Mislim da bi, pošto Arapi ulažu bezobrazno puno novca u nogomet po cijelom svijetu, ljudi koji vode NFSBIH i Grad Zenicu trebali uspostaviti nekakve kontakte s ljudima otamo i pokušati namaknuti koji milijunčić. Ako bi im se predstavio lijep projekt (što ljudi iz tog grada sigurno mogu s obzirom na sve dosad urađeno u pogledu izgradnje sportske infrastrukture), moglo bi se nešto izvući.Neutral je napisao/la:Nema šanse da istočna tribina u Zenici bude kao ona zapadna, tako da ostaju jedino jug i sjever. Sjeverna se može uveliko proširiti jer ima prostora iza nje koliko god hoćete, južna tu i tamo ali moglo bi se i to odraditi.
Problem je keš. Zenica je sama finansirala arenu, pa mnogo toga na BP. Neće se samo u stadion investirati, ima i drugih stvari što se treba odraditi u tom gradu.
30-tak hiljada mjesta je sasvim dovoljno za BiH.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Hayley <3
slazem se bad blue boy livno ti si inace momak legenda naravno mislim na badblueboylivna. u pravu su, hajmo kod braca muslimanska u arabiji pa da pronademo milijone i sebi napravimo bernabeu u zenici
Izgleda veca zbog staze ali na Grbavici ima vise redova.
A i jeste cudo za ove nase uslove, cudo je zato sto se radi dok ovdje imamo pun qrac stranica projekata koji iz godine u godinu izgledaju sve ljepse a za to vrijeme se mogao istok na Grbavici sklepat da se kamen po kamen stavljao ali ne bolje bacit drkicu na 3D prikaze nove MercedesAudiFlyEmiratesGrbavica Arene
Ogromna je razlika izmedju te dvije tribine, nista nije u pet deka, ova tribina je nova i pametnom je dosta
Sto se mene tice na Tusnju se mora zapet da se taj istok sto prije zavrsi i da se dobije cjelina stadiona, kakva takva, a ostalo nek saceka malo bolja vremena,a kapacitet od 15k bi bio i vise nego dovoljan.
Kad ovaj projekat raznorazne vlade nisu pogurale tesko da ce i jedan ili se mozda varam
A i jeste cudo za ove nase uslove, cudo je zato sto se radi dok ovdje imamo pun qrac stranica projekata koji iz godine u godinu izgledaju sve ljepse a za to vrijeme se mogao istok na Grbavici sklepat da se kamen po kamen stavljao ali ne bolje bacit drkicu na 3D prikaze nove MercedesAudiFlyEmiratesGrbavica Arene

Ogromna je razlika izmedju te dvije tribine, nista nije u pet deka, ova tribina je nova i pametnom je dosta

Sto se mene tice na Tusnju se mora zapet da se taj istok sto prije zavrsi i da se dobije cjelina stadiona, kakva takva, a ostalo nek saceka malo bolja vremena,a kapacitet od 15k bi bio i vise nego dovoljan.
Kad ovaj projekat raznorazne vlade nisu pogurale tesko da ce i jedan ili se mozda varam

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
imal ovdje šta istine??adnan25emy je napisao/la:avlami97 je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Yebo te vi spominjete Tušanj kao neko čudo, a stadion ima 2 tribine.Skoro identičan ko Grbavica.Sjever na Grbavici i ona nova tribina na Tušnju su tu negdje (tribina na Tušnju je novija i možda malo veća), ostalo je sve u pet deka.
Novija jeste, ali nije malo veća, nego poprilično manja.
jest manja ali kvalitetnija bolja i novija uskoro dolaze stolie naj modernije u drzavi semafor u boji na istoj a vec su sve slacionice uradene sve je novo a a ova stara zapadna je bolja i veca nego na grbavici a vec se krece sa istokom i kad se sve zavrsi bice bolji i od bilinog sigurno

OFK Gradina Srebrenik
nema istine naravno. svaki stadion u BiH je sranje osim Bilino Polje
Dječak iz škole za djecu sa specijalnim potrebama iz Švecke ponovo sa nama.Nedostajali su nam tvoji kometari.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja koliko sam upoznat postavit ce se stolice u narednih 30-40 dana a mislim da bi se trebao postavit i taj semafor,ali naravno koliko para toliko muzike, a sto se tice istoka sumnjam da ce se bez pomoci upustit u to, tih 7-8 miliona bi Opstina mogla obezbjedit ovim tempom za 5 godina.
A ovako Opstina,Kanton,Federacija po 2 mil. i imamo sve gotovo za godinu dana ali od tog nema nista, osim cinjenice da je iduca godina izborna, pa mozda malo i kapnu.
A ovako Opstina,Kanton,Federacija po 2 mil. i imamo sve gotovo za godinu dana ali od tog nema nista, osim cinjenice da je iduca godina izborna, pa mozda malo i kapnu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Bit ce cirkusa dok ne dobije banbagrcavi je napisao/la:Dječak iz škole za djecu sa specijalnim potrebama iz Švecke ponovo sa nama.Nedostajali su nam tvoji kometari.

Vitezani danas jasno porucili:

A vec sutra ocekujem pozitivne odgovore.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Kamo srece da su u Tuzli prvo poceli praviti onu tribinu (istok?) preko puta one stare. Ovako su napravili ovu iza gola, dobra je tribina, dosta je novca ulozeno u nju, ali tribina iza gola je tribina iza gola i to je 2 kategorije slabije od ovih glavnih tribina.
Bilo je price sa arapima. Prije godinu dana je bila prezentacija glavne gradske magistrale (GGM) i stadiona koje je ja mislim vecina vidjela, i tu su arapi odobrili bezkamatni kredit za izgradnju GGM-a koji se uveliko radi (25 mil) i bili su zainteresovani isto za stadion. Jos se ne zna sta ce biti od toga jer je to veliki projekat i velike pare su u pitanju (oko 50 mil)badblueboylivno je napisao/la:Mislim da bi, pošto Arapi ulažu bezobrazno puno novca u nogomet po cijelom svijetu, ljudi koji vode NFSBIH i Grad Zenicu trebali uspostaviti nekakve kontakte s ljudima otamo i pokušati namaknuti koji milijunčić. Ako bi im se predstavio lijep projekt (što ljudi iz tog grada sigurno mogu s obzirom na sve dosad urađeno u pogledu izgradnje sportske infrastrukture), moglo bi se nešto izvući.Neutral je napisao/la:Nema šanse da istočna tribina u Zenici bude kao ona zapadna, tako da ostaju jedino jug i sjever. Sjeverna se može uveliko proširiti jer ima prostora iza nje koliko god hoćete, južna tu i tamo ali moglo bi se i to odraditi.
Problem je keš. Zenica je sama finansirala arenu, pa mnogo toga na BP. Neće se samo u stadion investirati, ima i drugih stvari što se treba odraditi u tom gradu.
30-tak hiljada mjesta je sasvim dovoljno za BiH.
Republika Zenica
ako se BiH plasira na veliko takmičenje, a blizu je, onda je tek tada moguće očekivati ulaganje u infrastrukturu tj. stadione, a to je i sam BEGIĆ izjavio...
P.S. VELEŽU odobrena sredstva za postavljanje umjetnog terena u MOSTARU...
P.S. VELEŽU odobrena sredstva za postavljanje umjetnog terena u MOSTARU...

- Probisvjet
- Kontakt:
adnan25emy je napisao/la:imal ovdje šta istine??avlami97 je napisao/la:
jest manja ali kvalitetnija bolja i novija uskoro dolaze stolie naj modernije u drzavi semafor u boji na istoj a vec su sve slacionice uradene sve je novo a a ova stara zapadna je bolja i veca nego na grbavici a vec se krece sa istokom i kad se sve zavrsi bice bolji i od bilinog sigurno
Ima!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Eto, Platini će svečano otvariti Centar za reprezentaciju 2. ili 3. septembra, a pošto je iduća domaća utakmica 6. septembra, Zmajevi će se već za narednu utakmicu pripremati nedaleko od Bilinog polja.
Čelik Zenica 1945
Koliko je to realno da se pripremaju samo 3 dana za tu utakmicu ? Vjerovatno će se opet spremati negdje drugo, jer ne vjerujem da će tako kratke pripreme da budu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
utakmica je u petak, a 2. je ponedjeljak...obzirom da su tad lige vec u toku, ne mogu prije ponedjeljka svi stici na okupljanje...zizu1991 je napisao/la:Koliko je to realno da se pripremaju samo 3 dana za tu utakmicu ? Vjerovatno će se opet spremati negdje drugo, jer ne vjerujem da će tako kratke pripreme da budu.
Onda može tako. Pape nas sa ovim pripremama protiv Latvije naučio na višednevne pripreme, pa se 3 dana baš malo čini.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Garant ce zabranit bilo kome da udje (i koristi) trening centar prije nego sto ga g. Platini ne "otvori"
Zavrsen je on prije Avgusta aBd.

Zavrsen je on prije Avgusta aBd.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Ovako izgleda stadion Mramora
Prije dvije sedmice peti najbolji travnjak u BiH, danas bazen 100x75 m ...

Prije dvije sedmice peti najbolji travnjak u BiH, danas bazen 100x75 m ...

Danas se u Avazu na 13.str spominjala izgradnja stadiona u sjevernom logoru.Daj Bože
''Neka me mrze samo da me se boje''
Kolko te doticne novine placaju da ih reklamiras?cipiripi je napisao/la:Danas se u Avazu na 13.str spominjala izgradnja stadiona u sjevernom logoru.Daj Bože

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.