U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

HzSM
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la HzSM » 10 sep 2012, 22:00

vendeta87 je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Djuric je buducnost bh fudbala,ali po meni je jako bitno da ovu sezonu u Seriji C odigra jako dobro jer njemu su vec 22 godine i ako ove godine ne proradi tesko da ce napraviti neki dobar transfer i zaigrati barem u Seriji B...
Ako ga ova danasnja tekma ne proda u neki bolji klub onda stvarno vise neznam.
Nije mala stvar dati Njemackoj 3 gola,ali sezona je tek pocela tako da se ne moze na osnovu jedne tekme i prodavati.Vidim da je i u ligi odmah u prvoj utakmici zabio go,neka samo tako nastavi.Ja se nadam da ce ako Bog da postati igrac A-reprezentacije i nekog poznatog europskog kluba.

Svaka cast Milane!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 sep 2012, 22:01

Svi odlicni, cestitke momcima! Jedino golman nije odbranio nista. Nije za reprezentacije.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 sep 2012, 22:01

sekac je napisao/la:Uvijek mi imamo izgovor ali ja sam od onih što poštuje večinu pa tako neču ni više raspravljati znaći sve je u redu svi su dobro odigrali sve je super idemo dalje nema veze. Najviše mi smeta kad sjever na Koševu poslije poraza pjeva igraj Sarajvo nema veze kako bolan nema pa izgubio si od Goška jadan ne bio. Super je znači niko nije kriv ne treba niko odgovarati za katastrofalnu igru pojedinaca več ste nabrojali ili neselektivan izbor golmana pa ko treba ako ne selektor ali opet podvlačim ako mu neko natura našta večina aludira neka kaže ili nek muški popuši kritiku ako se boji reči.
meni se cini da bi ipak bilo najbolje rijesenje za sve da vlado dobije otkaz pa da TI preuzmes kormilo mlade repke.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 sep 2012, 22:01

arelinho je napisao/la:Đurić : ,,Ove Golove sam postigao za Bosnu i Hercegovinu.Ja sam ponosni Bosanac,nisam Srbin.Da sam iz Srbije igrao bi za reprezentaciju Srbije.''
a ovo je izjavio gdje ?

EDIT: Sad vidjeh da se ovog ljeta vratio u Cesenu, ali su ga ovi posudili.Valjda će ga zadržati sljedeće sezone i pružiti mu priliku.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 10 sep 2012, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 sep 2012, 22:02

Ja mislim da je Djuric bio idealan igrac za ovu repku.

Zasto?

Mnogo je visok i superioran u zraku. A nasa repka je superirona po krilima. Nasa igra se svodi samo po krilima, dakle samo po krilima, al smo zato na krilima superiorni, Stevanovic i Visca su toliko puta asistirali a Djuric pogadjao. 6 golova u 4 tekme, odlicno.

No ja mislim da bi se Djuric tesko snasao u ekipama koje nemaju nabacaje i ne igraju preko krila....Zbog svoje visine je jako spor, al opet kazem volio bi ga vidjeti u drugom sistemu.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 sep 2012, 22:03

arelinho je napisao/la:Đurić : ,,Ove Golove sam postigao za Bosnu i Hercegovinu.Ja sam ponosni Bosanac,nisam Srbin.Da sam iz Srbije igrao bi za reprezentaciju Srbije.''
Daj citat. Momak samo prica talijanski, pa me zanima gdje je to rekao.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2012, 22:04

vendeta87 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Lijeva strana ce nam jos dugo,dugo biti rak rana,pogotovo u defanzivi.Bez obzira koja je selekcija.
Potencionalnih kvalitetnih ni za lijeka,ono sto ima tanko,pretanko za reprezentacije.
Moglo bi se na ljevom beku pokusati sa kolasincem sad za pocetak u maldom timu, pa onda poslje i u A timu.
Moze,samo da ne bude slucaj k'o sa Bicakcicem.ovog pozovu,pa se onda skonta da ovaj mora sve iznova sa drzavljanstvom.Kod Kolasinca uopste nije ni provjereno da li ovaj ima pravo za BIH drzavljanstvo.jedini izvor je bio ''avaz'' a poznajuci njih vecinom bude izmisljotina.Uostalom Kolasinac preferira za stopera,jer opet krpljenje ne vodi nicemu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 10 sep 2012, 22:04

harishp je napisao/la:
By Bernd Stange
:mrgreen:
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 sep 2012, 22:05

Pirke je napisao/la:
Ma na FBu izaslo, an njegovoj stranici...

Neznam, decku podvaljuju, izmisljene izjave, zbog kojih bi mogao samo imati problema.......Covjek ira posteno za BIH i nema potrebe politizirati slucaj.

cappa22
Kontakt:

Post Postao/la cappa22 » 10 sep 2012, 22:05

Vidim komšije preko drine već svojataju Đurića...

http://www.sportske.net/vest/daj-gol/sr ... 95251.html" onclick="window.open(this.href);return false;

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 10 sep 2012, 22:06

Svako ima pravo na svoje misljenje...
Ali moje je da mi moramo igrati strogu ofanzivu drugacije mi ne znamo...

Prvo poluvrijeme je bila stroga ofanziva i donijela je rezulatat a drugo je bio pokusaj neke defanzivnije varijante i zavrsilo je kako je zavrsilo...
I u Francuskoj dok smo grizli u napad bilo je ok, dok se pocelo cuvati rezultat puf po usima... :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 sep 2012, 22:06

sekac je napisao/la:Uvijek mi imamo izgovor ali ja sam od onih što poštuje večinu pa tako neču ni više raspravljati znaći sve je u redu svi su dobro odigrali sve je super idemo dalje nema veze. Najviše mi smeta kad sjever na Koševu poslije poraza pjeva igraj Sarajvo nema veze kako bolan nema pa izgubio si od Goška jadan ne bio. Super je znači niko nije kriv ne treba niko odgovarati za katastrofalnu igru pojedinaca več ste nabrojali ili neselektivan izbor golmana pa ko treba ako ne selektor ali opet podvlačim ako mu neko natura našta večina aludira neka kaže ili nek muški popuši kritiku ako se boji reči.
Naravno da nije sve super,ali naš tim je bio u startu veliki autsajder,pa Rudy ima više nastupa u bundesligi nego Zolotić u Premijer ligi BiH,i sad sam trebao očekivati da Zolotić bude bolji od njega da bi bio zadovoljan?
Sa reprezentacijom čiju osovinu čine igrači iz naše lige,a svi znamo kakva je,ovaj rezultat je iznenađujući,na papiru je puno veća razlika u kvalitetu nego što se vidjelo na terenu,što će reći da je Jagodić izvukao od ovih igrača više od realnih mogućnosti,a i oni sami od sebe.
Sad,druga stvar je što uvjek može bolje i što se uvjek mogu pronaći neke greške,a opet druga stvar je i to da će naš narod i kad A reprezentacija da protivniku 8 golova naći mali milion zamjerki.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 10 sep 2012, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2012, 22:07

harishp je napisao/la:Lijeva strana ce nam jos dugo,dugo biti rak rana,pogotovo u defanzivi.Bez obzira koja je selekcija.
Potencionalnih kvalitetnih ni za lijeka,ono sto ima tanko,pretanko za reprezentacije.
Ima jedan momak sto ga Vlado nazalost ne pozva...bas bi mu utakmica protiv Njemacke sjela...mogao bih cak reci da mu je dobro poznata ta repka. :mrgreen:

Ali sta je tu je. Steta sto je Bicakcic napravio glupost sa papirima.

Kakva je igracina Miroslav, svaka cast. Mora ostvariti transfer dobar, sigurno nije ostao nezapazen. Bar ce sad igrati za A repku, tako da nemoramo trpiti Vrsica. Djuricu dati isto poziv kao nagradu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 sep 2012, 22:08

cappa22 je napisao/la:Vidim komšije preko drine već svojataju Đurića...

http://www.sportske.net/vest/daj-gol/sr ... 95251.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako glup naslov, za ne povjerovati. :roll: Ali šta očekivati od prekodrinaških medija.
DRUG NEBI TI PUNCA

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 10 sep 2012, 22:09

idioti. Misle svako ko ima "srpsko" ime da je srbin. Evo im ga na *****
15.10 - 15.06 ...

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 10 sep 2012, 22:10

Pirke je napisao/la:
Djeca svasta pisu po FB, takvo nesto ne bi izjavio niko normalan. U redu je da je izjavio da ne bi igrao za Srbiju jer nije tamo rodjen, ali ovakve stvari moze napisati samo neko dijete na fejsu. Al mi smo krivi sto djecupogresno vaspitavamo, nisu ona kriva. ;)
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!

cappa22
Kontakt:

Post Postao/la cappa22 » 10 sep 2012, 22:10

Jadovi! Postići gol im misaona imenica pa panično traže napadača.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 sep 2012, 22:13

STEVIE je napisao/la:
sekac je napisao/la:Uvijek .
meni
Ne
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 sep 2012, 22:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 sep 2012, 22:15

Ovi gori od Bernd Stangea.Rodila majka novinara iz okoline Lopara.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 10 sep 2012, 22:15

I Đurića i Bilbiju u prvitim prebaciti i dati im šansu zadnjih 20-ak minuta ako je utakmica riješena a ne da Vedo i Edin igraju 90 min.a vodimo 6-7 razlike protiv Lihtenštajna.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, denza, kakarut, No99, Serha i 55 gostiju.