Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nexoze
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la nexoze » 13 dec 2009, 15:07

nek se se ove zene uclanile , jer od ovih mudonja mi je vise ruzno postalo na forumu :)

[youtube][/youtube]
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 13 dec 2009, 15:11

nexoze je napisao/la:nek se se ove zene uclanile , jer od ovih mudonja mi je vise ruzno postalo na forumu :)

[youtube][/youtube]
Dobar video :mrgreen:
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 13 dec 2009, 15:15

Lara je napisao/la:Eh eto od danas imate novog clana (tacnije clanicu) ovog foruma :D
Bujrum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 13 dec 2009, 15:16

rob do bagro je napisao/la:Haha pa jel to Kesko nas bio u svadji sa dzekom?
jednom doso kesko u moju teretanu i mi mu kazemo lezi na bench on leze potrbuske :D ,jedna sprava blizu radijatora i kad mu rekosmo uhvati se za sipku koja i postoji radi toga,on scepa radijator i ne pusta :D

momak nije malo zaosto,nego veoma...ne znam sto se dzeko uopste spusto na njegov nivo :mrgreen:

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 13 dec 2009, 15:18

Lara je napisao/la:Eh eto od danas imate novog clana (tacnije clanicu) ovog foruma :D
velkam :D

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 13 dec 2009, 15:22

Hvalaa :D
Nego .. imam osjecaj da ce Dzeko opet da zabije :D
Samo ti si, u srcu mom !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 13 dec 2009, 15:26

Lara je napisao/la:Hvalaa :D
Nego .. imam osjecaj da ce Dzeko opet da zabije :D
djelimo isti osjecaj :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 13 dec 2009, 15:27

Stone Island je napisao/la:[youtube][/youtube]

:roll: :roll: :roll:
A ja seljakaa cojka !! Da sam na dzekinom mjestu a nisam ,rastavio bi ga ondje !!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 dec 2009, 15:31

Džekina glupost i nezrelost, ali ne kontam kako iko za ovo može nešto da se ljuti na njega. Sam Džeko kaže da su mu ti tražili pare, a garant im je i dao, dok govori da sljedeći put neće. I da onda dođu mater da im psuju? :oops:
Ne spuštaj se, Džeko, na njihov nivo. Šupaka pun svijet.
Džeko ljudina. Na Grbavicu dođe i sat vremena se slika s djecom, nasmiješen. I tako je bilo gdje da ode. I normalno da će ga zabolit' kad mu ti isti kojima je neke pare davao da im pomogne, psuju mater. Zna li iko ovdje njemački? Ima na prošloj stranici tekst iz Kickera koji bi bilo vrlo zanimljivo prevesti.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 dec 2009, 15:32

Danasnja utakmica sa Dortmundom je pod imperativom pobjede.Wolfsburg ce garant ici na pobjedu ali im nece biti lagano jer je i BvB isto jaka momcad koja igra ne tako lose na strani.Nadam se danas pogotku od Dzeke al mi ne bi smetalo ni kad bi ga Miske uvalio iz slobodnjaka jednog.

Bicu dobar obezbjedicu vam link 8-)
http://www.iraqgoals.net/ch7.html
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 13 dec 2009, 15:36

bavarian_bk je napisao/la:

A ja seljakaa cojka !! Da sam na dzekinom mjestu a nisam ,rastavio bi ga ondje !!
ma seljaka da,trebo ga je zveknuti glavom kao kad je zvekno loptu kod gola protiv machestera 8-)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 13 dec 2009, 15:38

-Barcelona- je napisao/la:

ma seljaka da,trebo ga je zveknuti glavom kao kad je zvekno loptu kod gola protiv machestera 8-)
Ma uvijek je bilo ovakvih budala i uvijek ce ih i biti ... jednostavno ih ignorisati, jer nam ne preostaje nista drugo. Kad shvate da vise nisu zanimljivi dosadit ce im :)
Samo ti si, u srcu mom !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 dec 2009, 15:50

Seljacine obice pogledaj akko pricaj trazi i kad na kraju dobije po nosu onda nisam ja ovaj mu psuje ona seljacka prica trebao mu je samar spucat odma kao gospodin i otici a ne raspravljat sa seljacima oni nasli nesto da psuju...

Fujjjj zbog ovog mi se gadi ici na stadion upravo zbog ovih
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 dec 2009, 15:52

Ma ima Edo da isprasi Subotica danas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 13 dec 2009, 15:53

hajde ba pustite se toga i dzeko se ufuro pa misli da moze svakom psovat mater kako on hoce trebali su svi prec preko ograde pa ga jos i namlatit i kako ga nije stid djetetu iz doma rec da ce doc trazit pare fujjjjjjjjjjjjjjjjjj

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 dec 2009, 15:56

Idol nacije :roll: :roll:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 dec 2009, 15:57

smijesni_ste je napisao/la:hajde ba pustite se toga i dzeko se ufuro pa misli da moze svakom psovat mater kako on hoce trebali su svi prec preko ograde pa ga jos i namlatit i kako ga nije stid djetetu iz doma rec da ce doc trazit pare fujjjjjjjjjjjjjjjjjj

taj mali od dzeke trazi para i dzeko mu dao mozda prije i sad ovaj dzki **** mater i tako je to nastalo ako se nevaram al hajde

ja mislim da ce danas Wolfsburg popusiti prima gol u prvih 20 min 100% katastrofa su totalno rasulo sad u prelaznom roku ce pola tima otici jer nista ne stima,Wolfsburg ce se sledece sezone boriti za opstanak i to je to....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 13 dec 2009, 16:00

Definitivno i Dzeko i Miske trebaju sto prije da bjeze iz Wolfsburga. Samo se nadam da Dzeko nece u Seriu A, iako volim Milan. Po meni bi najbolje rjesenje bio Arsenal :D
Samo ti si, u srcu mom !

drug

Post Postao/la drug » 13 dec 2009, 16:05

Madafaka je napisao/la:Idol nacije :roll: :roll:
Bezveze su Dzekine psovke ali reci mi bi li ti trpio da ti neko psuje majku i mrtve? Razmisli o tome prije nego sto nesto napises!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 dec 2009, 16:07

smijesni_ste je napisao/la:hajde ba pustite se toga i dzeko se ufuro pa misli da moze svakom psovat mater kako on hoce trebali su svi prec preko ograde pa ga jos i namlatit i kako ga nije stid djetetu iz doma rec da ce doc trazit pare fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
Eki trebali su ga namlatit'?! Vrlo su opasni. Ni riječi nisu progovorili kad im je Džeko dva puta prišao. Uostalom, nisu vrijedni pomena. A to dijete je vjerovatno već tražilo pare, sudeći po dijalogu. Al' eto, opleti ti po Džeki bez razloga. Sreća pa ti je komentar nebitan koliko i ti "navijači" što traže pare i psuju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic, Zglavkar i 33 gosta.