno) prisustvo Avdije i Tina u prvih 11.

Evo sastava od igraca koji imaju nas pasos a nisu na njegovim spiskovima.

____________________Buric__________________

Dilaver_______Cocalic______Zukanovic_______Bunoza

__________________Zahirovic__________________

____Zec_____________Stilic_____________Nadarevic (E.Hadzic)

____________Mahmutovic___Djuric________________

Koga on zavarava i laze da nema klupe ??

Da ne govorim koga smo jos mogli imati da je malo mrdnuo g*zicom ??
Arslanagic, Milosevic, Sudic, Dumic, Leovac, Vrancic... + ovi postojeci u reprezentaciji... pa sta bi on vise ?? Vodi Bosnu, ne vodi Francusku.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 sep 2014, 22:00

Nas da vodi sam Murinjo sa ovim timom trenutnim niko ne moze garantovati 6 bodva u ove dvije utakmice !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 19 sep 2014, 22:03

Rusilac je napisao/la:Jednostavno je neprihvatljiva ovolika kolicina bezobrazluka i ovolika kolicina potcjenjivanja i pljuvanja u lice svim navijacima i svim ljudima koji se razumiju u ovu igru.

Najsramotnije od svega su novinari prisutni danas kojima on hladno izvali najmanje 10 nebuloza a ni jedan od njih ga ne upita nista sto ima imalo smisla.
Ja sam halalio onog momenta kad su mu produzili ugovor i nicemu se dobrom ne nadam ali najiskrenije mi je zao stotina hiljada ljudi koji jos uvijeg gaje neke iluzije.Nada pa novo razocarenje i tako u krug je nesto sto sam dosta puta prozivio i nesto sto je iskrenom,zagrizenom navijacu reprezentacije puno traumaticnije nego sto mnogi misle.
@Rusilac, Susici su tipovi ljudi koji uopste nemaju osjecaj za realnost. On , sigurno, misli da je u pravu i da ne radi nista lose.Ne razumije da je idiot i kriminalac i misli da su svi takvi.
Sto se tice sportskih novinara, to je uvijek bio novinarski otpad, koji se kupovao za gemist, a danas pogotovo,
Dakle, skupa sa savezom, najobinija bagra. Samo kontinuirani porazi mogu te ljude p otjerati sa pozicija.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Trinity74
Kontakt:

Post Postao/la Trinity74 » 19 sep 2014, 22:04

ren_hz je napisao/la:Kako samo LAZE i obmanjuje javnost o tome da imamo mali fond igraca, i da mu je manevarski prostor suzen.
To je samo da bi pravdao (nevjerovatno) prisustvo Avdije i Tina u prvih 11.

Evo sastava od igraca koji imaju nas pasos a nisu na njegovim spiskovima.

Koga on zavarava i laze da nema klupe ??

Da ne govorim koga smo jos mogli imati da je malo mrdnuo g*zicom ??
Arslanagic, Milosevic, Sudic, Dumic, Leovac, Vrancic... + ovi postojeci u reprezentaciji... pa sta bi on vise ?? Vodi Bosnu, ne vodi Francusku.
Pa tu tvoju postavu i ta silna imena bi i NK Prokosovići rastavili na proste faktore. Dajte ljudi malo realnosti jbg .... !!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 sep 2014, 22:05

ren_hz je napisao/la:

Ima igraca ali koliko su dobri ti igraci? Dilaver nogiran iz Austrije u Madjarsku, Cocalic trune u Izraelu, Bunoza odavno bez kluba, Zec se iz Tuske vratio u Hrvatsku, Mahmutovic dobar za cesku ligu, Djuric tavorio po trecim ligama, dobio je sansu u Serie A ali on tek treba da se dokaze, Nadarevic drugoligas, Zahirovic mi je drag momak ali i njemu je karijera stala u mjestu.
To si ti nasi spasioci koji bi napravili razliku u kvalifikacijama?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 sep 2014, 22:06

Elegant je napisao/la:Nas da vodi sam Murinjo sa ovim timom trenutnim niko ne moze garantovati 6 bodva u ove dvije utakmice !
Da smo dobili Kipar, 6 bodova nam ne bi ni bilo potrebno.

Ovako Mourinho ili ne, sam je sebe odveo u tu poziciju. Samo ima srece pa su na rukovodecim mjestima u savezu jos veci kriminalci i kreteni od njega, pa mu nisu postavili takav ultimatum.

Da smo ozbiljan savez, odavno bi on vadio papire za biro.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 19 sep 2014, 22:08

"Mi sljedeću utakmicu moramo igrati sa istim timom. " :puke:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 sep 2014, 22:13

Zašto je sazvana vanredna sjednica IO NSBiH? Najavljivane kazne i ultimatumi, a desilo se ništa!

U Sarajevu je danas sazvana i održana vanredna sjednica Izvršnog odbora NSBiH kako bi se raspravljalo o lošem startu u kvalifikacijama za EURO koje će se 2016. godine održati u Francuskoj. Najavljivana sjednica zainteresovala je bh. sportsku javnost, a govorilo se i mogućem ultimatumu, pa čak i smjeni selektora Safeta Sušića. Ipak, nakon četiri sata zasjedanja desilo se – ništa.

Izjave nakon sastanka bile su u stilu kao da se ništa neobično nije dogodilo. Konstatovano je da su svi razočarani porazom od Kipra, kao da to javnost nije znala. Podsjetit ćemo čelnike Saveza da su sazvali vanrednu sjednicu IO i najavili kako će sa Sušićem pogledati u oči i raspraviti o svemu.

Kipar ostavio veliku psihološku ranu

No, poraz od reprezentacije koja nikoga u gostima nije pobijedila sedam godina ostavio je veliku psihološku ranu. Nokaut od selekcije koja devet utakmica do meča u Zenici nije postigla gol i koja nije slavila dvije godine može imati dugotrajno djelovanje.

U svakom narednom okršaju selektor Safet Sušić hodat će po tankoj žici, a svlačionca može potonuti još više. Šef državnog tima djeluje kao čovjek kojeg je teško izbaciti iz takta, uvijek odaje sliku razboritosti i mirnoće.

Ipak, njegovo povjerenje je itekako narušeno u javnosti. Nakon sramotnog poraza od Kipra mnogi su mu prigovarali na sastavu i formaciji (pogriješio i protiv Nigerije na Mundijalu), te je sve kulminiralo nezadovoljstvom.

Kada se spominjao glavni krivac za poraz mnogi su "upirali prstom" u Safeta Sušića. S razlogom!

Podsjetimo, do pred samu utakmicu selektor je krio udarnu postavu iz njemu poznatih razloga. Kada je obznanio bilo je jasno da će ekipa igrati bez krila, bilo je jasno da će dva nogometaša splitskog Hajduka biti u početnih jedanaest, bilo je jasno da će odbrana biti najslabija karika Zmajeva.

Bilo je jasno da neće štimati, a teren je pokazao jedinu istinu.

Gledajući sa ove distance ne treba čuditi što smo poraženi od tada 140. reprezentacije svijeta (sada su 85.), jer je napravljeno previše grešaka, reklo bi se početničkih. Sušiću će od sada svaka utakmica biti kvalifikacijska.

Zukanović neće biti pozvan jer ne igra, Vranješ nema klub – dobit će poziv

Nažalost, čini se da Safet nije izvukao pouke iz svojih pogrešnih poteza koji su doveli do aktuelne situacije. Tako je već najavio da neće pozvati Ervina Zukanovića jer nije standardan u Chievu.

Iako je posljednji bedem Zmajeva najranjiviji selektor ne želi zvati nogometaša koji ima kvalitet. Dakako, treba se sjetiti da je Zukanović briljirao u Belgiji, ali ga je Pape dugo vremena izbjegavao pozvati.

Također, prema najavama šefa državbog tima Semir Štilić, koji igra dobro u Poljskoj, neće biti na spisku za Vels i Belgiju.

Nije jasno šta bivši nogometaš tima sa Grbavice treba uraditi da konačno bude "unutra". S druge strane, Ognjen Vranješ koji trenutno nema klub - dobit će poziv, jer je to ranije zaslužio.

Presudne oktobarske utakmice

U oktobru bh. nogometna selekcija igra dvije važne kvalifikacione utakmice protiv Velsa u gostima i Belgije kod kuće. Očekivanja su bila da će se pobijediti Kipar i da će taj trijumf dati psihološki poticaj.

No, nije se dogodio takav scenarij.

Izabranici Safeta Sušića dočekat će pomenute okršaje opterećeni bodovnom ulogom. Selektor bh. tima naglasio je kako bi iz ova dva meča bio zadovoljan sa tri, pa čak i sa dva boda.

Šef državnog tima vjeruje da bi se od mogućih 30 na kontinentalnu smotru BiH mogla plasirati sa osvojenih 17 ili 18 bodova.

Sušiću i stručnom štabu reprezentacije ozbiljno se može prigovoriti na površnom skautingu suparnika. Stoga ne treba čuditi kada kažu da su iznenađeni kontranapadima Kipra, čije je najjače oružje - kontranapad.

Utakmice u desetom mjesecu dat će pravu sliku i odgovor može li Sušić uspješno privesti kraju treći mandat na klupi Zmajeva. Kako stoje stvari – teško.
Napokon normalan tekst.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.