sekac je napisao/la:Uvijek mi imamo izgovor ali ja sam od onih što poštuje večinu pa tako neču ni više raspravljati znaći sve je u redu svi su dobro odigrali sve je super idemo dalje nema veze. Najviše mi smeta kad sjever na Koševu poslije poraza pjeva igraj Sarajvo nema veze kako bolan nema pa izgubio si od Goška jadan ne bio. Super je znači niko nije kriv ne treba niko odgovarati za katastrofalnu igru pojedinaca več ste nabrojali ili neselektivan izbor golmana pa ko treba ako ne selektor ali opet podvlačim ako mu neko natura našta večina aludira neka kaže ili nek muški popuši kritiku ako se boji reči.
Naravno da nije sve super,ali naš tim je bio u startu veliki autsajder,pa Rudy ima više nastupa u bundesligi nego Zolotić u Premijer ligi BiH,i sad sam trebao očekivati da Zolotić bude bolji od njega da bi bio zadovoljan?
Sa reprezentacijom čiju osovinu čine igrači iz naše lige,a svi znamo kakva je,ovaj rezultat je iznenađujući,na papiru je puno veća razlika u kvalitetu nego što se vidjelo na terenu,što će reći da je Jagodić izvukao od ovih igrača više od realnih mogućnosti,a i oni sami od sebe.
Sad,druga stvar je što uvjek može bolje i što se uvjek mogu pronaći neke greške,a opet druga stvar je i to da će naš narod i kad A reprezentacija da protivniku 8 golova naći mali milion zamjerki.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif