FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nase najvece zvijezde su spremne
-
- Kontakt:
Nastranu sve, ali:

Kao da je jučer bila ova utakmica. A na trenutke ni osjećaj nije drugačiji, pa ni potajni optimizam.
Nek nam je sa srećom!

Kao da je jučer bila ova utakmica. A na trenutke ni osjećaj nije drugačiji, pa ni potajni optimizam.
Nek nam je sa srećom!
Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:09Lakse ga podmazat![]()

Zabrinjavajuća činjenica jeste da je u 6 int. mečeva dosudio 3 penala domaćinima

- BordoSarajevo
- Kontakt:

Samo su navijači Sarajeva nezadovoljni i samo oni kritikuju. Samo oni rovare u i oko kluba i stvaraju negativu. Izmišljaju i potpaljuju. Samo oni. Nikad se ne raduju i nikad nisu optimistični, nikad nisu napravili pozitivnu atmosferu/euforiju već samo štete klubu.
Ovo su navijači Sarajeva koji su u ovoj utakmici navijali za Zvezdu pa ne čude komentari. Zvezdaši slave i sve im je potaman, za kritiku i ne znaju.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 25 avg 2020, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Tudor ide za pomoćnika Pirlu a Hajduk dobiva 450k eurajolicnikola je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:03ma ovakvu Zvezdu bi i Hajduk dobio, samo da nemaju Tudora il bilo kojeg hajvana na klupi
FKS
-
- Kontakt:
sreca pa jedna tekma hehetm01hzne je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:11![]()
Zabrinjavajuća činjenica jeste da je u 6 int. mečeva dosudio 3 penala domaćinima![]()
![]()
-
- Kontakt:
Sarajevo - Genk na zapadu bili, ne velika grupa al od tada je krenulo zlatno doba sjevera. 10 god vrhunska ekipa bila. Rezultati ni blizu kao sad al je to bilo nesto nevjerovatno s naj lošijim timovima kad smo igrali
2-3000 hiljade ljudi na sjeveru.
Ko je ovaj?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
To bi ti trebao znati.
Rundin, Husrefov, Turkovicev...drug i saradnik.
Rundin, Husrefov, Turkovicev...drug i saradnik.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ko nam je u onom periodu kad smo protiv Atromitosa igrali bio kondicioni trener? Tad na produžetke kad smo otišli, kontam past ćemo sa spremom i ispadamo kad ono obratno, dokrajčimo ih laganini.
Sutra mi imamo šanse al dok budemo mogli trčat, par naših igrača su već mrtvi a zamjene nemaju. Fizička sprema i umor su nam najveći protinik sutra.
Sutra mi imamo šanse al dok budemo mogli trčat, par naših igrača su već mrtvi a zamjene nemaju. Fizička sprema i umor su nam najveći protinik sutra.
FK Sarajevo
I et na ciju stranu vecina navijaca zeli da stane
Na drugoj strani NAM i TAN.... Ljudi koji su otkupili od ovakvih ljudi kao gore navedeni, otplatili dugove, digli klub na nivo da je postao najorganizovaniji, otjerali odredjene lopove odnosno menadzere... Uzeli tri titule i dva kupa. U 6 godina...
Malo yebem mu.... Sa Rundo i company bi ljepse igrali....

Na drugoj strani NAM i TAN.... Ljudi koji su otkupili od ovakvih ljudi kao gore navedeni, otplatili dugove, digli klub na nivo da je postao najorganizovaniji, otjerali odredjene lopove odnosno menadzere... Uzeli tri titule i dva kupa. U 6 godina...
Malo yebem mu.... Sa Rundo i company bi ljepse igrali....
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 25 avg 2020, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
letvica je u blatu
VVVBK
VVVBK
Sutra bi nam moglo valjat ovo što se znamo zatvorit
Da je Besim spreman, mislim da bi Oremuš i Miličević igrali u vezi.

Da je Besim spreman, mislim da bi Oremuš i Miličević igrali u vezi.
Samo naprijed Saraj'vo!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
SeferovicBordoSarajevo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:25Ko nam je u onom periodu kad smo protiv Atromitosa igrali bio kondicioni trener? Tad na produžetke kad smo otišli, kontam past ćemo sa spremom i ispadamo kad ono obratno, dokrajčimo ih laganini.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jest ovaj @Iskren dosadan više sa Handžićem.
Dobro , skontali smo da ti je brat/rođak/babo, ali to ne znači da je dobar igrač.
Dobro , skontali smo da ti je brat/rođak/babo, ali to ne znači da je dobar igrač.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Mi smo Seferu tada bili jedina obaveza i posao, samo je nama bio posvečen.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:29SeferovicBordoSarajevo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 23:25Ko nam je u onom periodu kad smo protiv Atromitosa igrali bio kondicioni trener? Tad na produžetke kad smo otišli, kontam past ćemo sa spremom i ispadamo kad ono obratno, dokrajčimo ih laganini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.