RŠD Velež Mostar

JuzniBosanac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la JuzniBosanac » 17 avg 2022, 20:55

mozak je napisao/la:
17 avg 2022, 20:42
Ok, nešto nije u redu i treba problem rješiti.
Po meni, Osim je dobro vodio ekipu sa dobrim zamjenama. Imali smo prilike koje nismo znali iskoristiti.
Pojedini igrači imaju blokadu.

Da li je kriv Osim ili igrači, to ne znam.
Ja mislim da je ovdje do njegovog neznaja kako stimulisati igrace.On je bezvoljan i ne pokazuje ni malo zara.Umrtvi igrace.Treba uzeti u obzir i da se igra na +35,+37..Nije lahko.
(Jos danas oni na tribinama, ko ona evrovizijska ekipa sa Malte sto nas izbaci iz KL.Jos kad je poceo da psuje na megafon. Boze sacuvaj.Ko mu ga dade).

Tek sad vidimo i sta Radovac znaci za ovu ekipu. A nismo vala imali ni srece...Igracima uvesti nove"premije"ali negativne..opalit ih po dzepu jer ovako vise ne ide. Neka stavi malog Pucu da igra, nek se kali.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 17 avg 2022, 21:13

Tačno tako, kao trude se ali je vidno da nešto ne štima.
Igman je toliko umoran bio, na papiru su lošiji od nas a parirali su nam u svim segmentima igre osim zadnjih 10-15 min.
Stvarno zabrinjava što ja ne vidim nikakvu igru, ne vidim koncept i to nervira. Sa Feđom smo imali isto tako više limitiranu ekipu, gubili utakmice, ali je postojala ideja i na nešto je to ličilo pa makar bio i promašaj ali si vidio da je promašaj. Ovo sada, ja ne znam.
Nema šanse da je Amar tolika neznalica, ne branim ga nije mi drag ali isto tako ovo nije sve do njega.

YU1892
Kontakt:

Post Postao/la YU1892 » 17 avg 2022, 21:26

Još jedno 3-4 kola fore mu dajem. Ovo ne izgleda dobro ni kad su rezultati u pitanju a ni igra nije Bog zna šta.
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 17 avg 2022, 21:27

E ovako neutralno,Osim to fino postavi,ide tečno kroz sredinu,po bokovima,a čini mi se Haskić sam samcat sa par metara glavom promaši gol od 7 metara,i koliko je puta bilo Haskića.Pustite vi Osima nego neke umišljene igračke zvijezde treba ghovnavom motkom..

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 17 avg 2022, 21:32

Zvanično 1,200 ljudi

Radni dan 17:30

Bravo Armija

ALE AMAR OSIM JE… !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 17 avg 2022, 21:34

YU1892 je napisao/la:
17 avg 2022, 21:26
Još jedno 3-4 kola fore mu dajem. Ovo ne izgleda dobro ni kad su rezultati u pitanju a ni igra nije Bog zna šta.
Puno je. 3-4 kola fore. Prije derbija sa Sarajevom on treba da ode najkasnije.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

YU1892
Kontakt:

Post Postao/la YU1892 » 17 avg 2022, 21:38

Ado1922 je napisao/la:
17 avg 2022, 21:34
YU1892 je napisao/la:
17 avg 2022, 21:26
Puno je. 3-4 kola fore. Prije derbija sa Sarajevom on treba da ode najkasnije.
Prije svega igra i letargičnost da se popravi pogotovo u početcima utakmica gdje smo evo svaku do sada bili tanki i nezainteresovani..... Što je najgore ni na rezultate se ne možeš osloniti a ako se ne izbori EU iduće sezone može dosta toga otići nizbrdo
𝕎𝕒𝕪 𝟚 𝕣𝕖𝕒𝕝 𝟜 𝕥𝕙𝕚𝕤 𝕗𝕒𝕜𝕖 𝕒$$ 𝕨𝕠𝕣𝕝𝕕

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 17 avg 2022, 21:43

Haroni je napisao/la:
17 avg 2022, 20:50
Zadnjih 20 minuta ohrabruje glede truda i zalaganja, ali igra nam je očajna. Kroz 90 min preskačemo vezni red. Forsiraš duboke na Haskića i nadaš se čudu. Nemamo šta očekivat dok je Amar na kormilu. Isplatit lika i dovest nekog mladjeg s ambicijama i modernom filozofijom fudbala.
Koji vezni red druze, igraci staticni bez ikakve kretnje i pokusaja da odigraju nesto konkretno. Dino Hasanovic jedan od 3 igraca sto je izgorio danas i onda dodje seljak iz Bijelog Polja, pljuje ga i yebe majku svima redom. Da ga je dao Vehabovic iz slobodnog u zadnjoj sekundi bili bi prvaci svemira.

Kad vidim kakvih seljacina se nakotilo na tribinama, pozelim da nas sve pokosi korona i da se igra bez navijaca do daljnjeg.

Blago receno FUJ

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 17 avg 2022, 21:46

MostarskiSin je napisao/la:
17 avg 2022, 21:43
Haroni je napisao/la:
Zadnjih 20 minuta ohrabruje glede truda i zalaganja, ali igra nam je očajna. Kroz 90 min preskačemo vezni red. Forsiraš duboke na Haskića i nadaš se čudu. Nemamo šta očekivat dok je Amar na kormilu. Isplatit lika i dovest nekog mladjeg s ambicijama i modernom filozofijom fudbala.
Koji vezni red druze, igraci staticni bez ikakve kretnje i pokusaja da odigraju nesto konkretno. Dino Hasanovic jedan od 3 igraca sto je izgorio danas i onda dodje seljak iz Bijelog Polja, pljuje ga i yebe majku svima redom. Da ga je dao Vehabovic iz slobodnog u zadnjoj sekundi bili bi prvaci svemira.

Kad vidim kakvih seljacina se nakotilo na tribinama, pozelim da nas sve pokosi korona i da se igra bez navijaca do daljnjeg.

Blago receno FUJ
Jel to onaj levat s bradom? Uvijek s curom bude na tribinama, svaki put zakuha, psuje i nasim i njihovim igracima

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 17 avg 2022, 21:46

aqarius je napisao/la:
17 avg 2022, 21:27
E ovako neutralno,Osim to fino postavi,ide tečno kroz sredinu,po bokovima,a čini mi se Haskić sam samcat sa par metara glavom promaši gol od 7 metara,i koliko je puta bilo Haskića.Pustite vi Osima nego neke umišljene igračke zvijezde treba ghovnavom motkom..
Šuplja priča, Haskić jeste fulio jednu pravo dobru šansu ali je isto tako dao gol iz dosta teške situacije.
Izvlačio se nisko u sredinu terena da bi primio loptu, nudio se, razigravao krilne igrače.. odigrao po mom mišljenju zadovoljavajuće.
Pogledaj statistiku igrača poslije utakmice, garantujem ti da je u top 3 po pitanju broja dodira sa loptom
Mogao je bolje i on, ali u odnosu na neke druge koji su preloši on je super

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 17 avg 2022, 21:51

Haroni je napisao/la:

Blago receno FUJ
+1

Živio ti meni
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 17 avg 2022, 21:56

Haroni je napisao/la:

Blago receno FUJ
Ponašanje na tribinama boli puno više od rezultata.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 17 avg 2022, 21:57

Vi pričate kao da je samo jedan takav

Ima ih, i to veliki broj

Ja jednim sve yebo (isti takav) i na kraju ja ispao papak

Zato nisam vise na dedari, vratio sam se u kop
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 avg 2022, 22:04

Govoriti Dini da skine dres može samo teški debil kao onaj lik.
Dino majstore svaka ti čast.
Danas su neki igrači totalno zakazali..i to je nejasno.
Ne može Osim umjesto Haskića skočiti ili kod gola..najmanji igrač nam daje gol glavom.
Bogdanović je sazreo za klupe, kao i Anđušić, Dejanović.
Otežavajuća okolnost su i dalje brojne povrede, naročito glavnog kreatora Radovca.
Možda je vrijeme za promjenu formacije jer smo sa ovom trojkom pozadi bezidejni naprijed.
Slijedeća je Sloboda, ako se ne varam, za 7 dana.
Poraz u toj utakmici bi automatski bio otkaz Osimu..tako ja mislim.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 17 avg 2022, 22:15

mozak je napisao/la:
17 avg 2022, 22:04
Govoriti Dini da skine dres može samo teški debil kao onaj lik.
Dino majstore svaka ti čast.
Danas su neki igrači totalno zakazali..i to je nejasno.
Ne može Osim umjesto Haskića skočiti ili kod gola..najmanji igrač nam daje gol glavom.
Bogdanović je sazreo za klupe, kao i Anđušić, Dejanović.
Otežavajuća okolnost su i dalje brojne povrede, naročito glavnog kreatora Radovca.
Možda je vrijeme za promjenu formacije jer smo sa ovom trojkom pozadi bezidejni naprijed.
Slijedeća je Sloboda, ako se ne varam, za 7 dana.
Poraz u toj utakmici bi automatski bio otkaz Osimu..tako ja mislim.
Ne znam kakvu klauzulu ima u ugovoru, ali davati mu otkaz i plaćati toliku odštetu je van pameti. Ljudski bi bilo sa njegove strane da podnese ostavku, a nisam siguran da ćemo taj film gledati.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 17 avg 2022, 22:17

Takvu ljudskost nije imao ni prema Želji tako da piši propalo.

Bolje izgubit 80k -100k na njemu, nego da mnogo veći novac izgubimo ako se ponovo ne plasiramo u Evropske kvalifikacije.

Sad je on taj kreten.
Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 17 avg 2022, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 17 avg 2022, 22:22

Ado1922 je napisao/la:
17 avg 2022, 22:17

Bolje izgubit 80k -100k na njemu, nego da mnogo veći novac izgubimo ako se ponovo ne plasiramo u Evropske kvalifikacije.
Duga je sezona istina ali realno on je dovodio igrački kadar, misliš da neko ko nije prošao pripreme sa ekipom može odjednom tako dobro uklopiti taktiku, tim i da sve profunkcioniše?
Ja nisam optimista iskreno i da Murinjo dođe, problem me malo dublje prirode. Nije baš da Amar ne zna poredati igrače na teren i reći im kako da igraju.
Drugi trener da, ali se i tom nekom drugom mora dati vrijeme, sve je proces. Tako da piši propalo ovu sezonu kako god okreneš

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 17 avg 2022, 22:23

Odmah sam rekao

Ovdje sam velikim slovima pisao

TONI KARACIC
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 17 avg 2022, 22:26

Ado1922 je napisao/la:
17 avg 2022, 22:17

Sad je on taj kreten.
:thumbup:

Jeste da je veliki rizik...

Ja licno mislim da mu damo jos 3-4 utakmice
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 17 avg 2022, 22:26

OnlyLeft22 je napisao/la:
17 avg 2022, 22:23
Odmah sam rekao

Ovdje sam velikim slovima pisao

TONI KARACIC
Jure Ivanković je morao doći nakon Feđe,a ljut sam na naše legende poput Kodre koji su odbili preuzeti klupu Veleža.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.