[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dobar videonexoze je napisao/la:nek se se ove zene uclanile , jer od ovih mudonja mi je vise ruzno postalo na forumu![]()
[youtube][/youtube]
BujrumLara je napisao/la:Eh eto od danas imate novog clana (tacnije clanicu) ovog foruma
jednom doso kesko u moju teretanu i mi mu kazemo lezi na bench on leze potrbuskerob do bagro je napisao/la:Haha pa jel to Kesko nas bio u svadji sa dzekom?
velkamLara je napisao/la:Eh eto od danas imate novog clana (tacnije clanicu) ovog foruma
djelimo isti osjecajLara je napisao/la:Hvalaa
Nego .. imam osjecaj da ce Dzeko opet da zabije
A ja seljakaa cojka !! Da sam na dzekinom mjestu a nisam ,rastavio bi ga ondje !!Stone Island je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
ma seljaka da,trebo ga je zveknuti glavom kao kad je zvekno loptu kod gola protiv machesterabavarian_bk je napisao/la:A ja seljakaa cojka !! Da sam na dzekinom mjestu a nisam ,rastavio bi ga ondje !!Stone Island je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Ma uvijek je bilo ovakvih budala i uvijek ce ih i biti ... jednostavno ih ignorisati, jer nam ne preostaje nista drugo. Kad shvate da vise nisu zanimljivi dosadit ce im-Barcelona- je napisao/la:ma seljaka da,trebo ga je zveknuti glavom kao kad je zvekno loptu kod gola protiv machesterabavarian_bk je napisao/la:A ja seljakaa cojka !! Da sam na dzekinom mjestu a nisam ,rastavio bi ga ondje !!Stone Island je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
bavarian_bk je napisao/la:A ja seljakaa cojka !! Da sam na dzekinom mjestu a nisam ,rastavio bi ga ondje !!Stone Island je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
smijesni_ste je napisao/la:hajde ba pustite se toga i dzeko se ufuro pa misli da moze svakom psovat mater kako on hoce trebali su svi prec preko ograde pa ga jos i namlatit i kako ga nije stid djetetu iz doma rec da ce doc trazit pare fujjjjjjjjjjjjjjjjjj
Bezveze su Dzekine psovke ali reci mi bi li ti trpio da ti neko psuje majku i mrtve? Razmisli o tome prije nego sto nesto napises!Madafaka je napisao/la:Idol nacije![]()
Eki trebali su ga namlatit'?! Vrlo su opasni. Ni riječi nisu progovorili kad im je Džeko dva puta prišao. Uostalom, nisu vrijedni pomena. A to dijete je vjerovatno već tražilo pare, sudeći po dijalogu. Al' eto, opleti ti po Džeki bez razloga. Sreća pa ti je komentar nebitan koliko i ti "navijači" što traže pare i psuju.smijesni_ste je napisao/la:hajde ba pustite se toga i dzeko se ufuro pa misli da moze svakom psovat mater kako on hoce trebali su svi prec preko ograde pa ga jos i namlatit i kako ga nije stid djetetu iz doma rec da ce doc trazit pare fujjjjjjjjjjjjjjjjjj