Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rade Paprica 9
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 12 okt 2011, 00:22

emir_ je napisao/la:Nemanja Vidic je bio najbolji stoper na svijetu jer je u situacijama u kojoj se nasao nas kapiten loptu izbacivao u aut.

Postujem te kapitenu ali igrac koji ima 30 godina ono sebi nije smio dozvoliti. Nadam se da ces iz ovog izvuci jednu pouku. Kad vodimo, i kad biras izmedju kornera, penala i auta izaberi ovo zadnje!!
Prvo an Spahi je bio faul, Nasri ga je vukao, ono ni Blanc nebi svirao. Ali dobro ako im je toliko stalo neka idu ne Euro. Želim im jednak epilog kao na svjetskom.

Što se tiče naših, kapa do poda svima. Ponosno i hrabro, u prvom poluvremenu sam mislio da igra Barca sa tamo nekim Rennom.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 okt 2011, 00:22

zmaj_Bosne je napisao/la:
emir_ je napisao/la:Nemanja Vidic je bio najbolji stoper na svijetu jer je u situacijama u kojoj se nasao nas kapiten loptu izbacivao u aut.

Postujem te kapitenu ali igrac koji ima 30 godina ono sebi nije smio dozvoliti. Nadam se da ces iz ovog izvuci jednu pouku. Kad vodimo, i kad biras izmedju kornera, penala i auta izaberi ovo zadnje!!
Ma daj majstore koga ti uopste treniras, vidi se na tvom postu da si potencijal. Lijepo se pokrij i nazad na spavanje ;)
Trebao si ga pitati dokle su dospjeli Srbijanci sa takvom silom od kapitena :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 okt 2011, 00:22

Ma daj majstore koga ti uopste treniras, vidi se na tvom postu da si potencijal. Lijepo se pokrij i nazad na spavanje ;)
100% covjek govori ispravno. niko ne kaze da spaha nije htio najbolje, naravno da jeste, ali pravi igraci ne razmisljaju u onim situacijama..
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 okt 2011, 00:22

Principatus je napisao/la:Cudno sve. Odigrali protiv Francuske nerijeseno, na njihovom stadionu i to zahvaljujuci cudnoj situaciji i penalu. I opet se osjecamo kao gubitnici.

Najzad su nasi igraci krenuli igrati cvrsto i bez respekta.

Steta. Steta. Steta, za one koji ce sad protiv nas morati da izlete u barazu... :D
Da dobijemo Cehe u barazu billo bi najbolje pa da jim **** znanje i imanje!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 okt 2011, 00:23

Ima li neko sliku sudije,planiram gdje cu ostaviti telefon tokom noci pa planir'o za njegove usi???
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 okt 2011, 00:23

Ne znam sto Begovic nije u zadnjim minutama isao u 16 kad smo imali neke slobodne i kornere, je.biga, nemas sta zijaniti i ako zijanis, a igrac vise u 16 nekad zna biti kljucni faktor... :x
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 12 okt 2011, 00:23

Samo da se sjetim familije Platiniju i Uefi, **** im sve mrtvo..LOPOVI dabogda crkli
15.10 - 15.06 ...

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 12 okt 2011, 00:24

Već sam vam rekao, nespominjite Božije ime uzalud, jer Francuska ima dvojicu hadžija u svojoj reprezentaciji.

P.S. Vidić promašio penal za prolazak Srbije na EP.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 okt 2011, 00:24

Najnovije vijesti iz RS: Svi se kunu u Oca i Svetoga Duha da nikada nisu navijali za Srbiju i da im je BiH oduvijek bila u srcu. U hotelu Bosna u Banja Luci su pretukli dva konobara jer su prebacili kanal na prenos utakmice Slovenije i Srbije.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 okt 2011, 00:24

slika
slika

Ja Vama lijepo kazem da je ovaj sin gej para Adila i Rame :) Oplakah :P
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 12 okt 2011, 00:24

Rizah je napisao/la:Već sam vam rekao, nespominjite Božije ime uzalud, jer Francuska ima dvojicu hadžija u svojoj reprezentaciji.

Jos jedan gol bi im trebao.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 okt 2011, 00:24

Dylan Dog je napisao/la:

Trebao si ga pitati dokle su dospjeli Srbijanci sa takvom silom od kapitena :mrgreen:
Ahhhh to sam i zaboravio Orlovi su rano odletljeli!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 12 okt 2011, 00:25

Sta hoces.ba ? je napisao/la:
Pa zar nije Bog stvorio sviju nas pa i nesrecnog Spahica ? Lako je vjernicima, oni vjeruju u pravdu poslije smrti..daj meni pravdu dok zivim pa makar gorio u paklu poslije...pun mi je qrac nepravde...cijeli zivot iz dana u dan nas prati nepravda na svakom koraku. Dokle vise ? Dokle vise patnje i razocaranja ?

Bravo majstore!!!!!!!!!
RIP SALE VILENJAK

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 okt 2011, 00:25

ek0 je napisao/la:Ako postoji ikakva pravda onda bi red bio da bar izvucemo Cesku. Realno protiv Portugala nemamo sta traziti, sa Hrvatskom se moze ravnopravno boriti, ali zna se na sta ce ta utakmica liciti, **** i sport i sve kad to nece biti ni malo normalna atmosfera, bolje ne igrati nikako. Sto se tice Turske, jaci smo i od njh, ali bi i to bila jako nategnuta utakmica, pogotovo sto turke u gostima nije nimalo lako dobiti, zna se koji je to pritisak i pakao. Uglavnom, ako ima ikakva pravda i iskupljenje za sve dosadasnje nesrece ona bi red bio da dodje u obliku Ceske Republike.

Ma kakvi.. Jos ce nas "kazniti" sto smo se usudili razbiti francuze na njihovom terenu pa ce nam cika Misel lijepo srediti da dobijemo najtezeg moguceg protivnika. Ionako nam vec fale neki igraci.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 okt 2011, 00:25

Braco, zna li neko sta je sa Sukom :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2011, 00:26

Rizah je napisao/la:Već sam vam rekao, nespominjite Božije ime uzalud, jer Francuska ima dvojicu hadžija u svojoj reprezentaciji.

I da je pogodio,opet nigdje oni nebi.@Rizahe nesto mi ispadas iz igre. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 12 okt 2011, 00:26

Gledam ovaj snimak na ovom francuskom, i jedinosto mozes cuti je:
ATTENTION DZEEEKOOO ATTENTION PJANNIICCC, onaj njihov sugavi naglasak na nos, hebem li ih kroz nos sve redom.

BRAVO LJULJANI; BRAVO SAFETE!!!!
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 12 okt 2011, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 12 okt 2011, 00:26

ja bi svasta napisao ovdje al dobio bi ban iste sekunde

P.S Ponosan sam na igru nasih igraca
Thomas Müller - Fußballgott

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 12 okt 2011, 00:26

Ma daj pusti te novopecene hadzije danas svaka budala koja ima love moze postati hadzija, nije ti to kao sto je nekad bilo!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 okt 2011, 00:27

E da vidmo patriote,hocemo li vise ikad piti viski i vino.pleme im skutorsko
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.