Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Pa bolji je i od Iaquinte i od Amaurija(Trezea godine već sustigle, kao i Del Piera). Dakle, njegovo dovođenje bi bio "pogodak u sridu", a ne bacanje para. Uostalom, momak igra u Serie A, dakle nema potrebe za neke posebne prilagodbe na kojima bi izgubio i on a i Juventus.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pazzini je nesto najbolje sto vam se moze desiti.
Momak je definitivno zasluzio da obuce dres jednog velikana.
Momak je definitivno zasluzio da obuce dres jednog velikana.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Diego 15 miliona,Martinez 12,Marotta je idiot,Džeko 40,Diego kad nesto uradi s loptom ,Džeki se zavrti u glavi ,al hajd naguzio nas je Moratti,ta polumrtva spodoba,sto ne bi i dosta mladji Hoenes
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Nesto mi zao Juve.simpatican je to bio klub.
Jest da se titule osvajale 1-0.0-1 rezultatima.Ali boze moj i to je fudbal pardon calcio.
Ovo sad,nek vam je bog dragi na pomoci.
Ubjedljivo ste na prvom mjestu po promasenim pojacanjima,u par zadnjih godina.
Jest da se titule osvajale 1-0.0-1 rezultatima.Ali boze moj i to je fudbal pardon calcio.
Ovo sad,nek vam je bog dragi na pomoci.
Ubjedljivo ste na prvom mjestu po promasenim pojacanjima,u par zadnjih godina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ode Diego u Wolf i to samo za 15 mill eura
a oni za Dzeku, Misimovica traze 40, 20 mill
stas ljudi nisu u ekonm.krizi 
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- sarajlija89
- Kontakt:
Ostali smo bez najboljeg igraca,nemam ni zelje ni snage komentarisat takvu odluku.....najbolje sacekat do kraja i vidjet eventualne alternative
[youtube][/youtube]
Jedan lijep gol naseg pasquata za modenu...
UPRAVA NAPOLJE
[youtube][/youtube]
Jedan lijep gol naseg pasquata za modenu...
UPRAVA NAPOLJE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Amauri je tresao ligom dok nije dosao u Juve.. isto tako i Iaquinta.. ne znam bgm. jeste on bolji od njih, ali mozda i on propadne kao i ovi..
pazi ove gluposti.. Pasquato davno bio jedan od najvecih talenata i prije par godina ga posudili.. sad cim se vratio odma ga opet na posudbu, da opet propadne..
pazi ove gluposti.. Pasquato davno bio jedan od najvecih talenata i prije par godina ga posudili.. sad cim se vratio odma ga opet na posudbu, da opet propadne..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Hahahah ko kaze da je Alex za penzije on je trenutno najveci majsztor u Juvetu kakav go dade ono je carolji ko Dzeko protiv Belgije samo sto je Delpiero jednom liku spuco 3 laznjaka dok ovakj nije pao i onda majstor lagano u raslje...
PS Lanzafame totalni promasaj al je jos veci promasj prodaja Diega bas mi se
kad sam vidio da su smradovi u upravi prodali doktora...
PS Lanzafame totalni promasaj al je jos veci promasj prodaja Diega bas mi se
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Koja golcina Alexa...
A magic moment from the MAGIC MAN
.....tako ga je opisao komentator. Slicno kao onda kad je Hierra i citavu odbranu Reala poslao na cevape. Od danas je MAGIC MAN
Nije sto igra za Juve, ali nema ga boljeg. Malo i mi pozitive da vidimo
Btw..Sjajna asistencija Mela.
A magic moment from the MAGIC MAN
Nije sto igra za Juve, ali nema ga boljeg. Malo i mi pozitive da vidimo
Btw..Sjajna asistencija Mela.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
Alessandro je neunistiv, i veceras je pokazao da je jedan od najboljih igraca koji je ikada igrao,ne moze svako ovako igrat a toliko godine u nogama,stvarno je legendaran,rijetko se vidja ovakav sportista,ne samo u fudbalu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ne moze, tacno. On je unikat. Ovakve precizne udarce i finte, tesko da ces naci nekog da moze uradit u njegovim godinama. Ja mislim da je Ale broj 1 u svijetu sto se tice naljepsih golova
Ne zna ni sam koliko ih je dao. Da nije bilo on povrede koljena, sigurno bi bio najbolji igrac Italije svih vremena.
@sarajlija.....bila ti je ljepotica na tribinama sa Aquilnanijem.
@sarajlija.....bila ti je ljepotica na tribinama sa Aquilnanijem.
-
EMIR DIJAMANT HEHE
- Kontakt:
eee **** ovo protiv sturma jedva a prodali smo diega ne mogu da vjerujem samo za 16 mil
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gledaj na pozitivnu stranu. Barem ste se rijesili Poulsena.EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:eee **** ovo protiv sturma jedva a prodali smo diega ne mogu da vjerujem samo za 16 mil
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- sarajlija89
- Kontakt:
Nisam gledo tekmu,cuvam limit za bari mada cu mozda i vani gledat al eto...
Ono sto sam procito melo odlican i pepe,sad vec standardno u svakoj tekmi mozemo rec i sigurno najvece pojacanje do sad...uglavnom rutinski,zavrsit igracku krizaljku u narednih par dana,spic nam treba,pravi,rasni stijelac,krila ubojita imamo...i po scudetto...mozda i prodaja diega nece bit toliko losa ako pogodimo sa napadacem
@Adinjo..sto mi to govoris...sad mi zao sto nisam gledo
[youtube][/youtube]
Aaaaaaaaaaaaa kako igra Del Piero

Ono sto sam procito melo odlican i pepe,sad vec standardno u svakoj tekmi mozemo rec i sigurno najvece pojacanje do sad...uglavnom rutinski,zavrsit igracku krizaljku u narednih par dana,spic nam treba,pravi,rasni stijelac,krila ubojita imamo...i po scudetto...mozda i prodaja diega nece bit toliko losa ako pogodimo sa napadacem
@Adinjo..sto mi to govoris...sad mi zao sto nisam gledo
[youtube][/youtube]
Aaaaaaaaaaaaa kako igra Del Piero
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- JuveSissoko
- Kontakt:
Melo je meni igrac utakmicesarajlija89 je napisao/la:Nisam gledo tekmu,cuvam limit za bari mada cu mozda i vani gledat al eto...
@Adinjo..sto mi to govoris...sad mi zao sto nisam gledo![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Aaaaaaaaaaaaa kako igra Del Piero![]()
![]()
- King Kenny
- Kontakt:
omere ne prisjedaj na muku....Omerbavarac je napisao/la:Gledaj na pozitivnu stranu. Barem ste se rijesili Poulsena.EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:eee **** ovo protiv sturma jedva a prodali smo diega ne mogu da vjerujem samo za 16 mil
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Nema lige koju mrzim kao Italijansku i njene clubove ali ovaj Juventus stvarno gotivim i simpatisem zbog ovog majstora Delpia
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Jos dodas Gio sa njim i dobijes cifru od ca. 20 mioEMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:eee **** ovo protiv sturma jedva a prodali smo diega ne mogu da vjerujem samo za 16 mil
Eto ima Marotta jos pet-sest dana da nas iznenadi. Inace, ako nista ne uradi onda je Secco za njega MOGGI
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kome? Njima ili vama?King Kenny je napisao/la:omere ne prisjedaj na muku....Omerbavarac je napisao/la:Gledaj na pozitivnu stranu. Barem ste se rijesili Poulsena.EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:eee **** ovo protiv sturma jedva a prodali smo diega ne mogu da vjerujem samo za 16 mil
Melo odigrao dobro koliko sam ja gledao (prvo poluvrijeme) Sissoko je po meni također u prvom puno lopti osvojio i trudio se. Alex je imao i u prvom ono vozanje Sturmovi igrača po kaznenom i pogodi stativu. Šta reći za njega jedan je Ale 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.