FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

čamac
Kontakt:

Re: Zeljo TV

Post Postao/la čamac » 05 avg 2009, 14:41

Ni slična, ali u svako u skladu sa veličinom i tradicijom kluba. Kakva je to emisija kad sjedi "voditelj" i vaš igrać u bašti nekakve kafane i fol nešto raspredaju. Bez veze.
Ovo što je **** production uradio to još niko ni slično nije kod nas napravio.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 05 avg 2009, 14:47

http://img19.imageshack.us/img19/3663/23837084.png

Evo clanak iz jucerasnjeg "sporta".

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 05 avg 2009, 14:47

um vuk je napisao/la:PostPostao/la obannon dana 05 aug 2009, 13:08
E ovo je jedna od rijetkih stvari koja je dobra za BH fudbal.
Svaka čast Želji TV na ovim epizodama, ovako bi se trebali ugledati i ostali klubovi( naravno ne svi nego samo oni koji nešta znače ili su značili u BIH i SFRJ)
Željo, Sarajevo, Velež, Borac, Sloboda, Čelik

Vidim ja da se željo već ugledao na jedan od jačih klubova..
Zrinjski ima ovaku emisiju već 8 mjeseci
e za tih osam mjeseci ja i niko koga ja poznajem nije vidio tu emisiju, pa ko je bogati prenosi neka amaterska, lokalna tv, a šta kažeš već smo se ugledali na jedan od jačih klubova to ti je isto da kažeš wolfsburg bolji od dortmunda 1-2 ossvoji ligu i odma bolji, pa ne može paša tako zato postoji historija pa se se fino vidi ko je bolji i uspješniji

ultra manijak
Kontakt:

Post Postao/la ultra manijak » 05 avg 2009, 15:00

ZBOG TEBE RODJEN I S TOBOM CU DA UMREM
I MOJE SRCE TEBI PRIPADA,
JA ZAUVJEK SA TOBOM CU DA BUDEM,
JER BEZ TEBE NEMOGU NIKADA

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 05 avg 2009, 15:13

ultra manijak je napisao/la:http://www.san.ba/index.php?id=7706
"Za­što ne i po­su­đi­va­ti je­dni dru­gi­ma igra­če za evrop­ske uta­kmi­ce"

Ovaj vas Zujo je fakat puko :lol: :lol:

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 05 avg 2009, 15:19

ma Zujo hoce da nam kaze da ce za par godina Sarajevo biti poslovnica Zeljeznicaru umjesto Dinamu :D :D :D :D :D
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 05 avg 2009, 15:37

sasatm87 je napisao/la:ma Zujo hoce da nam kaze da ce za par godina Sarajevo biti poslovnica Zeljeznicaru umjesto Dinamu :D :D :D :D :D
to sale kompjuteru :D :D ,pretjero si sto jest jest

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 05 avg 2009, 16:13

svoj ti poso..nisam ni ja vidio te vaše emisije osim na netu....
lokalne 2 televizije prenose ovu emisiju...mislim hercegovačka tv i oscar c koji pokrivaju područje herceg-bosne..
radio emisija zrinjski info u radiju herceg-bosne..
to gdje se snima emisija isključivo je odabir voditelja emisije..
ako hoćeš pogledat imaš na zrinjski info..sve emisije za download..
meni nesmeta samo nastavite kopirat najbolji klub iz ove države :D ,možda i od ostalih bude nešto :D
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 05 avg 2009, 16:20

Kopirati i krasti tuđe je vasa specijalnost, tesko da mozemo biti kao Vi, otjerali ste Velez i sad se busate u prsa kao vi neki "velik" klub. Mora da se salis...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 avg 2009, 16:22

[youtube][/youtube]

Ja uzeo prije 2h 455-457 godisnje za jug. Fino idu obzirom da kisa padala.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 avg 2009, 16:25

Sutra godisnje mozete kupiti od Milana Culuma i Alena Mesanovica u periodu od 16 do 17 sati 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 05 avg 2009, 16:38

um vuk je napisao/la:svoj ti poso..nisam ni ja vidio te vaše emisije osim na netu....
lokalne 2 televizije prenose ovu emisiju...mislim hercegovačka tv i oscar c koji pokrivaju područje herceg-bosne..
radio emisija zrinjski info u radiju herceg-bosne..
to gdje se snima emisija isključivo je odabir voditelja emisije..
ako hoćeš pogledat imaš na zrinjski info..sve emisije za download..
meni nesmeta samo nastavite kopirat najbolji klub iz ove države :D ,možda i od ostalih bude nešto :D

po čemu je zrinski najveći klub ja koliko znam željo je najtrofejniji klub u BiH sa tri titule i tri kupa, za razliku od zrinjskog dvije titule i jedan kup, ako ne znaš koje je od ovoga bolje pitaj nekog svog starijeg (koji je naravno navijač veleža), a da ne spominjem bivšu jugu gdje niste ni postojali, da ne spominjem evropska takmičenja i naše polufinale cupa-uefa, a ja i nastavite emitirati ovaj tv po hercegovini(tj. dijelu hercegovine jedinu tu i imate navijača za razliku od evropskog želje

P.S zaboravih pa vi ni stadiona nemate, naravno ne pikam ukradeni BB :lol: :lol:

Edit by moderator: Pazi malo sa nazivima klubova, još jednom napišeš kao što si napisao ideš na hlađenje.

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 05 avg 2009, 16:46

aj bola neću vam temu sjebavat..samo nije to nešto orginalo i novo na ovim područjima kako to prikazujete..jer i hajduk ima bili kutak,dinamo ima tv dinamo,zrinjski ima zrinjski info.. ;)
sretno sa emisijom
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 05 avg 2009, 16:49

fk zeljeznicar je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Ne pratim srbijanske lige pa nisam gledao kakav je tamo, a neznam gdje si ga drugo mogao gledati pored repke?
Samo da mi je znat po cemu je bolji? I iskusniji je po tome sto ima vise godina, a ne vaznih tekmi. Branit na derbiju onako mlad...neznam, mozda grijesim, al obzirom kako je dosao supic na go repke sumnjam da je "dobar" koliko su ga napuhali!
BTW ja nisam za sehu jer je nase dijete, ja sam za sehu u slucaju biranja izmedju njega i supica.
možeš li meni reći kako je to supić došo u repku, jer ja ne znam
Pa ne znam da li je vaznija tekma igrati protiv jedne crvene zvijezde ili partizana koji svake godine prave cuda za nas pojam u Evropi, ili jedad gradski derbi protiv ovih malih sa koseva.Upravo citam da supic nece potpisati za zelju jer ide ponovo vani da igra.A pratio sam ga u Sbijanskoj lizi,u utakmicama gdje su pobjedjivali crvenu zvijezdu i to u Beogradu sa sjanim odbranama supica.A bar mislim da je srbijanska liga mnogo jaca i kvlitetnija od nase.
A svi se sjecamo Zenice i jos mnogih utakmica i sehinih istrcavanja u prazno.
PONOSNO I HRABRO

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 avg 2009, 16:50

Niko nije ni rekao da je ovo nesto orginalno,jer nije,ali je veoma dobro odrađeno,marketing kakav mi navijaci trazimo godinama,sve to su pratile i promjene u klubu,a jos nedostaju rezultati iako je izrazito dobro krenulo 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 05 avg 2009, 16:53

um vuk je napisao/la:aj bola neću vam temu sjebavat..samo nije to nešto orginalo i novo na ovim područjima kako to prikazujete..jer i hajduk ima bili kutak,dinamo ima tv dinamo,zrinjski ima zrinjski info.. ;)
sretno sa emisijom

nisam ja ni spomenuo hajduk i dinama te njihove emisije poštujem jer sam gledo bili kutak, ali ja kažem da što se tiče bosne evo niko nema, a taj vaš info je smiješan čim ga nisam gledo to treba biti na nekoj jakoj tv-stanici da šire mase gledaju a ne jedan katon

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 avg 2009, 16:53

bistrikboy je napisao/la:Niko nije ni rekao da je ovo nesto orginalno,jer nije,ali je veoma dobro odrađeno,marketing kakav mi navijaci trazimo godinama,sve to su pratile i promjene u klubu,a jos nedostaju rezultati iako je izrazito dobro krenulo 8-)
Slažem se, marketing dosta utiče na sve u klubu i oko kluba, a ovim su čelnici Željezničara pokazali da im je stalo do kluba, tj. da se digne na noge, da se vrati na staze stare slave.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 avg 2009, 17:13

Mali klub nema pritisak kada igra protiv vecih i dobro se naloze, sve je u stilu "kako god se odigra dobro je", da je branio u zvezdi ili partizanu onda ok! Al zvezda je tanka bila ko papir kad su ih pobjedili, al jbg rekoh da nisam gledao tu tekmu i nisam vidio odbrane njegove!
Ovdje ti cijela carsija sjedi na vratu, gledaju kakva ti je frizura a kamoli hoces li pogrijesiti, opet napominjem da je mlad stao na go i nije imao konkurenciju tj otjerali je ...sto je mozda najveca greska...
Sehu treba na cevape odvest da dobije koju kilu i da se pobije par puta, da vidi da se ne umire tako lako :mrgreen:
Joj kad se sjetim mahnitanja hasagicevog ili koliko mi je guso godina zivota uzeo kad mu vracali lopte...
Al sto camac rece doci ce i nabavljanje golmana na red...

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 05 avg 2009, 17:53

zanima me koliki je kapacitet željinog stadiona negdje piše 12 tisuća negdje 15,i koliko može manijaka stati na onu tribinu gdje navijate

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 avg 2009, 18:04

Seyo_TM je napisao/la:
čamac je napisao/la:Pit'o sam za dresove. Kažu u petak će biti u prodaji. Uglavnom, nekako fina atmosfera.
Bit će teško protiv Širokog. Jači su od nas trenutno, ali nisu nepobjedivi.
Hvala buraz pa si se sjetio!
Izgleda da ce dres biti 117KM
Nije mala cifra nikako, ali ne znaci da se nece rasprodati :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.