Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ma to ti je ista firma... A ima ih svuda osim u Zenici.
Jedina njihova poslovnica je u Babinoj rijeci, čini mi se Zeničke brigade.

- el-fighter
- Kontakt:
Trenutno ne zivim u Zenici, a ovdje imamo 12 poslovnica, ali Williamsa nema. A fkt sam se nalozio na ovo kladjenjeEdol je napisao/la:Ma to ti je ista firma... A ima ih svuda osim u Zenici.Jedina njihova poslovnica je u Babinoj rijeci, čini mi se Zeničke brigade.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
U Zenici samo jedna wiliams poslovnica i to na kraju grada,treba im reci da to prosire malo,ne isplati se igrati

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Koliko vas je nocas palo na Engleskoj ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
jesam ja

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
nisi jediniEdin TM87 je napisao/la:jesam ja![]()
![]()

Volim te Celik ! ! !
joj ovog granollersa dva seta uzastopno ima 5 4 i svoj servis da zavrsi set lagano i tad mu troicki zima brejk ccc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
pa ebem ti tursunove sve smecarsko, kakav si ti retardirani bolid u pm, ko sve danas igra tenis ebo majku
igraju na tri dobivena seta i frajer prvi zijani u tajbrejku i prestane igrati, pa idi klocu u sibir i igraj familiju ti ebem
naravno over me zeznuto za stoju
a na ovom drugom iako ce se igrati 4 seta, fulicu over na lu-harison

a na ovom drugom iako ce se igrati 4 seta, fulicu over na lu-harison

nema potpisa
http://www.****/sport/fudbal/1 ... obiti.html
Dakle ukratko o cemu se radi-frajer je odigrao koje ce cetiri reprezentacije uci u polufinale,nakon sto je otisao da pogigne(dobitak oko 200).. oni mu rekli da ga nemogu isplatiti jel listic je listic na cekanju,i rekli mu da nazove dole njihovu centralu...na poziv dole,oni mu rekli da je greska u pitanju bila i da to kao nije bilo u ponudi i da se to odnosilo samo na finale...dakle po njihovom pustili su tiket na kojem su cetiri reprezentacije i po njihovom sve cetiri su morale uci u finale da bi on dobio pare

Dakle ukratko o cemu se radi-frajer je odigrao koje ce cetiri reprezentacije uci u polufinale,nakon sto je otisao da pogigne(dobitak oko 200).. oni mu rekli da ga nemogu isplatiti jel listic je listic na cekanju,i rekli mu da nazove dole njihovu centralu...na poziv dole,oni mu rekli da je greska u pitanju bila i da to kao nije bilo u ponudi i da se to odnosilo samo na finale...dakle po njihovom pustili su tiket na kojem su cetiri reprezentacije i po njihovom sve cetiri su morale uci u finale da bi on dobio pare

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Emir ZENICA
- Kontakt:
ja bi im poslovnicu slupao,**** me svak
Volim te Celik ! ! !

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pa do njega je, fino je pisalo da je u pitanju prolazak u finale.
ovde se kladionica debelo zajebala i sada nece ljudima da isplate pare, a vidi se da je fakat bila ponuda 1 da idu u finale i dvica da idu u polufinale
ovde uopste nije trebalo biti velike pameti pa staviti portugal i njemacku, a dole miksati spaniju i italiju, odnosno francusku i englesku, a ukupna kvota odlicna za to
mogu misliti sta je raja uplacivala love, tako da mislim da je ovaj sitna riba
cuj kvota na portugal 3,5, a kad su igrali protiv ceske prolaz bio 1,35
ovako kad gledam po kvotama i realno je da je ovo trebao biti prolaz u finale, al sta je onda kec bio i zasto su dozvolili da se sve cetiri mogu kombinovati za finalnu tekmu
listic jer odigran dan prije odigravanja prve cetvrtfinalne tekme 
p.s. nije mi jasno kako je mogao listic uplatiti u 20:48, kada premier radi do 20:00 kada nema utakmica eura, a do 20:45 kada ima

cuj kvota na portugal 3,5, a kad su igrali protiv ceske prolaz bio 1,35

ovako kad gledam po kvotama i realno je da je ovo trebao biti prolaz u finale, al sta je onda kec bio i zasto su dozvolili da se sve cetiri mogu kombinovati za finalnu tekmu

p.s. nije mi jasno kako je mogao listic uplatiti u 20:48, kada premier radi do 20:00 kada nema utakmica eura, a do 20:45 kada ima

nema potpisa
tip 1 je bio prolaz u finalevideoton1 je napisao/la:Pa do njega je, fino je pisalo da je u pitanju prolazak u finale.
ne znam je l' istina al' kazu da je jedan momak odigrao konacan rezultat 0:0 i Van Persie daje gol na obicnom listicu

Javite avazu

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
**** lud zbunjenog onda. Do mene. 

Koliko sam pratio 1 je titula 2 finale, sumnjam da se premier za*ebo, momak je pogrijesio, a kladionica jedva ceka takve. Premier jeste kriv sto nije na neki nacin stvorio sistem koji ce automatski blokirati ovakve pokusaje kladjenja, ali oni tako dugo vec dugo posluju, tako da..Admir_Sa je napisao/la:ovde se kladionica debelo zajebala i sada nece ljudima da isplate pare, a vidi se da je fakat bila ponuda 1 da idu u finale i dvica da idu u polufinaleovde uopste nije trebalo biti velike pameti pa staviti portugal i njemacku, a dole miksati spaniju i italiju, odnosno francusku i englesku, a ukupna kvota odlicna za to
cuj kvota na portugal 3,5, a kad su igrali protiv ceske prolaz bio 1,35![]()
ovako kad gledam po kvotama i realno je da je ovo trebao biti prolaz u finale, al sta je onda kec bio i zasto su dozvolili da se sve cetiri mogu kombinovati za finalnu tekmulistic jer odigran dan prije odigravanja prve cetvrtfinalne tekme
- majestic24
- Kontakt:
Nemoze se kombinovati 4 tima da idu u finale. To je opet greska kladionice
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moj jaran je na tiketu imao sljedeće:
Prvi događaj poluvrijeme i 1/1.
Dakle, ne postoji ni promil šansi da tiket bude dobitan, a uplaćen je.
S druge strane, jedan je na formulu (to je bilo prije 5-6 godina) imao pobjedu Schumachera, a zatim Massa, Alonso i Montoya da će biti u prva 3.
Nije se radilo o sistemu, a tiket je prošao (tj. uplaćen je).
Pa vi vidite je l' to normalno ili nije.
Al' bitno je da računar izbaci upozorenje kad se kombinuje "ko će izvesti prvi korner" i "ko će izvesti više kornera", jer to je fakat "nemoguće" da prođe.
Prvi događaj poluvrijeme i 1/1.

S druge strane, jedan je na formulu (to je bilo prije 5-6 godina) imao pobjedu Schumachera, a zatim Massa, Alonso i Montoya da će biti u prva 3.

Al' bitno je da računar izbaci upozorenje kad se kombinuje "ko će izvesti prvi korner" i "ko će izvesti više kornera", jer to je fakat "nemoguće" da prođe.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ljudi, tip 1 je bio POBJEDNIK EURA a tip 2 je bio prolazak u finale. Zato i jest na Portugal 3,5 a na Italiju oko 4 

SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.