Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- Evolve
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Pa dobri, Arena vjerovatno zahtjeva nekakav standard, kad je oprema za prijenos u pitanju, tu se i vidi razlika. Ogromna razlika.
NK Široki Brijeg
Ne razumijem se u to, znam samo sta vidim na stadionu kad dodju praviti prenos.jose je napisao/la:Ne postoje kamere Arene, to su kamere Flash produkcije.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
nek unajmi i bht od te flash produkcije i amen 
ali sta ce onda radit 400 snimatelja bht.a

ali sta ce onda radit 400 snimatelja bht.a

Zadnja izmjena: FaustinoAsprilla, dana/u 28 apr 2016, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
uNbx je napisao/la:Nemoj mi krast avatar pitjune!JoseeMourinho je napisao/la:Ma isto i na hd-u slabo pa slabo, jbg dok ne nabave bolju opremu tako nam je

Flah radi prenose za arenu i sjajno to rade jer im je novija opremasalebl je napisao/la:Ne razumijem se u to, znam samo sta vidim na stadionu kad dodju praviti prenos.jose je napisao/la:Ne postoje kamere Arene, to su kamere Flash produkcije.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta se prenosi ovo kolo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- PitarBordo
- Kontakt:
Moja TV je prenosila jučer onu šprdnju u Vitezu i naravno standardno prenose gostujuće utakmice FKS, jučer je Arena prenosila sa Grabvice, a danas BHT prenosi Lišticu sa Otoke.staragarda je napisao/la:Sta se prenosi ovo kolo

Samo Saraj'vo.
Olimpik Široki BHTstaragarda je napisao/la:Sta se prenosi ovo kolo
Velez -Sarajevo Moja TV
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- JohnCleese
- Kontakt:
Borac- Slavija prenosa nema a daleko najzanimljiviji duel. Predvidjam 7+ kartona a ni crveni nisu iskljuceni
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala svima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Kamere BHT 1 će biti u Mostaru na gradskom derbiju između Zrinjskog i Veleža, dok će Moja TV prenositi utakmice između Travnika i Slobode, odnosno Čelika i Željezničara.
Na Arena Sport televiziji možete gledati duel između Sarajeva i Mladosti. Sve utakmice počinju u 17 sati.
Na Arena Sport televiziji možete gledati duel između Sarajeva i Mladosti. Sve utakmice počinju u 17 sati.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Čelik - Željezničar Moja TV
Travnik - Sloboda Moja Tv
Sarajevo - Mladost Arena ; FKS youtube
Široki - Borac NKŠBTV
Zrinjski - Velež BHT ; Zrinjski TV
Travnik - Sloboda Moja Tv
Sarajevo - Mladost Arena ; FKS youtube
Široki - Borac NKŠBTV
Zrinjski - Velež BHT ; Zrinjski TV
? &
Sarajevo nece biti na youtube kanalu jer je suspendovan ili tako nesto, zalio se Bh Telecom(jos tacnije mislim da su prijavili youtubeu zvanicni kanal FKS) a to sto Zrinjski i Siroki pice sa streamovima tad se ne zale, majku im licemjernu
Pyro is not a crime !
Koliko ja znam ( a mogu provjeriti) Siroki ne radi prijenose kad ima prijenos na TV ili MojaTV. Samo kad nema nigdje. A prijenos Sar na yt sam gledao i kad je na BHT i Areni i na MojaTv. A vjerojatno je fora u tom da je to ipak vječiti derbi dok ranije nije prijavljeno. Vjerojatno nisu imali očekivan broj gledatelja hahahaTHEC je napisao/la:Sarajevo nece biti na youtube kanalu jer je suspendovan ili tako nesto, zalio se Bh Telecom(jos tacnije mislim da su prijavili youtubeu zvanicni kanal FKS) a to sto Zrinjski i Siroki pice sa streamovima tad se ne zale, majku im licemjernu
pa fazon je sto bi po nekom pravilu to trebalo svima biti zabranjeno jer kao ovi imaju ekskluzivna prava za premijer ligu, barem je ta prica godinama unazad ovdje kod nas kad god bi se o streamovima pricalo, no Siroki uredno na svom kanalu prenosi svoje utakmice i nisam vidio niti cuo da su imali nekih problema, nasi su zadnja eto dva mjeseca krenuli sa tim i eto poslije samo par tekmi su ukinuti, istina da to ima veze sa derbijem jer je gledanost tad mnogo veca, no ovi iz BHT-a su licemjerni, trebaju onda ili svima zabraniti ili pustiti jer mi sad necemo moci stremati kako sam cuo minimum 6 mjeseci a evo Zrinjski i Siroki hocebrig je napisao/la:Koliko ja znam ( a mogu provjeriti) Siroki ne radi prijenose kad ima prijenos na TV ili MojaTV. Samo kad nema nigdje. A prijenos Sar na yt sam gledao i kad je na BHT i Areni i na MojaTv. A vjerojatno je fora u tom da je to ipak vječiti derbi dok ranije nije prijavljeno. Vjerojatno nisu imali očekivan broj gledatelja hahahaTHEC je napisao/la:Sarajevo nece biti na youtube kanalu jer je suspendovan ili tako nesto, zalio se Bh Telecom(jos tacnije mislim da su prijavili youtubeu zvanicni kanal FKS) a to sto Zrinjski i Siroki pice sa streamovima tad se ne zale, majku im licemjernu
Pyro is not a crime !
Stvarno se ne razumijem u to. Al kako bi imali prava bhtel ako ne rade prijenos. Znaci da njima ta utakmica nije interesantna i vjerojatno onda domacin ima prava. Kazem ti po meni je tu jedino to sto su igrali Sa i Zelj zasto je blokirana. Inace do tada vam nije ni bila blokirana a gledao sam par utakmica na yt. Znaci nije do tog. Dalje, kako onda prijenos rade tipa CityTV Mostar kad nema nigdje ili ona Elta iz BL? Plus su još TV kuce kao. Po meni bi bilo ekstra da svaki klub osigura stream domacih tekmi ako ne ide na TV da se sve utakmice prate kao u kosarci. Ili recimo da savez skupa sa bhtel napravi neku web aplikaciju i tipa da u Ligi 12 daju sve tekme stream uz pretplatu ali da moze gledat svatko i svugdje. Oni angaziraju ekipe za prijenose svih utakmica i to bi drama bilo. A najjace i najzanimljivije idu na TV. Naravno najbolje bi bilo kad bi Arena ili SK zakupio komplet ligu. To bi drama biloTHEC je napisao/la:pa fazon je sto bi po nekom pravilu to trebalo svima biti zabranjeno jer kao ovi imaju ekskluzivna prava za premijer ligu, barem je ta prica godinama unazad ovdje kod nas kad god bi se o streamovima pricalo, no Siroki uredno na svom kanalu prenosi svoje utakmice i nisam vidio niti cuo da su imali nekih problema, nasi su zadnja eto dva mjeseca krenuli sa tim i eto poslije samo par tekmi su ukinuti, istina da to ima veze sa derbijem jer je gledanost tad mnogo veca, no ovi iz BHT-a su licemjerni, trebaju onda ili svima zabraniti ili pustiti jer mi sad necemo moci stremati kako sam cuo minimum 6 mjeseci a evo Zrinjski i Siroki hocebrig je napisao/la:Koliko ja znam ( a mogu provjeriti) Siroki ne radi prijenose kad ima prijenos na TV ili MojaTV. Samo kad nema nigdje. A prijenos Sar na yt sam gledao i kad je na BHT i Areni i na MojaTv. A vjerojatno je fora u tom da je to ipak vječiti derbi dok ranije nije prijavljeno. Vjerojatno nisu imali očekivan broj gledatelja hahahaTHEC je napisao/la:Sarajevo nece biti na youtube kanalu jer je suspendovan ili tako nesto, zalio se Bh Telecom(jos tacnije mislim da su prijavili youtubeu zvanicni kanal FKS) a to sto Zrinjski i Siroki pice sa streamovima tad se ne zale, majku im licemjernu
ni meni dosta toga nije jasno,al ovo je BiH pa ne cudi
...kazem ti mi kukamo za streamom godinama i uvijek je bila prica da nam BHTelecom ne bi dozvolio no vama dozvoljava, kako i zasto ne znam i da upravu si da ni nas nisu dirali do derbija, al eto hajde da su samo derbi ukinuli pa razumio bih, nego je fazon da sad nikako ne mozemo streamati utakmice, kako god najiskrenije se nadam da ce se naci neko drugi ko ce otkupiti prava za PL jer mi je BH telecoma i moje tv preko glave

Pyro is not a crime !
- PitarBordo
- Kontakt:
BH Telecom polaže prava na sve utakmice, Široki se vjerovatno "odriče" dijela zarade od prenosa koje telecom 'proda' (BHT-u ili Areni ili zadrži sa svoj servis). Činjenica je recimo FKS ima problem oko streamanja jer klub ima ekskluzivni ugovor sa BH Telecomom (sve gostujuće tekme recimo idu na MojaTV), ali tu je klub više kriv. A za cijelu situaciju oko prenosa su krivi svi klubovi skupa, na čelu sa savezom. Mislim da je ovo jedina liga u Evropi koja ima najveći telekom u državi za pokrovitelja, a moraš kamenac zaradit' i ispišat' dok pogledaš utakmicu kluba koji pratiš.
Dovoljno je samo spomenuti da najveću utakmicu - derbi FKS - FKŽ već nekoliko godina 80% ljudi gleda u snimku koji ide na državnoj kasnije.
Dovoljno je samo spomenuti da najveću utakmicu - derbi FKS - FKŽ već nekoliko godina 80% ljudi gleda u snimku koji ide na državnoj kasnije.
Samo Saraj'vo.
a to je druga stvarPitarBordo je napisao/la:BH Telecom polaže prava na sve utakmice, Široki se vjerovatno "odriče" dijela zarade od prenosa koje telecom 'proda' (BHT-u ili Areni ili zadrži sa svoj servis). Činjenica je recimo FKS ima problem oko streamanja jer klub ima ekskluzivni ugovor sa BH Telecomom (sve gostujuće tekme recimo idu na MojaTV), ali tu je klub više kriv. A za cijelu situaciju oko prenosa su krivi svi klubovi skupa, na čelu sa savezom. Mislim da je ovo jedina liga u Evropi koja ima najveći telekom u državi za pokrovitelja, a moraš kamenac zaradit' i ispišat' dok pogledaš utakmicu kluba koji pratiš.
vi imate sve utakmice u prijenosu pogotovo sa strane dok Široki to nema i zato se mora snalaziti kako zna da to omogući
ja mislim da se kod nas nitko ne bi bunio da su sve gostujuće utakmice Širokog na HomeTV (IPTV od Eroneta) samo da se može gledati

Ko ne plaća RTV taksu treba mu zabraniti da gleda BHT 1.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Potpisujem!Mancini je napisao/la:Ko ne plaća RTV taksu treba mu zabraniti da gleda BHT 1.

Trenutno korisnika/ca: supervizor, svrakino1921, Venom i 19 gostiju.